Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

Почти сигурно е ,че ще ни набутат...Искам само да видя,къде са ...скачащите през 89-та...

• Отговори 12k
  • Прегледи 415k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 52 минути, Proshark написа:

Почти сигурно е ,че ще ни набутат...

В нашето народно творчество имаме много описателни поговорки както една такава е -На сила хубост не става-

преди 2 часа, Proshark написа:

Искам само да видя,къде са ...скачащите през 89-та...

Около 40%, ако не и повече, са в гробищата, а останките на някои от тях, може да не са погребани. 

преди 12 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Aaaa и я искам ойро като аспектя и бъбъл :dollars:

Много сакаш...  :money6:

на 5.04.2025 г. в 8:39, Proshark написа:

...Искам само да видя,къде са ...скачащите през 89-та...

Ами те ще продължават да си скачат защото друго не знаят! Скачаха по време на инфлацията, безработицата, по времето на ковида, на войната, на шенген, и сега скачат, че си купихме F16 - голяма работа нали? Нищо че липсват ваксини например за децата, но пък дадоха по 50 лева на пенсионерите ей! Голяма работа а!? Да им подкрепят...да не казвам какво. И продължават да скачат защото не разбират, че европейския съюз си отива, но преди да се случи ще ни вкара отново във война, и отново ще ни се падне късата клечка. Обичаме си тая загубена Германия и туй то! Две войни запали, сега трета подготвя. Но добре,че в някой страни от европа започнаха протести срещу превъоръжаването. За щастие там няма скачащи!

току-що, чичо Сашо написа:

Ами те ще продължават да си скачат защото друго не знаят! Скачаха по време на инфлацията, безработицата, по времето на ковида, на войната, на шенген, и сега скачат, че си купихме F16 - голяма работа нали? Нищо че липсват ваксини например за децата, но пък дадоха по 50 лева на пенсионерите ей! Голяма работа а!? Да им подкрепят...да не казвам какво. И продължават да скачат защото не разбират, че европейския съюз си отива, но преди да се случи ще ни вкара отново във война, и отново ще ни се падне късата клечка. Обичаме си тая загубена Германия и туй то! Две войни запали, сега трета подготвя. Но добре,че в някой страни от европа започнаха протести срещу превъоръжаването. За щастие там няма скачащи!

Правилно се гъбаркаха гърците с нас:-Тихо да не събудим българите....Около нас ври и кипи...само ние спим...Ти погледни какво става в Италия,какви ги забъркаха с "евроценностите"в Румъния,протести в Турция,Сърбия,Гърция...И най-нагло ти казват ,че"сигурността на Европа означава жертви за гражданите"!!!И това идва от най-задлъжнелите държави в Европа.Точно тяхната икономика се срина и повлече и нас-ние обаче сме ербап-искаме евро...От санкциите към русия пострада не Русия ,а ЕС.И тъпите кратуни продължават да ръкопляскат на всички безумни и абсолютно нелогични решения от нефелниците в Брюксел.Таз работа няма да свърши добре.. Урсулите ,макароновците и всички които подскачат и внушават измислени войни ,без никой да ги напада,трябва да се изритат от политиката.Тези са провал в управлението на ЕС и сега им е удобен Путин и Русия за оправдание.Защото с това тяхно управление ,и не малката вина за войната в Украйна, доведоха ЕС до ръба на пропастта..

преди 7 минути, Proshark написа:

И тъпите кратуни продължават да ръкопляскат на всички безумни и абсолютно нелогични решения от нефелниците в Брюксел.

Абсолютната истина! А колкото до Путин, естествено ,че той е виновния! А, сега вече и Тръмп стана виновен.И още виновни ще изникнат.Особено за българина.... Но не е лошо като променят непрекъснато конституцията да преправят първа точка. Член първи да гласи: "На българинът винаги и за вечни времена, някой друг му е виновен"

преди 14 минути, чичо Сашо написа:

Абсолютната истина! А колкото до Путин, естествено ,че той е виновния! А, сега вече и Тръмп стана виновен.И още виновни ще изникнат.Особено за българина.... Но не е лошо като променят непрекъснато конституцията да преправят първа точка. Член първи да гласи: "На българинът винаги и за вечни времена, някой друг му е виновен"

Понеже 35 години не можахме да я скопосаме таз наща измислена демокрация,веднага давам предложение за втори член:

"Българина винаги чака някой друг да му оправи държавата."

Много се съмнявам, че с  еврото ще цъфнем и вържем...но е сигурно ,че ще ни обладаят..и то много здраво...

преди 45 минути, Proshark написа:

но е сигурно ,че ще ни обладаят..и то много здраво...

Че кога не сме били? Скачащите се смееха винаги! Унищожиха ни всичко. Армия, промишленост, образование, култура и т.н. Скачащите се смееха. Почнаха да крадат, отначало плахо, после съвсем открито. Скачащите продължаваха да се смеят и скачат. Скачаха по времето на свинския грип, скачаха когато почнаха да унищожават селското стопанство, когато продадоха тютюневата промишленост, когато им избиха домашните животни че имало болест и не знам какво си! Скачаха когато мутрата Борисов започна да "прави магистрали" -още ги прави, че тогава даже пееха: "Бате Бойко давай газ. Настъпи твоя звезден час." Продължават да скачат и сега. Убийства, наркомания, хомосексуални, клошари, бедност, простотия и какво ли не още!. Както се казва: "Та що като ми се запали кошарата, като на комшията ще му изгори къщата!" Само, че като стане гаф и е забъркано някое младо лайно на същите тези скачащи, започва вой!!! Къде е полицията? Къде е държавата! Какво прави правителството? Протести, митинги и какво ли не! Скачащите майки излизат и започват: "Ама той /тя е подведен! Той/тя не е такова дете! Не може да го е направил!" И някой на по-високи постове в академията на скачащите, изведнъж се оказват психо болни и отиват в психиатрията вместо в затвора, а други даже за убийства, получават условни присъди...

Та, драги скачащи, явно доста от вас не скачат достатъчно високо!

п.п. Но обещавам, че един месец след влизане на еврото аз няма да скачам, ама ще се смея с мощен глас на всички скачащи!

Поживьом увидим

Цитат

Когато нацистите дойдоха за комунистите,

аз мълчах;

не бях комунист.

Когато затвориха социалдемократите,

аз мълчах;

не бях социалдемократ.

Когато дойдоха за профсъюзите,

аз мълчах;

не членувах в профсъюз.

Когато дойдоха за евреите,

аз мълчах;

не бях евреин.

Когато дойдоха за мен

- вече не бяха останали хора,

които да ме защитят.

Мартин Нимьолер

преди 2 минути, Proshark написа:

Така ще стане и с България. Ще остане без хора! Младите поколения не създават нищо,а само искат, и са едни консуматори само! Единствената ми утеха е, че няма да го дочакам момента когато България ще изчезне!

Италианците прописали на български  :newspaper:

99та година с 5 евро и в България се купуваше не една , а две пици, два натурални сока, две кафета и то в италианска пицария :ski4:

Добре бе Европа да ни отпуска пари тогава с различните предсъединителни фондове, че червените кхмери ни бяха яко занулили! :ski7:

Да не забравяме , че сега макар и по-скъпо взимаме къде повече пари: 99та- минимална заплата 35 евро, а днес е 535 евро :diving:

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Италианците прописали на български  :newspaper:

99та година с 5 евро и в България се купуваше не една , а две пици, два натурални сока, две кафета и то в италианска пицария :ski4:

Добре бе Европа да ни отпуска пари тогава с различните предсъединителни фондове, че червените кхмери ни бяха яко занулили! :ski7:

Да не забравяме , че сега макар и по-скъпо взимаме къде повече пари: 99та- минимална заплата 35 евро, а днес е 535 евро :diving:

JohnTRIVOLTA на VOLTIPOLOVINA ли се правиш!?

Аз само да питам-къде отиват че няма пътища,няма реформи,няма правосъдие,няма народ-държава хептен....само не ми говори за червените кхмери...отдавна не са фактор-демокрацията ги надмина....

преди 2 минути, Proshark написа:

JohnTRIVOLTA на VOLTIPOLOVINA ли се правиш!?

Аз само да питам-къде отиват че няма пътища,няма реформи,няма правосъдие,няма народ-държава хептен....само не ми говори за червените кхмери...отдавна не са фактор-демокрацията ги надмина....

Мислиш, че държавата ни разполага с много пари ли? 😂

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

Италианците прописали на български

Не триволтовия. Италианците ни нямат за нищо.  Не вярвам на български да пишат, ама ти да се правиш на интересен , това да! Ама все си триволтов. И телефон не може да се зареди даже. :giggle1:

488364263_668973188976113_8749637368929466096_n.thumb.jpg.8e10feecac92a66e3cdb24f49460d5b3.jpg

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.