Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските самолети F16 Block 70

Featured Replies

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Няма да дойдат до края на месеца, до края на годината или никога няма да дойдат?

спиш ли  арестуваха  Обама ....

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 58,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 24 минути, Banesc54 написа:

спиш ли  арестуваха  Обама ....

Пил ли си си хапчетата скоро?

Какво общо има странното фалшиво видео на Тръмпона с нашите самолети и въпроса, който ти зададох?

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Пил ли си си хапчетата скоро?

Какво общо има странното фалшиво видео на Тръмпона с нашите самолети и въпроса, който ти зададох?

барак е  взел парите  от самолетите  май  

преди 16 минути, Banesc54 написа:

барак е  взел парите  от самолетите  май  

Представям си от какви помийни ями черпиш информация и как лесно ставаш жертва на дезинформацията. Жал ми е чак

преди 36 минути, Gaming_Solutions написа:

Представям си от какви помийни ями черпиш информация и как лесно ставаш жертва на дезинформацията. Жал ми е чак

имам абонамент  към  асен генов

ориентирай ме  към правилните хора в ютюб Чефо   десетхилядника ?

преди 2 минути, Banesc54 написа:

имам абонамент  към  асен генов

ориентирай ме  към правилните хора в ютюб Чефо   десетхилядника ?

Брау а има ли първак

преди 4 часа, Gaming_Solutions написа:

До колкото знам два са тук, другите закъсняват

Изпуснали са кораба с който таратайките.

Ходовете на нашите обичани политици са крайно разгадаеми, държат се като най-обикновени американски слуги. Купуваш Ф16 на цената, на която гърците купуват Ф35. Купуваш "Страйкъри", подаряваш на Украйна 100 БТР-а (все пак ние сме богата държава и можем, да си го позволим), даваш на Украйна оборудването за АЕЦ-а, ние естествено ще си купим чисто ново... и пак естествено, то ще бъде от САЩ. Това е положението... Иначе оправданието с децата на комунягите още важи. А, да... и дългата ръка на Кремъл прозирала. Имаше съфорумци, дето клъвнаха на кукичката на глупостите на Атанас Атанасов. Вторият Ф16 бил калпав, щото имало руски саботаж.

преди 8 минути, communismatic написа:

Купуваш Ф16 на цената, на която гърците купуват Ф35.

Купуваш това, което продаваче е склонен да ти продаде

преди 8 минути, communismatic написа:

Купуваш "Страйкъри", подаряваш на Украйна 100 БТР-а

За какво ти са таратайки, които не отговарят на стандартите на НАТО? По добре да ги подариш руските боклуци.

преди 11 минути, communismatic написа:

даваш на Украйна оборудването за АЕЦ-а, ние естествено ще си купим чисто ново... и пак естествено, то ще бъде от САЩ.

Никой не "дава" = ПРОДАВА се! Кой ще ти позволи да правиш АЕЦ с рассийско оборудване - никой. Купуваш си от САЩ - точка

Тоя... Наистина не вдявам, ква му е функцията в тоя форум!? Може ли да пишеш постоянно, и то само мега тъпотии!? Тоя ли влезе в ролята на NovakJ!? 😆

Слушам рап от 6-ти клас някъде, говоря за далечната 2004-та година. Израстнах с тая музика, слушал съм дълго време и "Ъпсурт". Ицо Хазарта е един от най-добрите МС-та у нас за всички времена. Изключителен речетатив. Може да се каже, че изкопира стила от Гуудслав, но това е отделна тема. Както и да е... Слушам му в момента интервюто за тоя жалкар Тото (дето твърдеше, че Ботев и Левски били шесто поколение турци) и наистина не вдявам, как има очи, да ги дрънка тия тъпотии. Говори против корупцията по високите етажи на властта, направили коалиция с ГЕРБ, то нямало как иначе, да стане... Добре, ве... пич... ти освен оня среден пръст в НС, нещо полезно свърши ли за тоя народ?! Нещо поне?! В момента си евродепутат, гледам те, как след като Волгата ги размаза (и то с истината), ти ръкопляскаш на опонентите му, понеже Волгата правилно ги е нарекъл американски слуги. Говориш против ГЕРБ-ерските назначения?! Как беше назначена Лена Бориславова в ББР на огромна заплата? Тая... ако не беше любовница на Кирил Петков сигурно щеше да е най-обикновена секретарка. Че това си е ГЕРБ-ерско назначение, пар екселанс? Говориш против далаверите и корупцията? Ти кво ще ми кажеш? Че след като все американски компании печелят търговете, вие не сте захлебили от това ли? Плюя на такива л*йнари като тоя... Баси боклука! Баси нагляра...

преди 4 часа, communismatic написа:

Тоя... Наистина не вдявам, ква му е функцията в тоя форум!? Може ли да пишеш постоянно, и то само мега тъпотии!? Тоя ли влезе в ролята на NovakJ!? 😆

Комплексарчо е бакшиш-копърка от Студентски, който някога е бил в Кравария, но са го изритали от там. Сега се изживява като богат хАмериакнец, а всъщност едвам събира пари да си плати нет-а.

Ако по стечение на обстоятелствата се случи месец, в който поради липса на парички за нет, Комплексарчо не успее да ни се похвали колко е велик... ще е последният месец в жалкият му животец. Ще пресъздаде творбата на поета:

"Вени, нож и след ножа - нищо.

Т'ва е толкоз просто и логично.

Във форума присъстваше ли тази низка личност?"

:D

преди 2 часа, communismatic написа:

Слушам рап от 6-ти клас ... Добре, ве... пич... ти освен оня среден пръст в НС, нещо полезно свърши ли за тоя народ?! Нещо поне?! 

Добре де, като слушаш такава музика от 6-ти клас не го ли следиш в социалните медии, че задаваш толкова абсурден въпрос? Ицо хазарта направи страшно много за децата в неравностойно положение, прие го като лична кауза. Също така той е причината да се приеме прословутия закон, който позволя на осиновените деца да имат право да знаят кои са им родителите. Точно Христо Петров е един от малкото, да не кажа единствения, който дава отчет на гласоподавателите си (а и не само) каква работа е свършил. Влез му в профила във Фейсбук и ще разбереш и с какво се занимава сега и в ЕП.

преди 14 часа, teo-glavata написа:

Никой не "дава" = ПРОДАВА се! Кой ще ти позволи да правиш АЕЦ с рассийско оборудване - никой. Купуваш си от САЩ - точка

от сащ само чертеж на аец може да се купи

ако имат  мастило и хартия да го начертаят

хартията е дефицит само за печатане на пари се ползва

хората се  разглезиха с кеш  минава се на дигитално

иначе за последните 20 години са направени само 3 ядрени  реактора в  китай- русия- турция

и са затворени 100 в германия-япония-българия

ще затворят и  във франция и ЕС ще остане на тъмно  защото изгониха франция от африка от безплатния  уран 

за тва и напиняха да приватизират руските 300 милиарда евро уж  за украйна да пратят оръжие на  хартия  и да усвоят парите за да не фалира франция

за тва искат и да откраднат 30 милиарда от българия  като влезем в еврото ама ще останат неприятно изненадани че БГ е фалшива дърава и ние  също работим на чертежи и хартия и няма държавен резерв и валутния борд е бил скам

преди 8 часа, Gaming_Solutions написа:

Добре де, като слушаш такава музика от 6-ти клас не го ли следиш в социалните медии, че задаваш толкова абсурден въпрос? Ицо хазарта направи страшно много за децата в неравностойно положение, прие го като лична кауза. Също така той е причината да се приеме прословутия закон, който позволя на осиновените деца да имат право да знаят кои са им родителите. Точно Христо Петров е един от малкото, да не кажа единствения, който дава отчет на гласоподавателите си (а и не само) каква работа е свършил. Влез му в профила във Фейсбук и ще разбереш и с какво се занимава сега и в ЕП.

И какво е направил толкова за децата в неравностойно положение? Конкретно?
Осиновените деца трябвало да знаят кои са родителите им? Уау... Той много работа е свършил...

Между другото... Много е интересно, как се жалва, как "машината" била срещу ПП-ДБ и Кирил Петков, при положение, че "машината" бачка направо за тях, те си прибраха всички медии у нас. Абсолютен лъжец и боклук...

преди 5 минути, communismatic написа:

И какво е направил толкова за децата в неравностойно положение? Конкретно?
Осиновените деца трябвало да знаят кои са родителите им? Уау... Той много работа е свършил...

Между другото... Много е интересно, как се жалва, как "машината" била срещу ПП-ДБ и Кирил Петков, при положение, че "машината" бачка направо за тях, те си прибраха всички медии у нас. Абсолютен лъжец и боклук...

Е, казах ти, поинтересувай се, отвори му профила, изгледай няколко клипчета, прочети и ще разбереш ако наистина те интересува. 

преди 36 минути, communismatic написа:

T.e. не можеш, да ми дадеш отговор. ОК...

Не, ти искаше едно нещо да ти се каже, което е направил и аз ти дадох пример. Оказа се, че не ти е достатъчно и те пратих там където можеш да почерпиш повече информация. Сега ако искаш аз да ровя вместо теб и да ти давам конкретни данни с числа, дати и тн дискусията отново ще ни стане 10 страници , а е безсмислено. Както казах Христо Петров е може би единствения политик, който си дава отчет на свършената работа, наистина много е лесно да провериш какво е свършил. Ако и останалите ни политици поне на половината на неговия хъс за работа, щяхме да живеем в по-добра страна.

Ми не, след като твърдиш, че е свършил работа бе редно, да дадеш някакъв пример. Това с осиновените деца, какъв пример е... Никакъв. Все тая. И без това нямам високи очаквания. 

преди 2 минути, communismatic написа:

Ми не, след като твърдиш, че е свършил работа бе редно, да дадеш някакъв пример. Това с осиновените деца, какъв пример е... Никакъв. Все тая. И без това нямам високи очаквания. 

Не можеш да провериш, ясно

Добре, де. Ти като го защитаваш, не можеш ли да дадеш такъв пример!? Толкова много работа е свършил, че чак не можеш, да се сетиш!? 

преди 2 минути, communismatic написа:

Добре, де. Ти като го защитаваш, не можеш ли да дадеш такъв пример!? Толкова много работа е свършил, че чак не можеш, да се сетиш!? 

Няма смисъл. Аз ти изброих и 6-7 точки защо старите БТР-и на МВР нямаше да се включат в гасенето на пожарите, но това не бе достатъчно за да не разтягаш локуми 10 страници. Сега ще е същото. 

Няма смисъл, да. Включва се да защитава партийката си, искам му пример за свършена работа, той очевидно не може да даде такъв и... "Няма смисъл!". 

Уникален, тоя отдавна съм го признал. 

преди 2 часа, communismatic написа:

Няма смисъл, да. Включва се да защитава партийката си, искам му пример за свършена работа, той очевидно не може да даде такъв и... "Няма смисъл!". 

Уникален, тоя отдавна съм го признал. 

Дадох ти два примера какво е направил, защото за това се сещам на прима Виста. Закона, който е приет, както и инициативите за децата в неравностойно положение. Пак по спомен беше им увеличил дневните надбавки, организира им всяко лято почивка на морето, осъществи и някакви програми за реализация след завършване на училище, мисля че и някакви специални стипендии им осигури ако решат да стават студенти.Ти искаше едно нещо, ако ще задълбаваш, влез му в профила, или който се интересува и провери от първа ръка. Както казах, той си дава отчет за свършената работа 

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

ОК, дано да е така. Само, че теб като те знам... нищо чудно и изобщо да не е вярно. Няма да доизяснявам защо, то ти се компрометираш с всеки пост.

Искам да забележите, как няма пари за водопреносната мрежа... но пък има пари за скъпоструваща тенекия (както Ф16-ките, Страйкърите и прочее)...

Цитат

Лидерът на СДС коментира още, че по оценка на Световната банка са необходими около 30-40 млрд. лева за ремонт на водопреносната мрежа в страната - сума, която България не може да осигури за кратък период.

Toва е положението. Е, като влезем в еврозоната, ще дръпнем яко...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.