Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Какъв Лондон бе луд, за Манчестър говорим... Ако искаш ми вярвай, това е истината. 

Ей ти пример

https://www.rightmove.co.uk/properties/162622568#/?channel=STU_LET

ИЗГЪРМЯ ЧУЕК!

kaboom GIF

Вече си пролича, че не си от Великобритания. Rent: £135 pppw НА ЧОВЕК И ТО НА СЕДМИЦА. Per Person Per Week(pppw)

Другото е ДЕПОЗИТ.

Всеки човек трябва да внесе гаранционен депозит в размер на 585 паунда. И така дотук какво излиза и колко? Сметни още веднъж, колко ти е наемът?

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Какъв Лондон бе луд, за Манчестър говорим... Ако искаш ми вярвай, това е истината. 

Ей ти пример

https://www.rightmove.co.uk/properties/162622568#/?channel=STU_LET

Извинявай, но тази британска бърлога за 585 паунда изглежда ужасно мизерно. 

Представям си ти за 500 паунда в каква кочина живееш, но иначе се изхвърляш до небесата. 

преди 1 минута, Flashback написа:

Извинявай, но тази британска бърлога за 585 паунда изглежда ужасно мизерно. 

Представям си ти за 500 паунда в каква кочина живееш, но иначе се изхвърляш до небесата. 

НЕ Е 500 ПАУНДА!

току-що, АСПЕКТ написа:

НЕ Е 500 ПАУНДА!

Да, сега видях, че депозитът е 585 паунда на човек.

Отделно наем по 135 паунда на човек за седмица. Сиреч за цял месец 540 паунда на човек.

Апартаментът е с 4 спални, сиреч за 4 човека, което прави наем 2160 паунда на месец.

Санитарните помещения са потресаваща мизерия.

В заключение, @HelpMeGetOut1 лъже като разпран!

преди 6 минути, Flashback написа:

Отделно наем по 135 паунда на човек за седмица. Сиреч за цял месец 540 паунда на човек.

Апартаментът е с 4 спални, сиреч за 4 човека, което прави наем 2160 паунда на месец.

Да, но хазайнът иска наем за 4 човека. А нашият българин, който УЖ живеее в Англия,  трябва да плаща жилище за 4. Не го еб.е, че тоя е сам. Щом е сам да плаща за 4 човека тогава. И то седмично. Така е традицията в Англия.

преди 6 минути, Flashback написа:

Абе към 2400 паунда... на месец.

Вия не можете да четете, просто дадох пример. И стандартът пак е по-висок, отколкото в Булгаристан. 

Аз че живея с други хора какво значение има? Нали и в София е същото? Ако искаш къща, купуваш в малко градче, където имаш поликлиники, училища, детски градини, площадки... 

Много сте зле честнооо, нивото в България е потресаващо. 

преди 7 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Вия не можете да четете, просто дадох пример. И стандартът пак е по-висок, отколкото в Булгаристан. 

Аз че живея с други хора какво значение има? Нали и в София е същото? Ако искаш къща, купуваш в малко градче, където имаш поликлиники, училища, детски градини, площадки... 

Аз не живея в Англия и горе-долу се ориентирах, а ти не знаеш, колко ти е наемът. Пък живееш УЖ в Манчестър. Това все едно аз да не знам, колко е наемът в Берлин.

преди 7 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ето даже и за Лайпциг, ще ти дам.

3 стаи, 1550 евро наем на месец. Депозит 3000 евро. 

https://www.immowelt.de/expose/967f6e8d-5147-4d1a-a7f6-a8aa2d69745b

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Аз не живея в Англия и горе-долу се ориентирах, а ти не знаеш, колко ти е наемът. Пък живееш УЖ в Манчестър. Това все едно аз да не знам, колко е наемът в Берлин.

Ето даже и за Лайпциг, ще ти дам.

3 стаи, 1550 евро наем на месец. Депозит 3000 евро. 

https://www.immowelt.de/expose/967f6e8d-5147-4d1a-a7f6-a8aa2d69745b

Аз толкова плащам, 500 паунда с всички сметки включени. Знам какви са цените в града, в който живея и даже ти дадох пример, дришльоо! 

Ето ти имот в София, който е по-скъп от това, което плащам в Манчестър. 

https://m.imot.bg/obiava-2c174729960683135-dava-pod-naem-dvustaen-apartament-grad-sofiya-tsentar

900 евра за коптор в Булгаристан, докато в Англия за същите пари можеш цяла къща да си вземеш. 

Ама задето сте необразовани булгаристанци и аграри, нема как да го знаете. БълХария е сметищееее 😂😂😂

• Автор
на 10.06.2025 г. в 16:18, laplandetza написа:

така е с почти всички валути на малки държави- малки като икономики и население, изключваме средищата на глобални спекуланти и финансовите нглобални мрежи-швейцария, някои арабски и други от изтока.

смята, не смята, това нас не ни интересува. ВАЖното е, като се прави осчетоводяването на всичко, сметките на хората да излизат. ДА НЕ СА НА загуба. Но ще си скубете косите, когато го приемем, защото няма да излиза никоя сметка, САМО ПОЖАРНИКАРЪТ ОТ БАНКЯ И ШОПАРЪТ МАМИНСИНКОВЕЦ , няколкостотин човека от парламента и общинари, роднините им, няколко олигарха и роднините им, и няколко лихвара ще бъдат забогатели. Останалите ще бъдат прецакани. ЩЕ БЪДЕМ- защото не съм политик, не съм лихвар или олигарх, не съм трафикант. Даже учителската ми заплата няма да е достатъчна за това, което се задава като бъдеще.

преди 9 минути, Веси Филипова написа:

смята, не смята, това нас не ни интересува. ВАЖното е, като се прави осчетоводяването на всичко, сметките на хората да излизат. ДА НЕ СА НА загуба. Но ще си скубете косите, когато го приемем, защото няма да излиза никоя сметка, САМО ПОЖАРНИКАРЪТ ОТ БАНКЯ И ШОПАРЪТ МАМИНСИНКОВЕЦ , няколкостотин човека от парламента и общинари, роднините им, няколко олигарха и роднините им, и няколко лихвара ще бъдат забогатели. Останалите ще бъдат прецакани. ЩЕ БЪДЕМ- защото не съм политик, не съм лихвар или олигарх, не съм трафикант. Даже учителската ми заплата няма да е достатъчна за това, което се задава като бъдеще.

Защо? 

преди 5 часа, communismatic написа:

Затова ли в Хърватия има инфлация след влизането в еврозоната?

А дефлация ли трябва да има? Хихихи...

Населението до такава степен си иска лева, че в бюрата няма евро!

:giggle1:

преди 1 минута, БаалБек написа:

Населението до такава степен си иска лева, че в бюрата няма евро!

Будали колкото искаш. Като те гледам какви глупости пишеш не се учудвам. Ти обърна ли си левовете в евро?

• Автор
преди 1 час, Staff. написа:

Защо? 

Учил ли си поне малко счетоводство, Стаф> Виждам, че разбираш от политика> АЗ не разбирам от политика, но съм математик и доста се сещам от счетоводство. вземи една тетрадка и спокойно си пресметни нещата, без да бързаш.  Все едно, че решаваш словесна задача .Пресметни как ще се промени заплатата ти, превърни я в евро. Всичките си разходи досегашни обаче ги превърни също в евро, но после гисъбери със същото число, но умножено по  0,5.. Защото търговците още отсега си правят уговорката, че може да вдигнат цените, ако се налага. Повечето ще им се наложи, Регулатори, мобилни и тем подобни веднага ще ревнат, че се налага, Кой може да им забрани. Не вярвам на обещания. А заплатата в най-добрия случай ще ти Я вдигнат с 10-15 %. Разходите ти ще се вдигнат с по -голям процент от процента, с който ще ти вдигат заплатата. Е, може да си журналист в БТВ и да ти я вдигнат много, знам ли. НО повечето хора ше се окажат голтаци, Измежду тях може да има и твои познати, приятели и дори близки. Малко помисли за тия хорица.

преди 23 минути, Веси Филипова написа:

Измежду тях може да има и твои познати, приятели и дори близки. Малко помисли за тия хорица.

Дзверо няма живот извън форума. Единствените негови другари са @Звяра, @А.Навални, @ ДзВяРа,                                                @Old_story, @Кутин, @superiority, @___, @NovakJ, @Staff. и поне още трийсет потребители на този форум... до един профили създадени от самия него. Понякога пише едновременно от два (а дори и повече) профили, сам се лайква и сам си отговаря, само и само за да не се чувства самотна изтерзаната му душа :(

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Ама задето сте необразовани булгаристанци и аграри, нема как да го знаете. БълХария е сметищееее 😂😂😂

Ти можеш да си излязъл от селото, но селото не е излязло от теб. Типичен селяндур като крокодила си...

За такива като вас е казано: Пази Боже сляпо да прогледа...

преди 8 минути, The Lone Star написа:

Ти можеш да си излязъл от селото, но селото не е излязло от теб. Типичен селяндур като крокодила си...

За такива като вас е казано: Пази Боже сляпо да прогледа...

Аз съм кореняк софиянец бе, селяк. Нямам село, че да излизам от такова. Хайде гледай си овцете. 

Веси се аргументира добре. Не мисля, че Стаф има полезен отговор. Както казват в хокея - цугцванг.

Гледам говорили сте си за замъци, лордове... и се сетих за един познат. Поручик Ржевски. Него веднъж го ... не, не, не това.

Попитали поручик Ржевски:
- Поручик, кое е Вашето най-безумно желание?
- Никога не съм имал семейно имение...
- И какво от това?
- Така бих искал да го пропия...

преди 6 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Аз съм кореняк софиянец бе, селяк. Нямам село, че да излизам от такова. Хайде гледай си овцете. 

Тогава се дръж като такъв, а не като селяндур. За мен си боклук, ако иска да си 20-то поколение софиянец.

преди 2 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Аз толкова плащам, 500 паунда с всички сметки включени. Знам какви са цените в града, в който живея и даже ти дадох пример, дришльоо! 

Ето ти имот в София, който е по-скъп от това, което плащам в Манчестър. 

https://m.imot.bg/obiava-2c174729960683135-dava-pod-naem-dvustaen-apartament-grad-sofiya-tsentar

900 евра за коптор в Булгаристан, докато в Англия за същите пари можеш цяла къща да си вземеш. 

Тук прозират доста неща. Чудих се изобщо да го подмина ли или. Положението е доста трагично.

преди 12 минути, The Lone Star написа:

За мен си боклук, ако иска да си 20-то поколение софиянец.

какво съвпадение - и аз мисля същото за теб

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Е и какво? Мисли си...

мисля си го, но не го казвам като теб - това  показва нещо, но дали си го разбрал

преди 1 минута, The Lone Star написа:

Много хора не казват това, което мислят. Какво показва това?

че са лицемери 

преди 8 минути, Без умствен капацитет написа:

мисля си го, но не го казвам като теб - това  показва нещо, но дали си го разбрал

Тук стана като клип на Азис.

Цццц.

😀

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.