Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 13 минути, communismatic написа:

Кое е лъжа, задавам ти конкретен въпрос? Смяташ ли да ми отговориш... 

Ти не можеш да си покажеш, къде си писал истина, а чакаш отговор!

От кого? Кой искаш да ти помогне, като сам си се поставил в това положение на ФЕЙКОМЕТ и ЛЪЖЕЦ!

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 387,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

току-що, БаалБек написа:

ФЕЙКОМЕТ и ЛЪЖЕЦ!

Айдее отиде коня у ряката!

Теб да те нареждаме ли като ОПОРКА на заплата при СОРОС?

преди 12 минути, Belefor написа:

Айдее отиде коня у ряката!

Теб да те нареждаме ли като ОПОРКА на заплата при СОРОС?

Стига и вие с вашите простотии. Кой ще й плаща, тя тая не става и да мете улици... 

преди 5 часа, lebel написа:

Тури поне едно евро в подписа де...

Иначе, това в цитата ти е бял кахър на теб. Теб те търсят поне 4-5 пенсионерски клуба. С доблестни намерения. Ти изкарат телк, ко моем се изрази така.

всички  валути са един вид измама и пирамида и се държат на доверието на хората

но са полезното зло

алтернативата е размяна в натура кон за кокошка

и въвежнадене на саморазправата с  оръжие щото няма да има парички за държавни чантажии и пенсионери

държавните чантажии не се справят добре като балансьор и което ще доведе то това което казах

историята се повтаря

не ме търсят пенсионерски клубове

щото няма пенсионерски клубове

пенсионерите са настанени в къща  за гости 

преди 6 минути, communismatic написа:

Стига и вие с вашите простотии. Кой ще й плаща, тя тая не става и да мете улици... 

E как бе човек, от горе редовно й спускат някакви докладни записки от БКП отпреди 40-50 годни!

преди 19 минути, Belefor написа:

E как бе човек, от горе редовно й спускат някакви докладни записки от БКП отпреди 40-50 годни!

Ми... Забележи, че кисне в малоумния Фейсбук буквално цял ден. Там е пълно с всякакви глупости. Забележи и че дори няма грам понятие какво поства. Нито може да си защити тезите, нито нищо. 

Анонс в новините: "Българите позитивно настроени към еврото показват две проучвания поръчани от министерството на финансите...."

Цитат

Днес бяха представени резултатите от две национално представителни проучвания на обществените нагласи сред граждани и бизнес за въвеждането на еврото в България, проведени от агенция „Алфа Рисърч“ в периода 8-16 април 2025 г. и 22-28 май 2025 година. Възложител на изследванията е Министерството на финансите.

https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/oficial-messages/909625-v-ministerstvoto-na-finansite-byaha-predstaveni-rezultatite-ot-natsionalni-preds

Да паднеш от смях...все едно са очаквали друг резултат,като се знае кой плаща и кой поръчва как да думка тъпана...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

Ето поредната чудовищна манипулация на режима "Желязков" и неговите пропагандни рупори.
Социологическата агенция на властта и кръга "Капитал" - "Алфа рисърч", е обявила, че 56% от българите били "за" приема ни в еврозоната. Това сочели данни от проучване на въпросната агенция.
Въпросното проучване е по поръчка на - забележете!...финансовото министерство. Теменужка Петкова плаща на социолозите, за да лъжат, че народът не си иска лева, а копнее за еврото!
И колко им плаща? Показвам документ - финансовото министерство е броило на "Алфа рисърч" фамозните 316 660 лв. за въпросната анкетка! Тези пари, разбира се, не са излезли от джоба на леля Нушка, а от джоба на данъкоплатеца.
316 000 лв. за едно проучване?! Работил съм в много медии, поръчвал съм много проучвания за изборни нагласи, знам, че тарифата върви от 5000 до максимум 20 000 лв.
Тия типове срама нямат. Това е рушвет, трябва да ги разследват за търговия с влияние.
Аз не мога да си представя по-откровена перверзия, по-перфидна измама.
Държавата се разплаща с нашите пари, за да ни манипулира! И по този начин се демонстрира, съвсем в духа на Гьобелс, че българското общество е консолидирано около правителството...
Добре де, ако наистина мнозинството желае еврото, защо режимът се страхува да насрочи референдум? Ако "Алфа рисърч" са прави, значи няма проблем за леля Нушка - тя ще спечели референдума и всичко ще е ок. Така и легитимността на приема ни в еврозоната ще е значително по-плътна.
Да де, ама властта знае, че лъже. Знае и че ние знаем.
Припомням коя е шефката на "Алфа" Боряна Димитрова - онази одиозна дама, която наскоро се изказа по адрес на "Възраждане" и други националистически партии - "проруски отломки"!
Толкова за нейната обективност. "Алфа рисърч" е битивито на социологията.
Ще искаме ЦИК да отнеме лиценза на тези манипулатори и да ги лиши от правото да мерят "екзит-полове" по време на изборни кампании.
Не знам колко трябва да са отчаяни, за да ни пробутват такъв кьорфишек..., но наистина са много отчаяни. И много глупави. Това само ожесточава мислещите хора. Ще го разберат по трудния начин на 28 юни.
преди 2 минути, ined написа:

Не е манипулация, 100% е вярно, колкото и да реват копейките хората си искат еврото

Който иска еврото не е човек...

преди 24 минути, ined написа:

Не е манипулация, 100% е вярно, колкото и да реват копейките хората си искат еврото

Да, реално, копейките са шумно малцинство. 

преди 20 часа, communismatic написа:

Защо има инфлация в Хърватия след приемането на еврото, умно момиче такова? Каква ли е причината, знаеш ли? Я поразтършувай и ми го копирай от някъде. Така явно ще водим "диалог". Самичка не можеш. 😆

Ех, тази Хърватия. А Гърция и с драхми и с евро закъсваше, нали? Нещо по този повод?

Защо има инфлация у нас? Нали сме с "лев"? Да ви имам плоските доводи, ливади такива.

преди 1 час, Proshark написа:

Анонс в новините: "Българите позитивно настроени към еврото показват две проучвания поръчани от министерството на финансите...."

Да паднеш от смях...все едно са очаквали друг резултат,като се знае кой плаща и кой поръчва как да думка тъпана...

Еее, очаквах нещо нагласено като анкета с резултатите във вид на таблица, или графика. Поне първият документ, който се изтегли е просто текст, който звучи като рекламно съобщение. Не ми слегнаха нервите да натисна да изтегля и вторият.

преди 37 минути, ined написа:

Твърдиш, че гейпросащесср трололинките са хора? Няма начин!

Явно са много отчаяни,щом прибягват до евтина манипулация за тази,само и само да имат възможност,при срив на икономиката(която нямаме)да кажат-е нали и вие(народа)искахте евро....

преди 50 минути, В. Велев написа:

Социологическата агенция на властта и кръга "Капитал" - "Алфа рисърч", е обявила, че 56% от българите били "за" приема ни в еврозоната.

възможно е

нямаш  си напредстава коклко лелки  герб има и държавни чантажии и пенсионери на хранилката.  да не забравяме и калинките 

всичко е за еврозона 

току-що, Banesc написа:

възможно е

нямаш  си напредстава коклко лелки  герб има и държавни чантажии и пенсионери на хранилката.  да не забравяме и калинките 

всичко е за еврозона 

Борисов си оплете кошничката много отдавна...то за това е и на избори първа е ГЕРБ..за това и не бутат администрацията...иначе...ще е извън пистата...Едно е почти сигурно ИТН,БСП може и да не влязат...

преди 1 минута, Proshark написа:

Борисов си оплете кошничката много отдавна...то за това е и на избори първа е ГЕРБ..за това и не бутат администрацията...иначе...ще е извън пистата...Едно е почти сигурно ИТН,БСП може и да не влязат...

стават някакви задкулисни игри на много високо световно ниво( кукловодско) и не мога да им хвана целта

и дават разнопосочни  мнения и действия

тези в парламента са просто лица  на задкулисието нито пеевски  управлява нито борисов инструменти са 

властта им е прекалено малка основана на пари и компромати  и наркотици щото полицайте няма какво да се правят на балами много добре знаят от къде идват  наркотиците 

някак имам чувството че  властта иска да направи нещо но и те не знаят какво  

преди 6 минути, Banesc написа:

стават някакви задкулисни игри на много високо световно ниво( кукловодско) и не мога да им хвана целта

и дават разнопосочни  мнения и действия

тези в парламента са просто лица  на задкулисието нито пеевски  управлява нито борисов инструменти са 

властта им е прекалено малка основана на пари и компромати  и наркотици щото полицайте няма какво да се правят на балами много добре знаят от къде идват  наркотиците 

някак имам чувството че  властта иска да направи нещо но и те не знаят какво  

Игрите са ясни. Тъмните сили пречат в момента на Тръмп да се оправи с европейския бардак включая и у нас, като му отвличат вниманието с мексикански "мирни" демонстрации.

преди 1 час, Banesc написа:

99% преживяващи и 1% "елит" - това е целта. 

Ако не си, гледай филма "Елизиум (2013)"

преди 28 минути, Sliderum2 написа:

Ъ? Ти няма да си в елита, а долу в помията.

Аз мога да избера 3 държави по право.ДЛи ще съм в елита или помият,,ависи от мен само

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.