Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските самолети F16 Block 70

Featured Replies

Не е нелепо, обяснил съм по-горе. Даже съм ти цитирал и изказване на оня от ВМРО. А темата, между другото е тъкмо за Ф16-ките, даже първоначално подскочи именно за статия, свързана с тях. Т.е. не съм "сменял" нищо... Тя темата си беше специално за тях. Просто ти не желаеш, да се сменя, понеже пак ще ревеш.

И така и не разбрах, какви са ми политическите "възгледи". Нещо взе да даваш назад.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 61k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 1 час, communismatic написа:

Бизнесмена с копърките пак вие на умряло... 😆

Ммм не! Ти виеш на умряло. Аз съм си ОК. А дали са копърки или не...не ме интересува. Аз парите си ги вземам

преди 4 часа, teo-glavata написа:

Аз парите си ги вземам

Ти ли бре :laughing5: 

ВзЕмаш, взЕмаш, е па колко точно да взЕмаш, щом не ти стигат за да си платиш нет-а :giggle1:

на 30.04.2022 г. в 0:01, NewRedDragon написа:

За съжаление, след минута нета за днес свършва.

на 1.05.2022 г. в 1:34, NewRedDragon написа:

Е, не ... Айде, че пак ми свършва нета

пп: Баце, трябва да ти кажа, че дори и лузъри като оФцата, Баалбукащата Простотии, Ванката, Косе Босе и сие., поне колкото за да си платят нет-а си докарват. Моят съвет е да им пишеш ЛС и да ги питаш как точно си изкарват паричките, щото е очеизвАдно че изоставаш с поне една обиколка от тролопитеците. Хем пишеш същите опорки като тях, хем те имат парички поне за нет, а теб - кучета те яли.

преди 9 часа, communismatic написа:

Не е нелепо, обяснил съм по-горе. Даже съм ти цитирал и изказване на оня от ВМРО. А темата, между другото е тъкмо за Ф16-ките, даже първоначално подскочи именно за статия, свързана с тях. Т.е. не съм "сменял" нищо... Тя темата си беше специално за тях. Просто ти не желаеш, да се сменя, понеже пак ще ревеш.

И така и не разбрах, какви са ми политическите "възгледи". Нещо взе да даваш назад.

Този цитат ли защитава тезата ти:

Цитат

Той подчерта, че такива бойни машини са били предоставяни в миналото на Гражданска защита и оборудвани за изпълнение на действия и мерки по спасяване при бедствия. Предимствата на подобен вид високопроходима техника за нуждите на службите по аварийна помощ са безспорни, изтъква Контрера.

По принцип не ми се коментира изказване на неадекватник като Контрера ама думата "такива" как я разбираш в случая. Така написано според теб се отнася точно за машините на МВР или по принцип за някакви БТР-и?

Първо, да наричаш някакъв от ВМРО "неадекватник", при положение, че си най-обикновен гласоподавател на Кирил Петков, дето... завалията, няма нито едно логически издържано изказване е не тъпо, то направо е потресаващо тъпо изказване. Кирчо, дето съвсем сериозно твърдеше, че бил спасявал хора на 8000 метра без кислородна маска. Между другото, по време на дебатите за еврото, оня се прочу като чудовищен тъпак, понеже не правеше разлика между деноминация и девалвация. Тоя човек беше министър-председател на страната ни, по дяволите.
Второ, ти твърдиш, че БТР-ите ни не ставали за работа, понеже двигателите били неподходящи. Ти просто копира новината от "Фактчек", където се казва, че двигателите им лесно се били запалвани. Та, затова те питам. Ние подаряваме 100 БТР-а на Украйна, която много се нуждае от тях и ще ги използва във войната си срещу руските окупатори. Обаче тия БТР-и са пълен боклук (според теб) и двигателите им лесно се запалват. Ми, за какво са им на Украйна тогава, при положение, че руските окупатори ще ги гърмят с Кинжали и Искандери? Или викаш... те няма да се запалват от украинският въздух, понеже има много по-висока атмосферна влажност? Или ще ги карат само по Днепър, та когато се запалят ще минат по брега и ще ги гасят веднага. Странна работа...
Трето, Контрера вие на умряло точно срещу въпросните БТР-и, дето са подарени на Украйна.
Четвърто, що постоянно бягаш от неудобни въпроси?

преди 11 часа, communismatic написа:

преди 11 часа, communismatic написа:

Щях да напиша, че Ф16-ките може да вършат работа, ама те пък още не са дошли. Кирчо що поръча още 8 от тях, между другото? Нали е набутвация?

преди 2 минути, communismatic написа:

Първо, да наричаш някакъв от ВМРО "неадекватник", при положение, че си най-обикновен гласоподавател на Кирил Петков, дето... завалията, няма нито едно логически издържано изказване е не тъпо, то направо е потресаващо тъпо изказване. Кирчо, дето съвсем сериозно твърдеше, че бил спасявал хора на 8000 метра без кислородна маска. Между другото, по време на дебатите за еврото, оня се прочу като чудовищен тъпак, понеже не правеше разлика между деноминация и девалвация. Тоя човек беше министър-председател на страната ни, по дяволите.
Второ, ти твърдиш, че БТР-ите ни не ставали за работа, понеже двигателите били неподходящи. Ти просто копира новината от "Фактчек", където се казва, че двигателите им лесно се били запалвани. Та, затова те питам. Ние подаряваме 100 БТР-а на Украйна, която много се нуждае от тях и ще ги използва във войната си срещу руските окупатори. Обаче тия БТР-и са пълен боклук (според теб) и двигателите им лесно се запалват. Ми, за какво са им на Украйна тогава, при положение, че руските окупатори ще ги гърмят с Кинжали и Искандери? Или викаш... те няма да се запалват от украинският въздух, понеже има много по-висока атмосферна влажност? Или ще ги карат само по Днепър, та когато се запалят ще минат по брега и ще ги гасят веднага. Странна работа...
Трето, Контрера вие на умряло точно срещу въпросните БТР-и, дето са подарени на Украйна.
Четвърто, що постоянно бягаш от неудобни въпроси?

Казах ти, като си признаеш каква глупост защитаваш ще сменим темата. Написал съм ти пет точки в които съм написал защо БТР-те на МВР нямаше да гасят и в момента пожарите, толкова. И пак не каза, този цитат на Контрира, който си дал, така написано, думата такива как я разбра? После аз съм бягал от неудобни въпроси хаха

Ти няма да отговориш на нито един от зададените ми въпроси, понеже като видиш зор и бягаш позорно. Не желаеш допълнително гаврене. Тия оправдания с "нека да свършим с тая тема и после другата", разправяй ги на някой с твоите възможности. И като искаш, да нищим тая тема, бъди така добър, да ми отговориш на точка две. Да видим как ще го извъртиш... А за Контрера мисля, че поясних. Може да спреш, да ми задаваш един и същ малоумен въпрос по 20 пъти.

преди 7 минути, communismatic написа:

Ти няма да отговориш на нито един от зададените ми въпроси, понеже като видиш зор и бягаш позорно. Не желаеш допълнително гаврене. Тия оправдания с "нека да свършим с тая тема и после другата", разправяй ги на някой с твоите възможности. И като искаш, да нищим тая тема, бъди така добър, да ми отговориш на точка две. Да видим как ще го извъртиш... А за Контрера мисля, че поясних. Може да спреш, да ми задаваш един и същ малоумен въпрос по 20 пъти.

Това е т.2:

Цитат

2. БТР-ите на МВР бяха стари, от първите модификации с по два автобусни силно проблемни двигателя. Тези машини не просто не са гасили пожари, те не са изкарвани 30+ години от хангарите. Повечето не са били в изправност дори. Пич, ти виждал ли си подобна техника, която 30+ години не и е пален двигателя?

Какъв ти е въпроса по нея? Кое не е така? Друга информация ли имаш?

Въпроса ми е зададен напълно конкретно. Ако и това не можеш, да осмислиш... Изобщо кво търсиш във форум?! Как функционират в Украйна и как НЕ могат, да функционират тук при гасене на пожари... КОНКРЕТНО!

преди 2 минути, communismatic написа:

Въпроса ми е зададен напълно конкретно. Ако и това не можеш, да осмислиш... Изобщо кво търсиш във форум?! Как функционират в Украйна и как НЕ могат, да функционират тук при гасене на пожари... КОНКРЕТНО!

Е нали съм ти отговорил вече. Украинците ги модернизираха и си ги ползват. Ние нямаме недостиг на БТР-и, че да се занимаваме да модернизиране тези старите. БА има модернизирани, ако има нужда от такава техника в горските пожари ще бъдат призовани и ще се отзоват. Кое не е ясно?

Т.е. те ги модернизираха за да могат, да ги използват и т.е. ние не сме в състояние, да ги модернизираме, за да ги използваме, та затова е по-редно, просто да ги подарим. Благодаря ти, че току що потвърди, това което пиша от край време...
БА колко има модернизирани, изобщо не е ясно, ама както и да е. Само да вметна, че едно от изискванията за членството в жалката организация наречена "НАТО" е да си нарежем машините и техниката за скрап. Интересно, защо организация, която е уж военна ще иска нещо подобно, ама това са бели кахъри.

Та... Дай да видим какво ще правим с Ф16-ките. Защо Кирчо подписа договора?

преди 8 минути, communismatic написа:

Т.е. те ги модернизираха за да могат, да ги използват и т.е. ние не сме в състояние, да ги модернизираме, за да ги използваме, та затова е по-редно, просто да ги подарим. Благодаря ти, че току що потвърди, това което пиша от край време...
БА колко има модернизирани, изобщо не е ясно, ама както и да е. Само да вметна, че едно от изискванията за членството в жалката организация наречена "НАТО" е да си нарежем машините и техниката за скрап. Интересно, защо организация, която е уж военна ще иска нещо подобно, ама това са бели кахъри.

Та... Дай да видим какво ще правим с Ф16-ките. Защо Кирчо подписа договора?

т.е ако не бяха заминали за Украйна в момента щяха да гасят пожарите? 😁

Всъщност никой не е потърсил БТР-те на БА да гасят пожари, но ако счупените на МВР бяха тука щяха да гасят охохооо 

Да, щом са годни за военни действия, какъв е проблема, да се използват в екстремни ситуации? Поне за превоз на хора. Ти ми цитира простотията от "Фактчек", което както се вижда е абсолютна измишльотина. Дай някакъв друг аргумент, че тук тотално се омаза. "охохохо"...

Тая година ще минем ли на основната тема или? Няма да те гавря много, обещавам... И все още чакам, да ми обясниш, какви са ми политическите възгледи. Каза, че ги знаеш, а те питам вече 3-4 пъти, но отговор не виждам. Толкова ли много те е страх от мен?

Да, щом са годни за военни действия, какъв е проблема, да се използват в екстремни ситуации? Поне за превоз на хора. 

Ами не са, минаха модернизация за да са годни? Ама и да бяха години (а те не са) това как би ти защитило тезата, че щяха да гасят пожари, при положение, че и тези на БА не се включиха сега?

Моята теза е, че БТР-те на МВР щяха да си стоят в складовете така както са стояли 30 години и съм я защитил с 5 точки. Твоята теза е, че ако не ги бяхме дали на Украйна, сега щяха да гасят пожари, защото..?

Ти ми цитира простотията от "Фактчек", което както се вижда е абсолютна измишльотина. Дай някакъв друг аргумент, че тук тотално се омаза. "охохохо"...

Нищо не съм ти цитирал, изнесох ти официални данни, които могат лесно да се проверят. Кое е измишльотина?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

ПП-ДБ гласоподавател, ти ще се научиш ли тая година, да четеш с разбиране? Ти твърдиш, че БТР-ите били негодни за гасене на пожари, понеже двигателите им лесно се запалвали. Оказа се, че просто си го изкопирал от "Фактчек". Подобно твърдение е нелепо и много лесно се опровергава просто с някаква най-елементарна логика. Не са били минали модернизация? И? Това причина ли е, да ги подаряваме на Украйна, просто защото управляващите ни са най-обикновени американски сервитьори, които с лека ръка харизват държавните активи? Що ние не ги модернизираме за да ги използваме? Нали това е тезата ми... Че ги даваме, не защото са негодни, а защото просто управляващите ни не се интересуват от благосъстоянието на българският народ. Теза, която ти няма как да обориш, та затова и въртиш една и съща мантра по 200 пъти. По абсолютно същият начин купуваме скъпоструващите Ф16-ки, на същата цена, на която Гърция купува много по-модерните Ф35. Да не говорим за "Грипен". Освен това, това, че БТР-ите не ставали и че трябвало да се модернизират, дори не съм сигурен, дали изобщо е истина, просто защото съм русенлия и имам доста добър приятел в търговският отдел на "Дунарит", та... той ми сподели съвсем различна версия за нещата. По абсолютно същият начин купуваме американски втечнен газ (далавера на твоят любимец Кирил Петков), който ни излезе през носа. Това как се вързва с тезата ти за далновидната политика? КАК!? Те нещата са навързани...
Твоята теза се основава на тезата на "Фактчек", която по-горе съм опровергал тотално. На нищо друго не се основава. То тук говорим просто за най-обикновена логика на ниво първи клас, вторият срок. Щом са на бойни действия, къв е проблема да се превозват хора по време пожари? КАКЪВ? В Украйна в момента ги бомбят масово с ФАБ, там са издръжливи и вършат работа, а на пожарите в село Воден няма да издържат!? Изобщо, вярваш ли си на тия тъпотии, дето ги пишеш!?

преди 6 минути, communismatic написа:

ПП-ДБ гласоподавател, ти ще се научиш ли тая година, да четеш с разбиране? Ти твърдиш, че БТР-ите били негодни за гасене на пожари, понеже двигателите им лесно се запалвали. Оказа се, че просто си го изкопирал от "Фактчек". Подобно твърдение е нелепо и много лесно се опровергава просто с някаква най-елементарна логика. Не са били минали модернизация? И? Това причина ли е, да ги подаряваме на Украйна, просто защото управляващите ни са най-обикновени американски сервитьори, които с лека ръка харизват държавните активи? Що ние не ги модернизираме за да ги използваме? ...

Не не, не говорим тука трябвало ли е или не е трябвало да ги даваме. Въпроса е ако не ги бяхме дали на Украйна щяха ли да гасят пожарите. Аз ти казах, че нямаше да гасят (писах вече защо), ти каза, че щяха да гасят. От това ти твое изказване тръгна цялата дискусия.

Цитат

Що ние не ги модернизираме за да ги използваме?

Защото имаме, колко пъти да ти го напиша. Отговорил съм ти вече

преди 15 часа, Gaming_Solutions написа:

Ами писал съм как. И щом държиш да продължаваш публично да се излагаш аз ще продължа да пиша едни и същи неща, забавно е. Даже ще го разпиша по точки да няма мърдане.

1. Не приравнявай военната техника и в частност БТР-ите на БА с тези на МВР. Опита се да ми сложиш думи в устата, че по принцип военната техника не се е използвала в помощ за гасене на пожари. Това не е вярно и никога не съм го твърдял. Помолихте за цитат къде съм го твърдял, естествено не можа да дадеш такъв

2. БТР-ите на МВР бяха стари, от първите модификации с по два автобусни силно проблемни двигателя. Тези машини не просто не са гасили пожари, те не са изкарвани 30+ години от хангарите. Повечето не са били в изправност дори. Пич, ти виждал ли си подобна техника, която 30+ години не и е пален двигателя?

3. Наясно ли си какъв ресурс е необходим да складираш подобна "скрап" залудо?

4. МВР не гасят пожари (говорим за БТР-ите на МВР). Ако пожарната има нужда от помощ може да се обърне към БА или вътрешния министър да се обърне към БА, организира се кризисен щаб и заедно с пожарната си стиковат действията при подобни кризисни ситуации. БА има достатъчно добре (или хайде да го кажем по-добре) модернизирани БТР-и, сравнено с тези полуразпадащи се на МВР, с които да се включи при подобни пожари ако има нужда. Никой от БА не се оплаква от липса на БТР-и за гасене на пожари. 

5. Първата работа на украинците бе да сменят двата двигателя на БТРте, които им изпратихме, след това подсилиха бронята. Има доста снимков материал и статии в интернет. Ако ти е интересно потърси. И преди да си ме питал,  ние защо не ги модернизирахме, а им ги изпратихме ще ти отговоря, че на МВР не им трябват. 

6. Не съм казвал, че нещо от статията на Медиапул не е вярно.

ПП. И след всичко ти продължаваш да кълвеш по спуснатата опорка на главната копейка Костя, че ако не сме били дали БТР-ите на Украйна са щели да гасят в момента пожарите, сериозно?

Я ми дай точен списък, колко БТР-а имаме в наличност в момента в БНА? Много ми е чудно, откъде имаш хабер, какви БТР-и имаме... "Фактчек", предполагам?

Това ако е показател... явно са много зле нещата.

Цитат

If we proceed from the data provided in The Military Balance 2023, Bulgaria as of beginning this year had 120 APCs overall, including 100 MT-LB multipurpose vehicles and 20 operational BTR-60s. With that in mind, a donation of 100 armored personnel carriers is quite a significant contribution on the part of Bulgaria.

That is not to mention that each vehicle provided by Ukraine's partners is extremely valuable in such a high-intensity war as unfolds against the russians invasion forces in Ukraine.

Не, че е изненада...

преди 8 минути, communismatic написа:

Я ми дай точен списък, колко БТР-а имаме в наличност в момента в БНА? Много ми е чудно, откъде имаш хабер, какви БТР-и имаме... "Фактчек", предполагам?

Само към главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" имаме около 500 съвременни  високопроходими машини и това не е БА. Към БА са повече, не знам колко точно, има някакви цифри в интернет пространството даже и в уикипедия, колкото и да не са точни. 

А ти колко БТР-а видя да гасят пожарите, тези последните?

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Само към главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" имаме около 500 модернизирани високопроходими машини и това не е БА.

500 машини ли бе? Верно? И що не гасят пожарите тогава? Що всичко живо реве, че няма машини и техника и по-важният въпрос... Защо държавата ще купува още машини, при това официално?

А ти колко БТР-а видя да гасят пожарите, тези последните?

Цитирах ти изказване на Контрера от ВМРО, който дава някакви насоки. Дали изобщо е вярно, това е отделна тема. Ти също нямаш никаква представа, дали са използвани в миналото при кризисни ситуации. То ти какво ли знаеш, ама това е отделна тема...

Тъй? И? Тия машини нямаше нужда да се модернизират и да се използват в подобни ситуации, та затова ще купуваме нови (вероятно американски) и подаряваме БТР-ите на Украйна, която ще ги използва във военни действия? Малко като с оборудването за АЕЦ-а. Подаряваме го на Украйна, а ще си купим ново... естествено от американски компании, което ще ни излезе през носа.

Не знам, усещаш ли, какво имам предвид или? Щото постоянно изумяваш с неумението си, да вникваш в нещата...

преди 3 минути, communismatic написа:

500 машини ли бе? Верно? И що не гасят пожарите тогава? Що всичко живо реве, че няма машини и техника и по-важният въпрос... Защо държавата ще купува още машини, при това официално?

Цитирах ти изказване на Контрера от ВМРО, който дава някакви насоки. Дали изобщо е вярно, това е отделна тема. Ти също нямаш никаква представа, дали са използвани в миналото при кризисни ситуации. То ти какво ли знаеш, ама това е отделна тема...

Тъй? И? Тия машини нямаше нужда да се модернизират и да се използват в подобни ситуации, та затова ще купуваме нови (вероятно американски) и подаряваме БТР-ите на Украйна, която ще ги използва във военни действия? Малко като с оборудването за АЕЦ-а. Подаряваме го на Украйна, а ще си купим ново... естествено от американски компании, което ще ни излезе през носа.

Не знам, усещаш ли, какво имам предвид или? Щото постоянно изумяваш с неумението си, да вникваш в нещата...

Колко БТР видя да гасят последните пожари пак да питам, или новата ти тезе е, че нямаме вече нито един :) 

МВР не иска БТР-ите: не стават за границата, а за аварии си имат техника

Мисля, че вече уточних, че не сме виждали изобщо. Ама виждаме и тоталната неспособност на нашите власти, да се справят с пожарите. Ти отново не си разбрал, какво се визира. И кво ми цитираш БТР-ите? Каква техника имат? Пожарите не спират, да бушуват колко време, а те ми приказват, че имали техника!? Ти сериозен ли си в момента?!

Има техника... и ще закупуваме още... техника.

Цитат

enlightenedПротивопожарна техника се закупува и в момента:

• сключен е договор за закупуване на 120 противопожарни автомобила лек клас;
  • сключен е договор за доставка на 37 противопожарни автомобила тежък клас;
  • проведена обществена поръчка за доставка 128 среден клас, тази поръчка към момента се обжалва, но работата по нея продължава. 

Шведските самолети са пристигнали у нас. Те ще бъдат задържани в България целия август месец, обяви министърът. "Знаете август и септември са критични", заяви той. 

преди 13 минути, communismatic написа:

Мисля, че вече уточних, че не сме виждали изобщо. Ама виждаме и тоталната неспособност на нашите власти, да се справят с пожарите. Ти отново не си разбрал, какво се визира. И кво ми цитираш БТР-ите? Каква техника имат? Пожарите не спират, да бушуват колко време, а те ми приказват, че имали техника!? Ти сериозен ли си в момента?!

Има техника... и ще закупуваме още... техника.

Ама дай да уточним за каква техника става въпрос. БА имат БТР, нали говорим за БТР-и? За техника, на предната страница вече писах, че имаме крещяща нужда от летателна техника за гасене

Цитат

Мисля, че вече уточних, че не сме виждали изобщо

А така, и при положение, че имаме ама не сме ги виждали да гасят пожари, как точно точно тези по-старите на МВР щяха да се включат? Какво те кара да го мислиш това.

Цитат

enlightenedПротивопожарна техника се закупува и в момента:

• сключен е договор за закупуване на 120 противопожарни автомобила лек клас;
  • сключен е договор за доставка на 37 противопожарни автомобила тежък клас;
  • проведена обществена поръчка за доставка 128 среден клас, тази поръчка към момента се обжалва, но работата по нея продължава. 

Шведските самолети са пристигнали у нас. Те ще бъдат задържани в България целия август месец, обяви министърът. "Знаете август и септември са критични", заяви той. 

Пич, аз ли нещо пропуснах или вече не говорим за БТР-и, тези на МВР?

ПП. Нали знаеш, че няма да те оставя да се изнижеш от темата на разговор 😄

преди 29 минути, Gaming_Solutions написа:

Ама дай да уточним за каква техника става въпрос. БА имат БТР, нали говорим за БТР-и? За техника, на предната страница вече писах, че имаме крещяща нужда от летателна техника за гасене

Брато, ти си направо безнадежден случай! Аз направо не мога, да повярвам, че съществуват хора, дето да не могат, да осмислят нещо написано в интернет вече повече от 24 часа. Говорим за техника, която да служи за превоз на хора, за гасене на пожари и т.н. Ти твърдиш, че имаме такава техника (пак повтарям "техника", не конкретизираме каква), току що ти цитирах министъра, който сам казва, че техника продължава, да се купува. Т.е. толкова разполагаме с техника, че даже и ще купуваме още.

А така, и при положение, че имаме ама не сме ги виждали да гасят пожари, как точно точно тези по-старите на МВР щяха да се включат? Какво те кара да го мислиш това.

Ако искаш, задай ми пак тоя тъп въпрос, на който съм отговарял над 200 пъти още 200 пъти!? Типичен гласоподавател на ПП-ДБ...

Пич, аз ли нещо пропуснах или вече не говорим за БТР-и, тези на МВР?

Извинявай, зададох ти конкретен въпрос, с колко БТР-а разполагаме? Ти отговори ли ми? Твърдиш, че имаме, даже били много? Колко са?

Нали знаеш, че няма да те оставя да се изнижеш от темата на разговор

Що реши, че ще се "изнижа" от "дискусия", която ме кара, да се хиля като напафкан?

И само да питам... Тоя век ще дойде ли момента, в който ще ми отговориш на въпросите за Ф16-ките и за "възгледите" ми? Щото, извинявай ама... освен, да се излагаш... друго не правиш.

преди 12 минути, communismatic написа:

Брато, ти си направо безнадежден случай! Аз направо не мога, да повярвам, че съществуват хора, дето да не могат, да осмислят нещо написано в интернет вече повече от 24 часа. Говорим за техника, която да служи за превоз на хора, за гасене на пожари и т.н. Ти твърдиш, че имаме такава техника (пак повтарям "техника", не конкретизираме каква), току що ти цитирах министъра, който сам казва, че техника продължава, да се купува. Т.е. толкова разполагаме с техника, че даже и ще купуваме още.

Говорим за БТР-и

Ако искаш, задай ми пак тоя тъп въпрос, на който съм отговарял над 200 пъти още 200 пъти!? Типичен гласоподавател на ПП-ДБ...

Не си отговорил, иначе нямаше да има дискусия :)

Кажи сега, как така при положение, че имаме БТР-и, но не гасят пожари, старите на МВР щяха да се включат? Ти как ги виждаш нещата? Или може би нямаме нито един, дали сме последните на Украйна?

Извинявай, зададох ти конкретен въпрос, с колко БТР-а разполагаме? Ти отговори ли ми? Твърдиш, че имаме, даже били много? Колко са?

Точната бройка на БА е класифицирана информация, но разполагаме с достатъчно. Произвеждаме и нови между другото

Що реши, че ще се "изнижа" от "дискусия", която ме кара, да се хиля като напафкан?

И само да питам... Тоя век ще дойде ли момента, в който ще ми отговориш на въпросите за Ф16-ките и за "възгледите" ми? Щото, извинявай ама... освен, да се излагаш... друго не правиш.

Защото бягаш по тъча и постоянно сменяш темата, защото ти е неудобна, но на мен ми е забавно

току-що, Gaming_Solutions написа:

Говорим за БТР-и

Да, с колко БТР-а разполагаме? Пак да питам... Нали уж били много? Откъде имаш тая информация, щото ако съдим по статията, дето я постнах... изобщо нямаме. Още една причина, да не подаряваме никакви БТР-и на Украйна.

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Не си отговорил, иначе нямаше да има дискусия

Напротив, отговорих ти. Цитирах ти и изказване на оня от ВМРО. А дискусията изобщо не тръгна от БТР-ите, ама ти понеже видя зор, та затова и услужливо я измести. А твърдиш, че аз съм я изместил. Странна работа... Иначе, аз съм гледал, да се "изнижа". Забавно момче си поне.

Или може би нямаме нито един, дали сме последните на Украйна?

То ние изобщо не трябва, да подаряваме нищо на никого. В опита си, да ме иронизираш, дори не осъзнаваш как сам си вкарваш автогол. Та... отново да питам, с колко БТР-а разполагаме?

Точната бройка на БА е класифицирана информация, но разполагаме с достатъчно. Произвеждаме и нови между другото

Т.е. бройката е класифицирана информация, ама иначе знаеш, че са достатъчно. ОК, разбрах... 

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

Защото бягаш по тъча и постоянно сменяш темата, защото ти е неудобна, но на мен ми е забавно

Айде бе? Аз сменям темата? Откъде започна дискусията ни? От Ф16-ките? Кой тръгна да коментира БТР-и? Не беше ли ти? А аз сменям темата... 

Трагедия... 😆😆😆😆😆

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.