Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Изпуснах да кажа, че българите в чужбина допринасят за държавата милярди на година, така че защо да не гласуват? 

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 13 часа, HelpMeGetOut1 написа:

Не, не са много пари, а и на всичкото отгоре когато се изнесеш, ти ги връщат. Наистина ли не знаеш какво е депозит? Даже в България е г/д 1000 лв, не знам какво толкова те изненадва. На помощи ли живееш в Дойчланда? 

@АСПЕКТ Нещо не ми отговори на въпросите... Наистина ли не знаеш, че НАВСЯКЪДЕ (да, даже в България) трябва да даваш депозит, преди да те оставят да живееш под наем? В София даже често искат депозит 2 месеца наем... 

Та в Германия е същото, че имам семейство и приятели там. Даже ми казват, че плащат 1000 евра депозит. Чудно ми е как не го знаеш, на помощи ли живееш? И леко ми е странно, че смяташ, че 500 паунда за депозит са много пари, толкова ли си беден? 

преди 40 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Изпуснах да кажа, че българите в чужбина допринасят за държавата милярди на година, така че защо да не гласуват? 

Всичките сте малоумници

Парите пращани от чужбина спряха

То затова е настанал един рай в БГ-то

ПП

Къде ви копаят такива малокнижници

преди 6 минути, Киро Н. написа:

Всичките сте малоумници

Парите пращани от чужбина спряха

То затова е настанал един рай в БГ-то

ПП

Къде ви копаят такива малокнижници

Чети фактите:

Над 1 млрд. евро са изпратили българите в чужбина у нас: Откъде парите са най-много?

Всички тези средства подкрепят домакинствата и са изключително важни

https://btvnovinite.bg/bulgaria/nad-1-mlrd-evro-sa-izpratili-balgarite-v-chuzhbina-u-nas-otkade-parite-sa-naj-mnogo.html

преди 46 минути, HelpMeGetOut1 написа:

@АСПЕКТ Нещо не ми отговори на въпросите... Наистина ли не знаеш, че НАВСЯКЪДЕ (да, даже в България) трябва да даваш депозит, преди да те оставят да живееш под наем? В София даже често искат депозит 2 месеца наем... 

Та в Германия е същото, че имам семейство и приятели там. Даже ми казват, че плащат 1000 евра депозит. Чудно ми е как не го знаеш, на помощи ли живееш? И леко ми е странно, че смяташ, че 500 паунда за депозит са много пари, толкова ли си беден? 

Беден съм и знам за депозит. 3 наема обикновенно е депозитът.

преди 4 часа, HelpMeGetOut1 написа:

И защо да не гласувам?

Обясних защо. Не живееш в България...

преди 3 часа, Staff. написа:

За товарния транспорт също е много добре, спестиха ни много ядове с документи, логистични проблеми, пари, чакане и така нататък!

Нали не беше ТИР-аджия? 😆

преди 3 часа, БаалБек написа:

А дефлация ли трябва да ина?

Извинявай, ти бавноразвиваща ли си? На въпрос не се отговаря с въпрос? Не, не трябва да има дефлация, ама не трябва и министъра им, да слага "таван" на над 50 стоки. Опитвай се поне като търсиш из Фейсбук нещо, та поне да е свързано и с отговори на въпросите. Поне да изглеждаш малко по-адекватна. Доколкото е възможно, разбира се...

преди 13 минути, communismatic написа:

Не, не трябва да има дефлация,

А защо питаш за инфлация тогава?

Поясни?

преди 14 минути, communismatic написа:

ама не трябва и министъра им, да слага "таван" на над 50 стоки

Защо? Кога? Кои стоки?

преди 9 минути, communismatic написа:

Нали не беше ТИР-аджия? 😆

За какъвто искаш ме мисли, няма никакво значение. 

Спестиха НИ - имах предвид на всички, които се занимаваме с транспорт, логистика, бизнес и други.... 

Тираджия, мираджия, русофоб или там каквото ти се иска... 😂

Ето ти една картинка от тира! 

Spoiler

_2025-06-12_135310251.png.d876521f84a1f4e61366c75680f4a634.png

преди 2 минути, Staff. написа:

Кво да те мисля, като говориш за "товарния транспорт" като човек, който очевидно това работи? Кво ще рече "спестиха НИ"... Т.е. и на теб ти спестиха? 😆
ТИР-аджия фен на Бойко... Наистина яко се вързва... 😆

преди 3 минути, Staff. написа:

Тираджия, мираджия, русофоб или там каквото ти се иска.

Всъщност те смятам за нещо, което не си го изброил. Проблема е, че се опасявам, че и всички тук те смятат за такъв (с малки изключения), а най-вероятно и околните...

преди 4 минути, БаалБек написа:

А защо питаш за инфлация тогава?

Ти ще спреш ли тая година, да задаваш малоумни въпроси? Имаш ли поне някакви твои мисли в главата?

преди 5 минути, БаалБек написа:

Защо? Кога? Кои стоки?

Ми поинтересувай се... Не може цял живот, да те ограмотявам. Голямо момиче си, нали уж работиш...? Как беше снощи?

Цитат

От септември 2023 г. Хърватия налага ценови таван за 30 основни продукта (хляб, месо, мляко, брашно, олио, птици, някои хигиенни артикули). През февруари 2025 година списъкът с ценови ограничения е разширен до 70 стоки, обхващащи повече месо, млечни продукти, плодове и зеленчуци, както и домакински консумативи.

От септември 2023 г. е наложен таван на 30 основни продукта. А те кога влязоха в еврото? 1-ви януари 2023 г. Интересно, що ли са сложили таван на цените. Тц... няма да е от въвеждането на еврото.

преди 1 минута, communismatic написа:

Кво да те мисля, като говориш за "товарния транспорт" като човек, който очевидно това работи? Кво ще рече "спестиха НИ"... Т.е. и на теб ти спестиха? 😆
ТИР-аджия фен на Бойко... Наистина яко се вързва... 😆

Всъщност те смятам за нещо, което не си го изброил. Проблема е, че се опасявам, че и всички тук те смятат за такъв (с малки изключения), а най-вероятно и околните...

Мнението на русофили, копейки, ватенки и комунисти за мен, не ме интересува! :)

преди 1 минута, Staff. написа:

Мнението на русофили, копейки, ватенки и комунисти за мен, не ме интересува! :)

И комунисти? Т.е. ако Бойко ти каже "Джокович, ти си умно момче!", няма да те интересува? Нали уж ти е гуру?

преди 21 минути, Staff. написа:

Спестиха НИ - имах предвид на всички, които се занимаваме с транспорт, логистика, бизнес и други.... 

Тираджия, мираджия, русофоб или там каквото ти се иска... 😂

Ето ти една картинка от тира! 

Затвори скритото съдържание

_2025-06-12_135310251.png.d876521f84a1f4e61366c75680f4a634.png

Лелиии, бива ли такова нещо, да цъкаш на компа, докато си караш ТИРа 😂

А то най-забавното е, че те обиждат за това такива, които мият кенефи в чужбина. 

преди 23 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Лелиии, бива ли такова нещо, да цъкаш на компа, докато си караш ТИРа

То това, че е ТИР-аджия от много време се говори тук, но е факт, че в случаят той направо индиректно си призна, че това работи.

преди 23 минути, HelpMeGetOut1 написа:

А то най-забавното е, че те обиждат за това такива, които мият кенефи в чужбина.

Ти това ли правиш? Дотам ли я докара, бе...

преди 36 минути, communismatic написа:

Голямо момиче си, нали уж работиш...? Как беше снощи?

При мъжът ти. Оплака ми се, че откак си родил само по форуми висиш и не си гледаш детето.

преди 39 минути, communismatic написа:

Ми поинтересувай се...

Някакъв отрязан цитат си дал. Не е оригинален - хърватски. Така както си цитирал излиза, че хърватите са си преценили такава намеса на пазара. Ама защо? Причини? Няма!Или нарочно не си дал? Значи си е тяхно усмотрение.

И какво доказа с това?

Пак се изложи, като ЛЪЖЕЦ и ФЕЙКОМЕТ!

Тутуууу…

преди 42 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Лелиии, бива ли такова нещо, да цъкаш на компа, докато си караш ТИРа 😂

Защо да е забавно?

преди 26 минути, БаалБек написа:

При мъжът ти. Оплака ми се, че откак си родил само по форуми висиш и не си гледаш детето.

Е, поне не забавлявам чужди мъже... ;)

преди 27 минути, БаалБек написа:

Пак се изложи, като ЛЪЖЕЦ и ФЕЙКОМЕТ!

Както с приватизацията на БГА Балкан? Кво стана с нея, между другото... Щото при последният опит за дискусия пак избяга позорно. 

преди 28 минути, БаалБек написа:

Причини? Няма!

Кажи каква е, щом знаеш... :)))) 

преди 1 час, communismatic написа:

То това, че е ТИР-аджия от много време се говори тук, но е факт, че в случаят той направо индиректно си призна, че това работи.

Ти това ли правиш? Дотам ли я докара, бе...

Не, бизнес анализатор съм. За разлика от путинофилите в западна Европа, не съм утайката на обществото. 

То интересно как бачкаторите на минимални позиции подкрепят РуZия, а образованите хора не отричат, че стандартът им на живот е висок, благодарение на "лошия" запад 🤔

Българите са много велик народ, ама се държат като турчолята в Германия, които гласуват за Ердоган. 

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Не, бизнес анализатор съм.

Бизнес анализатор, който говори пълни небивалици относно бъдещ просперитет след влизането ни в еврозоната?!?!?!?!?! Майко мила... 😆😆😆😆😆😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Бизнес анализатор, който говори пълни небивалици относно бъдещ просперитет след влизането ни в еврозоната?!?!?!?!?! Майко мила... 😆😆😆😆😆😆

Ами, да, образованите хора виждат еврозоната като нещо добро, а НЕобразованите се връзват на лъжите на РуZките орки. Само в България ти се подиграват, че си завършил в Харвард... 

преди 2 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ами, да, образованите хора виждат еврозоната като нещо добро, а НЕобразованите се връзват на лъжите на РуZките орки. Само в България ти се подиграват, че си завършил в Харвард... 

Киро не е завършил Харвард.

преди 4 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ми, ти как се подиграваш на хората, които работят в чистота.

преди 38 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Ами, да, образованите хора виждат еврозоната като нещо добро

Мхм. Инвестиции, предполагам? Джокера вчера твърдеше и че пенсиите ще се вдигнат... 

Както с приватизацията на БГА Балкан? Кво стана с нея, между другото...

Пак ли е имало?

Предишната я изясних. Ама ти от толкова заетост с дето ти, си я пропуснал.

Щото при последният опит за дискусия пак избяга позорно.

Не бе …просто ти се подигравам!

преди 10 минути, БаалБек написа:

Предишната я изясних.

Т.е. Костов не е отговорен за приватизацията!? Щото Антон Тодоров твърди обратното? 

преди 2 минути, communismatic написа:

Т.е. Костов не е отговорен за приватизацията!? Щото Антон Тодоров твърди обратното? 

На кого се опитваш да пишеш и да си докажеш лъжите, че са истина?

преди 10 минути, БаалБек написа:

На кого се опитваш да пишеш и да си докажеш лъжите, че са истина?

Кое е лъжа, задавам ти конкретен въпрос? Смяташ ли да ми отговориш... Умно момиче такова. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.