Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 8 минути, jhoro написа:

Това също не ме вълнува - имотите ми не са с инвестиционна цел.

:offtopic_s:

...а...

...забравих да ти кажа адаш...

...някой в някоя тема беше споменал че дългите видеа ги ,,претакал" през изкуствен интелект...

...и той му вадел най-същественото в кратък писмен вид...

...ама Медуний ли беше...

...да не тА излъжа...

• Отговори 12k
  • Прегледи 415k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 24 минути, _nib_ написа:

...а...

...забравих да ти кажа адаш...

...някой в някоя тема беше споменал че дългите видеа ги ,,претакал" през изкуствен интелект...

...и той му вадел най-същественото в кратък писмен вид...

...ама Медуний ли беше...

...да не тА излъжа...

Мерси, ама наистина не ме интересува! Като стане - ще го разберем.

преди 38 минути, Т.Христов написа:

Кольо Парамов ли? Кога?

...абе почнА да плещи глупости бе човек...

...айде след първото видео-викам си объркал се е...

...ама след второто ,,присъдата му е окончателна"-джибрите са му прикипели...

...водещата и останалите му казват че европа е гнездо на корупция...

...бай Колю дава пример с италианската прокуратура от...2014-та...как били окаушени 126 политици и банкери...

...за 11 години толкова вода изтече...

...толкова милиарда окрадоха урсулите...лагардите...

преди 10 часа, _nib_ написа:

толкова милиарда окрадоха урсулите...лагардите

Те, на'ще щот пък са ноу кротко. Всяка година десетки милиарди потъват в частни джебове. 

преди 1 час, цър-вул написа:

Те, на'ще щот пък са ноу кротко. Всяка година десетки милиарди потъват в частни джебове. 

...да де...

...от ,,центъро" се учат наЩе какаване...

...не да лъжат хората че от другия ден след приемането на еврото-край,корупцията и кражбите изчезват като с магическа пръчка...

И този разказва смешки за дебили.

За да се повиши нещо два пъти, то трябва да се увеличи с 200% не с 48%!

И какво да кажем за Сърбия, която не е в ЕС, а при нея увеличението е по-голямо от това в България, а именно 50%?

преди 21 минути, M.Николов написа:

не с 48%

Всъщност на картинката са 46%. Само дето не става въпрос въобще за такова повишение на стандарта на живот. Толкова е средната инфлация, някои стоки не изключвам да са с повишени 2 пъти и повече цени. Поради това, днес всъщност не мога да си купя повече стоки и услуги, дори по-малко. Късметлии са тези, чиято заплата е пораснала с процента действителна инфлация, или повече, които наистина да могат да се похвалят с повишен стандарт. Обаче, те ядат свинско, аз ям зеле и стъкмистиката огласява, че българите сме добре, яко нагъваме свинско със зеле.

преди 2 минути, Sliderum2 написа:

Късметлии са тези, чиято заплата е пораснала с процента действителна инфлация, или повече, които наистина да могат да се похвалят с повишен стандарт. Обаче, те ядат свинско, аз ям зеле и стъкмистиката огласява, че българите сме добре, яко маане свинско със зеле.

Няма нужда - заплатата да расте, ако още в началото е била голяма!

На теб - колко пари ти трябват на месец?

преди 37 минути, jhoro написа:

На теб - колко пари ти трябват на месец?

Не съм си правил сметка, но едно е сигурно, повече от сега, няма горна граница.

преди 21 минути, Sliderum2 написа:

Не съм си правил сметка, но едно е сигурно, повече от сега, няма горна граница.

Нещо се омота накрая!

То и аз мога да похарча - колкото има, но за нормален живот - под 1500 лева на месец. Без наем обаче.

1500 лева биха стигнали. Стига човек да не пие, да не пуши, да не ходи на ресторант и още един куп неща.

...абе замириса ми на нещо в секция политика...

...отварям тука...

...оппалянкааа...буржоазия в най-чист вид-свинско със зеле...ръйш ли...

преди 14 минути, The Lone Star написа:

1500 лева биха стигнали. Стига човек да не пие, да не пуши, да не ходи на ресторант и още един куп неща.

...абе я от пиенье и хоремаг икономисвам...

...ма си угаждам на пушене...

...от туй по-надоле-поза лотос и...оммммм...

...ши са храним от слънцето...

...био...фото...волтаик...

преди 17 минути, The Lone Star написа:

Напротив! Пия - но не всеки ден, пуша по 1 кутия на два дни, на ресторанти - почти всяка седмица и не най-евтините. Храна вкъщи почти не се готви - основно готови храни.

преди 36 минути, jhoro написа:

Нещо се омота накрая!

То и аз мога да похарча - колкото има, но за нормален живот - под 1500 лева на месец. Без наем обаче.

Аз залагам на 3000 лв, въпреки че не съм в България.

преди 1 час, jhoro написа:

Напротив! Пия - но не всеки ден, пуша по 1 кутия на два дни, на ресторанти - почти всяка седмица и не най-евтините. Храна вкъщи почти не се готви - основно готови храни.

Пушиш колкото мен, май в пиенето ме биеш. Не разбрах, нещо май пишеш като самотник, или само си въобразявам.

С прискърбие ви казвам,че един ден ще се осъзнаето, но....ще бъде твърде късно!!!

euroidioti.png

преди 23 минути, Sliderum2 написа:

Пушиш колкото мен, май в пиенето ме биеш. Не разбрах, нещо май пишеш като самотник, или само си въобразявам.

Така ти се струва!

преди 12 часа, Т.Христов написа:

тоа ни прави на дебили ...

Дебили са тези които искате и направихте това :

GoPGi_CXkAALVlA?format=jpg&name=medium

Чехия отказва да определи дата за еврото.
"Едва една четвърт от населението ни подкрепя въвеждане на еврото. Ако подкрепата не се увеличи до поне 50%, смятам, че изоставянето на национална валута с толкова традиция няма смисъл", заяви чешкият финансов министър.
Едва една четвърт! В България е по-малко, според всички проучвания. Въпреки това фашизоидното малцинство ни тика насила в еврозоната, без референдум.
Чешкото правителство не възприема народа си като стадо, което няма право да решава. За разлика от българското. Българското правителство на ГЕРБ-ДПС-ИТН-БСП е обявило война на своя народ.
Румъния, Унгария и Полша също запазват парите си.
Ние, единствени в бившия соцлагер, се подлагаме доброволно за донор на дълговата криза в "клуба на богатите" - Германия, Франция, Италия. Отказваме се от монетарния си суверенитет, от самостоятелната парична политика, от БНБ, плюем на 145-годишния български лев, чието име произлиза от лъва на герба и носи сантиментална стойност.
И никой не може да даде правдоподобно обясние - защо точно сега, защо е това истерично бързане, защо Борисов се държи като пленник на Макрон и Урсула - нима не знае, че ЕЦБ отчита рекорден дефицит, докато стяга "спасителен план" за Франция, а Германия премахна конституционния дългов таван и навлиза в рецесия.
Няма да се уморя да повтарям. Битката за лева е последната битка за България. Историята, честта, здравият разум ни задължават да водим тази битка срещу колониалната власт. Имаме само няколко месеца техническо време - след есента става късно. Не забравяйте, че на хоризонта се задава и "дигиталното евро", стъпка към смачкване на индивидуалните свободи, стъпка към тотален контрол на бита и битието ни.
Обезсърчени и уплашени, компрадорите вече изтъкват абсурдни аргументи - само еврото можело да ни спаси от Путин?!
Ако е така, защо най-русофобската държава - Полша, не си дава злотата? Докога ще ни правят на идиоти? Не е ли прозрачно ясно, че се лакомят за едни 60-70 млрд. лв. гарантиран резерв, които ще се освободят след превалутирането? Малко ли крадоха, не се ли наядоха, няма ли най-после да им приседне?
Крайно време е да се ядосаме. Това са нашите пари, нашият живот, бъдещето на нашите деца. И в тази съпротива всичко е позволено - щом властта се изражда в тирания, гражданите имат право на неподчинение и въстание, максима на класическия либерализъм.
May be an image of 1 person and text
All react

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.