Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 1 час, BANKATA написа:

Здравеопазването си е проблем на самите хора. Отиди късно на лекар пък пакай да направи чудеса. Също така българите не спортуват.

И все още не разбирам защо си мислиш пе преди хората са били по-образовани. По селата доста преди '89 беше пародия на обучение.

Да, и вместо да  купува лекарства, трябва да си ги произведе вкъщи лекарствата.

That Science Guy Chemistry GIF

И за какво е нужно адвокат, чиновници, учители. Всеки може да пише. Това си е проблем на самите хора.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 19 минути, BANKATA написа:

За Дупница имам, майка ми работи в болница до преди 1 година. И ти казвам че говориш празини приказки.

ОП: А това с вената....от къде го измисли?

Иване, казвам ти, вземи се скрий някъде... 

преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

Тоя направо е уникален... Признал съм го... 😆

преди 2 минути, communismatic написа:

Иване, казвам ти, вземи се скрий някъде... 

Тоя направо е уникален... Признал съм го... 😆

Пълна олигофрения. Тия са някакви наркомани. Не може нормален човек да приказва такива неща.

Хората у нас не спортували и не си правили профилактични прегледи...😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

преди 2 минути, kiro 2025 написа:

Изкуствения интелект го бие като маче у дирек :)

Един инат има в тиквата :)

Като нямаш акъл ще ползваш чужд.

Хората у нас не спортували и не си правили профилактични прегледи...😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

Налинти показах проучването. Никога не ви е имало срещу статистиката и фактите. 

преди 4 минути, BANKATA написа:

Налинти показах проучването. Никога не ви е имало срещу статистиката и фактите. 

Да, де. Там е работата, че и аз ти показах статистика... Както и да е. Не съм и очаквал нещо по-различно. Толкова можеш.  

Да, де. Там е работата, че и аз ти показах статистика... Както и да е. Не съм и очаквал нещо по-различно. Толкова можеш.  

И аз ти показах друга защо е така и ти я обясних, ама ... кон с капаци си бил винаги.

преди 3 минути, kiro 2025 написа:

хахахаахах

трагедия си мушморок

Този умен пост сам ли го измисли или използва искуственият интелект?

Пич, свали си най-накрая розовите очила и вземи излез от '50, 21-и век сме вече.

https://bntnews.bg/news/balgarite-masovo-ne-hodyat-na-profilaktichni-pregledi-1324058news.html

"Над 43% от навършилите пълнолетие българи не са се явили на задължителен профилактичен преглед през 2023 година по данни на НЗОК."

Ще дойдат люде от Узбекистан, Монголия не се тревожете от ПППП. Ще работят за 500 лв.

преди 5 минути, АСПЕКТ написа:

Ще дойдат люде от Узбекистан, Монголия не се тревожете от ПППП. Ще работят за 500 лв.

Работи ти, добра камериерка ще стане от теб на морето.

преди 4 часа, communismatic написа:

Аз само като прочетох за достъпа до "европейско образование и здравеопазване" и спрях до там... 😆😆😆

Поста вече го няма ... Дзверо пак е почнал да трие постовете си.

image.png.1af76e1e094543ecb5df69cec2d4bb02.png

преди 13 минути, BANKATA написа:

Работи ти, добра камериерка ще стане от теб на морето.

Да, камериерките са виновни за ниските заплати.

Баси как се променят нещата. Когато по време на Ковид му изтъквахме тези причини, той не вярваше. Сега той на нас ни обяснява че именно това са причините за по-високата смъртност у нас :)

преди 3 часа, communismatic написа:

Джокер, покриваме ли критериите за влизане в еврозоната? Кажи, как виждаш нещата от камбанарията на един турски ТИР-аджия, който е и гласоподавател на ГЕРБ...

И този пост го няма ... Ко става бе хора? 

image.png.2c0b48b12da3be811ade9938804875a3.png

преди 1 час, АСПЕКТ написа:
преди 2 часа, BANKATA написа:

Здравеопазването си е проблем на самите хора. Отиди късно на лекар пък пакай да направи чудеса. Също така българите не спортуват.

Правиш ли разлика, между медицина и фармация?

А нещо да си чувал за фитотерапията?

И аз ти показах друга защо е така и ти я обясних, ама ... кон с капаци си бил винаги.

Този умен пост сам ли го измисли или използва искуственият интелект?

с комундел копейка не се спори :)

преди 22 часа, АСПЕКТ написа:

Затова България за 50 години изгради това, което сега не могат даже да боядисат. Пребоядисаните сини. Внуци на бивши комунисти.

Класическа комунделска лъжа. Соца фалира категорично и ясно . Само вие още си търсите умрялата  ерекция и "Взривявате влакове" както се казва в един стар руски лаф :) 

преди 6 минути, miro20 написа:

с комундел копейка не се спори :)

Класическа комунделска лъжа. Соца фалира категорично и ясно . Само вие още си търсите умрялата  ерекция и "Взривявате влакове" както се казва в един стар руски лаф :) 

Как си Мирча, убаво ли е да гушкаш Шиши?

преди 2 минути, Bubbles написа:

Как си Мирча, убаво ли е да гушкаш Шиши?

Идея си нямам за какво гушкане с шиши ви е опорката, радвам се че България е Европа и Европа е България. Както ни е завещал Левски .

Останалото са гърчове и рев на продажни антибългарски копейки  :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Идея си нямам за какво гушкане с шиши ви е опорката, радвам се че България е Европа и Европа е България. Както ни е завещал Левски .

Няма опорка бре сладък, Ту-ту си го каза ясно, че вече сте в един отбор и си разчитате.

Мхм. И как навърза финансирането с профилактичните прегледи и спортуването? Конкретно? 

преди 4 минути, miro20 написа:

България винаги е била в Европа.

Искаш да кажеш, че се радваш, че България е на дъното на Европейския съюз ли какво?!

За копейките няма какво да се каже - нормално е когато нямаш какво да кажеш на опонента си да му кажеш, че е копейка и т.н.

преди 4 минути, miro20 написа:

Ти си на Бойко и Шиши тулупчето, когато те се радват, се радваш и ти.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.