Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 минута, HelpMeGetOut1 написа:
преди 2 минути, communismatic написа:

Ква демокрация, че и "представителна"? У нас гласуват официално 30% от избирателите, от които поне 10% са корпоративен, административен и цигански вот. Т.е. тия дето ни представляват в момента в НС, по какъв начин са избрани от българският народ? Колко гласове сумарно представляват избора на българите - Тиквата, Просто Киро, Дебелия, Дългия и прочее...

А защо 70% не гласуват? Ти като не гласуваш, значи си съгласен друг да ти определя гласа. Каквито хората, такива и политиците. 

Защо му обръщаш внимание. @communismatic освен глупости да пише друго не може. Защо мислиш, че не може да си извади негови цитати, в които не казва лъжи? Защото или са глупости или са само въпроси, той друго не прави. Бота се обучава.

А относно питането на хората: Естествено, че хората редовно се питат. Къде през четири години, къде през по-малко. А това, че някои ги мързи да отидат до урните, а после квичат - техен си е проблема. Референдума служи на политика да избяга от отговорност. Хем иска да е във Народното събрание и да е полезен на обществото с обещанията си преди изборите, хем решенията друг да ги взима, а той сух и неопетнен.

Нали помниш, когато лъжците от ИТН искаха референдум за мажоритарни избори. После какво се оказа! Ива Митева започна с оправданията. Само излъгаха хората.

https://offnews.bg/politika/ima-takav-narod-neseriozno-e-da-se-vavezhdat-mazhoritarni-izbori-samo-750308.html

https://bnr.bg/post/101457036/iva-miteva-za-majoritarnite-izbori-tova-ne-stava-za-edna-nosht

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 55 минути, цър-вул написа:

И се обръщаш към него с нигър? Повервах ти.

1200x630bb.jpg

Математици, гадатели, икономисти.... леле мале, ма.ката си трака! :lol6:

Нямало референдум защото знаели как ще гласуват хората! Хахаха, от тази по-голяма глупост не бях чел! :laughing5:

Да премахнем изборите тогава, защото знаем, че ГЕРБ ще ги спечели с огромна разлика? Съгласни ли сте? 😀

преди 16 минути, communismatic написа:

Аз не гласувам, понеже не смятам, че има партия, която да ми следва "идеалите" (айде така да го напиша)... Никой не гласува, понеже всички са отвратени от случващото се от 1989-а насам. Това е причината. Факт е, че тия хора, които ни представят в НС, не са изобщо представители на българският народ, т.е. трябваше да има референдум за влизането ни в еврозоната. Точно това е и причината, да няма референдум. Просто защото е ясно, как ще гласуват хората. 

Е защо тогава постоянно виеш на умряло?

преди 23 минути, HelpMeGetOut1 написа:

И защо да питаме леля Гинка и бай Пешо от 20-ти блок какво да е бъдещето на валутата ни? Затова сме представителна демокрация и затова са експертите. 

Бай Пешо обаче отива да гласува нали? Тогава защо да гласува?

преди 1 минута, БаалБек написа:

Референдума служи на политика да избяга от отговорност. Хем иска да е във Народното събрание и да е полезен на обществото с обещанията си преди изборите, хем решенията друг да ги взима, а той сух и неопетнен.

Майко Мари... 😆😆😆😆😆

преди 1 минута, Staff. написа:

Нямало референдум защото знаели как ще гласуват хората! Хахаха, от тази по-голяма глупост не бях чел!

Много ти е странно, нали? 100% няма такова нещо... 😆

преди 1 минута, БаалБек написа:

Е защо тогава постоянно виеш на умряло?

Антикомунистката пак използва изразите ми... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Майко Мари... 😆😆😆😆😆

Много ти е странно, нали? 100% няма такова нещо... 😆

Антикомунистката пак използва изразите ми... 😆

Оникален, Оникален... 😆

току-що, Staff. написа:

Оникален, Оникален... 😆

Ти ли? За теб знаем... Не случайно сменяш акаунтите през 30 минути. 😆

Много е зле това момиче! Много е ниско нивото му! 😆😆😆

преди 1 минута, Staff. написа:

Много е зле това момиче! Много е ниско нивото му! 😆😆😆

Джокер, сменяй пак акаунта, че си е*ало мамата... Почнаха пак да те гаврят през 10 минути. Не е добре работата...

преди 15 минути, Staff. написа:

Математици, гадатели, икономисти.... леле мале, ма.ката си трака! :lol6:

Нямало референдум защото знаели как ще гласуват хората! Хахаха, от тази по-голяма глупост не бях чел! :laughing5:

Да премахнем изборите тогава, защото знаем, че ГЕРБ ще ги спечели с огромна разлика? Съгласни ли сте? 😀

Ако не фалшифицират изборите и повечето люде не са на хранилка при ГЕРБ, дали ще спечелят?

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Ако не фалшифицират изборите и повечето люде не са на хранилка при ГЕРБ, дали ще спечелят?

Ако гласуват 95% от хората, ДА!!! 🙂

Ще спечелят и то с огромна разлика! Тези от израждане, величина и сабя, няма да са в парламента! 🙂

преди 1 час, HelpMeGetOut1 написа:

Знам точно колко пари ми излизат от сметката всеки месец за наем, прошляче. Аз ти пратих линк на подобна къща на тази, в която живея и викаш, че си измислям, хайде моля ти се... 

С още колко маймуни?

Ти колко кв.см. от общата площ ползваш?😄

преди 7 минути, Staff. написа:

Ще спечелят и то с огромна разлика! Тези от израждане, величина и сабя, няма да са в парламента! 🙂

Пак никаква връзка с реалността. 

https://www.bta.bg/bg/vote-oct-2024/758987-pri-visoka-izbiratelna-aktivnost-vazrazhdane-stava-parva-politicheska-sila-ka

При висока избирателна активност „Възраждане“ става първа политическа сила. Това каза лидерът на партията Костадин Костадинов на предизборна среща в плевенското село Коиловци.

преди 9 минути, M.Николов написа:

С още колко маймуни?

Ти колко кв.см. от общата площ ползваш?😄

Расизмът ти се показва... Да, в квартал съм с доста "маймуни", ама те имат повече сърце и мозък от средностатистическия Ганьо. По-добре да живея с пакистанци, отколкото българи и ти си добър пример за това. 

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Пак никаква връзка с реалността. 

https://www.bta.bg/bg/vote-oct-2024/758987-pri-visoka-izbiratelna-aktivnost-vazrazhdane-stava-parva-politicheska-sila-ka

При висока избирателна активност „Възраждане“ става първа политическа сила. Това каза лидерът на партията Костадин Костадинов на предизборна среща в плевенското село Коиловци.

Еми да гласуват бе, какво им пречи? 

преди 20 минути, Staff. написа:

То ако гласуват 95% от хората, не е сигурно дали от ГЕРБ ще минат бариерата. Без корпоративният и купеният вот ГЕРБ са нищо. ДПС и те са така.

преди 3 минути, The Lone Star написа:

То ако гласуват 95% от хората, не е сигурно дали от ГЕРБ ще минат бариерата.

При 95% ще е Дилян Пеевски и тогава на всичкото агентура ще и се стъжни живота много осезаемо...

Аз, между другото... наистина не вдявам, кой нормален човек с повече от две мозъчни гънки, от които едната е да пази равновесие би гласувал за партия като ПП-ДБ, ДПС или ГЕРБ!? ПП-ДБ са за мен едно от най-големите политически разочарования след промените, те се появиха буквално след протестите срещу Тиквата, бяха избрани с огромни надежди, но... Ми, самият факт, че се появиха на антиГЕРБ основа, а направиха коалиция с тях, какво има да коментираме повече!? Тоя Кирил Петков няма нито едно логически издържано изказване сигурно откакто е влязъл в политиката. Най-гнусното е, че те... вместо да се борят за свободата на словото у нас, направиха фактически същото, както и ГЕРБ. Просто си взеха част от медиите. За Тиквата има ли смисъл, да говорим нещо!? Колко неща излязоха за престъпните му схеми, далавери и прочее... у нас няма нито прокуратура, нито институции. И за къщата в Барселона, и за пачките, и за кюлчетата, и за начина, по който се изпират сума ти милиони заради строежа на автомагистралите у нас. Специално ДПС-то на Делян Пеевски... ако не са циганските гласове, тоя няма да прескочи и 4%-овата бариера. Айде... на Ахмед Доган... "иди-дойди", от българските турци бая хора дават гласа си за тях, ама кой би гласувал за Дебелият?!

Аз от години изобщо не гласувам, не смятам и да гласувам. "Възраждане" не са ми с нищо по-различни от горепосочените, с тая разлика, че просто са УЖ проруски настроени. Въпреки, че... признавам, споделям страшно много неща от това, което Костадин Костадинов говори. Имам доста познати, които гласуват за тях, и за "Величие", но на Ивелин Михайлов не му вярвам грам, понеже пере парите на Бобоков. Все пак съм русенлия, и знам много добре какво говоря... Поне парите са отишли за нещо хубаво.

преди 5 минути, The Lone Star написа:

То ако гласуват 95% от хората, не е сигурно дали от ГЕРБ ще минат бариерата. Без корпоративният и купеният вот ГЕРБ са нищо. ДПС и те са така.

yu-yu-hakusho-botan.webp

преди 9 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Расизмът ти се показва... Да, в квартал съм с доста "маймуни", ама те имат повече сърце и мозък от средностатистическия Ганьо.

Не знаех, че при маймуните има раси.😄

преди 11 минути, HelpMeGetOut1 написа:

По-добре да живея с пакистанци, отколкото българи и ти си добър пример за това. 

Щом те влече.......😄

Така и не отговори на простичък въпрос.Колко кв.см.?

преди 11 минути, communismatic написа:

Аз, между другото... наистина не вдявам, кой нормален човек с повече от две мозъчни гънки, от които едната е да пази равновесие би гласувал за партия като ПП-ДБ, ДПС или ГЕРБ!? ПП-ДБ са за мен едно от най-големите политически разочарования след промените, те се появиха буквално след протестите срещу Тиквата, бяха избрани с огромни надежди, но... Ми, самият факт, че се появиха на антиГЕРБ основа, а направиха коалиция с тях, какво има да коментираме повече!? Тоя Кирил Петков няма нито едно логически издържано изказване сигурно откакто е влязъл в политиката. Най-гнусното е, че те... вместо да се борят за свободата на словото у нас, направиха фактически същото, както и ГЕРБ. Просто си взеха част от медиите. За Тиквата има ли смисъл, да говорим нещо!? Колко неща излязоха за престъпните му схеми, далавери и прочее... у нас няма нито прокуратура, нито институции. И за къщата в Барселона, и за пачките, и за кюлчетата, и за начина, по който се изпират сума ти милиони заради строежа на автомагистралите у нас. Специално ДПС-то на Делян Пеевски... ако не са циганските гласове, тоя няма да прескочи и 4%-овата бариера. Айде... на Ахмед Доган... "иди-дойди", от българските турци бая хора дават гласа си за тях, ама кой би гласувал за Дебелият?!

Аз от години изобщо не гласувам, не смятам и да гласувам. "Възраждане" не са ми с нищо по-различни от горепосочените, с тая разлика, че просто са УЖ проруски настроени. Въпреки, че... признавам, споделям страшно много неща от това, което Костадин Костадинов говори. Имам доста познати, които гласуват за тях, и за "Величие", но на Ивелин Михайлов не му вярвам грам, понеже пере парите на Бобоков. Все пак съм русенлия, и знам много добре какво говоря... Поне парите са отишли за нещо хубаво.

Значи партия Меч. Щом Михайлов пере пари. Друго не остана.

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Значи партия Меч.

Познавах лично Илиян Илиев (треньора на Карлос Насар), много добре знам неща и за Руди Гела. Абсолютно същият боклук е. И освен това, никога няма да му простя, че вкара циганка в НС. Това е падение на падението... Мангали ще ни решават съдбата, ти гледай докъде се докарахме.

Между другото, от твърдения на високообразовани хора като Баалбек, че референдумите били "бягане от отговорност", направо рева от смях. Явно в Швейцария редовно се "бяга от отговорност". Това ни е нивото... То затова сме и на тоя хал!

преди 10 минути, communismatic написа:

Познавах лично Илиян Илиев (треньора на Карлос Насар), много добре знам неща и за Руди Гела. Абсолютно същият боклук е. И освен това, никога няма да му простя, че вкара циганка в НС. Това е падение на падението... Мангали ще ни решават съдбата, ти гледай докъде се докарахме.

Между другото, от твърдения на високообразовани хора като Баалбек, че референдумите били "бягане от отговорност", направо рева от смях. Явно в Швейцария редовно се "бяга от отговорност". Това ни е нивото... То затова сме и на тоя хал!

Там гласуваха на референдум, дали да режат на кравата рогата. 

Представи си. За какво говорим.

преди 10 минути, communismatic написа:

Е, то не остана партия за гласуване.

преди 33 минути, communismatic написа:

споделям страшно много неща от това, което Костадин Костадинов

Само това е достатъчно, за да престанеш да се забелязваш ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.