Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България

Featured Replies

преди 4 минути, teo-glavata написа:

Eй така - ще го отхвърли....... ако изобщо се стигне до гласуване. 

Ще се стигне и Пеевски ще нареди на неговите хора в другите партии да гласуват в полза на референдума. Сделката е да излезе от Магнитски.

• Отговори 12k
  • Прегледи 415,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Веси Филипова
    Веси Филипова

няколко магазина затвориха вече затова, че им вдигнаха наема. Други изпокриха част от стоките, за ДА ИМ СЛОЖАТ НОВА ЦЕНА. ДОБРЕ ДОШЛИ В КЛУБА НА БОГАТИТЕ. с МИЖАЖАВАТА МОНЕТА ОТ ЕДНО ЕВРО, КОЯТО Е ПО-

• Т.Христов
    Т.Христов

Трябва ли да приемем еврото за официална парична единица в България?   Не.

• Запитах и ChatGPT за референдума. ---------------------------------------- Аз: Искам мнение, дали е правилно управляващи политици

Публикувани изображения

преди 4 минути, В. Велев написа:

Икономиките на Франция, Италия и Германия в момента са в плачевно състояние. Франция е с огромен дефицит. Германците се изнасят в САЩ.

Ако ги сравним с руската икономика, Франция, Италия и Германия остават по-стабилни в дългосрочен план!

преди 1 минута, Bubbles написа:

Абе ти грамотен ли си? По-горе какво написах?

е ела тук, щом е толкова гадно еврото - от колко години си в Франция

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

францужчето неиска да се изнесе насам

Французите са се изнесли в Румъния, която не иска еврото.

преди 2 минути, Гoст написа:

Тъп ли си? Левът няма изчезне, просто няма да се използва на ръка, ако приемем еврото. Курс ще продължи да има, защото левът ще продължи да същестува с икономическа цел. Въвеждането на евро е с практическа цел. Премахване на транзакционни разходи от превалутиране, а и засилване на силата на самото евро. В колкото повече държави се използва, толкова по-желана и силна валута става. Май си тъп.

Нямам представа с какво си напушил, но твърдението ти е 100% лъжа. Поне плащат ли ти за умишлената дезинформация?

преди 1 минута, Гoст написа:

Тъп ли си? Левът няма изчезне, просто няма да се използва на ръка, ако приемем еврото. Курс ще продължи да има, защото левът ще продължи да същестува с икономическа цел. Въвеждането на евро е с практическа цел. Премахване на транзакционни разходи от превалутиране, а и засилване на силата на самото евро. В колкото повече държави се използва, толкова по-желана и силна валута става. Май си тъп.

След този абсолютно неадекватен коментар вече съм убеден, че спешно трябва да потърсиш специализирана психиатрична помощ!

преди 1 минута, MZ/X написа:

Поне плащат ли ти за умишлената дезинформация?

Не, просто е прост.

току-що, Flashback написа:

След този абсолютно неадекватен коментар вече съм убеден, че спешно трябва да потърсиш специализирана психиатрична помощ!

И аз съм сигурен, че ти е необходима, ако не пишеш тези тъпи мнения срещу пари.

преди 1 минута, Flashback написа:

и ти да залепиш възглавници по стените

преди 3 минути, В. Велев написа:

Пеевски ще нареди на неговите хора в другите партии да гласуват в полза на референдума.

Пеевски е против референдума.

преди 2 минути, В. Велев написа:

Французите са се изнесио в Румъния, която не иска еврото.

е това тук се е изнесло към Франция - защо ли не му харесва, където няма евро

преди 1 минута, MZ/X написа:

Нямам представа с какво си напушил, но твърдението ти е 100% лъжа. Поне плащат ли ти за умишлената дезинформация?

Мисля че ти плащат на теб. Какво стана с Шенген? Защо изведнъж спряхте дезинформационната кампания за Шенген как ще ни пратят стотици хиляди мигранти? Като приемем еврото и тази кампания срещу него ще спрете. Или си от полезните идиоти, или от платените, за да бълваш тези глупости, които бълваш. От кои си?

преди 2 минути, В. Велев написа:

Не, просто е прост.

да като теб - още вярваш че дяа дадеш пари за референдум с нулева стойност е нещо умно

преди 6 минути, В. Велев написа:

Ще се стигне и Пеевски ще нареди на неговите хора в другите партии да гласуват в полза на референдума. Сделката е да излезе от Магнитски.

Знаеш ли колко му пука за Магнитски - изобщо. Консултантските му дружества си работят. Ако реши и има смисъл /финансов/, Пеевски винаги може да си плати и да "излезе". 

Не сте вие, комунделите, дето казвате на кого, колко и кога!

С въвеждането на еврото левът няма да изчезне магически, но ще престане да бъде законно платежно средство,  тоест няма да можем да плащаме с него в магазин или банка. Технически ще съществува още известно време в преходен период, но всеки лев ще бъде обвързан с фиксиран курс към еврото, както е и сега! Основната цел е премахване на разходите от превалутиране и улесняване на бизнеса и потребителите при трансакции в еврозоната. Колкото повече страни използват еврото, толкова по-стабилна става валутата, което е в полза на всички държави членки.

Въпросът е кога и при какви условия ще го въведем, не дали някой ни го налага!

преди 7 минути, The Lone Star написа:

Пеевски е против референдума.

Всички са против референдум освен хората на Митрофанова - Румбата и Копейкин... :laughing5:

Хайде бе, руските подлоги @MZ/X и @Flashback, отговорете:

преди 6 минути, Гoст написа:

Мисля че ти плащат на теб. Какво стана с Шенген? Защо изведнъж спряхте дезинформационната кампания за Шенген как ще ни пратят стотици хиляди мигранти? Като приемем еврото и тази кампания срещу него ще спрете. Или си от полезните идиоти, или от платените, за да бълваш тези глупости, които бълваш. От кои си?

преди 8 минути, Гoст написа:

Ама ти наистина си много тъп, вярно е значи. 
Препратени имигранти към БГ ще има. Много. В момента ЕС си трае, за да не ни настройва срещу еврото и го приемем.
Капанът с имигрантите  ще щракне след приемането на еврото.
Елементарно, драги ми кратунковецо!

преди 8 минути, Staff. написа:

Всички са против референдум освен хората на Митрофанова - Румбата и Копейкин... :laughing5:

Чак пък всички. Ако и Доган подкрепи референдума, ще се съберат към 90 човека.

преди 4 минути, MZ/X написа:

Препратени имигранти към БГ ще има. Много. В момента ЕС си трае, за да не ни настройва срещу еврото и го приемем.

Въпросът с мигрантите се обсъжда независимо от валутния механизъм, и България вече е част от общата европейска миграционна политика с или без евро! Приемането на еврото няма пряка връзка с това дали ще бъдат препратени имигранти към БГ. Подобни решения се взимат с участието на самата държава не тайно/задкулисно....

преди 5 минути, MZ/X написа:

Това ли е най-доброто извинение за това, че нищо от пропагадната ви не се сбъдна вече година след като ни приеха? Затишие пред буря, за да приемем еврото? Ти сериозно ли бе?:lol6:

преди 8 минути, MZ/X написа:

Препратени имигранти към БГ ще има. Много. 

В този ред на мисли, онзи ден говоря с един приятел в София, оплака ми се, че си търси нови наематели.

От десет кандидати, 8 били от Африка, Близкия изток и Украйна. За първи път му се случвало такъв наплив от чужденци. 

току-що, Flashback написа:

В този ред на мисли, онзи ден говоря с един приятел в София, оплака ми се, че си търси нови наематели.

От десет кандидати, 8 били от Африка, Близкия изток и Украйна. За първи път му се случвало на такъв наплив от чужденци. 

В Русия ли живее този приятел? :laughing5:

преди 9 минути, Flashback написа:

От десет кандидати, 8 били от Африка, Близкия изток и Украйна. За първи път му се случвало такъв наплив от чужденци. 

От кога има повече африканци от украинци? НалЕ според вас украинците бяха най-големите нашественици и напаст, на всеки ъгъл според вашата пропаганда по някой нагъл украинец с джип Г класа или С класа? За българите нямало манжда, а за украинците по 40 лв джобни и държавата плащала за квартири и хотели? Твоят приятел как така попада на повече африканци и защо украинците не му вършат работа? От кога София стана толкова черна, че един българин не му е дошъл на оглед и къде отидоха всички украинци? Нали тука седяха да си клатят краката за по 40 лв на ден? Нещо се обърка пропагандата и за това, а?

преди 1 минута, Гoст написа:

От кога има повече африканци от украинци? НалЕ според вас украинците бяха най-големите нашественици и напас, на всеки ъгъл според вашата пропаганда по някой нагъл украинец с джип Г класа или С класа? За българите нямало манжда, а за украинците по 40 лв джобни и държавата плащала за квартири и хотели? Твоят приятел как така попада мна повече африканци и защо украинците не му вършат работа? От кога София стана толкова черна, че един българин не му е дошъл на оглед и къде отидоха всички украинци? Нали тука седяха да си клатят краката за по 40 лв на ден? Нещо се обърка пропагандата и за това, а?

Смешници сър! :)

Плякарници, пишат коментари за копейки... 😂

преди 4 минути, Гoст написа:

От кога има повече африканци от украинци? 

България е приела 201 794 бежанци през 2024 г.

Страната ни е предоставила временна закрила на общо 201 794 бежанци, показват данните към края на миналата година, публикувани в годишния доклад на Държавната агенция за бежанците.

Най-голям процент от молбите за закрила през отчетния период са подадени от граждани на Сирия, Афганистан и Мароко.

https://trud.bg/a/articles/българия-е-приела-над-200-000-бежанци

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.