Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въображаема ситуация: Какво трябва да направи президентът на България, ако Ердоган реши да освобождава Кърджали, Разград, Търговище и Силистра?

Въображаема ситуация: Какво трябва да направи президентът на България, ако Ердоган реши да освобождава Кърджали, Разград, Търговище и Силистра 13 гласували потребители

1. 1. Въображаема ситуация: Какво трябва да направи президентът на България, ако Ердоган реши да освобождава Кърджали, Разград, Търговище и Силистра?

• Да капитулира и да избяга в Москва
      23%
    • Да подари четирите области на Турция
      15%
    • Да организира отбраната и да потърси помощ от всички държави
      38%
    • Не мога да отговоря (друго). Пояснете в коментарите.
      23%

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 3 минути, communismatic написа:

Иначе дискусиите с теб стават все по-забавни... 😆

Радвам се, че се забвляваш осъзнавайки невежеството си.

преди 4 минути, communismatic написа:

Т.е. ти приемаш ироничното подмятане "Да пробвам с картинка?" за "чиста монета"? 😆😆😆😆😆

От нас двамата, ти си този, който пише празни приказки. Щом съм казал да пробваш с картинка, означава да пробваш с картинка. Казах ти вече, с думи явно ти е трудно да се изразиш правилно. Може би клавиатурата ти те подвежда.

преди 6 минути, communismatic написа:

Ъ... извинявай кое е "глупост след глупост"? Твърдението ти, че Сталин и Хитлер се скарали заради България? Или че България е "стратегическо място", ама е толкова "стратегическо", че никой не ни бръсне за живи. Пак според теб... Наистина не разбирам, що продължаваш, да ми играеш "на въпреки", при положение, че абсолютно всеки път те гавря!?

Пак лъжеш, което най- добре правиш. Ти всъщност май друго не можеш да правиш. Айде върни се и виж пак какво точно съм казал. Да не се осереш пак както предния път, когато "стратегическото местоположение" го перефразира като "огромен геополитически фактор", пък посе се оказа, че не били компютри, а компоти.

Иначе да, яко ме гавриш :D Особено с твърдението, че Русия се е намесила във войната 1878 год :D 

• Отговори 139
  • Прегледи 5,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Д) Да прати Гражданин в харема на Ердоган с тубичка вазелин.  

• Michigan111
    Michigan111

Аз в тези райони виждам християни и мюсюлмани да живеят заедно, да се уважават и да си честитят и празнуват заедно празниците. Аналогиите са глупави и неуместни.

• Michigan111
    Michigan111

Ми що си го сложил в раздел Политика бе, джанъм? Слагай темата в раздела дето се чешат езици на тема печен слънчоглед, плоската земя и подобни глупости.

преди 8 минути, Michigan111 написа:

Щом съм казал да пробваш с картинка, означава да пробваш с картинка.

Ми не. Означава, че си толкова елементарен, че не възприемаш кога някой е сериозен, кога е ирония, кога е сарказъм и т.н.

преди 9 минути, Michigan111 написа:

Да не се осереш пак както предния път, когато "стратегическото местоположение" го перефразира като "огромен геополитически фактор", пък посе се оказа, че не били компютри, а компоти.

Единственото, което се оказа е, че пишеш колкото да не заспиш. Ние сме били на "стратегическо място", ама след като исках от теб, да ми дадеш няколко примера, с които да докажеш тезата си се оказа, че то е толкова "стратегическо", че изобщо никой не ни бръсне за живи...

преди 10 минути, Michigan111 написа:

Особено с твърдението, че Русия се е намесила във войната 1878 год

Оказва се, че Мичигън 111 още не е вдянал какво се подразбира от писанието ми. За такива като тоя, слагали упътвания по шампоаните...

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми не. Означава, че си толкова елементарен, че не възприемаш кога някой е сериозен, кога е ирония, кога е сарказъм и т.н.

В общи линии всичките ти постове са такива.

току-що, Michigan111 написа:

В общи линии всичките ти постове са такива.

Напротив, не са. Към хора, които имат нещо в главата си, аз се отнасям с респект. Към други, дето само пишат колкото да не заспят...

преди 5 минути, communismatic написа:

Единственото, което се оказа е, че пишеш колкото да не заспиш. Ние сме били на "стратегическо място", ама след като исках от теб, да ми дадеш няколко примера, с които да докажеш тезата си се оказа, че то е толкова "стратегическо", че изобщо никой не ни бръсне за живи...

И ти дадох приемер. Това, че на теб не ти харесва си е твой проблем. В крайна сметка какво общо има това с факта, че нахално лъжеше, че съм твърдял че сме Огромен геополитически фактор. Лаладжия обикновен си и това е.

току-що, communismatic написа:

Напротив, не са. Към хора, които имат нещо в главата си, аз се отнасям с респект. Към други, дето само пишат колкото да не заспят...

Ти нямаш в главата си нещо, което да ти помогне да осъзнаеш какво има в главата на другия.

преди 1 минута, Michigan111 написа:

И ти дадох приемер.

Пример може да е за теб, ама за човек, който е изчел един вагон с книги на историческа тематика... това не е никакъв пример, а е простотия от типа на "Русия ни освободи срещу 32 тона злато".

преди 8 минути, communismatic написа:

Оказва се, че Мичигън 111 още не е вдянал какво се подразбира от писанието ми. За такива като тоя, слагали упътвания по шампоаните...

Оказа се, че и ти не можеш да обясниш какво се има предвид в твърдението ти, че Русия се е намесила през 1878 год. Оказва се, че май осъзнаваш как пак си се насрал в опита си да се правиш на умен :D

преди 2 минути, communismatic написа:

Пример може да е за теб, ама за човек, който е изчел един вагон с книги на историческа тематика...

Явно в този вагон книгата за Руско- Турската Освободителна война я е нямало.. Или пък вагона е въображяем хахахахах

Такива като тебе, изчели по един вагон книги сте ясни, нищо не сте чели. Колкото по- прост е един чиляк, толкова повече се напъва да се прави на умен (тук не визирам теб). Та и твоята работа с вагона книги същата :D 

преди 1 минута, Michigan111 написа:

Оказа се, че и ти не можеш да обясниш какво се има предвид в твърдението ти, че Русия се е намесила през 1878 год. Оказва се, че май осъзнаваш как пак си се насрал в опита си да се правиш на умен :D

Напротив, обясних ти... Това, че ти още не можеш, да вденеш, какво се има предвид, просто не е мой проблем. Очеизбождащо ти е много сложно, да четеш с разбиране... Мирния договор и какво се случва с нас и с останалите балкански държави след него.

преди 1 минута, communismatic написа:

Напротив, обясних ти... Това, че ти още не можеш, да вденеш, какво се има предвид, просто не е мой проблем. Очеизбождащо ти е много сложно, да четеш с разбиране... Мирния договор и какво се случва с нас и с останалите балкански държави след него.

Ами обясни ми и другото де. Ако Русия се намесва 1878 год, кой се намесва 1877 год. Русия идва само за мирния договор ли? Войната кой я води, Украйна ли? Или мирния договор не е следствие от войната? Как така се намесва 1878 год чак??? Във вагона книги какво пише по въпроса? Или тая е в другия вагон?

преди 20 минути, Michigan111 написа:

Ами обясни ми и другото де. Ако Русия се намесва 1878 год, кой се намесва 1877 год. Русия идва само за мирния договор ли? Войната кой я води, Украйна ли? Или мирния договор не е следствие от войната? Как така се намесва 1878 год чак??? Във вагона книги какво пише по въпроса? Или тая е в другия вагон?

Виж сега... Аз мисля, че на няколко пъти ти писах, че е хубаво човек, да умее, да чете с разбиране... Кога се пише в преносен смисъл, кога някой чисто и просто се ебава с теб, понеже си повече от елементарен и т.н. Самият факт, че продължаваш, да не разбираш, какво се визира с написаното от мен...

Да пробвам с картинка, ако искаш? (сега да не приемеш и това за чиста монета)

Много е зле положението тук... 😆😆😆

преди 33 минути, communismatic написа:

Виж сега... Аз мисля, че на няколко пъти ти писах, че е хубаво човек, да умее, да чете с разбиране... Кога се пише в преносен смисъл, кога някой чисто и просто се ебава с теб, понеже си повече от елементарен и т.н. Самият факт, че продължаваш, да не разбираш, какво се визира с написаното от мен...

Да пробвам с картинка, ако искаш? (сега да не приемеш и това за чиста монета)

Много е зле положението тук... 😆😆😆

Ясно. Изпитваш затруднение да излезеш от ситуацията. Явно си написал 1878 год за да се ебаваш с мен. Иначе излиза, че май и ти неразбираш какво визираш с написаното от теб, че вече трети път избягваш да уточниш. Наистина положението е зле. Особено като за човек прочел цял вагон книги :D  Представям си ако беше прочел само Пипи дългото чорапче, тогава какви щеше да ги дрънкаш :D 

Сега нещо сериозно. Да сбъркаш е човешко. Но да си въртиш задника наляво-надясно за да се опиташ да обясняваш как си имал предвид нещо друго, без да обясниш какво си имал предвид, не е мъжкарско поведение. Както не е мъжкарско да лъжеш, че някой е казал нещо без да го е казал (което направи вече няколко пъти).  Това е жалкарско. Щом те влече, продължавай така.

преди 6 часа, Michigan111 написа:

Явно си написал 1878 год за да се ебаваш с мен.

Пича още не е вдянал какво имам предвид! Отново приема всичко абсолютно буквално... Потресаващо! 😆😆😆😆😆

Аз наистина, не разбирам, по колко по-опростен начин, да му обяснявам нещата. Наистина съм безпомощен вече! 😆😆😆😆

преди 11 часа, communismatic написа:

Има сума ти документи (основно в началото на османското завоевание), където българи са продавани за роби в южната част на империята, т.е. където са островите.

Запитал ли си се, защо точно в южната част, а? С въздуха между ушите ти няма как да си отговориш. Криминални типове винаги е имало. Искали са да вземат пари, но деянието е било престъпление, дори по османските закони, защото БЪЛГАРИТЕ НЕ СА РОБИ. И затова са ходили далече от закона.

Но шизофренията ти пак те удари и написа:

преди 11 часа, communismatic написа:

Аз не твърдя, че точното наименование е "робство", ама...

И твоите любими историци ли отричат, че БЪЛГАРИТЕ са живеели в собствени жилища, а? Робът дали има собствено жилище? Българите в конюшни ли са живеели или при животните на господарите си, както в Русия ли?

Псевдо историци ли четеш или така са ти казали да напишеш?

преди 11 часа, Коркодила написа:

Марш в анадола цървул!

Не обиждай така @ivottoshev. Все пак това му е начина на мислене. Според него, ние българите сме си заслужили клането в Батак. Логиката му е такава. Нали му прочете аргументите?

преди 13 минути, БаалБек написа:

Запитал ли си се, защо точно в южната част, а? С въздуха между ушите ти няма как да си отговориш. Криминални типове винаги е имало. Искали са да вземат пари, но деянието е било престъпление, дори по османските закони, защото БЪЛГАРИТЕ НЕ СА РОБИ. И затова са ходили далече от закона.

Гледам, че пак нещо ти куца причинно-следствената връзка (много сложни думи, нали?). Сега, последно... имало ли е робство в рамките на Османската империя или е нямало? Или щото то било само в южната част на империята, та затова не трябва да се казва, че е имало? По-елементарно създание надали е раждано на тая земя...

И твоите любими историци ли отричат, че БЪЛГАРИТЕ са живеели в собствени жилища, а? Робът дали има собствено жилище? Българите в конюшни ли са живеели или при животните на господарите си, както в Русия ли?

Мисля, че вече обясних, че точното наименование не е "робство"!? Точно от поста, който си цитирала. Ти май нон-стоп си неадекватна, а?

Псевдо историци ли четеш или така са ти казали да напишеш?

Пише го смешницата, която не е отговорила на една дузина неудобни въпроси, понеже е тотално некомпетентна на тема "История". А на тия въпроси, на които все пак е решила, да отговори е станала повече от жалка...

Друго има ли? Давай да нищим "робството"? Ако ти стиска, де...

на 7.03.2025 г. в 7:37, communismatic написа:

Аз наистина, не разбирам

Това е единственото, което става ясно от брътвежите ти.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.