Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Социологически въпрос: Чувствахте ли величието на Народна Република България?

Чувствахте ли величието на Народна Република България? 9 гласували потребители

1. 1. Чувствахте ли величието на Народна Република България?

• Да, чувствах го (моля споделете как в коментарите)
      55%
    • Не, не бяхме велики, но не беше зле
      11%
    • Абе беше зле, но се живееше
      0%
      0
    • Въобще не понасях тази държава
      11%
    • Набор след 89-та съм и смятам, че е била велика (или по-добре от сега)
      22%
    • Набор след 89-та съм и смятам, че е била по-зле от сега
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

преди 9 часа, Емил Костов написа:

Това е форум, където ти просто си чешеш егото и си човек без работа. Тук не можеш да направиш подобно проучване. Като искаш излез навън и питай 1000 или 10 000 човека.

Така съм си формулирал темата бе. Не ми е за цел да правя някакво официално проучване, тук горе-долу познавам хората и знам какви ще са сблъсъците. Просто ми е интересно кой какво ще напише.

преди 7 часа, communismatic написа:

Заради това ли Джокович, Баалбек, Госта, Мичигън, Ванката и прочее са на тоя акъл? 😆

Твоя акъл и 5 стотинки не става, даже хората с които можеше да си си партия в този форум и да се разбирате те разбраха, че послъгваш и те направиха на 2 ст. Опитите ти за някакво издигане като си мислиш, че обиждаш другите са смешни.

преди 21 часа, communismatic написа:

Да знаете, че сме на тоя хал, понеже в момента ни управляват внуците на комунистите...

Обичайното извинение на умнокрасивите...

Гледай колко ти е акъла, "умнокрасаиви" не знам си кво си. Само по малоумните ти копейкаджийски фрази си личи каква е целта ти в този форум. Няма грам мозък да помисли, че проблемът не са нечии внуци, няма елит, на който да не му се иска да живее добре и в хубава държава. Няма значение вече какви са били дядовците. Проблемът е, че една част от този елит е купена от Кремъл да говори точно със заучените фрази като "умнокрасаиви" и той (Кремъл) няма интерес от съществуването на една нормална държава тук. Защото ако една държава е нормална, народът ѝ няма да иска да има нищо общо с евразийската кочина.

• Отговори 152
  • Прегледи 10,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Martin Dinev
    Martin Dinev

Искреното ми е мнение е, че в какъвто и стой да живееш, обикновения човек винаги е прецакан по някакъв начин. Не може предния режим да се изкарва най-лошият и черния в историята на България, че не вид

• Martin Dinev
    Martin Dinev

А сега са времена на джендъри, транс, и хомота! Имат паради и цял месец! Какъв е проблема? Не са се променили нещата много! Просто сега сме в гейска дружба със Западна Европа.   

• Еееей доживях да видя някой в този раздел да мисли!

Публикувани изображения

преди 8 минути, Гoст написа:

Твоя акъл и 5 стотинки не става, даже хората с които можеше да си си партия в този форум и да се разбирате те разбраха, че послъгваш и те направиха на 2 ст. Опитите ти за някакво издигане като си мислиш, че обиждаш другите са смешни.

За кое съм "послъгвал", би ли ми обяснил? :)

преди 11 минути, communismatic написа:

Еми нещо се скарахте с @Michigan111 за някаква дата, която ти беше сбъркал и като те хвана после почна да му се обясняваш че всъщност си се майтапил или нещо такова. И те хвана на тясно, че въобще не си чел въпреки претенциите ти, че си изчел цял файтон от книги.

преди 2 минути, Гoст написа:

Еми нещо се скарахте с @Michigan111 за някаква дата, която ти беше сбъркал и като те хвана после почна да му се обясняваш че всъщност си се майтапил или нещо такова. И те хвана на тясно, че въобще не си чел въпреки претенциите ти, че си изчел цял файтон от книги.

Я покажи, къде твърдя, че съм "сбъркал"... Ти освен, че си умен, ще се окаже и че не лъжеш. 

преди 6 минути, communismatic написа:

Я покажи, къде твърдя, че съм "сбъркал"... Ти освен, че си умен, ще се окаже и че не лъжеш. 

Точно де, направи се на безгрешен тогава. Сега и на мен се опитваш да извъртиш думите. Имаш силно его, което те прави допълно тъп.

преди 1 минута, Гoст написа:

Точно де, направи се на безгрешен тогава. Сега и на мен се опитваш да извъртиш думите. Имаш силно его, което те прави допълните тъп.

Сега последно какво съм твърдял, че нещо взе да се объркваш в лъжите си!?

преди 2 минути, communismatic написа:

Сега последно какво съм твърдял, че нещо взе да се объркваш в лъжите си!?

Никъде не съм лъгал, може да си продължите спора с @Michigan111, аз само ти напомних, че той те направи на 0.5 ст.

преди 7 минути, Гoст написа:

Никъде не съм лъгал, може да си продължите спора с @Michigan111, аз само ти напомних, че той те направи на 0.5 ст.

Забелязвам, че малко трудно ти тече мисълта. Първо, покажи кое съм сбъркал и после кога съм писал, че всъщност се майтапя. Благодаря ти предварително... :)

преди 3 минути, communismatic написа:

Забелязвам, че малко трудно ти тече мисълта. Първо, покажи кое съм сбъркал и после кога съм писал, че всъщност се майтапя. Благодаря ти предварително... :)

Ето къде ти го казва

на 6.03.2025 г. в 22:31, Michigan111 написа:

Пак лъжеш, което най- добре правиш. Ти всъщност май друго не можеш да правиш. Айде върни се и виж пак какво точно съм казал. Да не се осереш пак както предния път, когато "стратегическото местоположение" го перефразира като "огромен геополитически фактор", пък посе се оказа, че не били компютри, а компоти.

Иначе да, яко ме гавриш :D Особено с твърдението, че Русия се е намесила във войната 1878 год :D

Аз само ти казах, че са те хванали в лъжа и ти го изкара, че било майтап, ето:

на 6.03.2025 г. в 22:42, communismatic написа:

Ми не. Означава, че си толкова елементарен, че не възприемаш кога някой е сериозен, кога е ирония, кога е сарказъм и т.н.

Т.е. си бил ироничен, саркастичен и т.н.. шегобиец. Как се отмяташ от думите си, че било майтап, а? Кой послъга, а?

Т.е. и ти като него, не притежаваш умението "четене с разбиране". Това което си копирал няма нищо общо със самият пост. Благодаря за вниманието... Поредното доказателство, че си бързоразвиващ. Това се отнасяше до ироничното ми "Да пробвам, да обясня, посредством изображение?". 

преди 1 минута, communismatic написа:

Т.е. и ти като него, не притежаваш умението "четене с разбиране". Това което си копирал няма нищо общо със самият пост. Благодаря за вниманието... Поредното доказателство, че си бързоразвиващ. Това се отнасяше до ироничното ми "Да пробвам, да обясня, посредством изображение?". 

Буквално ти показах от къде ми дойдоха изводите, че послъгваш, което ти попита. Не ми се оправдавай, че става още по-смешно как се опитваш да се извъртиш от ситуацията. Подвий опашка и се прибирай в кошарата.

току-що, Гoст написа:

Буквално ти показах от къде ми дойдоха изводите, че послъгваш, което ти попита. Не ми се оправдавай, че става още по-смешно как се опитваш да се извъртиш от ситуацията. Подвий опашка и се прибирай в кошарата.

Ми, виж сега. С едно кликване на мишката абсолютно всеки човек с две мозъчни гънки, може да провери, въпросният цитат, към кой друг цитат се отнася. Пак да повторя - ВСЕКИ ЧОВЕК С ДВЕ МОЗЪЧНИ ГЪНКИ. 

Ми, виж сега. С едно кликване на мишката абсолютно всеки човек с две мозъчни гънки, може да провери, въпросният цитат, към кой друг цитат се отнася. Пак да повторя - ВСЕКИ ЧОВЕК С ДВЕ МОЗЪЧНИ ГЪНКИ. 

Аз ти отговорих вече на въпроса, защото ти ме посочи, че лъготя

преди 31 минути, communismatic написа:

Ти освен, че си умен, ще се окаже и че не лъжеш. 

И ето аз ти показах от къде го видях... Не знам какво повече искаш да докажеш, не съм сгафил аз тук, така че ти сега си наред да се оправдаваш.

Отговори ми, да. Доказвайки, че си на един акъл с Джокович и БаалБек. 

преди 5 минути, communismatic написа:

Отговори ми, да. Доказвайки, че си на един акъл с Джокович и БаалБек. 

Е и? По мнения по основните теми в раздела си съвпадаме, в което не виждам нищо лошо. Ти си някакъв псевдоразбирач, лъготиш, пък и отгоре на всичко си и нагъл.

току-що, Гoст написа:

Е и? По мнения по основните теми в раздела си съвпадаме, в което не виждам нищо лошо. Ти си някакъв псевдоразбирач, лъготиш, пък и отгоре на всичко си и нагъл.

Лъготя, да. Току що доказа, че "лъготя". 

Лъготя, да. Току що доказа, че "лъготя". 

Буквално горе. Прочети пак, виждам как си втрещен от себе си и се пукаш от яд как те затапих.

току-що, Гoст написа:

Буквално горе. Прочети пак, виждам как си втрещен от себе си и се пукаш от яд как те затапих.

Ти не си в състояние, да затапиш, дори и най-тежкият случай в Карлуково. А самият факт, че още държиш на тезата си, долу-горе показва, за какво иде реч. Доста е сериозно положението... 

Ти не си в състояние, да затапиш, дори и най-тежкият случай в Карлуково. А самият факт, че още държиш на тезата си, долу-горе показва, за какво иде реч. Доста е сериозно положението... 

Бе я бягай от тук, бе, руски трол такъв. :lol6:

току-що, Гoст написа:

Бе я бягай от тук, бе, руски трол такъв. :lol6:

Аз ще бягам, ама ти няма, да станеш по-умен... 

Аз ще бягам, ама ти няма, да станеш по-умен... 

Я ни разкажи защо се смяташ за умен?

преди 1 час, communismatic написа:

По- трудно ще е да обясни за кое НЕ си послъгвал :D Да послъгваш и да подрънкваш празни приказки, за това съществуваш май. 

преди 16 часа, communismatic написа:

Мичигън клъвна на голата кука, каква изненада... 😆😆😆

Ето ти ги празните приказки, издрънкваш глупост без никаква връзка с реалността или с разговора, и после ни лук ял, ни лук мирисал.

преди 1 час, Michigan111 написа:

Ето ти ги празните приказки, издрънкваш глупост без никаква връзка с реалността или с разговора, и после ни лук ял, ни лук мирисал.

Ти постоянно ли си на Мелмак или? Не са празни приказки... Нарочно пуснах въдицата за "децата на комунистите" и само ви гледам сеира... Потресаващо е, че още има хора, дето 36 години след падането на режима, да се оправдават още с него... И хич не са малко.

преди 10 часа, The Lone Star написа:

По-точно ще е да се каже от разделени родители. Но дали това е основният проблем - не се наемам да преценя.

Ти помисли върху това: 

Разделени произлиза от: Всеки от тях дели нещата на свое и чуждо. Кое е негово и кое е чуждото нещо в едно семейство по което имат различно мислене?

Разведени произлиза от: Всеки от тях води семейството в една или друга посока. Каква е неговата и какво е другата посока към която всеки дърпа/бута семейните ценности? 

А, няма ли семейство => няма род, който по-късно да е народ! Децата им какви са? От различен род ли са или някой от тях не е взел участие в направата им?! Те ценност ли са за тях и на тях ли ще завещаят имането си? 

Тръгнеш ли да делиш: Туй за моето дете, а туй за твоето дете, то кое дете на кой е и има ли вече семейство? 

Каква е разликата между: Аз водя този/тази мъж/жена към нещо и аз деля този/тази мъж/жена с някой?! 

Не считай, че разведен произлиза от развеждане на някой от един курорт на друг! ;) 

преди 1 час, communismatic написа:

Ти постоянно ли си на Мелмак или? Не са празни приказки... Нарочно пуснах въдицата за "децата на комунистите" и само ви гледам сеира... Потресаващо е, че още има хора, дето 36 години след падането на режима, да се оправдават още с него... И хич не са малко.

Потресаващото е, че има хора, които отричат очевидната и лесно проверима истина. И от тези, които днес, 36 години след "падането на режима", те управляват, май само Славчо не е комуне, макар че и той е бил младежки комсомолски секретар. Така че, гледай си добре такъмите, пускачо на въдици, че май сам си кълвеш на собствената кукичка. За това се иска или много талант, или много изгледана телевизия :D 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.