Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Ето ги "обективните" медии, мишките се завряха по дупките.  :)

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 2 часа, parmobil написа:

Да ви имам плоските доводи, ливади такива.

Ти ли ще говориш за доводи? Ти дето даже не можеш, да обясниш, що го искаш това евро... Баси смешния тип. 😆😆😆

току-що, communismatic написа:

Ти ли ще говориш за доводи? Ти дето даже не можеш, да обясниш, що го искаш това евро... Баси смешния тип. 😆😆😆

Ти лично - не можеш да обясниш НИЩО,  ама си много отворен!!!

преди 1 минута, communismatic написа:

Никой не е длъжен да ти обяснава, кое и ьащо иска

преди 5 минути, communismatic написа:

Е нали ти обясних за какво искам еврото? 

Това, че ти нямаш капацитет да разбереш не означава, че не сме обяснили! 😂

преди 1 минута, Staff. написа:

Е нали ти обясних за какво искам еврото? 

Това, че ти нямаш капацитет да разбереш не означава, че не сме обяснили! 😂

Аз и ти няколко пъти му казахме за ползите на еврото и пак "ти не ми отговори". Все едно да спориш със стената, братче... 

След толкова много видеоклипове, сигурен съм, че всичките - страхотни, с лектори - еманацията на световната финансова мисъл (особено Киро Шейка)... дощя ми се и аз да прасна един. Може пък да е от полза...

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:

Аз и ти няколко пъти му казахме за ползите на еврото и пак "ти не ми отговори". Все едно да спориш със стената, братче... 

И пита по хиляда пъти за едно и също нещо по различни начини! 😂

преди 2 часа, В. Велев написа:

. Тъмните сили пречат в момента на Тръмп да се оправи с европейския бардак включая и у нас, като му отвличат вниманието с мексикански "мирни" демонстрации.

точно от тръмп идва най-голямата обърквация

сутринта каже едно на обед друго

като боко едно време как си сменяваше мнението

преди 1 час, Joss Bomon написа:

99% преживяващи и 1% "елит" - това е целта. 

не може да е това целта

всяка система под 20 % процента елит е нестабилна и се срива

тия 1 % елит няма какво да предложат на  останалите 99 %

примерно аз и  99 човека да събера 

и да им кажа аз съм елита вие ще сте преживящати....

ще ме убият с камъни...

трябва да дам поне на 20 човека някаква власт да управляват  другите 80  % и да потушават бунтове и преврати

и другите 80 човека да са доволни  и да не са подтиснати щото  тогава  ще има  саботажи и ниска продуктивност 

преди 2 минути, Banesc написа:

точно от тръмп идва най-голямата обърквация

сутринта каже едно на обед друго

като боко едно време как си сменяваше мнението

не може да е това целта

всяка система под 20 % процента елит е нестабилна и се срива

тия 1 % елит няма какво да предложат на  останалите 99 %

примерно аз и  99 човека да събера 

и да им кажа аз съм елита вие ще сте преживящати....

ще ме убият с камъни...

трябва да дам поне на 20 човека някаква власт да управляват  другите 80  % и да потушават бунтове и преврати

и другите 80 човека да са доволни  и да не са подтиснати щото  тогава  ще има  саботажи и ниска продуктивност 

Това е така. Когато си прав - прав си. С една лека корекция - няма да те убият с камъни, а ще умрат от смях.

преди 1 час, teo-glavata написа:

И какво лошо има да е така? Поне ще е законово

няма как да стане

при неграмотно население

неминуемо ще доведе до преврат

щото елита ще трябва да бачка

а елита не иска да бачка а някой друг да бачка   вместо него

но това няма как да стане защото народа е опростачен.

преди 3 минути, lebel написа:

Това е така. Когато си прав - прав си. С една лека корекция - няма да те убият с камъни, а ще умрат от смях.

това им е грешката

само аз мога да  оправя тоя прападнал свят

и мога да съм 0.000001%  елит

но пък тогава някои  ще си помислят че заслужават повече и  ще искат да  са на моето място  диктатор.

и ще направи група и ще каже аз ще ви дам повече

и народа ще тръгне след другия диктатор

и няма  да са обективни според способностите  си ще искат да експлотират  останалите  да  се завиши процента елит за сметка на  експлоатация 

пресен пример комунизма и капитализма

при комунизма  уж всички равни някой по равни

и някои си помислиха че при капитализъм ще имат повече

е няма да имат  повече защото се влиза в конкуренция

а конкуренцията води до картел след това до монопол

а монопола води  до  понижаване на качеството и продуктът се изражда .

и заводчето отива за скрап....

и ганьо носи вносни найлонови гащи от китай...

преди 12 минути, Banesc написа:

при неграмотно население неминуемо ще доведе до преврат

Пълна глупост!
Ако ще да има 999% неграмотно население - за преврат трябват поне няколко човека, които да имат интерес (и топки) за промяна. Иначе другите се нагаждат - всеки по свой начин.

преди 11 минути, Banesc написа:

...

това им е грешката

...

и ганьо носи вносни найлонови гащи от китай...

Така е. Ти си се утепал за елит. Просто преживящите още не са дорасли за теб.

Иначе, мойте са памучни. От  Gyokovi Brothers™ / Братя Гьокови™

току-що, jhoro написа:

Пълна глупост!
Ако ще да има 999% неграмотно население - за преврат трябват поне няколко човека, които да имат интерес (и топки) за промяна. Иначе другите се нагаждат - всеки по свой начин.

значи тия  20 % ддс не случайно са  20 %

и плосък данък 10 %

тия дето се нагаждат по свой начин са от тия дето преклонена главица сабя не я  сече

това е робския 700 годишен манталитет на българина....

там ддс-то където е по малко е щото има  недостиг на продоволствия

и държавата и кукловодите 

казват така :

трябва да плащате 20 % обаче понеже  услугата е  дефицит  за да ви насърчим  ще плащате по -малко и клиентитеви също  НО понеже клиентите  нямат контрол и капитализма определя цената пак ще си печелите толкова за сметка на клиента и държавата 

преди 2 минути, Banesc написа:

и плосък данък 10 %

тия дето се нагаждат по свой начин са от тия дето преклонена главица сабя не я  сече

казват така :

трябва да плащате 20 % обаче понеже  услугата е  дефицит  за да ви насърчим  ще плащате по -малко и клиентитеви също  НО понеже клиентите  нямат контрол и капитализма определя цената пак ще си печелите толкова за сметка на клиента и държавата 

Нямаш идея колко си объл!

преди 18 минути, Banesc написа:

и плосък данък 10 %

казват така :

разсъждаваш като 80 годишен склерозирал дятка, спри алкохола

Аз мога да избера 3 държави по право.ДЛи ще съм в елита или помият,,ависи от мен само

Фърляй зарче с три страни, ама не можеш, щот не съществува.

когато няма аргументи идват обидите ....

На всяка манджа не се слага лъжица

не си длъжен  да кусаш 

като няма акъл, и опитът не помага – защото дори и стара метла не може да измете глупостта

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Аз и ти няколко пъти му казахме за ползите на еврото и пак "ти не ми отговори".

Британски играчор, аз не съм някакъв смешник. Под "ползи при приемането на еврото", желая да получа някакви реални доводи, а не глупости от типа на "пенсиите ще се вдигнат", което писа последният път NovakJ/Саша/Гренландия/staff./Дзвяра. Или parmobil-a, ползите от еврото били, че "нямало какво лошо да стане". Това смяташ ли, че е някакъв реален аргумент? Или че цените на имотите щели да спаднат. Или че ако приемем еврото се опазваме от руска окупация. Или че тук щели да влязат мощни инвестиции. Това не са аргументи, а клавиатурни еквилибристики, колкото да напишем нещо.
Пенсиите не се вдигат с приемане на еврото, а с работеща икономика, която да напълни хазната, с което да се напълнят и джобовете на хората. Така функционира икономиката, уж си "бизнес анализатор", който те знае. Ти какви доводи даде? Инвестиции? И кой ще работи тук, при положение, че имаме криза на кадри? Не ти ли е минавало през акъла, че ние нямаме работници дори за нас си, камо ли, да "приемем" западни компании като VW, Michelin, Continental и т.н. Другият ти довод беше, че ще имаме глас в ЕС. Имаш ли понятие, че ние сме на последните седалки там? И че нашият глас няма да решава абсолютно нищо, понеже държавите с най-мощни икономики имат по 4 гласа. Т.е. дори и този ти аргумент тотално отпада. Достъп до кредити с по-добри лихви? Имаш предвид кредити, които нашите държавници, да теглят? Щото точно това е и причината, те толкова, да напират, да влязат в еврозоната. Взе, че уцели...

Аз пак повтарям, че по принцип не съм против влизането ни в еврозоната, но е абсолютен факт... че не виждам нито един сериозен аргумент в полза на приемането ни в еврото. А аргументи "против" виждам, даже съм и ги писал, при това неведнъж.

Никой не е длъжен да ти обяснава, кое и ьащо иска

То пък ако чакам ти да ми обясниш, сигурно ще забравя и българският...

преди 1 час, jhoro написа:

Ти лично - не можеш да обясниш НИЩО,  ама си много отворен!!!

Жорко, трай си... Не се навирай там, дето не ти е работа.

преди 10 минути, communismatic написа:

Британски играчор, аз не съм някакъв смешник. Под "ползи при приемането на еврото", желая да получа някакви реални доводи, а не глупости от типа на "пенсиите ще се вдигнат", което писа последният път NovakJ/Саша/Гренландия/staff./Дзвяра. Или parmobil-a, ползите от еврото били, че "нямало какво лошо да стане". Това смяташ ли, че е някакъв реален аргумент? Или че цените на имотите щели да спаднат. Или че ако приемем еврото се опазваме от руска окупация. Или че тук щели да влязат мощни инвестиции. Това не са аргументи, а клавиатурни еквилибристики, колкото да напишем нещо.
Пенсиите не се вдигат с приемане на еврото, а с работеща икономика, която да напълни хазната, с което да се напълнят и джобовете на хората. Така функционира икономиката, уж си "бизнес анализатор", който те знае. Ти какви доводи даде? Инвестиции? И кой ще работи тук, при положение, че имаме криза на кадри? Не ти ли е минавало през акъла, че ние нямаме работници дори за нас си, камо ли, да "приемем" западни компании като VW, Michelin, Continental и т.н. Другият ти довод беше, че ще имаме глас в ЕС. Имаш ли понятие, че ние сме на последните седалки там? И че нашият глас няма да решава абсолютно нищо, понеже държавите с най-мощни икономики имат по 4 гласа. Т.е. дори и този ти аргумент тотално отпада. Достъп до кредити с по-добри лихви? Имаш предвид кредити, които нашите държавници, да теглят? Щото точно това е и причината, те толкова, да напират, да влязат в еврозоната. Взе, че уцели...

Аз пак повтарям, че по принцип не съм против влизането ни в еврозоната, но е абсолютен факт... че не виждам нито един сериозен аргумент в полза на приемането ни в еврото. А аргументи "против" виждам, даже съм и ги писал, при това неведнъж.

То пък ако чакам ти да ми обясниш, сигурно ще забравя и българският...

Жорко, трай си... Не се навирай там, дето не ти е работа.

Аз казах ли ви, че е смешник? :lol6:

преди 1 минута, Staff. написа:

Аз казах ли ви, че е смешник? :lol6:

Клоуна на форума реши пак да се обади... Единственият човек в историята, на който смисъла в живота му е интернет форум, та затова и влиза от различни акаунти постоянно само и само да замаскира омазаното... Проблема само е, че дори не му стигат и възможностите малко от малко да се прикрие. 

Скоро пак ще има нов акаунт... Бая бисери станаха от тоя.

преди 5 часа, ined написа:

Не е манипулация, 100% е вярно, колкото и да реват копейките хората си искат еврото

Един референдум би доказал думите ти, нали?

преди 3 часа, teo-glavata написа:

И какво лошо има да е така? Поне ще е законово

БаФ Мааму, доживях да видя нелегален бакшиш-копърка, който да подкрепя закона :giggle1:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.