Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 12 минути, Staff. написа:
преди 16 минути, Proshark написа:

JohnTRIVOLTA на VOLTIPOLOVINA ли се правиш!?

Аз само да питам-къде отиват че няма пътища,няма реформи,няма правосъдие,няма народ-държава хептен....само не ми говори за червените кхмери...отдавна не са фактор-демокрацията ги надмина....

Мислиш, че държавата ни разполага с много пари ли? 😂

Дрънчи ли като чукнеш?

• Отговори 12k
  • Прегледи 415k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 16 минути, Proshark написа:

Аз само да питам-къде отиват че няма пътища,няма реформи,няма правосъдие,няма народ-държава хептен....само не ми говори за червените кхмери...отдавна не са фактор-демокрацията ги надмина....

То че няма пътища си няма, не че е имало някога или пък всичко е половинчато, като реформи и то не само в правосъдието, ама такъв мат'ряла, особено този дето реве, че по онова време е било по-хубаво или различно :diving:

преди 7 минути, nikssi написа:

Дрънчи ли като чукнеш?

Да, с честота под 20Hz :newspaper:

Поразяващото око сЪ нЪмеси.... 😂

Винаги съм бил възхитен от преливащия му мозък, когато направи опит да се изкаже.... :lol6: Не вярвам някой да не е забелязал великите мисли, които излива в политическите теми! 😂 

преди 22 минути, Staff. написа:

Ти ми кажи? Виж разликата в ойро на БВП за 99та, после виж тази за 2024г.

преди 1 минута, JohnTRIVOLTA написа:

Ти ми кажи? Виж разликата в ойро на БВП за 99та, после виж тази за 2024г.

Този въпрос го зададох на Акулата "Челюсти", ще изчакам да вися дали ще си направи труда да отговори и какво точно ще отговори, ако изобщо отговори... 😁

Между другото въпроса е много интересен и по него може много да се коментира! 🙂

преди 1 час, Proshark написа:

И кой е виновен, че българите сте боклуци ... повечето?

преди 7 часа, чичо Сашо написа:

Ето какво ни чака и нас!

488364263_668973188976113_8749637368929466096_n(1).thumb.jpg.46ce240ca1e46d88db41fc0a6dad227e.jpg

Така е. Дунерът от 3 евро стана 10 евро. За няма и 5 години.

преди 19 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Aaaa и я искам ойро като аспектя и бъбъл :dollars:

Дойче Марки не искаш ли?

mdraktuell-d-mark-102-resimage_v-variant

преди 12 минути, АСПЕКТ написа:

Така е. Дунерът от 3 евро стана 10 евро. За няма и 5 години.

Дойче Марки не искаш ли?

mdraktuell-d-mark-102-resimage_v-variant

Тука е 2 ойро. Ела да ринеш тук на евтинджоса. Само ти буташ още тама, на твоя левъл хората се прибраха. Ако не си разбрал вече втора година повече хора се връщат от колкото да напускат :diving:

преди 3 часа, Staff. написа:

А защо неразполагаме с много пари ?

преди 2 часа, jhoro написа:

Ти не си ли Българин ? И не това е от значение ,а до политика ,която определя посока и същност какъв да бъде народа :hush:

преди 3 часа, Staff. написа:

Между другото въпроса е много интересен и по него може много да се коментира! 🙂

Meжду другото, защо си си сменил името на акаунта? Пак ли някакъв опит, да се замаже оср*ното? 😆

преди 2 часа, jhoro написа:

ти

преди 5 минути, AAUUXX написа:

защото държавата не разрешава

който заработи 50к лв

държажавните  бухалки му кацат и питат от къде ги има щото не е възможно да се изкарат толкова пари по нормален  начин.

първо идва нап

ако  останат недоволни

пращат хеи и бабх 

ако ги нариташ и тях

ти пращат мутри  да ти чупят нещата и да те обират. и полицията казва неизвестен извършител

а пък ако го хванеш 

съдът казва незначителен случай пробация

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Моето мнение по този въпрос е:

Икономиката на България е малка, като за нея ще кажа, че се развива в правилната посока и расте с всяка изминала година, но за съжаление все още не е достатъчна за да сме задоволени всички. 😕 Корупцията ще добавя на трето място, за нея всички знаем..... :money6: към корупцията ще добавя и младите, учените, бъдещото поколение което заминава в по-развити държави за да.... На първо място са ресурсите с които не разполагаме! 

Ами ... това ми е мнението. За всички посочени причини мога да изкажа мнение, но ще се получи дълъг коментар тип чаршаф. :bubblegum:

преди 36 минути, communismatic написа:

Meжду другото, защо си си сменил името на акаунта?

Това си е мое решение и право. Всеки може да променя името си всеки месец. 

преди 9 минути, Staff. написа:

Това си е мое решение и право. Всеки може да променя името си всеки месец. 

Да, де... ама не всеки има по 200 акаунта, понеже 99,9% от постовете му са феноменални глупости...

преди 25 минути, Staff. написа:

Моето мнение по този въпрос е:

Икономиката на България е малка, като за нея ще кажа, че се развива в правилната посока и расте с всяка изминала година, но за съжаление все още не е достатъчна за да сме задоволени всички. 😕 Корупцията ще добавя на трето място, за нея всички знаем..... :money6: към корупцията ще добавя и младите, учените, бъдещото поколение което заминава в по-развити държави за да.... На първо място са ресурсите с които не разполагаме! 

Ами ... това ми е мнението. За всички посочени причини мога да изкажа мнение, но ще се получи дълъг коментар тип чаршаф. :bubblegum:

Именно икономиката е в основата на всичко ,а икономика със скъпи суровини не може да е успешна, следвайки тази логика анти и санкционна политика  спрямо големите ресурсни държави в света е кофти избор.

Старите хора са казали Всяко зло за добро. Може пък и въвеждането на еврото да доведе до нещо добро.

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Именно икономиката е в основата на всичко ,а икономика със скъпи суровини не може да е успешна, следвайки тази логика анти и санкционна политика  спрямо големите ресурсни държави в света е кофти избор.

Браво кашимерия! Какъвто човека такъв и поста - елементарен! 

преди 15 минути, communismatic написа:

Да, де... ама не всеки има по 200 акаунта, понеже 99,9% от постовете му са феноменални глупости...

Вярно е, аз също нямам 200 акаунта - само този ми е! 🙂

"Феноменални глупости", може би наричаш всеки път когато разговаряме и ставаш за смях от разговора? 😂

преди 3 минути, Staff. написа:

Вярно е, аз също нямам 200 акаунта - само този ми е! 🙂

"Феноменални глупости", може би наричаш всеки път когато разговаряме и ставаш за смях от разговора? 😂

Толкова "ставам за смях", че чак тръгна, да ми дириш акаунта из "Наука", нали? И си изтри профила в YouTube, понеже те разконспирирах, че си качваш вътре клипове, свързани с форума. Очевидно форумите са ти основното забавление в живота. 😆

преди 3 минути, AAUUXX написа:

Може би ("суровини"-те влизат към ресурсите) ресурсите с които България не разполага. Затова тях ги поставих на първо място, като най-основната причина! И на мен ми се искаше да разполагаме с петрол, газ и редки минерали... 🙂

преди 4 минути, The Lone Star написа:

Старите хора са казали Всяко зло за добро. Може пък и въвеждането на еврото да доведе до нещо добро.

И към еврото ще се приспособим ,дали ще сме по добре финасово или не времето ще покаже.

преди 1 минута, Staff. написа:

Може би ("суровини"-те влизат към ресурсите) ресурсите с които България не разполага. Затова тях ги поставих на първо място, като най-основната причина! И на мен ми се искаше да разполагаме с петрол, газ и редки минерали... 🙂

Именно де ,когато не разполагаме със суровина ,а трябва да я купим от друга държава по смислено е да го прави ЕС от който предлага най добра цена?

Абе вървете да убеждавате датчани и шведи колко хубаво е да си хвърлят националните валути в полза на това да ги командва ессрвро. Великобританците няма нужда да ги убеждавате, те се запазиха най-добре, като се махнаха от кошмарът есср, чрез Brexit.

преди 8 часа, чичо Сашо написа:

Така ще стане и с България. Ще остане без хора!

Пълни глупости! 

преди 8 часа, чичо Сашо написа:

Младите поколения не създават нищо,а само искат, и са едни консуматори само!

Вярни ли? А вие какви сте билЕ?

Ето какво казва д-р Любомир Канов за такива като теб:

Преди 30 години настъпи крахът на комунизма под тежестта на собствената му негодност. Тогавашните 30-годишни хора са били изправени пред новата епоха, но отгледани в условията на късния социализъм – носеха в себе си всичките зародиши на едно фалшиво, лъжливо, подло общество, което почиваше на взаимни доноси, кариеризъм по партийна линия, следене от органите и особен вид подлизурски страх, който се натрапва от първия ден в училище. Поколение от сикофанти, които са готови да обслужват, да предадат своята автономност доброволно. И тогава, и сега е грешно да се говори за това какво е поколението изцяло. Важно е каква е пропорцията. Когато пропорцията на онези, които са готови да сдадат достойнството, гордостта си и ценностите си се измести силно в тяхна посока – тогава обществото е в проблем.

Пълния текст ТУК!!!

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Именно де ,когато не разполагаме със суровина ,а трябва да я купим от друга държава по смислено е да го прави ЕС от който предлага най добра цена?

Прав си, но.... но... Русия разполага с ресурси, които продава на добра цена, и тук идва въпроса: Защо ЕС включително и България не се възползва от тях? :)

Моето мнение по този въпрос е, че управлението на Русия не предразполага ЕС да купува от нейните ресурси. Враждебното поведение и нападението на Украйна скъсаха бизнеса на Европа и Русия! Европа не е съгласна парите, които дава за руски ресурси да се ползват за да се избива населението на Европа.... 😕

преди 12 минути, Staff. написа:

Моето мнение по този въпрос е, че управлението на Русия не предразполага ЕС да купува от нейните ресурси. Враждебното поведение и нападението на Украйна скъсаха бизнеса на Европа и Русия! Европа не е съгласна парите, които дава за руски ресурси да се ползват за да се избива населението на Европа.... 😕

Пак стигнахме до Украйна ,ама Украйна не е в ЕС ,освен това ако те не бяха водили политика на омраза към Русия десетилетия нямаше да са във война сега ,така и не успях да разбера защо мразят руснаците и как това мислят ще им донесе позитиви ,но това си е техен проблем. Отново ще цитирам наша поговорка -на каквото си постелиш на това ще легнеш-

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.