Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Просто искам да знаете, че ако скоро всички умрем, това ще е заради евреите.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

казах ти - за поскъпването е виновен световната задлъжнялост - обезценяване на това минава през инфлация

преди 58 минути, АСПЕКТ написа:

@Bubbles  Не съм във Франция, но всеки знае, че всичко това е вярно. Франция няма суверенитет и е в пълна икономическата катастрофа.

Икономическото състояние на Франция никак не е цветущо към момента, но това не се дължи на еврото а на факта, че управлява един мухльо който налива нашите пари в украинската продънена кофа, в същото време ни залива със суровини пак от Украйна поради което маса производители спряха да съществуват, орязаха доставките и на руски газ поради което комуналните услуги поскъпнаха сериозно а държавните запаси намаляат защото се използват за да се компенсира недостига. Отделно сушата от миналата година която продължава и през тази унищожи голяма част от миналогодишната реколта...
Най общо казано това е.
А еврото проблеми си има като всяко друго нещо, пък вързана за него България все едно е в еврозоната което е голям плюс по преминаването, друг е въпроса доколко държавата като институция е готова за тази стъпка.

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

казах ти - за поскъпването е виновен световната задлъжнялост - обезценяване на това минава през инфлация

Тоест едни ядоха и пиха, а като дойде времето за плащане - хайде всички заедно.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Тоест едни ядоха и пиха, а като дойде времето за плащане - хайде всички заедно.

да нещо такова - но това на е от 50-60 години, помисли какво е ставало след световните войни - и ще разбереш какво ни чака - а дали е евро лев долар е все тая

https://forbesbulgaria.com/2024/05/28/kak-svetat-izpadna-v-dalg-ot-315-triliona-dolara/

преди 5 часа, БаалБек написа:

Какво се говореше във Франция преди 20-ина години, когато страната въвеждаше еврото?

Ето какво:

Ако Франция въведе еврото следва тотално подчинение на Германия.

Ако Франция въведе еврото следва пълна загуба на суверенитет.

Ако Франция въведе еврото ще се случи пълна икономическа катастрофа.

Нищо от това не се случи.

/ Жоел Мейер, посланик на Франция /

Случи се! Забрави за жилетките...

преди 12 часа, Staff. написа:

Тези които могат да управляват България без стабилно, работят за ГЕРБ! Защото ГЕРБ предлага най-добри условия за работа и най-добро заплащане....и опа, пак стигнахме до парите!

Из "Дневникът на един турски ТИР-аджия"...

преди 9 часа, ruraru написа:

Това е напълно вярно!

Всички русофили, ватенки и съюзници без Китай! :)

Китай е необходим на света и не са терористи!

преди 10 часа, Banesc написа:

има хляб и от 5 цента

сега е  6 цента 

демек 12 стотинки

а беше  8  стотинки демек 4 цента ....

Щом ти е скъпо - спираш да ядеш хляб! Тогава цената ще е "0 (НУЛА) стотинки"!

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

за последните 10 години цените бяха константна величина нали😁

преди 3 години като газта скочи рязко нагоре, зареди войната - пак ли еврото беше виновно

а и плащаме БОТАШ на Раддев, затова ни е скъпо

Преди няколко години се интересувах от цената на винетките и знаех, че годишната е 97 лева. После не и в началото на тази чета - "Вдигат цената до ... 97 лева"!!!

И се зачудих- защо, когато е била намалена- никой не е "ревал"?

преди 9 часа, ruraru написа:

Ако не бяха евреите (или някакни дпуги) - щяхме да сме безсмъртни ли?

Пп. В момента на морето се оплакват, че в някой заведения сервират бира за 2 лева! Евтино било.

на 13.06.2025 г. в 0:46, communismatic написа:

Пенсиите не се вдигат с приемане на еврото, а с работеща икономика, която да напълни хазната, с което да се напълнят и джобовете на хората. Така функционира икономиката, уж си "бизнес анализатор", който те знае. Ти какви доводи даде? Инвестиции? И кой ще работи тук, при положение, че имаме криза на кадри? Не ти ли е минавало през акъла, че ние нямаме работници дори за нас си, камо ли, да "приемем" западни компании като VW, Michelin, Continental и т.н. Другият ти довод беше, че ще имаме глас в ЕС. Имаш ли понятие, че ние сме на последните седалки там? И че нашият глас няма да решава абсолютно нищо, понеже държавите с най-мощни икономики имат по 4 гласа. Т.е. дори и този ти аргумент тотално отпада. Достъп до кредити с по-добри лихви? Имаш предвид кредити, които нашите държавници, да теглят? Щото точно това е и причината, те толкова, да напират, да влязат в еврозоната. Взе, че уцели...

Аз пак повтарям, че по принцип не съм против влизането ни в еврозоната, но е абсолютен факт... че не виждам нито един сериозен аргумент в полза на приемането ни в еврото. А аргументи "против" виждам, даже съм и ги писал, при това неведнъж.

Така е, за да се вдигнат пенсиите или заплатите трябва да имаш по-силна икономика. И именно влизането в еврозоната дава предпоставки да се развие икономиката по-добре. Разбира се самото приемане на еврото не води до реки от пари, който си мисли това ще остане разочарован, но предпоставките са налице.

1. Най-голямата полза е за бизнеса, защото ще спести от превалутирането, т.е. от курса купува/продава. 

2. Туризмът също ще спечели, защото голяма част от туристите ще са улеснени и няма да правалутират средства за да почиват при нас. Този факт има потенциала да донесе повече туристи, съответно повече постъпления в хазната

Всяка година извън еврозоната коства около 300 млн. лв. от банкови транзакции между левове и евро

3. Влизането в еврозоната ще повиши кредитния рейтинг на страната. Това само по себе си води до редица ползи:

- по-високият кредитен рейтинг ще намали лихвите, които държавата плаща по дълга си. От там могат да се освободят допълнително средства за политики. Ти говориш все едно това са някакви чужди пари, а те са нашите

- лихвените разходи освен за държавата ще се намалят и за хората и бизнеса, пак заради по-високия кредитен рейтинг

4. Ще имаме достъп до всички инструменти на ЕЦБ за провеждане на парична политика. На банките няма да се налага да поддържат толкова високи безлихвени резерви в БНБ. Тези резерви ще се освободят и банките ще могат да увеличат кредитната си активност, за да подкрепят ускоряване на потреблението и инвестициите.

5. Задълбочаване на интеграцията на България в ядрото на ЕС (това за теб не е полза, но аз го приемам като такава)

6. Икономически кризи винаги е имало и ще има, но с приемане на еврото се намалява шанса за такава в България, защото икономическият, бюджетен и финансов мониторинг в еврозоната е по-строг отколкото извън нея. Също така България ще има достъп до спасителния фонд на еврозоната – Европейския механизъм за стабилност, и до кредитор от последна инстанция – в лицето на ЕЦБ.

7. Тази полза обикновено се води като аргумент "против", но развенчаването на мита всъщност обуславя допълнителни ресурси за България в дългосрочен план. Мита е, че ще плащаме сметките на другите държави. Истината е, че средствата, с които България ще участва в спасителния фонд на еврозоната (Европейския механизъм за стабилност), подлежат на връщане и не са трансфери, а представляват капиталови дялове и дългови вземания т.е. активи, по които се плащат дивиденти и лихви

8. И благодарение на всичко това, Бъ;гария става една идея по-апетитна хапка за инвестиции. 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Дран дран дран

На обикновените хора им е през … за превалутирането

строителството като основен бизнес не знам какво ще получи толкова

кредитите и сега ги дават в автоматичен режим

движение към ядрото на ЕС - ти нормален ли си бе пич

Единствено превалутирането. Всичко останалото са "алабализми". Туризма щял да печели... Нашия туризъм е направо в трета глуха, цяла Варна си изсипва л*йната в Черно море, вие ми говорите за туризъм. Нито обслужването ни е на ниво, нито нищо. Предния път даже и ви доказах, че половината от хотелите ни си стоят празни. Задълбочаване на интеграцията в ЕЦБ, това също ви го обясних, че изобщо не е така. Ние сме буквално на последната седалка и нашият глас няма да решава абсолютно нищо. Мониторинг? Те всички държави са затънали в дългове, за какъв мониторинг ми говориш? Самият ЕС е затънал до шия в корупционни практики. Кредитен рейтинг? Да, това вече го обясних. Точно това е и причината нашите обичани управници, толкова да искат, да влязат в еврозоната. Още дългове, още крадене...

Нещо пропуснах ли?

преди 11 минути, communismatic написа:

Единствено превалутирането. Всичко останалото са "алабализми". Туризма щял да печели... Нашия туризъм е направо в трета глуха, цяла Варна си изсипва л*йната в Черно море, вие ми говорите за туризъм. Нито обслужването ни е на ниво, нито нищо. Предния път даже и ви доказах, че половината от хотелите ни си стоят празни. Задълбочаване на интеграцията в ЕЦБ, това също ви го обясних, че изобщо не е така. Ние сме буквално на последната седалка и нашият глас няма да решава абсолютно нищо. Мониторинг? Те всички държави са затънали в дългове, за какъв мониторинг ми говориш? Самият ЕС е затънал до шия в корупционни практики. Кредитен рейтинг? Да, това вече го обясних. Точно това е и причината нашите обичани управници, толкова да искат, да влязат в еврозоната. Още дългове, още крадене...

Нещо пропуснах ли?

Е като ни е в трета глуха (според теб) дай да тъпчем на едно място и нищо да не правим. Ами дай да улесним чужденците и да напълним тези празни хотели. Дай и да не си изливаме ла*ната в морето, ама това последното какво общо има с еврото? Приемането ни в еврозоната не е панацея за всички болежки в България, просто е един стимул за икономиката. Въпрос на политика е да се възползваме максимално от този стимул, но това е за друга тема. Мисля, че ясно съм обяснил за кредитния рейтинг и мониторинга. Няма нищо лошо да имаш кредити, стига да имаш достатъчно добре работеща икономика за да можеш да ги покриваш. Така се управлява държавен бюджет, малко по-различно е от семейния. 

Относно още дългове, още крадене, по твоята логика и сега нищо не ги спира управляващите да теглят още дългове и да ги присвояват, нали това ти е тезата. Пука ли им държавата на каква лихва ще ги връща?

току-що, Gaming_Solutions написа:

Е като ни е в трета глуха (според теб) дай да тъпчем на едно място и нищо да не правим.

Не, просто казвам, че това също е нелеп аргумент. Германеца идва тук заради природата, заради обслужването, заради хигиената (ако щеш). Превалутирането няма да му е примамка. Ето ти новина от преди няколко дни... Просто говоря неща, за които съм супер наясно, щото съм в тоя бранш вече сума ти години.

Цитат

Регионалната здравна инспекция отправи предупреждение към плажуващите да избягват къпането в морето на Офицерския плаж във Варна. Причината е, че анализът на първите за сезона взети на 28 и 30 май проби сочи наличието на чревни ентерококи и ешерихия коли, които са значително над допустимите норми. Фекалното замърсяване на морето в този район е хронично, а причината е близкият Шокъров канал, който събира дъждовните води от няколко дерета. След всеки обилен дъжд с тях в морето се изливат и различни боклуци, въпреки поставените решетки. През годините институциите установяваха и редица случаи на незаконни зауствания на различни обекти, чиито мръсни води текат по канала. Като решение на проблема още преди десетилетие бе посочено дълбоководното заустване. Миналата година в държавния бюджет дори бе предвидено финансиране от 5 млн. лв. за проекта, но той все още не е факт и това лято китната ивица отново е под риск.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Приемането ни в еврозоната не е панацея за всички болежки в България, просто е един стимул за икономиката.

Стимул може да е за някоя друга икономика, не за нашата. Влизането в еврозоната няма да е магнит за инвестиции в страна, която е с плосък данък и с огромен демографски проблем и криза на кадри, буквално на всички равнища. НА ВСИЧКИ! Преди няколко дни, струвахме 40 дни на дядо ми... Няма да ти обяснявам за какво иде реч, ама нямаше кой да му организира кръвопреливане, понеже в Добрич здравеопазването е на адски високо равнище.

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Относно още дългове, още крадене, по твоята логика и сега нищо не ги спира управляващите да теглят още дългове и да ги присвояват, нали това ти е тезата. Пука ли им държавата на каква лихва ще ги връща?

Аз не ти говоря за лихвата, а ти говоря, че когато влезем в еврозоната вече пада валутният борд и това ще "отключи" още и още по-големи заеми за крадене. Пак повтарям - това е основната причина, поради която нашите национални предатели толкова, ама толкова да желаят, да приемем еврото. Пада валутният борд, вече няма котва и заемите ще започнат, да растат. Само гледай... Нали не си мислиш, че искат да влезем в еврозоната от хубаво? ПП-ДБ и ГЕРБ? Да не си говорим глупости...

преди 9 минути, communismatic написа:

Не, просто казвам, че това също е нелеп аргумент. Германеца идва тук заради природата, заради обслужването, заради хигиената (ако щеш). Превалутирането няма да му е примамка. Ето ти новина от преди няколко дни... Просто говоря неща, за които съм супер наясно, щото съм в тоя бранш вече сума ти години.

Няма как улесняването на туриста да е нелеп аргумент. Хайде да не се залъгваме, природни богатства има и другаде, за хигиената малко не те разбрах каква ти е тезата. На ниво ли ни е или не е? Улесняването на туристите непременно ще наклони везните за онези които се колебаят къде да почиват, както и Шенген

Стимул може да е за някоя друга икономика, не за нашата. Влизането в еврозоната няма да е магнит за инвестиции в страна, която е с плосък данък и с огромен демографски проблем и криза на кадри, буквално на всички равнища. НА ВСИЧКИ! Преди няколко дни, струвахме 40 дни на дядо ми... Няма да ти обяснявам за какво иде реч, ама нямаше кой да му организира кръвопреливане, понеже в Добрич здравеопазването е на адски високо равнище.

Напротив, картината не е чак толкова черна, колкото я описваш, то и сега имаме доста чуждестранни инвестиции. Приемането ни в еврозоната също може да наклони везните, както и при туризма по-горе обясних.

Аз не ти говоря за лихвата, а ти говоря, че когато влезем в еврозоната вече пада валутният борд и това ще "отключи" още и още по-големи заеми за крадене. Пак повтарям - това е основната причина, поради която нашите национални предатели толкова, ама толкова да желаят, да приемем еврото. Пада валутният борд, вече няма котва и заемите ще започнат, да растат. Само гледай... Нали не си мислиш, че искат да влезем в еврозоната от хубаво? ПП-ДБ и ГЕРБ? Да не си говорим глупости...

Няма причини, които да налагат увеличаване на дълга в еврозоната. Естония, Люксембург и др. отдавна са членки на еврозоната и дългът им е по-нисък дори от този на България. Нещо повече, проектите на държавния бюджет на всяка държава-членка на еврозоната преминават през мониторинг и предварителна оценка за гарантиране на коригирането на прекомерния дефицит от страна на ЕК и се разглеждат от Съвета на финансовите министри (Еврогрупата). За целта има специално приет Регламент на ЕС с ранг на закон №473 от 2013 г. Това гарантира, че приетите бюджети отговарят на рамката на Пакта за стабилност и растеж. Да припомним, че общия публичен дълг на държавите от еврозоната към БВП е по-нисък от този на САЩ и Великобритания

преди 8 минути, Gaming_Solutions написа:

Няма как улесняването на туриста да е нелеп аргумент. Хайде да не се залъгваме, природни богатства има и другаде, за хигиената малко не те разбрах каква ти е тезата. На ниво ли ни е или не е? Улесняването на туристите непременно ще наклони везните за онези които се колебаят къде да почиват, както и Шенген

Тъй. Обяснявам го по най-елементарен начин. Кой тъпунгер ще дойде от майната си, да плажува тук, понеже сме приели еврото... при положение, че некъпани индонезийци и украинци, които не говорят английски го обслужват и цяла Варна си изсипва л*йната в морето!? Сега разбра ли ме?

Напротив, картината не е чак толкова черна, колкото я описваш, то и сега имаме доста чуждестранни инвестиции. Приемането ни в еврозоната също може да наклони везните, както и при туризма по-горе обясних.

Кво!? Ти излизал ли си малко тук и там? Примерно в някои малки населени места няма да чуеш изобщо българска реч, ако излезеш по центъра. В Русе има такава чудовищна криза на кадри, че вече наемат и непалци. Имам авер, дето е шеф в тая фирма и съвсем сериозно ми каза, че от месеци не могат, да намерят човек, който да реже с лазер, понеже просто няма хора за тази работа. А заплатата е 5 000 лева. В ресторантите в Русе вече си имаме и узбеки... Пак повтарям... хубаво е малко да си наясно, какви глупости ми пишеш. За черноморието, там пък да не говорим. Баща ми има цех в Добрич, създава оборудване за мандри. Изобщо не може да намери заварчик, при това търси от години. Просто няма качествен персонал. Има заварчици, ама чеп за зеле не става от тях.

Няма причини, които да налагат увеличаване на дълга в еврозоната.

Няма, да. Гърция УЖ беше спасена от ЕС, а в момента дълга й е много по-висок от времето, когато УЖ беше във финансова криза. И то при положение, че си продадоха сума ти острови, барабар с най-голямото пасажерско пристанище. Онова, дето Иван твърдеше, че било "губещо". 

Освен това... извинявай, ама наш'те политици си ги знаем. Те много милеят за българският народ. Нали Кирчо каза в оня запис, че правят квото правят и после заминават на някой остров. Нали? Или греша?

преди 23 минути, communismatic написа:

Тъй. Обяснявам го по най-елементарен начин. Кой тъпунгер ще дойде от майната си, да плажува тук, понеже сме приели еврото... при положение, че некъпани индонезийци и украинци, които не говорят английски го обслужват и цяла Варна си изсипва л*йната в морето!? Сега разбра ли ме?

Нямаме чуждестранни туристи ли? Отричаш, че съществуват такива, сериозно? И защо говориш само за морето, ами планината, ами ски-туризма?

Кво!? Ти излизал ли си малко тук и там? Примерно в някои малки населени места няма да чуеш изобщо българска реч, ако излезеш по центъра. В Русе има такава чудовищна криза на кадри, че вече наемат и непалци. Имам авер, дето е шеф в тая фирма и съвсем сериозно ми каза, че от месеци не могат, да намерят човек, който да реже с лазер, понеже просто няма хора за тази работа. А заплатата е 5 000 лева. В ресторантите в Русе вече си имаме и узбеки... Пак повтарям... хубаво е малко да си наясно, какви глупости ми пишеш. За черноморието, там пък да не говорим. Баща ми има цех в Добрич, създава оборудване за мандри. Изобщо не може да намери заварчик, при това търси от години. Просто няма качествен персонал. Има заварчици, ама чеп за зеле не става от тях.

След туристите и чуждестранните фирми ли отричаме, да почвам ли с примерите?

Няма, да. Гърция УЖ беше спасена от ЕС, а в момента дълга й е много по-висок от времето, когато УЖ беше във финансова криза. И то при положение, че си продадоха сума ти острови, барабар с най-голямото пасажерско пристанище. Онова, дето Иван твърдеше, че било "губещо". 

Освен това... извинявай, ама наш'те политици си ги знаем. Те много милеят за българският народ. Нали Кирчо каза в оня запис, че правят квото правят и после заминават на някой остров. Нали? Или греша?

Пак говориш за някакви дългове в абсолютна стойност. Нали вече ти обясних. Това си е политика, тя не се определя от валутата, относно Гърция, тях не ги мисли

Цитат

Гърция отчита икономически растеж от над 2 процента през тази година, което е доста над средния за ЕС. Вместо прогнозирания дефицит в бюджета от 2,2 милиарда евро, данните сочат плюс от над 6 милиарда, информира германската обществена телевизия АРД.

На този фон министър-председателят Кириакос Мицотакис обяви, че Атина иска да изплати по-бързо част от дълга от финансовата криза. През следващата година съотношението на дълга трябва да падне под 150% от брутния вътрешен продукт (БВП). Все още това представлява висока задлъжнялост, рекордна за страните от ЕС, но само до преди 4 години това съотношение беше 200 процента дълг спрямо БВП, пише АРД. 

Цитат

Я дай този запис да го чуем какво точно е казал Кирчо

Нямаме чуждестранни туристи ли? Отричаш, че съществуват такива, сериозно? И защо говориш само за морето, ами планината, ами ски-туризма?

Виж сега. Аз мисля, че обясних буквално като за най-бавноразвиващият човек на земята. Ако не си разбрал, това си е твой проблем...

След туристите и чуждестранните фирми ли отричаме, да почвам ли с примерите?

Почвай с каквото искаш. То самият факт, че си вярваш на тия простотии, говори красноречиво, за какво иде реч... Имам чувството, че половината от хората, които пишат тук, изобщо не излизат от тях си. Инвестиции батко... Мангалите ли ще ти работят във фабриката на VW?

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Това си е политика, тя не се определя от валутата, относно Гърция, тях не ги мисли.

Аз не ги мисля, просто ти дадох най-обикновен пример, как след влизането им в еврозоната затънаха. И то само Гърция да са, с мед да ги намажеш.

преди 42 минути, Gaming_Solutions написа:

Я дай този запис да го чуем какво точно е казал Кирчо

Всъщност моя грешка. Не е бил Кирчо. Но има ли значение? 

Цитат

Записът хвърли светлина и върху други зловещи признания от кухнята на „промяната“. Сред тях – желанието ПП-ДБ да контролират вътрешното министерство с цел да „направят“ местните избори, потвърждение, че кабинетът „Денков“ е бил предварително одобрен от чужди посолства, а службите – договорени с външни разузнавания. Култовата фраза на тогавашния министър на културата Атанас Атанасов, че „за 4 г. ще опаткаме ситуацията и всеки ще си отиде на острова в Тихия океан“, се превърна в нов синоним на цинизма на властта. От стенограмата става ясно още, че при евентуални избори ПП очакват да се сринат до трета политическа сила, че с „ала-бала“ с президента са манипулирани изборните резултати, и че предстои „кървава чистка“ в администрацията. А ако нещата се провалят? Според самите тях – ще си тръгнат „с гръм и трясък!“.

Бре, България е в цял свят по новините. Заради протестите.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.