Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Не е ли иранска бе папагалче ?

Я смени плочата 

ad.jpg.6c672f3dc3b3d9c29ef246e01c3373a9.jpg

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 23 минути, LOSHIAT написа:

И ние ще цъфтим и просперираме със силният лев тогава така ли?Абе вие добре ли сте с централният не знам.

не, ще си имаме лев!

Това ще е доста удобно извинение, при евентуална висока инфлация след нова година... Почнахме вече да перем пешкира.

Цитат

Пламен Димитров заяви, че  КНСБ всеки месец ще наблюдава основните 20 стоки в потребителската кошница при плавното преминаване към еврото. От думите му стана ясно, че и бизнесът носи отговорност за цените на стоките от първа необходимост.

преди 2 часа, Т.Христов написа:

не, ще си имаме лев!

А десен ... ще си имате ли?

Цитат

Имаме си пушки от папура дръжки

Имаме си пушки от папура дръжки

Леви, десни, леви, десни, ще вървим напред

Имаме си кончета от върбови клончета

Имаме си кончета от върбови клончета

преди 16 часа, Sliderum2 написа:

Пазара те стриже, ама ти си блееш, кат офсъ.

Ако ти си УФСЪ - това си е само твой проблем!

Искам агитката за еврото да ми обясни за някой вибрации

Големи, малки и на вълни - естествено в българското трибуквие

Коментарите са един път

https://business.dir.bg/ikonomika/tomislav-donchev-dopusna-vazmozhna-vibratsiya-na-tsenite-prez-parvite-mesetsi-v-evrozonata

преди 3 минути, jhoro написа:

Ако ти си УФСЪ - това си е само твой проблем!

Ше ме караш ли да обменям за ессвро? Аз си имам некое и друго от гърмания. Ше стигнат за два-три месеца, ако не надуят цените още и пазарувам скромно.

преди 3 минути, Киро Н. написа:

Искам агитката за еврото да ми обясни за някой вибрации

Те постоянно си търсят вибрации, пристрастени са 

преди 13 минути, Sliderum2 написа:

Ше ме караш ли да обменям за ессвро? Аз си имам некое и друго от гърмания. Ше стигнат за два-три месеца, ако не надуят цените още и пазарувам скромно.

НЕ! По-скоро бих те агитирал - да ми ги оставиш на съхранение! Безрочно.

преди 3 минути, jhoro написа:

Аз по време на ковид се пробвах с това долу, ма се оказа че у форумът нема чак такива балъци. И теб нема те огрее, пич  :no-no:

123043137_10225038366092722_6917229510709679782_n.jpg.73d63d63f982cf7dc8b7cd79949e8d58.jpg

преди 1 минута, jhoro написа:

Сигурно ще ти трябват, да ги обмениш в долари, че да си купиш телефон, който е правен в страната на най-големите ти господари - сащ и е почти изцяло с чаркове, които също са произведени в сащ. Нищо, че характеристиките му са като от преди десетилетие, а цената е $2000. Краварите си признават, че все още нямат необходимите производства и верига за доставки, че да е 100% мирикански. Но все пак това според статията, е първият смартфон произведен в сащ.

преди 6 минути, Sliderum2 написа:

Сигурно ще ти трябват, да ги обмениш в долари, че да си купиш телефон, който е правен в страната на най-големите ти господари - сащ и е почти изцяло с чаркове, които също са произведени в сащ. Нищо, че характеристиките му са като от преди десетилетие, а цената е $2000. Краварите си признават, че все още нямат необходимите производства и верига за доставки, че да е 100% мирикански. Но все пак това според статията, е първият смартфон произведен в сащ.

Глупости!!! Доларите бяха преди 30 години!

Сега бих ги обменил за юани или вон-ове! Телефоните ми са основно корейски. Преди бяха китайски - като „символа на САЩ“ - Айфоните!

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Аз по време на ковид се пробвах с това долу, ма се оказа че у форумът нема чак такива балъци. И теб нема те огрее, пич  :no-no:

Не съм и мислил, че ще - ама пък ... ако да?

преди 7 часа, Т.Христов написа:

не, ще си имаме лев!

Ще имаме лев да,ама каква равностойност ще са примерно 2000лв след като се срине европа и еврото можеш ли да ни осветлиш нас .Каква файда от левчето ни като почнем да вземам пак равностойноста   като 1997г  на 10 долара ,вместо примерно 1000евро.

преди 3 часа, LOSHIAT написа:

Ще имаме лев да,ама каква равностойност ще са примерно 2000лв след като се срине европа и еврото можеш ли да ни осветлиш нас .Каква файда от левчето ни като почнем да вземам пак равностойноста   като 1997г  на 10 долара ,вместо примерно 1000евро.

мнема се срине - имаме борд. а то д*****й супата

Русия щяла да го напада...
За какво им е да те напада, като изобщо те няма на картата?
НАТО е минало страдателно причастие - "прочетен урок", "изпята песен", "изгубени илюзии"...
САЩ удрят Иран и дори не благоволяват да уведомят съюзниците си от НАТО. Рюте и Кая са по-сащисани от аятоласите. Глътнали са си граматиката, вече трето денонощие.
Подобна е "легитимността" на урсулите от ЕК - Тръмп не ги брои за живи, отказва да се среща с тях, не ги пуска на преговорите с Украйна и Русия.
Розовият Четвърти райх дори няма мускули, да се изрепчи. Неговата горчива контраметафора е ошамареният от баба си/дядо си Макрон.
Някой спомня ли си изобщо, че имаше такова нещо "Европейски Съюз"?! А кой се вълнува от еврозоната, дето била "клуб на богатите"? Кои "богати" - фалирала Франция, полуфалирали Испания и Португалия, Дойче банк и ЕЦБ с рекорден дефицит?
Вълнуват се само нашите абдали, единствените желаещи да се самонахакат в дълговата джунгла и да загробят валутата си. Покрай валутата - и националния суверенитет.
Съгласни ли сме България за пореден път да застане на погрешната страна на историята?
Да, прав е Радев: насред петролна криза и война си сменяш парите - що за тъпизъм?!
Бутат ни в чудовищно блато - хем от глупост, хем от алчност, хем по принуда. Имаме съвсем малко техническо време за реакция до 8 юли. Или те бутат нас, или ние тях бутаме, друг изход няма. Пред чейндж бюрата вече се вият опашки за евро, вихри се спекула, цените скачат безконтролно - но иначе сламеният Росен и леля Нушка ви успиват, че всичко ще е наред....
На 28 юли, в събота, от 18 часа, излизаме в Триъгълника на властта до победа. Няма уважителни причини за отсъствието ви - мисля си, че този уикенд Халкидики може да почака.
На 26-и е автопоходът до Брюксел, по-добре тръгвайте натам, вместо да висите в задръстванията край Кресна и Симитли в измисления "Шенген"...
Еврозоната им ще е същата, като Шенгенът им. Тапа.
Гражданският ни комитет за опазване на лева е разписал сценарий за ИЗВЪНРЕДНИ ДЕЙСТВИЯ, с които ще ви запознаем на митинга. Ще ви призовем и за НЕЩО ОСОБЕНО ВАЖНО, НЕЩО, КОЕТО МОЖЕ ДА ОБЪРНЕ МАЧА.
Да, отчаяните времена изискват отчаяни мерки, във война сме...

510772249_2540604069621825_6276428917755031261_n.jpg?stp=dst-jpg_p480x480_tt6&_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=gCmj3-K9pasQ7kNvwE7kyuz&_nc_oc=AdmGOR3e8H5VEVnjyvOg4DXzfWaCnO--oINvEwRErhBbdXDCzHMIuunfXeGaJtowT8g&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsof5-1.fna&_nc_gid=KS5U1Kebw6LW8PG7VWVCaA&oh=00_AfPmtV_JpqUDJ0eFgDTE7NgE-f-BAKg4MR5bRigda2GNCQ&oe=685F7162
преди 3 минути, В. Велев написа:

На 28 юли, в събота, от 18 часа, излизаме в Триъгълника на властта до победа.

Ще видим.

преди 4 минути, В. Велев написа:

Или те бутат нас, или ние тях бутаме, друг изход няма.

Естествено - ще ви бутнем (може би брутално) за часове

преди 5 минути, В. Велев написа:

мисля си, че този уикенд Халкидики може да почака.

Не може - точно този уикенд е яхтеното изложение, организирано от българска фирма

преди 10 минути, teo-glavata написа:

Не може - точно този уикенд е яхтеното изложение, организирано от българска фирма

Ти не си българин, така че отивай на яхтеното изложение в Гърция. Ние българите оставаме тук да се борим за България. После да не реват някои защо имало Народен съд?

преди 56 минути, teo-glavata написа:

Не може - точно този уикенд е яхтеното изложение

Ти каква ще я играеш там. Чух съм, че търсели компаньонки.

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Ти каква ще я играеш там. Чух съм, че търсели компаньонки.

Поканен съм от фирмата - организатор. Рсботя с тях от 4 години.

.

преди 1 минута, teo-glavata написа:

Поканен съм от фирмата - организатор. Рсботя с тях от 4 години.

.

Идвай на протеста срещу правителството. Не си губи времето в Гърция.

преди 6 минути, В. Велев написа:

Идвай на протеста срещу правителството. Не си губи времето в Гърция.

Последно...срещу какво ще проъестирате? Правителството или срещу парите? Мен и двете ме устройват.

преди 10 минути, БаалБек написа:

zhan-videnov.png

Което беше 4-5 долара!

преди 2 минути, jhoro написа:

Което беше 4-5 долара!

А аз се зарадвах, че социалисти като Виденов и Гечев са направили достойни левови пенсии за народа! Пфу...

преди 2 часа, Т.Христов написа:

мнема се срине - имаме борд. а то д*****й супата

да борда е с немската валута, която е ....познай...........

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.