Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

560756515_.jpg.2c38afb3ab70eb79032a5c67e718649f.jpg

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 13 минути, чичо Сашо написа:

560756515_.jpg.2c38afb3ab70eb79032a5c67e718649f.jpg

Ристо-команисто поркате ли си тоя ти профел чичо Сашо  

преди 1 час, "Саша" написа:

Валутният борд дава сигурност именно чрез стабилност, а не рискове, ако се гледа дългосрочно. Обожавам да ви правя на две копейки! 

Усети се и редактира поста си. Гърчччч. Правил някого на две копейки. Смотльо 🤣

image.png.4a8348e0b5b816fcd4645c00e4c461c7.png

Сашкоее що така се гърчиш беееее?!!

image.png.3a008e24bc13e23a22bc848ed9438169.png

преди 1 час, communismatic написа:

Дзверо, какво е чувството, да си най-елементарното парче във форума? 😆

Конкуренцията е жестока - Цоцко а.к.а Zolin, БаалБукащата простотии, оФцата, Ванката...

Тоз екземпляр поне беше нормален едно време, докато за гореизброените (да ме прощава някой ако съм го пропуснал), такова нещо не може да се каже.

преди 27 минути, nikssi написа:

Сашка е глупава и се гърчи. 😆 

Фактите рушат илюзии ви.... 🤭

Започвам, фактите сами по себе си не са проблем, проблемът е, че те разклащат удобните илюзии, които дават на вас чувство за сигурност. Затова често омразата се насочва не към самите факти, а към този, който ги пише, или директно стрелям, мен. Когато някой е свикнал да вярва в определена версия на реалността, сблъсъкът с факти го кара да се чувства застрашен .Много хора свързват политически или исторически теми със своята лична идентичност. Ако фактите противоречат на тази идентичност, те възприемат това като лична атака. А, ако кажа на някой, че България получава милиарди от ЕС фондове, човек, който вярва, че ЕС е враг, няма да го приеме като факт. Той ще го възприеме като опит да му се отнеме идентичността и ще реагира лично срещ мен. Фактите сами по себе си не предизвикват омраза, а сблъсъкът между факти и идентичност. Когато идентичността е изградена върху митове или емоции, всяка рационална информация се усеща като лична атака.

Всяка редакция, която съм направил се вижда. Нужно е само да кликнете върху "преглед на промените". Прилагам картинка за не ви затрудня в това толкова сложно упражнение.... 😆

310.png.1bb6d1767ea1619e115757bdd4466970.png

Обърнете внимание на следната подробност....

преди 1 час, "Саша" написа:

А, хубаво, че спомена линка до ИПИ и точно това е ключът. Тяхната статия Валутен борд и икономическо развитие потвърждава, че бордът не е просто временен фиктивен риск, а е имал реална роля за стабилизиране на икономиката каквото аз написах! 🙂 Валутният борд дава сигурност именно чрез стабилност, а не рискове, ако се гледа дългосрочно. Обожавам да ви правя на две копейки! 

Ей, така да ви боде очите.... 🤭

преди 1 час, Zolin написа:

Комунистите сте никои. Никой не ви брои за живи

Скарал си се с родата си от комунета-номенклатурчици? Защо? Те все пак са ти роднини, защо не ги броиш за живи? :speak:

преди 20 минути, ivottoshev написа:

Скарал си се с родата си от комунета-номенклатурчици? Защо? Те все пак са ти роднини, защо не ги броиш за живи? :speak:

Индианец от кое племе си

преди 30 минути, ivottoshev написа:

Конкуренцията е жестока - Цоцко а.к.а Zolin, БаалБукащата простотии, оФцата, Ванката...

Тоз екземпляр поне беше нормален едно време, докато за гореизброените (да ме прощава някой ако съм го пропуснал), такова нещо не може да се каже.

Индианец от кое племе си

преди 12 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

Индианец от кое племе си

Само олигофрен би питал едно и също, въпреки че му е отговаряно многократно. Ти олигофрен ли си?

А отговор на въпроса: "Защо целият форум се ебава с теб?" ще получа ли?

преди 1 час, nikssi написа:

Къде потъна граматиката? 🙂 Ти май не прочете поговорката за тигана и рибата? 😆 

Каква я мислехме, каква стана!  😆  То не бяха 200 000 профила от които пиша едновременно, не бяха 200 профила, които правя всеки ден, не бяха тирове, шарани/риби и не знам си там още какво измихлите..... 😆  Реално се доказа, че всичко е измислица и внушения, които излагахте като ФАКТИ, нали? 😆 И ей така между другото, в съседните теми започнаха да водят статистика колко на колко за кой. Аз ако направя такава за всички спорове между мен и всички останали, резултата ще изглежда от рода на 398 : 0 за мен! 😉

Минавам само да кажа на "възрожденците", че са много заблудени. Стратегията на Коце Копейката е проста - вечна опозиция, нулева отговорност и стабилни и сигурни милиончета субсидия годишно. Когато управляваш, носиш негативи. Когато си опозиция, само дрънкаш лозунги и правиш протести за пред медиите. Най-сладката позиция в държавата - ревеш от трибуната, плашиш бабите с джендъри, мигранти и Еврозоната, а парата си тече. Чисти милиончета. Без грам работа.

преди 6 минути, БаалБек написа:

Минавам само да кажа на "възрожденците", че са много заблудени. Стратегията на Коце Копейката е проста - вечна опозиция, нулева отговорност и стабилни и сигурни милиончета субсидия годишно. Когато управляваш, носиш негативи. Когато си опозиция, само дрънкаш лозунги и правиш протести за пред медиите. Най-сладката позиция в държавата - ревеш от трибуната, плашиш бабите с джендъри, мигранти и Еврозоната, а парата си тече. Чисти милиончета. Без грам работа.

Честит ВИП, вече имаш доста опции, които другите нямат. 🙂 Можеш да триеш старите си коментари, да ги редактираш, имаш доста опции на темите които си създала, можеш дори да изтриеш цяла тема като например тази за Руската пропаганда.... 🙂  Можеш да промениш заглавието на темите, които са твои и други. 

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 8 минути, "Саша" написа:

398 : 0 за мен! 😉

Направил си си 398 профила през ВПН с различни IP-та за да не те хванат модераторите тук? Заслужаваше ли си това усилие? :speak:

преди 5 минути, "Саша" написа:

Къде потъна граматиката? 🙂 Ти май не прочете поговорката за тигана и рибата? 😆 

Каква я мислехме, каква стана!  😆  То не бяха 200 000 профила от които пиша едновременно, не бяха 200 профила, които правя всеки ден, не бяха тирове, шарани/риби и не знам си там още какво измихлите..... 😆  Реално се доказа, че всичко е измислица и внушения, които излагахте като ФАКТИ, нали? 😆 И ей така между другото, в съседните теми започнаха да водят статистика колко на колко за кой. Аз ако направя такава за всички спорове между мен и всички останали, резултата ще изглежда от рода на 398 : 0 за мен! 😉

Да си редактираш ,  триеш мнения и после акаунти малко нездраво ми изглежда. Ама ти си знаеш. Върви там реви,че имаш проблем с форума.

преди 2 минути, "Саша" написа:

Можеш да триеш старите си коментари, да ги редактираш

И що. Намираш че трябва да я е срам от това, което е написала? Ако е така - прав си :)

пп: Ти така ли правиш? Триеш и променяш постовете си от срам?

преди 5 минути, nikssi написа:

Да си редактираш ,  триеш мнения и после акаунти малко нездраво ми изглежда. Ама ти си знаеш. Върви там реви,че имаш проблем с форума.

Всичко това, които написа е една голяма глупост. Ако не си забелязал, казвах на дамата какви са възможностите на ВИП-а, а аз дали съм трил или редактирал нещо, всеки може да провери. 😉 Ако имаш желание ще поспорим и след това резултата ще стане 399 : 0 за мен! 😆

Редактирано от "Саша" (преглед на промените)

преди 52 минути, ivottoshev написа:

Само олигофрен би питал едно и също, въпреки че му е отговаряно многократно. Ти олигофрен ли си?

Индианец от кое племе си

преди 1 минута, Zolin написа:

Ами явно си олигофрен:

преди 51 минути, ivottoshev написа:

току-що, ivottoshev написа:

Ами явно си олигофрен:

преди 2 минути, Zolin написа:

Индианец от кое племе си

преди 7 часа, nikssi написа:

Правил някого на две копейки. Смотльо

Oсновният проблем на "умните" от тоя форум е, че си въобразяват, че всички останали са точно толкова "умни", колкото тях. Тоя... от акаунта си Дзвяра постоянно пишеше, че руснаците нападали с магарета. Искрено вярваше на тая малоумна теза. Всичко беше шест плюс, пляскаше си тъпотиите всекидневно. Проблема обаче е, че понеже абсолютно никой тук не го взема на сериозно, постоянно получаваше обидни квалификации и излагацията достигна нечувани размери, та се наложи, да си прави нов акаунт. И какъв беше той? Ами казваше се "Гренландия"... и профилната му снимка беше... с магарета. А акаунта "Дзвяра" рязко изчезна, барабар с акаунта "NovakJ". 

Тотално абсурден тип. Един от многото... Тук е пълно с такива. Аз продължавам да смятам, че Баалбек и той са всъщност един и същ човек. Никакъв опит за някакво мислене, абсолютно дебилни коментари, постоянно постване на всякакви фейкове без дори да си дава сметка, дали има някаква логика написаното и прочее... И най-важното... и двамата са фенове на бай Тиквун, което е мега съмнително, защото само някакъв мега болен мозък може да симпатизира на този корумпиран и прост боклук. Въпреки, че... признавам Бойко наистина е по-читав от ония тъпунгери от Харвард.

преди 5 минути, nusho73 написа:

Бойко Борисов призова хората да се презапасяват отсега, защото идва гладна зима и в магазините няма да остане храна.

Нуша ти нали си от селата, защо нямаш и градина и животни. По цял ден се наливаш с спирт.

преди 4 минути, Zolin написа:

нали си от селата, защо нямаш и градина и животни. По цял ден се наливаш с спирт.

Разучи ли вече Евро парите?  

току-що, attj написа:

Разучи ли вече Евро парите?  

Аре че си най простия доносник 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.