Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 18 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Я да направим списък от тези, които са против еврото

- Копейките/Русофилите

- Бачкаторите в сивата икономика, които трябва да осветлят всички чували с пари под матрака

- Русия, която ни иска под техен контрол

Даммм, смятам, че еврото е нещо добро. 

Да те е а в бизнес анализатора и тебе... 

Не Русия, а Брюксел ни искат под свой контрол. Що се отнася до бачкаторите в сивата икономика - сигурно си пропуснал новината, че БНБ ще обменят безсрочно наличните левове. А това, че ти смяташ нещо, не го прави правилно. Правилно беше да питат хората, но страх лозе пази.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 26 минути, HelpMeGetOut1 написа:

- Копейките/Русофилите

- Бачкаторите в сивата икономика, които трябва да осветлят всички чували с пари под матрака

Дам, доста говори за умствения ви капацитет, че се връзвате на AI глупости.

Не съм копейка и не съм русофил.  Нито англофил, американофил. Против еврото.  И бачкатор не съм, не съм в сивата икономика.

преди 38 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Дам, доста говори за умствения ви капацитет, че се връзвате на AI глупости.

Явно не схващаш идеята. Няма значение, че може ИИ да го е правил. Ама толко' си моеш! А за умствения ми капацитет не се изказвай - доказал си, че нямаш капацитета да го оцениш!

Преди малко разговарях с един, който е бил на почивка в Хърватия. Всичко е много скъпо. В Италия е по-евтино. Албания или Черна Гора даже е по-добре.

Нощувките също са много скъпи. Едно кафе било към 10 евро. От 7 евро до 10 евро. Сладолед също е много скъп. 2 топки сладолед към 20 евро.

Ето още примери.

https://www.merkur.de/welt/adria-touristen-strand-wucher-wasser-kaffee-trend-kosten-kroatien-urlaub-preise-zagreb-92408415.html

Ein Burger für 22 Euro, ein Wasser für 7 Euro – Kroatien ist nicht nur ein Urlaubsparadies, sondern auch ein Ort hoher Preise. Urlauber sind entsetzt.

Един Бургер струва 22 евро, вода 7 евро.

Rižoto s 12 na 22 eura, a apartmani skuplji 63 posto: Jesu li hrvatske cijene postale turistička babaroga?

https://net.hr/danas/rtl-direkt/cijene-na-jadranu-lete-u-nebo-turisti-nezadovoljni-kuglica-sladoleda-pet-eura-rucak-250-00777d8c-46fa-11f0-be08-9600040c8f8e

Ризото от 12 на 22 евро. Апартаментите са се увеличили с 63 процента.
"Danas smo platili ručak 250 eura ručak i doručak. Sve je jako skupo, mislim da je previše", smatra Loran iz Norveške.

Днес платихме 250 евро за закуска и обяд, мисля, че е много скъпо. Оплаква се турист от Норвегия.

УВЕЛИЧЕНИЕ

13 евро пица сега е 18 евро...

O-3af727be-7682-4297-af53-66d85248b52d-7

преди 9 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Хоум офис, май нига. Плащат ми, за да храня дебили онлайн 😂😂😂

Внимавай много с тези расистки изказвания да не стане беля!

Че не всички имат извратено чувство за хумор като теб!

преди 18 часа, Belefor написа:

Теб да те нареждаме ли като ОПОРКА на заплата при СОРОС?

Копейките сте много объркани. Хем Тръмп спря парите на Сорос и НПО-тата, хем Сорос плаща. Личи ви по начина на писане - само глупости поради интелектуален дефицит.

преди 18 часа, communismatic написа:

Ми... Забележи, че кисне в малоумния Фейсбук буквално цял ден. Там е пълно с всякакви глупости. Забележи и че дори няма грам понятие какво поства. Нито може да си защити тезите, нито нищо. 

Леко получи глътка въздух от @Belefor, че да се отклониш от неудобството да покажеш, поне два последователни твои цитата, в които не ЛЪЖЕШ! Хихихи...

Достатъчно време получи. Не успя. Което автоматично означава, че си призна титлата - ЛЪЖЕЦ И ФЕЙКОМЕТ!!!

Благодаря за самопризнанието!

преди 4 минути, Belefor написа:

Що обръщаш фнимание на пакистанчето?

преди 4 минути, цър-вул написа:

Що обръщаш фнимание на пакистанчето?

Ами виж сега - има няколко български заучени фрази , като 'не падай на нивото на глупака да му обясняваш каквото и да е' и 'убии идиота с мълчание', но когато не им опонираш става лошо. Глупаците и идиотите стават прекалено много и тогава дори да им докажеш , че са такива,  няма шанс да поумнеят или да си развият единствената мозъчна клетка....

А все пак това е публичен форум и би трябвало да има някакви правила при писане на каквото и да е....

Аз лично съм много против всякакъв вид расизъм и затова го предупреждавам.

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

- Копейките/Русофилите

Британски тигър, ти ако си "бизнес анализатор"... аз съм трамвай. Или миеш чинии в Англия, или изобщо не си там.

преди 2 минути, communismatic написа:

Британски тигър, ти ако си "бизнес анализатор"... аз съм трамвай. Или миеш чинии в Англия, или изобщо не си там.

Е, нали се, разбра, че не е от там. Не знае, колко струва наемът му. Било 500 паунда, а хазаинът иска 2500 паунда. Значи живее с още 5 пакистанеца.

преди 17 минути, Belefor написа:

Че не всички имат извратено чувство за хумор като теб!

Шефът ми е от Нигерия, уверявам те, че не му дреме. 

преди 1 минута, communismatic написа:

Защо, задето казвам факти и истини ли? 

преди 12 минути, БаалБек написа:

Достатъчно време получи. Не успя. Което автоматично означава, че си призна титлата - ЛЪЖЕЦ И ФЕЙКОМЕТ!!!

Пак да си задам въпроса? Ти твърдеше, че ЛЪЖА и разпространявам ФЕЙКОВЕ относно приватизацията на "БГА Балкан"? Цитирах ти Антон Тодоров, който ти много харесваш, който твърди същото като мен, а ти твърдиш обратното. Кой разпространява лъжи и фейкове, последно? Аз или ти? 

Бахти жалкото създание, майна... А колко е умна, няма да коментираме, то просто се вижда. 😆😆😆😆

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Шефът ми е от Нигерия, уверявам те, че не му дреме. 

И се обръщаш към него с нигър? Повервах ти.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Е, нали се разбра че не е от там. Не знае, колко струва наемът му.

Знам точно колко пари ми излизат от сметката всеки месец за наем, прошляче. Аз ти пратих линк на подобна къща на тази, в която живея и викаш, че си измислям, хайде моля ти се... 

Пращах снимки от Манчестър и пак си измисляте, че са подправени. Нищо чудно, че сте тъпи и вярвате на Путин. 

Яснооо

нигерииски измамник 

Оставиха ми наследство но трябват 500 паунда за да уредя документите :)

Може и до Кения да си стигнал - браво

Защо, задето казвам факти и истини ли?

Кои са тия "факти", ти даже не си наясно какви гласове ще имаме в ЕС, а бил писал "факти и истини"? Ти добре ли си? Инвестиции? От кого? Мангалите ли ще работят?

Аз ти пратих линк на подобна къща на тази, в която живея и викаш, че си измислям, хайде моля ти се... 

Тая къща с нищо не е по-различна от оная, дето ти я наричаше "кенеф" (или нещо подобно)... Това ако е "лукс" за теб, представям си, с какво се занимаваш...

преди 1 минута, цър-вул написа:

И се обръщаш към него с нигър?

Нее, но няма и да му дреме. Докато нямам задачи си знае, че храня русофилчета онлайн 😘😂😂😂

преди 2 минути, communismatic написа:

Пак да си задам въпроса?

:diving:

преди 17 минути, БаалБек написа:

Леко получи глътка въздух от @Belefor, че да се отклониш от неудобството да покажеш, поне два последователни твои цитата, в които не ЛЪЖЕШ! Хихихи...

Благодаря за самопризнанието!

Много ги е страх някои от еврото. Здраво са се активизирали!!!

manipulatsia-1.png

преди 1 час, The Lone Star написа:

Да те е а в бизнес анализатора и тебе... 

Не Русия, а Брюксел ни искат под свой контрол. Що се отнася до бачкаторите в сивата икономика - сигурно си пропуснал новината, че БНБ ще обменят безсрочно наличните левове. А това, че ти смяташ нещо, не го прави правилно. Правилно беше да питат хората, но страх лозе пази.

И защо да питаме леля Гинка и бай Пешо от 20-ти блок какво да е бъдещето на валутата ни? Затова сме представителна демокрация и затова са експертите. 

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

Затова сме представителна демокрация и затова са експертите. 

Ква демокрация, че и "представителна"? У нас гласуват официално 30% от избирателите, от които поне 10% са корпоративен, административен и цигански вот. Т.е. тия дето ни представляват в момента в НС, по какъв начин са избрани от българският народ? Колко гласове сумарно представляват избора на българите - Тиквата, Просто Киро, Дебелия, Дългия и прочее...

току-що, communismatic написа:

Ква демокрация, че и "представителна"? У нас гласуват официално 30% от избирателите, от които поне 10% са корпоративен, административен и цигански вот. Т.е. тия дето ни представляват в момента в НС, по какъв начин са избрани от българският народ? Колко гласове сумарно представляват избора на българите - Тиквата, Просто Киро, Дебелия, Дългия и прочее...

А защо 70% не гласуват? Ти като не гласуваш, значи си съгласен друг да ти определя гласа. Каквито хората, такива и политиците. 

току-що, HelpMeGetOut1 написа:

А защо 70% не гласуват? Ти като не гласуваш, значи си съгласен друг да ти определя гласа. Каквито хората, такива и политиците. 

Ама що трябва някой на мен, да ми определя гласа? Аз не гласувам, понеже не смятам, че има партия, която да ми следва "идеалите" (айде така да го напиша)... Никой не гласува, понеже всички са отвратени от случващото се от 1989-а насам. Това е причината. Факт е, че тия хора, които ни представят в НС, не са изобщо представители на българският народ, т.е. трябваше да има референдум за влизането ни в еврозоната. Точно това е и причината, да няма референдум. Просто защото е ясно, как ще гласуват хората. 

Изключение правят разни интелигентни момчета, които смятат, че влизането ни в еврозоната щяло да вдигне пенсиите и заплатите, ама как щяло да стане, нямат никаква представа...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.