Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Парламентарни избори(октомври 2024)

Featured Replies

• Автор
преди 3 часа, The Lone Star написа:

Нема страшно, ше се случи каквото реши посолството. Пък и ще ни доставят първото ф16 скоро, може би, не знам дали у нас ще пристигне, или направо в Украйна.

• Отговори 231
  • Прегледи 13,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• 26.5% от българите гласували до 16 ч, отчете ЦИК https://news.bg/politics/26-5-ot-balgarite-glasuvali-do-16-ch-otchete-tsik.html  --------------------------------- Еми...'браво'! Кога са сл

• Значи вероятност за непредставително правителство? Пак ли? Мисля си, че трябва парламентът да изработи и гласува закон в смисъла на: "Ако избирателната активност е под 50%, изборите са анулират

• Щом сега не се промени нищо,  представяш ли какво ще бъде април-май, когато има и гъби 🤣

Публикувани изображения

Баце си призна, че евроатлантическите "партньори" не му дават да се коалира с "Възраждане".

Чудя се защо продължават да се трошат пари за поредните избори? Общият масраф досега за тези седем вота наближава 1 милиард лева.

Тези пари можеха да се използват за нещо по-разумно. 

По-евтино би било за българския данъкоплатец директно Галя от ПосолствоТО да реди кабинета без да се минава през скъпоструващи избори.

Така и така след поредния вот пак ПосолствоТО ще нареди "евроатлантически" кабинет с верните "кучи синове" Баце, Шиши и Просто Кирчо.

Бойко Борисов във Враца: Ако нямаме 80 депутати, гответе се за нови избори. Денков, Петков и Василев не стават за премиери

"Искам да ми помогнете, за да можем да направим нещо. Това става с над 80 депутати. Ако са досегашните резултати - гответе се за следващи избори! Затова да бутаме, да изкараме колата, да повикаме неволята - това ми е молбата! Правим всичко  - направете го и вие, за последно! Какво ни очаква след 27-ми? Ако нямаме голям резултат, не може да има мнозинство на евроатлантическите партии. Не излиза математиката. С "Възраждане" няма да ни позволят евроатлантическите партньори. Ще трябва да се коалираме с ПП-тата, но искам партия ГЕРБ да има поне 80 депутати, за да си носим отговорността!" Такъв предварителен анализ направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

ГЕРБ няма как да имат над 80 депутати. Според мен максимума им на тези избори е 72.

Изборният експерт проф. Михаил Константинов пред "Телеграф": 7500 гласа стигат за един депутат - Общество - Телеграф

Включвам се в последния момент, поради липса на време и ...

Беше време, когато темите за изборите се пукаха по шевовете и ако се чудите защо това време отмина, то е защото българите са отвратени от политическата класа. 12 години управление на тиква, после не знам колко с прекъсванията управление на кратуни, задава се някакъв хибрид между тиква, свиня и кратуни и когато това се случи, а то ще, тогава цикълът е завършен - няма вече накъде да се копае, няма дъно, в черната дупка сме, край.

на 24.10.2024 г. в 13:03, Sliderum2 написа:

Нема страшно, ше се случи каквото реши посолството. Пък и ще ни доставят първото ф16 скоро, може би, не знам дали у нас ще пристигне, или направо в Украйна.

Точно така. Още на другия ден ще има явни и неявни консултации с тези "отгоре", ясно кои.

на 24.10.2024 г. в 14:50, The Lone Star написа:

Надявам се да е каквото реши народа...

Народът вече вижда, че нищо не решава и затова не гласува и ... греши, защото ако гласуваше, наистина нещо можеше да реши. А то като оня дето се молел на господ да спечели от тотото и накрая господ му казал: Е пусни фиш де!

на 24.10.2024 г. в 15:38, Flashback написа:

Баце си призна, че евроатлантическите "партньори" не му дават да се коалира с "Възраждане".

Чудя се защо продължават да се трошат пари за поредните избори? Общият масраф досега за тези седем вота наближава 1 милиард лева.

Тези пари можеха да се използват за нещо по-разумно. 

По-евтино би било за българския данъкоплатец директно Галя от ПосолствоТО да реди кабинета без да се минава през скъпоструващи избори.

Така и така след поредния вот пак ПосолствоТО ще нареди "евроатлантически" кабинет с верните "кучи синове" Баце, Шиши и Просто Кирчо.

Бойко Борисов във Враца: Ако нямаме 80 депутати, гответе се за нови избори. Денков, Петков и Василев не стават за премиери

"Искам да ми помогнете, за да можем да направим нещо. Това става с над 80 депутати. Ако са досегашните резултати - гответе се за следващи избори! Затова да бутаме, да изкараме колата, да повикаме неволята - това ми е молбата! Правим всичко  - направете го и вие, за последно! Какво ни очаква след 27-ми? Ако нямаме голям резултат, не може да има мнозинство на евроатлантическите партии. Не излиза математиката. С "Възраждане" няма да ни позволят евроатлантическите партньори. Ще трябва да се коалираме с ПП-тата, но искам партия ГЕРБ да има поне 80 депутати, за да си носим отговорността!" Такъв предварителен анализ направи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Враца.

За първи път не съм против тези, защото те малко или много са някаква спирачка пред свинята, стига да не се коалират с него, но имам силни подозрения, че посочените партньори точно това ще им наредят. Затова:

Гласувайте!!! Колкото повече гласове, толкова по-малко купените от свинята ще могат да решават съдбата ни. За който щете, само не за свинята и кратуните. Аз вече го направих.

Дорде е мъничка свинята, с крака да и строшим главата.

преди 9 минути, nikssi написа:

Това ако е вярно ши черпя! :wub:

image.png.78ee62dcbd20664fbc42f56bb84442ba.png

Важнуту е че нашите вофят! :tease:

току-що, FBI-International написа:

image.png.78ee62dcbd20664fbc42f56bb84442ba.png

Важнуту е че нашите вофят! :tease:

Те вофеха и преди и ква стана после ... фанаха се с Шиши и Простоидиота  :tease: 

Цитат

Приемем ли, че първите две партии по резултати са ГЕРБ и ПП-ДБ и те се разберат, двете са близо до парламентарното мнозинство. Ще им трябва трети партньор. Но пред формулата има много препятствия.

Ако не се състави кабинет, това би означавало пълна абсолютна делегитимация на т. нар. политически елит на страната.

Защото и без това хората отдавна не го възприемат за реален, а по-скоро като нещо фалшиво. Но ако и този път отидем в негативния сценарий, което никак не е изключено, ще станем свидетели на много драматична социална трансформация в отношението на хората към политическите партии. Това няма да е от полза нито за демократичното управление на страната, което изграждаме и укрепваме над 30 години, нито пък за хората, които към момента се чувстват най-недоволни, отвратени и омерзени от случващото се у нас в политически план.

Боко , ПростоКиро и Шиши 😄

преди 19 минути, nikssi написа:

Те вофеха и преди и ква стана после ... фанаха се с Шиши и Простоидиота  :tease: 

Боко , ПростоКиро и Шиши 😄

image.png.2fc977255f4a62e9925abb6436312069.png

Когато ГЕРБ управляваше самостоятелно имаше стабилност и нямаше такива кризи, предизвикани от русофилите в президентството. Засега се очертава около 80 депутати за тях плюс 40 от двете ДПС-та за да имаме най-накрая стабилно правителство. :dancing18:

Професорите от ПП пропадат, тоест заемат място далече назад. :bubblegum:

80 депутати за тях плюс 40 от двете ДПС-та за да имаме най-накрая стабилно правителство. :dancing18:

Жа си додем на думата. Боко и Шиши барабар с Доганя са като гербови марки свързани. 😁 Шиши жа ви нарежта. Тва е 

преди 25 минути, nikssi написа:

Жа си додем на думата. Боко и Шиши барабар с Доганя са като гербови марки свързани. 😁 Шиши жа ви нарежта. Тва е 

Варианта който описа мен ме устройва! Дори го предпочитам пред варианта да подарим България на путин. :tease: 

• Автор

Мен, никой вариант не ме устройва. Но ми се ще, окончателните резултати, да са различни.

току-що, nikssi написа:

;)

Зако мъ дразниш ся? :mad: 

Много добре знаеш, че това е по добрия вариант от двата! 

Ромите са с нас защото искат да ходят в Алмания да берат зарзават. Турците също искат България да е свободна и независима държава. Това означава само едно - ГЕРБ!!!

Другия вариант е да затворим границите и да насочим путиновите ракети към съседните страни. Може и балони с боклук да пущаме към макетата! :mad:

• Автор
преди 1 минута, FBI-International написа:

защото искат да ходят в Алмания

Там скоро ще се влиза само с кръвна проба дали си ариец. 

Общо взето това ни е избора, България е малка държава и ние трябва да решим към кого да присъединим Европа или към изтока. Сами няма как да съществуваме. И това ако все още не сте го разбрали....

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.