Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

да борда е с немската валута, която е ....познай...........

Няма да познае, дори с жокер :)

• Отговори 12k
  • Прегледи 415,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

При посещение в Шумен и пред слисаните граждани, Копейкин е казал: " Тая мачка, дето броди около Шумен изобщо не е пума. Това е българския осиротял "лев", който го гонят немил и недраг от банкнотите."

:lol6:

преди 7 минути, БаалБек написа:

При посещение в Шумен и пред слисаните граждани, Копейкин е казал: " Тая мачка, дето броди около Шумен изобщо не е пума. Това е българския осиротял "лев", който го гонят немил и недраг от банкнотите."

:lol6:

Копейкин вече е по зле от величието о руди гела, взедно

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

А защо беше така? И Жан не е виновен.

инфлациите идват когато външния дълг расте - с инфлация политиците се опитват да го обезценят 

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

А защо беше така? И Жан не е виновен.

Прекалено сложни въпроси задаваш на Баалбек. Тя не прави разлика между борсова цена и потребителска цена, отде да има хабер от инфлации и хиперинфлации и какво ги е породило...

преди 16 минути, communismatic написа:

Прекалено сложни въпроси задаваш на Баалбек. Тя не прави разлика между борсова цена и потребителска цена, отде да има хабер от инфлации и хиперинфлации и какво ги е породило...

преди 1 час, Без умствен капацитет написа:

инфлациите идват когато външния дълг расте - с инфлация политиците се опитват да го обезценят 

• Автор
преди 17 часа, Staff. написа:

Това е руската пропаганда, запада умира, разпада се, еврото загива, кораба потъва, Урсула и Калас са вещици, Макрон е ...... :)

БРИКС е проспериращ, рублата е велика, левчето е националната ни гордост, водим последната битка за България (все едно ще се изпари България), братушките ще ни освободят отново и така нататък.

Само дето никой не иска да ходи на изток, лева никой няма да ни го вземе, той си е наш и винаги ще бъде наш. Русофилите не могат да разберат, че ние ще ползваме Общата Европейска парична единица, а лева един ден ако нещо евентуално се случи след години, пак ще си го ползваме! Българската Народна Банка никой няма да я закрива, тя си остава.

Една и съща развалена плоча въртят! :newspaper:

какво като не ни искат лева, голяма работа, защо трябва да сме подлоги на разни изроди от Брюксел, и да се гаврят с нас, разни педерунгели и трансджендъри, Нямаме ли достойнство, питам, Май нямаме-щом се молим да бъдем назначени за гъзомийници на чужди държави и да им плащаме дълговете. СРАМОТА! Че няколко лакоми политици ще се облажат и вече им е уредено какво ще спечелят от цялата работа, а ние ще получим както е казал великият мислител Бойко Борисов-дайте да ги подпрем с един Х..Й. ПРОСТО ЩЕ НИ ПОДПРАТ ОТЗАД, както е казал пожарникарът и гавазина на бай тошо.. НИщо няма общо с това, дали някой ще иде на изток или запад, аз също гледам филми с ТОм Ханкс, любимец ми е, гледам и сектанта Том Круз. Няма лошо да се възхищаваме на качественото у всеки народ, но нека да си имаме малко достойство. НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ. че сме неврачни като народ, и сега сме станали за смях с приемането на еврото, сякаш подаваме ръце за милостиня.

преди 12 часа, Т.Христов написа:

мнема се срине - имаме борд. а то д*****й супата

154024077_1879938312155465_2410784428289056137_n.jpg

May be an image of text

May be an image of 1 person and text that says 'ΑΈ СТИГА БЕ ТИМАРАзБи ти МА РАЗБИ Светът на Еврото: Чиновници с € 20 000 заплати обясняват на баби € 100 пенсии, колко e хубаво в ЕС.. f@user6634761522150'

May be an image of money and text

Аз казах ли ви? :):)

Още не сме приели еврото и вдигат ударно пенсиите! 😃

Като го приемем ще се вдигат постоянно пенсиите, докато всички пенсионери станат богати! 

Еврото е виновно, че се вдигат пенсиите, ама ние още не сме приели еврото, ама то вече е виновно за това, че ни вдигат пенсиите... Има логика, наистина. Не се бях замислял досега.

преди 3 минути, Staff. написа:

Аз казах ли ви? :):)

Още не сме приели еврото и вдигат ударно пенсиите! 😃

Като го приемем ще се вдигат постоянно пенсиите, докато всички пенсионери станат богати! 

Това за вдигането на пенсиите е прието още преди да се натискаме зорлен за умрялото евро.

преди 1 минута, communismatic написа:

Не се бях замислял досега.

Време е да опиташ, ама дали ще ти се получи?

преди 1 минута, jhoro написа:

Време е да опиташ, ама дали ще ти се получи?

Е, на мен ще ми се получи при всички положения, за теб не съм много сигурен...

току-що, communismatic написа:

Е, на мен ще ми се получи при всички положения, за теб не съм много сигурен...

От къде си сигурен, щом не си опитвал?

преди 5 минути, communismatic написа:

Еврото е виновно, че се вдигат пенсиите, ама ние още не сме приели еврото, ама то вече е виновно за това, че ни вдигат пенсиите... Има логика, наистина. Не се бях замислял досега.

Ти/вие няма с какво да мислите и затова ползвате ИИ за да ви съчинява коментари! 😂

току-що, jhoro написа:

От къде си сигурен, щом не си опитвал?

Не съм писал, че не съм опитвал, писах, че при теб вероятно няма да се получи...

преди 1 минута, Staff. написа:

Ти/вие няма с какво да мислите и затова ползвате ИИ за да ви съчинява коментари! 😂

Да, де... Виждаме кои са тия, дето няма с какво да мислят. И не съм аз, при всички положения... 

Най-забавно е, че най-големите клоуни на форума, които абсолютно доказано използват Фейсбук, Chat GPT и т.н. винят други за това, в които самите те, могат, да бъдат обвинявани... Баси и наглостта... 😆

Карай, де... Нямаме високи очаквания към теб. Ти все пак си най-умният тираджия у нас...

преди 6 минути, communismatic написа:

Не съм писал, че не съм опитвал, писах, че при теб вероятно няма да се получи...

Да, де... Виждаме кои са тия, дето няма с какво да мислят. И не съм аз, при всички положения... 

Най-забавно е, че най-големите клоуни на форума, които абсолютно доказано използват Фейсбук, Chat GPT и т.н. винят други за това, в които самите те, могат, да бъдат обвинявани... Баси и наглостта... 😆

Карай, де... Нямаме високи очаквания към теб. Ти все пак си най-умният тираджия у нас...

Само като помисля, че това е писано от ИИ и ме избива на смях! :laughing5:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.