Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 12 минути, arcovk написа:

Ти си на Бойко и Шиши тулупчето, когато те се радват, се радваш и ти.

А, ПППП защо подкрепват ДПС? 5 вота на недоверие и 5те ПППП не гласуват.

• Отговори 11,9k
  • Прегледи 386,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Joss Bomon
    Joss Bomon

Глупи, Радев не е като тебе и шайката виждащи не по далеч от носа си. Предвидимо сте толкова елементарни, че да си въобразявате, че точно той не знае Закона и си мисли да го пренебрегва... Шах с офице

Публикувани изображения

преди 33 минути, miro20 написа:

Класическа комунделска лъжа. Соца фалира категорично и ясно . Само вие още си търсите умрялата  ерекция и "Взривявате влакове" както се казва в един стар руски лаф :) 

СОЦ-а "фалира", но преди това построи държавата. Вие, герберастите, ще фалирате държавата без да сте построили нищичко.

Влакове взривяваха ДПС-то, с чиито вожд сега сте дупе и гащи. 

преди 26 минути, communismatic написа:

Мхм. И как навърза финансирането с профилактичните прегледи и спортуването? Конкретно? 

Къде се отплесна бре човек.

Аз му обяснявам и показвам че българина има ниска здравна култура, той за финансиране ми говори. Обяснаваше ми как сме най-болните и умиращите, сега, финансиране.

И двойно да увелипат парите ако не отидеш на доктор е все тая.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Аз му обяснявам и показвам че българина има ниска здравна култура, той за финансиране ми говори. Обяснаваше ми как сме най-болните и умиращите, сега, финансиране.

И двойно да увелипат парите ако не отидеш на доктор е все тая.

И като има ниска здравна култура, не трябва да получава здравна помощ ли? Много демократично.

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

И като има ниска здравна култура, не трябва да получава здравна помощ ли? Много демократично.

Кой не получава здравна помощ?

Съвсем почнахте да си измисляте. Да системата не е перфектна, но нито е била нито ще бъде.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Да системата не е перфектна,

И ко шъ павим ся? Шъ пишим?

преди 3 часа, BANKATA написа:

Пич, свали си най-накрая розовите очила и вземи излез от '50, 21-и век сме вече.

https://bntnews.bg/news/balgarite-masovo-ne-hodyat-na-profilaktichni-pregledi-1324058news.html

"Над 43% от навършилите пълнолетие българи не са се явили на задължителен профилактичен преглед през 2023 година по данни на НЗОК."

Дам, не забравяй, че българинът пие половин шише ракия на ден, яде кифтета, кибапчита и пържени картофи, пуши по 2 кутии цигари на ден... И после се оплаква, че му е лошо.

преди 43 минути, miro20 написа:

Идея си нямам за какво гушкане с шиши ви е опорката

Като прибавим и фактът, че Бочко Менискуса е и в официална коалиция с комунетата, оказва се че всички които уж мразиш, сега са пълни солташаци с идола ти. 

Тук във форума може и да отричаш очевадното, но знам че изтерзаната ти душичка страда. Клетвата от подписа ми също те тормози, с две думи ти си физическа и психическа развалина. Очаквам скоро съвсем да загаснеш, и повярвай ми на никого няма да липсваш :) 

преди 8 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Дам, не забравяй, че българинът пие половин шише ракия на ден, яде кифтета, кибапчита и пържени картофи, пуши по 2 кутии цигари на ден... И после се оплаква, че му е лошо.

Кой го казва? Човекът от страната на май.муните. Където ядат пражени картофи и пражена риба. Fish N Chips

130609194533-best-fish-and-chips.jpg?q=w

https://eurocom.bg/2015/05/07/bulgarchetata-na-peto-miasto-po-zatlustiavane-v-evropa/

На първо място в класацията е Ирландия, където 27,5 процента от децата до 5 годишна възраст са затлъстели или с наднормено тегло. Следват Великобритания с 23,1 процента, 

преди 3 минути, kiro 2025 написа:

HelpMeGetOut1

надмина ВАНКАТА

горедей се това е рекорд

И това го пише човека който ползва бот да мисли вместо него.

Миме, в леглото от съседа ли вземаш назаем ***?

преди 11 минути, АСПЕКТ написа:

Кой го казва? Човекът от страната на май.муните. Където ядат пражени картофи и пражена риба. Fish N Chips

130609194533-best-fish-and-chips.jpg?q=w

https://eurocom.bg/2015/05/07/bulgarchetata-na-peto-miasto-po-zatlustiavane-v-evropa/

На първо място в класацията е Ирландия, където 27,5 процента от децата до 5 годишна възраст са затлъстели или с наднормено тегло. Следват Великобритания с 23,1 процента, 

Продължителността на живота на острова пак е 10 г. по-дълга от българската, което доста говори...

Ама верно ли :)

И при пакитата и индииците ли ?

ПП

Статистиката в БГ е изкривена защото са останали само възрастни хора

преди 14 минути, HelpMeGetOut1 написа:

Продължителността на живота на острова пак е 10 г. по-дълга от българската, което доста говори...

https://www.actualno.com/europe/prodyljitelnostta-na-jivota-vyv-velikobritanija-e-sred-naj-niskite-v-evropa-news_1632444.html

И това според се държи на кебапчетата ли? И те ядат пражано и има ниска здравна култура.

Но имат модерна, безплатна здравеопазване. За разлика от България, където материалната база е от 50те. И лекарите са пенсионери.  Като добавим, че 50 процента от българите са бедни.

току-що, АСПЕКТ написа:

https://www.actualno.com/europe/prodyljitelnostta-na-jivota-vyv-velikobritanija-e-sred-naj-niskite-v-evropa-news_1632444.html

И това според се държи на кебапчетата ли? И те ядат пражано и има ниска здравна култура. Но имат модерна, безплатна здравеопазване. За разлика от България, където материалната база е от 50те.

И каква е превенцията срещу инфаркт и инсулт ?

Хайде бъди така добър и обясни какво общо има това с материалната база?

Много ми е любопитно каква каша ти е в главата.

преди 4 минути, BANKATA написа:

И каква е превенцията срещу инфаркт и инсулт ?

Хайде бъди така добър и обясни какво общо има това с материалната база?

Много ми е любопитно каква каша ти е в главата.

Звучиш като фашист. На фашисти какво да отговарям?

преди 1 час, miro20 написа:

Идея си нямам за какво гушкане с шиши ви е опорката, радвам се че България е Европа и Европа е България. Както ни е завещал Левски .

Останалото са гърчове и рев на продажни антибългарски копейки  :) 

Ама, разбира се,че не знаеш...Ти и коалицията с "комунета" и "чалгаджии" (по твои думи) не знаеш...Ама нали е в името на Еврозоната и България,ти проявяваш великодушие и за теб и " г-н Пеевски" е национално отговорен човек...Нищо,че е санкциониран от САЩ по закона Магнитски за корупция...Двете корумпета Борисов и Пеевски са твоят "идеал" за морална извисеност...

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Куде си тръгнал да се напиняш ако не може да отговориш на такъв простичък въпрос. 

преди 2 часа, АСПЕКТ написа:

???

Обикновено подминавам проникновенията ти, но този път просто се осра.

преди 5 часа, АСПЕКТ написа:

Където ядат пражени картофи и пражена риба. Fish N Chips

Първо научи - кое какво е, пък после се обаждай

• Автор
преди 8 часа, BANKATA написа:

За Дупница имам, майка ми работи в болница до преди 1 година. И ти казвам че говориш празини приказки.

ОП: А това с вената....от къде го измисли?

има лекари на средна възраст не стават за нищо. За пенсионерите мога да кажа, че съм доволна от Д-р Цветанка Матеева в Пловдив, д-р Соня Генджова и хирурга Грозев от Окръжна болница Пловдив, мисля, че е пенсионер и той . Жалко, че се пенсионираха тези лекари. Има още много какво да покажат на по-младите.А най -младите лекари- има и нешлифовани диаманти, има талантливи млади хора, но дали ще останат тук да се борят , не знам.

преди 7 часа, BANKATA написа:

Аз не съм се отплеснал на никъде, ти за пореден път показваш тоталното си неумение, да четеш с разбиране. Цитирах ти статистика, в която черно на бяло се казва, че българското здравеопазване е от най-нискобюджетните, което тотално не кореспондира с простотиите ти, че било "на ниво". То ти поначало само глупости пишеш, ама това е отделна тема. 

Изобщо няма да ти цитирам данни за кризата на кадри в този сектор и прочее... То тезата, която защитаваш е толкова нелепа, че няма накъде.

преди 8 часа, jhoro написа:

Първо научи - кое какво е, пък после се обаждай

Що не знаеш ли какво е английска закуска? Пражени бекон, наденица, пражени яйца, боб и не знам си какво...

После ядат пражена риба и пражени картофи. На всичкото отгоре имат и пауза да ядат сладко с чай. Чай вътре със сметана.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.