Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 2 минути, communismatic написа:

А ти кои мислиш, че са най-засегнатите от въпросните болести, по принцип? Тия дето всекидневно спортуват и ядат маруля? 😆
Предния път мантрата беше, че не спортували и не ходили на профилактични прегледи. То ще кажеш, че в световен мащаб масово хората го правят. Тоя такива тъпотии твърди, че направо не е истина. Наистина не вдявам, вярва ли си на тия глупости... 😆

Не знам дали в световен мащаб го правят ама според статистиката българите са с най-ниска здравна култура в ЕС. Говори ли ти нещо това?

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 4 минути, communismatic написа:

А ти кои мислиш, че са най-засегнатите от въпросните болести, по принцип? Тия дето всекидневно спортуват и ядат маруля? 😆
Предния път мантрата беше, че не спортували и не ходили на профилактични прегледи. То ще кажеш, че в световен мащаб масово хората го правят. Тоя такива тъпотии твърди, че направо не е истина. Наистина не вдявам, вярва ли си на тия глупости... 😆

А, хората с генетични болести. Полови болести? За тях какво? Деца родени с болести тях като спартанците в една яма да ги метнем ли?

sparta GIF

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Доколкото знам, Александровска болница много дълги години до 1944 г. е била единствената "модерна" болница в страната (с цялата условност на това понятие). Просто, след Руско-турската война, руснаците си оставят цялата едновремешна апаратура и тя функционира благодарение на тяхното завещание. После се и разширява и т.н. Жалка история общо-взето...

току-що, BANKATA написа:

Не знам дали в световен мащаб го правят ама според статистиката българите са с най-ниска здравна култура в ЕС. Говори ли ти нещо това?

Извинявай, смяташ ли, да спреш, да ми задаваш въпроси и да започнеш, ти да ми отговаряш на моите? Не съм на разпит, водим дискусия УЖ... Айде, че вече направо ми писнахте на оная работа...

преди 3 минути, communismatic написа:

Доколкото знам, Александровска болница много дълги години до 1944 г. е била единствената "модерна" болница в страната (с цялата условност на това понятие). Просто, след Руско-турската война, руснаците си оставят цялата едновремешна апаратура и тя функционира благодарение на тяхното завещание. После се и разширява и т.н. Жалка история общо-взето...

Извинявай, смяташ ли, да спреш, да ми задаваш въпроси и да започнеш, ти да ми отговаряш на моите? Не съм на разпит, водим дискусия УЖ... Айде, че вече направо ми писнахте на оная работа...

А, колко села и малки градове нямат лекар, нямат болница. Нямат и училища. И за да си купят лекарства, трябва като Алиса в страната на чудесата, да изминат пътешествие за едни лекарства. И то трябва да си платят транспорта. Нямат и бакалия. Един хляб няма откъде да си купят. Няма канализация, няма и достъп до питейна вода. Обстановката е ужасна. И това в модерна, уж модерна европейска България, която е в клуба на богатите.

Ми, не знам. Това го обясни на титана на мисълта - Иван. Много е тежко положението там... 😆

преди 8 минути, communismatic написа:

Ми, не знам. Това го обясни на титана на мисълта - Иван. Много е тежко положението там... 😆

Никога не е имало лекари в малките села и палански. Никога.

преди 12 минути, communismatic написа:

Само да питаш и да отговаряш избитателно не е водене на дискусия.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Никога не е имало лекари в малките села и палански. Никога.

Имаше. Но партия ГРОБ с тяхната политика на унищожението закриват всичко. Геноцид над българите.

https://btvnovinite.bg/bulgaria/17-bolnitsi-zakriti-pri-upravlenieto-na-gerb.html

https://www.mediacafe.bg/izbori2021/d-r-ilian-timchev-za-11-godini-gerb-zatvori-11-obshtinski-bolnitsi/

https://www.classa.bg/en/българия/общество/item/375857-герб-започва-закриване-на-болници,-харчели-твърде-много-пари…

преди 6 минути, BANKATA написа:

Само да питаш и да отговаряш избитателно не е водене на дискусия.

На кой въпрос не съм отговорил? Дай пак да преговорим? Ясно е, че няма да ми отговориш на моите, дай да видя на кой не съм... Щом толкова искаш, да продължаваш, да се излагаш...

На кой въпрос не съм отговорил? Дай пак да преговорим? Ясно е, че няма да ми отговориш на моите, дай да видя на кой не съм... Щом толкова искаш, да продължаваш, да се излагаш...

Ама ти сериозно ли? Едва 12 часа е и ми задаваш за 3-ти път този въпрос. Я прегледай последните 2 страници не е трудно.

Че той Иван кога е познавал за нещо? 😆

Новината е от 2025, той твърди че е от 2020 година. И да е от 2020 година и какво? Вече всички получават двойни заплати ли? След 5 години?

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Я погледни хубаво датата на втората снимката където съм коментирал?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Я погледни хубаво датата на втората снимката където съм коментирал?

Втората, петата, 100.

Това от коя година е?

https://www.vbox7.com/play:4775a5444f

https://www.vesti.bg/bulgaria/tova-e-podigravka-zdraven-asistent-poluchava-568-lv.-na-chas-6225788

https://boulevardbulgaria.bg/articles/2-84-evro-ch-za-medsestra-v-pediatriya-nyama-da-se-primirim-s-podigravki

5 лева и 68 стотинки на час. Толкова получава здравен асистент в Педиатрията на столична общинска болница. Свилен Делчев - баща на три деца и доброволец в спасителни акции, публикува фиша с месечното си възнаграждение и обяви символичен протест. Мъжът настоява за достойно заплащане за него и всички негови колеги, като нарече настоящото „подигравка”.

„Това прави 478 лв. на месец. Това са 7 смени по 12 часа. Работейки с деца, трябва да имаме отношение и към родителя. В момента има колективна оставка на лекари. От 3 работи докарвам 2400 лв. чисто на месец, като нямам почивен ден”, разказа той в ефира на NOVA.

току-що, АСПЕКТ написа:

Втората, петата, 100.

Това от коя година е?

https://boulevardbulgaria.bg/articles/2-84-evro-ch-za-medsestra-v-pediatriya-nyama-da-se-primirim-s-podigravki

Освен и аз да постна нещо различно и да коментирам него.

Последно излъгал ли съм в поста си или не?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Освен и аз да постна нещо различно и да коментирам него.

Последно излъгал ли съм в поста си или не?

Лъжеш, кой взима 4000 лева заплата и защо май.ка ти взима толкова като мед.сестра? След като масово взимат едва 2000 лв. В най-добрият случай.

преди 9 минути, АСПЕКТ написа:

Лъжеш, кой взима 4000 лева заплата и защо май.ка ти взима толкова като мед.сестра? След като масово взимат едва 2000 лв. В най-добрият случай.

Не, не лъжа. Окт. 2020г.

unijenie-vijte-kakva-zaplati-poluchi-med

И къде пак намеси майка ми?

От къде ти дойде на акъла че говоря за нея. Много ми е интересно какава каша ви е главата. За научна дисертация сте.

преди 1 час, BANKATA написа:

И къде пак намеси майка ми?

на 17.07.2025 г. в 15:13, BANKATA написа:

За Дупница имам, майка ми работи в болница до преди 1 година. И ти казвам че говориш празини приказки.

Е кво е толкова учудващото като именно ти я намеси в дискусията...

Иначе си много наясно с нещата, виждаме... Даже не отговори на нито един въпрос, ама както вече писах, това не е никаква изненада. Сега ще ти четем малоумните въпроси до втръсване. Колкото там да се намираш на приказка...

преди 1 час, BANKATA написа:

Не, не лъжа. Окт. 2020г.

И колко са заплатите в момента? Какво е огромното увеличение?

преди 25 минути, communismatic написа:

И колко са заплатите в момента? Какво е огромното увеличение?

А де - нали много знаеш - провери сам.

току-що, jhoro написа:

А де - нали много знаеш - провери сам.

Ми то беше реторичен въпрос, бе, Жорко. Ти пак си особено адекватен... 😆

преди 50 минути, communismatic написа:

Е кво е толкова учудващото като именно ти я намеси в дискусията...

Ти си безнадежден случай човеко.

"Лъжеш, кой взима 4000 лева заплата и защо май.ка ти взима толкова като мед.сестра? След като масово взимат едва 2000 лв. В най-добрият случай."

Ей така като почнат да ви говорят звездите и нямате спирка. Пък после обяснявай че нямаш сестра.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Не знам дали в световен мащаб го правят ама според статистиката българите са с най-ниска здравна култура в ЕС.

Не - дават се най малко пари за здравеопазване!!!!!!! И то - без стоматология !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Май*цепродавец!!!

преди 9 минути, Т.Христов написа:

Не - дават се най малко пари за здравеопазване!!!!!!! И то - без стоматология !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Май*цепродавец!!!

Вземи се скрий някъде.

преди 39 минути, communismatic написа:

Ми то беше реторичен въпрос, бе, Жорко. Ти пак си особено адекватен... 😆

Ти пък си не-адекватен постоянно и затова само питаш!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.