Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските самолети F16 Block 70

Featured Replies

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Щом не гласуваш - нямаш право да се оплакваш. 

Напротив, имам. Аз съм български данъкоплатец, на всичкото отгоре баща ми вкарва доста пари в българският бюджет. Моят бизнес е "пунта мара", но неговият обаче е голям. За огромно съжаление обаче, аз не съм някакъв "лапнишаран", дето да вярва сляпо на всичко, дето му се казва по телевизора. Не вярвам на абсолютно никой от т.нар. "политици". Нито на американските марионетки, нито на "Възраждане", "Величие" и прочее. БСП е една партия-измамница, това е партията на моят покоен дядо. Тая партия трябва да бъде закрита, ква е тая лява партия, която е пълна с милионери вътре!? Както и да е... Единствено бих гласувал, ако Румен Радев си направи партия, и то ако се убедя, че се заобгради с читави хора. Което доста трудно ще стане. Да гласувам за някаква малка партия, която няма никакви шансове, да влезе в НС е напълно безсмислено.

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 58,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 23 минути, communismatic написа:

Напротив, имам. Аз съм български данъкоплатец, на всичкото отгоре баща ми вкарва доста пари в българският бюджет. Моят бизнес е "пунта мара", но неговият обаче е голям. За огромно съжаление обаче, аз не съм някакъв "лапнишаран", дето да вярва сляпо на всичко, дето му се казва по телевизора. Не вярвам на абсолютно никой от т.нар. "политици". Нито на американските марионетки, нито на "Възраждане", "Величие" и прочее. БСП е една партия-измамница, това е партията на моят покоен дядо. Тая партия трябва да бъде закрита, ква е тая лява партия, която е пълна с милионери вътре!? Както и да е... Единствено бих гласувал, ако Румен Радев си направи партия, и то ако се убедя, че се заобгради с читави хора. Което доста трудно ще стане. Да гласувам за някаква малка партия, която няма никакви шансове, да влезе в НС е напълно безсмислено.

Щом не гласуваш, значи си съгласен с положението в момента. Това е!

В противен случай щеше поне да се опиташ да промениш нещо с гласа си. 

току-що, ivottoshev написа:

В противен случай щеше поне да се опиташ да промениш нещо с гласа си.

Как да го променя? По какъв начин? Дай пример... От цялата тая продажна сган, аз лично не виждам някой, дето да е с нещо по-различен. Единствено ПП-ДБ наистина бият всички антирекорди по неадекватност. Тия на мен лично са ми най-голямото политическо разочарование от 1989-а, заедно с едновремешното СДС. Пак да повторя - и да гласувам за някакви малки партии (примерно БНС на "ариеца" Боян Расате), нито нещо ще променя с гласа си, нито нищо... Абсолютно същата работа. Само ще си губя времето, да ходя до урната.

Иначе, ако бяха организирали референдум за еврото, там щях да отида, при всички положения. Но референдум няма да има, понеже е пределно ясно, как хората ще гласуват. Изключение правят разни зомбирани, дето искрено вярват, че еврото щяло да ни вдигне пенсиите.

току-що, communismatic написа:

Пак да повторя - и да гласувам за някакви малки партии (примерно БНС на "ариеца" Боян Расате), нито нещо ще променя с гласа си, нито нищо... Абсолютно същата работа. Само ще си губя времето, да ходя до урната.

А не се ли замисляш, че тези "малки партии" са малки именно защото такива като теб, които иначе биха дали гласа си за тях... предпочитат да ходят за гъби вместо до урните?

Пак ти казвам, че щом те мързи да направиш дори и опит за промяна, нямаш право да се оплакваш.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

А не се ли замисляш, че тези "малки партии" са малки именно защото такива като теб, които иначе биха дали гласа си за тях... предпочитат да ходят за гъби вместо до урните?

Ама аз не съм казвал, че и иначе бих гласувал за тях. Давам просто пример. Аз съм изключително недоверчив човек. Докато Радев не си направи партия, аз няма да гласувам. Просто не виждам нито една партия, дето да ме представи в НС... Примерно "Възраждане"... Аз съм съгласен с голяма част от нещата, които говори Костадин Костадинов. Само дето той го прави за да обира вота на русофилите и соцносталгиците, не виждам да търси консенсус, за да се решават проблеми. Примерно, защо неговите хора напуснаха залата на НС, когато трябваше да се гласува за разследване фондациите на Джордж Сорос!? По тоя начин, те фактически подкрепиха американските марионетки. "Величие"? Аз съм русенлия, много добре знам, с какви пари оперира Ивелин Михайлов. Много популярен русенски бизнесмен...

преди 15 минути, communismatic написа:

Ама аз не съм казвал, че и иначе бих гласувал за тях. Давам просто пример. Аз съм изключително недоверчив човек. Докато Радев не си направи партия, аз няма да гласувам. Просто не виждам нито една партия, дето да ме представи в НС... Примерно "Възраждане"... Аз съм съгласен с голяма част от нещата, които говори Костадин Костадинов. Само дето той го прави за да обира вота на русофилите и соцносталгиците, не виждам да търси консенсус, за да се решават проблеми. Примерно, защо неговите хора напуснаха залата на НС, когато трябваше да се гласува за разследване фондациите на Джордж Сорос!? По тоя начин, те фактически подкрепиха американските марионетки. "Величие"? Аз съм русенлия, много добре знам, с какви пари оперира Ивелин Михайлов. Много популярен русенски бизнесмен...

Ми кат нещеш Копейкин, Ивелин и Расате - стой си под управлението на Шиши и Бочко Менискуса. Те са по-добри от изброените :getout:

Ти ако чакаш някое ангелче с крилца да се кандидатира, от сега ти казвам че няма да го бъде. Дори за Радев (за когото и аз бих гласувал), ако тръгнеш с такива критерии, пак ще откриеш нещо негативно. 

Аз наистина го харесвам. Смятам, че има позиция, държи на нея и т.н. Въпреки, че Харвардските боклуци му остават като дамга. Все пак те УЖ бяха негови хора... Видяхме ги колко са читави.

• 2 седмици по-късно...

Вицовете се пишат сами!

Накрая пак опираме до добрите стари МиГ-ове, явно от двете прехвалени американски бракми нищо не става:

Атанас Запрянов: "България е готова да сваля руски дронове с МиГ-29"🤡🤡🤡

Ф -ките вероятно ще ги държим като музейни експонати. 🤣🤣🤣

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/zapryanov-bulgariya-e-gotova-da-svalya-ruski-dronove-mig29

преди 3 минути, Flashback написа:

Вицовете се пишат сами!

Накрая пак опираме до добрите стари МиГ-ове, явно от двете прехвалени американски бракми нищо не става:

Атанас Запрянов: "България е готова да сваля руски дронове с МиГ-29"🤡🤡🤡

Ф -ките вероятно ще ги държим като музейни експонати. 🤣🤣🤣

https://www.segabg.com/hot/category-bulgaria/zapryanov-bulgariya-e-gotova-da-svalya-ruski-dronove-mig29

Ф-ките, още нямате разрешение да ги ползвате. 

преди 45 минути, teo-glavata написа:

Ф-ките, още нямате разрешение да ги ползвате. 

Е, значи ще си държим за красота.

Малко скъпичка красота.......ама така между приятели.

току-що, M.Николов написа:

Е, значи ще си държим за красота.

Малко скъпичка красота.......ама така между приятели.

Виж как сам се сещаш. А от друга страна, красотата струва пари.

преди 1 минута, M.Николов написа:

Лошото е, че те не са и красиви, виж миг 29 е красавец.:D

Ми карайте си красавците. На мен ми е през оная работа. 90% от парите, нали платихте? Другото е прлсто да изпълнявате заповедите

преди 17 часа, Flashback написа:

Вицовете се пишат сами!

Интересно ми е, защо не разчитаме на двата самолета Ф16? Толкова пари дадохме за тях, поне да ги използваме за нещо...

преди 4 минути, communismatic написа:

Интересно ми е, защо не разчитаме на двата самолета Ф16? Толкова пари дадохме за тях, поне да ги използваме за нещо...

Нали сме в НАТО.

преди 8 минути, communismatic написа:

Защото имате само 1 серифициран от производителя пилот в този момент. Втория е Американския инструктор, на който не можете да му платите и 1 час полет

преди 2 минути, BANKATA написа:

Затова не разчитаме на самолетите.

Мхм. А аз си мислех, че просто не ги използваме, защото ги нямаме. ОК, хубаво е някой да ме "просветли"...

преди 8 минути, communismatic написа:

Мхм. А аз си мислех, че просто не ги използваме, защото ги нямаме. ОК, хубаво е някой да ме "просветли"...

Имате 2 бр произведени, като единия, даже е в бг. Нали са платени - ше ви се доставят и останалите, когато е възможно

преди 11 минути, teo-glavata написа:

Втория е Американския инструктор, на който не можете да му платите и 1 час полет

Какво като е американски кравар? И той се напикава и насира...

преди 4 часа, teo-glavata написа:

Защото имате само 1 серифициран от производителя пилот в този момент. Втория е Американския инструктор, на който не можете да му платите и 1 час полет

Колко точно продължава един курс за пилоти на Ф 16, при условие, че поръчката е от 2019г.?

6 години?!!😄

на 15.09.2025 г. в 17:56, teo-glavata написа:

Имате 2 бр произведени, като единия, даже е в бг. Нали са платени - ше ви се доставят и останалите, когато е възможно

Опссс нали уж два дойдоха ... в килера. 😁 Абе ти защо говориш така "ще ви доставят" ? Да не си извънземен бре?

преди 8 минути, nikssi написа:

Опссс нали уж два дойдоха ... в килера. 😁 Абе ти защо говориш така "ще ви доставят" ? Да не си извънземен бре?

Само 1 /втория/ е боен. Първия, дето го докара "Joker" e двумествн - учебно боен.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.