Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въображаема ситуация: Какво трябва да направи президентът на България, ако Ердоган реши да освобождава Кърджали, Разград, Търговище и Силистра?

Въображаема ситуация: Какво трябва да направи президентът на България, ако Ердоган реши да освобождава Кърджали, Разград, Търговище и Силистра 13 гласували потребители

1. 1. Въображаема ситуация: Какво трябва да направи президентът на България, ако Ердоган реши да освобождава Кърджали, Разград, Търговище и Силистра?

• Да капитулира и да избяга в Москва
      23%
    • Да подари четирите области на Турция
      15%
    • Да организира отбраната и да потърси помощ от всички държави
      38%
    • Не мога да отговоря (друго). Пояснете в коментарите.
      23%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 6 часа, Bubbles написа:

Д) Да прати Гражданин в харема на Ердоган с тубичка вазелин.

Защо копейките постоянно имате някакви хомофантазии?

преди 4 часа, АСПЕКТ написа:

За какво ѝ е на Турция бедна България пропита с корупция?

Не виждам какво общо има корупцията. Турция ако ги вземе споменатите територии, ще си сложи свои хора на власт. А и в момента не съм търсил, но според мен в Турция корупцията е ако не повече, то поне колкото и като у нас.

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Турция няма да ни нападне, защото няма файда от тази работа. Няма да казвам, защот тъй като работя във фирма, където съм подписал договор за конфиденциалност.

Ти пък от къде знаеш? И какво се правиш на важен с договора си за конфиденциалност? Надали каквото и да си подписвал там да има нещо общо с темата.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Ти пак ли не искаш да гласуваш в собствената си анкета? 

Що така, трололольо?

Тъпотошефф, защо те е развалил алкохола?

преди 3 часа, Solly написа:

Въпросът ми се струва, че ни препраща към една друга ситуация - Русия-Украйна!

А стига бе! Вярно ли? Да, и темата си свърши предназначението! Предизвика когнитивен дисонанс във всички копейки. Виж само колко много от тях са коментирали или реагирали и ги е страх да дадат смислен отговор.

• Отговори 139
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Д) Да прати Гражданин в харема на Ердоган с тубичка вазелин.  

• Michigan111
    Michigan111

Аз в тези райони виждам християни и мюсюлмани да живеят заедно, да се уважават и да си честитят и празнуват заедно празниците. Аналогиите са глупави и неуместни.

• Michigan111
    Michigan111

Ми що си го сложил в раздел Политика бе, джанъм? Слагай темата в раздела дето се чешат езици на тема печен слънчоглед, плоската земя и подобни глупости.

преди 3 минути, Гoст написа:

А стига бе! Вярно ли? Да, и темата си свърши предназначението! Предизвика когнитивен дисонанс във всички копейки. Виж само колко много от тях са коментирали или реагирали и ги е страх да дадат смислен отговор.

А кой е смисленият отговор според теб?

преди 3 минути, Solly написа:

А кой е смисленият отговор според теб?

Ами по принцип трябва да си малоумен или в тежък когнитивен дисонанс, за да отговориш с нещо друго освен с отговор В. Явно копейките са малоумни или с тежък когнитивен дисонанс. Ти от кои си?

преди 15 минути, Гoст написа:

Ами по принцип трябва да си малоумен или в тежък когнитивен дисонанс, за да отговориш с нещо друго освен с отговор В. Явно копейките са малоумни или с тежък когнитивен дисонанс. Ти от кои си?

Не мога да си представя това някога да се случи. Но ако евентуално има някаква вероятност да се случи, ние предварително сме обречени на загуба, защото врагът ще е в пъти по-мощен и силен от нас. Да се борим с такава армия насреща ни, ще е просто смешно. Ще ни завземат за по-малко от час. 

Спасението ни може да дойде единствено от трета силна страна, която да ни вземе като колония под крилото си.

И при двата варианта ще сме губещи, но поне щетите няма да са толкова големи, ако тръгнем да духаме срещу вятъра, т.е. да се опитваме да се борим с толкова силен враг, при което ще има страшно много жертви и разрушения от които няма да може да се съвземе стотици години и без това бедната ни Родина.

преди 1 час, Michigan111 написа:

Съединението, ако се абстрахираме от това как го учим и изживяваме ние, не е нищо повече от административна реформа в рамките на властта на Султана,

историята е доказала че държава с 2 религии не става

причината е  че държавата е измислила религията  за контрол на обществото като допълнение  към административните закони

и идва проблем че едната религия казва едно а другата друго

и администрацията казва да се сменят имената  и се  сблъсква в конфликт с религията ....

преди 2 минути, Solly написа:

Спасението ни може да дойде единствено от трета силна страна, която да ни вземе като колония под крилото си.

Не, нямаме нужда да сме колония. Може да сме в смислени съюзи като ЕС и НАТО и да сме "равни сред равни". В НАТО и ЕС няма колонии. Тези съюзи обезпечават нашата колективна сигурност и икономически просперитет. Но копейките това не го разбират, искат "суверенитет", защото не могат да се възползват от всичките възможности, които дават тези съюзи (особено на персонално ниво ЕС). В кратуните им е само, че Русия ни е освободила и ни е майка едва ли не и каквото е там трябва да се копира и по същия начин да става и тук. Твърда ръка за всички и репресии срещу всяка личност, която поради някакви причини не обича държавата майка и партията майка.

преди 8 часа, Гoст написа:

Наскоро видях въпроса в едно меме и го пускам и тук, защото ми стана интересно какво смятате в една такава въображаема ситуация понеже масово пишете как Зеленски трябвало да капитулира още в началото на войната и да предаде Украйна на Русия, за да избегне загубата на човешки животи.

Ясно е, че Турция ни е приятелска натовска държава и това едва ли би станало, но все пак да си представим хипотетична ситуация, в която излезем от НАТО и една сутрин Ердоган се събуди и му хрумне, че има претенции към България, обади се на Путин и той го увери "не ми пука за тези неблагодарници, твои са, прави каквото искаш с тях", каква според вас трябва да е реакцията на върховния главнокомандващ на въоръжените ни сили?

Русия няма да даде да падне и косъм от България , селянино !

Това , че увредените ви амигдали не могат да го проумеят е ваш проблем , не проблем на Българите ! 

Русия Винаги е била ТЯЛОТО  , а България ДУШАТА  на православието ! 

Тялото Никога няма да остави някой да Погуби ДУХЪТ му ! 

Ама откъде да ги знаете вие тези неща - Изпълнени сте със Злоба и Омраза към онези , с които в тази Цивилизация носят нашият Корен и в кръвта им тече част от нашият ген ! 

Космическият КОД на Българите е ключът за тази Цивилизация ! 

Искате или не искате - ТОЙ се ПАЗИ СВИШЕ !

преди 6 минути, Solly написа:

Не мога да си представя това някога да се случи. Но ако евентуално има някаква вероятност да се случи, ние предварително сме обречени на загуба, защото врагът ще е в пъти по-мощен и силен от нас. Да се борим с такава армия насреща ни, ще е просто смешно. Ще ни завземат за по-малко от час. 

И при двата варианта ще сме губещи, но поне щетите няма да са толкова големи, ако тръгнем да духаме срещу вятъра, т.е. да се опитваме да се борим с толкова силен враг, при което ще има страшно много жертви и разрушения от които няма да може да се съвземе стотици години и без това бедната ни Родина.

Слава богу, че не всички мислят като теб.... ако мислеха по-този начин, сега нямаше да има държави! 😂

Точно затова сега я има България, нашата държава! Тя е тук и аз се гордея, че съм Българин и съм благодарен на хората които са отдали живота си за да съм Българин. Да живея в свободна и независима, суверенна държава България!

преди 10 минути, Solly написа:

спасението отдавна съм го измислил 

51ви щат на сащ и приемане на долара като валута 

и ставаме печатницата на сащ на балканите

и почваме да налагаме санкции магнитски и военни санкции и обявяваме лидерите  на  съседните държави за диктатори и правим  военна операция  и  имаме най-много злато и най-много оръжие в света 

вкарва се носенето на  оръжие и тва е 5 милионна армия 

преди 2 минути, Inana.. написа:

Русия няма да даде да падне и косъм от България , селянино !

Това , че увредените ви амигдали не могат да го проумеят е ваш проблем , не проблем на Българите ! 

Русия Винаги е била ТЯЛОТО  , а България ДУШАТА  на православието ! 

Тялото Никога няма да остави някой да Погуби ДУХЪТ му ! 

Ама откъде да ги знаете вие тези неща - Изпълнени сте със Злоба и Омраза към онези , с които в тази Цивилизация носят нашият Корен и в кръвта им тече част от нашият ген ! 

Космическият КОД на Българите е ключът за тази Цивилизация ! 

Искате или не искате - ТОЙ се ПАЗИ СВИШЕ !

Забравила си да болднеш първите два реда и половина.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Да живея в свободна и независима, суверенна държава България!

Дали е такава?

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Слава богу, че не всички мислят като теб.... ако мислеха по-този начин, сега нямаше да има държави! 😂

Точно затова сега я има България, нашата държава! Тя е тук и аз се гордея, че съм Българин и съм благодарен на хората които са отдали живота си за да съм Българин. Да живея в свободна и независима, суверенна държава България!

О' далече си от Българин ! Ти си ИЛОТ  и такъв ще си останеш !

Това , че си се родил в България те прави само биологична единица с българска ЛК !

В теб няма и грам Български ДУХ ! 

преди 4 минути, ДзВяРа! написа:

Аз съм реалист! Харесвали ти или не, такава е реалността! Слабият не трябва да се прави на силен и да плюе срещу вятъра!

току-що, Inana.. написа:

О' далече си от Българин ! Ти си ИЛОТ  и такъв ще си останеш !

Това , че си се родил в България те прави само биологична единица с българска ЛК !

В теб няма и грам Български ДУХ ! 

А за ДНК измамата в личните карти можеш ли да кажеш нещо?

току-що, Гoст написа:

А за ДНК измамата в личните карти можеш ли да кажеш нещо?

Обяснява се на човек, губиш си времето с марионетката на Путин! 🙂

преди 2 минути, Solly написа:

Аз съм реалист! Харесвали ти или не, такава е реалността! Слабият не трябва да се прави на силен и да плюе срещу вятъра!

хубаво е и да няма двойни стандарти и силния да  не си  сменя постоянно посоката на вятъра ...  като турция ....

току-що, ДзВяРа! написа:

според мен е марионетка  на тръмп 

путинотръмпист 

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Нищо де, нека си каже.

преди 1 минута, Banesc написа:

според мен е марионетка  на тръмп 

путинотръмпист 

Абе нещо е там, не се знае какво точно е "мелез" ако съдим от кучетата....

Но е ФАКТ неоспорим, че не е Българин/Българка!;)

преди 41 минути, Гoст написа:

Ами по принцип трябва да си малоумен или в тежък когнитивен дисонанс, за да отговориш с нещо друго освен с отговор В. Ти от кои си?

Гледам че и ти не си отговорил с отговор В

Явно си с тежък когнитивен дисонанс, или по-скоро си малоумен? Та? От кои си?

току-що, ivottoshev написа:

Гледам че и ти не си отговорил с отговор В

Явно си с тежък когнитивен дисонанс... 

Къде ми когнитивният дисонанс? Нямаш в какво да ме обвиниш при положение, че с анкета или без, аз ясно съм си написал вече позицията (че даже я и цитира), за разлика от теб, който се дърпа като женски полов орган и не ще да си я каже. Защо така бе, джанъм?

преди 2 минути, Гoст написа:

Къде ми когнитивният дисонанс?

Сам казваш, че който не е отговорил с "В" е с когнитивен дисонанс.

Ти НЕ СИ отговорил с "В"

Изводът ще оставя сам да си го направиш...

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Сам казваш, че който не е отговорил с "В" е с когнитивен дисонанс.

Ти НЕ СИ отговорил с "В"

Изводът ще оставя сам да си го направиш...

Това че не отговарявам в самата анкета докато съм си написал съвсем ясно и отчетно мнението, което ти дори и цитира е точно, за да дразня такива малоумници като теб. Съвсем ясно и просто се вижда по този начин, че ти вместо да отговориш правиш всичко възможно друго, за да се дърпаш като женски полов орган от основния въпрос. Това не ти помага, всъщност те осветлява, че си тъпа копейка, което е много хубаво. Излиза, че съм те заврял в кучите задни части и си насран.

преди 2 минути, Гoст написа:

за да дразня 

В това се олицетворява цялото ти съществуване.

Жалко, невзрачно човече, от което не става нищо в реала  :getout:

преди 30 минути, ivottoshev написа:

В това се олицетворява цялото ти съществуване.

Жалко, невзрачно човече, от което не става нищо в реала  :getout:

Защо си жалка невзрачна копейка, която за нищо не става?

Гост, ти имаш ли си някакъв личен живот? Поредната нова тема, естествено тотално безсмислена като цялото ти жалко съществуване...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.