Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Българските самолети F16 Block 70

Featured Replies

преди 9 минути, Gaming_Solutions написа:

Ти ми цитираш друг цитата на Контрера от същата статия

Т.е. аз съм виновен за това, че ти не си си направил труда, да погледнеш, за какво се говори в самата статия? Сериозно? 

И двата цитата не твърдят, че старите БТР-и на МВР са се използвали за гасене на пожари.

Така е, да. Не твърдят изобщо подобно нещо. Вероятно визира Ладите от едно време...

С подобни писаници обиждаш потребителите на форума и читателите

Абсолютно никой не обиждам, аз говоря само и единствено истината. Ти дори не можеш, да осмислиш нещо, дето съм ти постнал като статия и ти казвам, че не умееш, да четеш с разбиране. Това обида ли е? Или истина? Ако кажеш, че небето е синьо, това обида ли ще е?

Лъжа, че спорим за БТР-те на МВР ли?

Оф... Остави.

Не знам защо реши, че сега се оказало, аз от вчера ти обяснявам едно и също

Обясняваш ми - друг път. Ти твърдеше, че имало достатъчно, но информацията била класифицирана. Обяснявал си ми...

България не е във война. БА може да използва всякаква техника при извънредни ситуации като подобни пожари при нужда и го прави. Не е нужно да е стара, може и да е нова

Ти и военен специалист ли се извъди?

По твоята логика ако една страна има само нова техника, няма да може да гаси пожари, защото пожарите се гасят със стара хахах

Тая година ще усвоим ли умението "четене с разбиране". Я ми прочети поста още 20-30 пъти и ми кажи как го разбираш. Айде... Щото казваш, че ви обиждам.

Спора е щяха ли да се ползват старите БТР-и на МВР за гасене на  пожарите, да или не.

Не говорим изобщо адекватни ли са или не са действията на управляващите

Тъй. Айде отново ми прочети поста и пак ми напиши същият малоумен пост. Вече така ще правя с теб.

Казах ти вече, знам че искаш да приключим гаврата за БТР-те, но тя ще приключи когато си признаеш грешката

Не, момче. Няма да отидем на темата за Ф16-ките, понеже абсолютно нищо не знаеш по темата и отново ще се излагаш като кифладжия. Пределно е ясно. С тия евтини измъкванки, пробвай с Баалбек или Джокович. Там може да мине номера.

преди 10 минути, цър-вул написа:

Явно какъв експерт си, щом не разбираш разликата между военни действия и противопожарна защита

И тоя е от усвоилите "четене с разбиране". Много е напред с материала... 

• Отговори 1,2k
  • Прегледи 60,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

Публикувани изображения

преди 8 минути, communismatic написа:

Т.е. аз съм виновен за това, че ти не си си направил труда, да погледнеш, за какво се говори в самата статия? Сериозно? 

Така е, да. Не твърдят изобщо подобно нещо. Вероятно визира Ладите от едно време...

Абсолютно никой не обиждам, аз говоря само и единствено истината. Ти дори не можеш, да осмислиш нещо, дето съм ти постнал като статия и ти казвам, че не умееш, да четеш с разбиране. Това обида ли е? Или истина? Ако кажеш, че небето е синьо, това обида ли ще е?

Оф... Остави.

Обясняваш ми - друг път. Ти твърдеше, че имало достатъчно, но информацията била класифицирана. Обяснявал си ми...

Ти и военен специалист ли се извъди?

Тая година ще усвоим ли умението "четене с разбиране". Я ми прочети поста още 20-30 пъти и ми кажи как го разбираш. Айде... Щото казваш, че ви обиждам.

Тъй. Айде отново ми прочети поста и пак ми напиши същият малоумен пост. Вече така ще правя с теб.

Не, момче. Няма да отидем на темата за Ф16-ките, понеже абсолютно нищо не знаеш по темата и отново ще се излагаш като кифладжия. Пределно е ясно. С тия евтини измъкванки, пробвай с Баалбек или Джокович. Там може да мине номера.

И тоя е от усвоилите "четене с разбиране". Много е напред с материала... 

Контрера никъде не е писал, че конкретно БТР-те на МВР са се използвали за гасене на пожари, нещо което ти твърдиш. Казва, че такива машини са се използвали в миналото, такива, не тези

Редактирано от Gaming_Solutions (преглед на промените)

Мхм. Кои ли ще са тия машини? Много странно? Я дай някакво предположение? Примерно, не ти ли е хрумвало, че при наводнения или тежки зими, може да се използват БТР-и, просто защото са... високопроходими? Питам абсолютно сериозно, да не кажеш, че пак те обиждам?

А, да. Това е специално за теб. Успях да намеря и случаи, с които са гасени пожари, благодарение на съветската техника.

Цитат

Към 17.00 часа със специален кордон ще пристигне в София танк Т62 - прототип на пожарна, с вместимост до 10 тона вода, за да се включи в гасенето на пожара на Витоша.
Това съобщи военният министър Аню Ангелов. Той уточни, че танкът е тръгнал от завода в Търговище и се движи с 20 км в час със специален кордон, като машината се превозва от влекач на Националния военен университет „Васил Левски" - Велико Търново.

Знаеш ли приликите и разликите между танка и БТР-а? БТР-а даже е по-бърз от танка, между другото. Да не кажеш, че пак те обиждам?

преди 9 минути, communismatic написа:

Мхм. Кои ли ще са тия машини? Много странно? Я дай някакво предположение? Примерно, не ти ли е хрумвало, че при наводнения или тежки зими, може да се използват БТР-и, просто защото са... високопроходими? Питам абсолютно сериозно, да не кажеш, че пак те обиждам?

А, да. Това е специално за теб. Успях да намеря и случаи, с които са гасени пожари, благодарение на съветската техника.

Знаеш ли приликите и разликите между танка и БТР-а? БТР-а даже е по-бърз от танка, между другото.

За десети път в тази тема и в другата. Не твърдя, че БТР-и не могат да се ползват в помощ при пожари и наводнения. Твърдя, че старите БТР-и на МВР, които дадохме на Украйна стояха 30г. на склад и ако не бяхме ги дали щяха да продължат да стоят. Това сега за първи път ли го прочиташ. Искаш ли да се самоцитирам колко пъти ти съм го постнал?

Контрера не твърди, че БТР-те на МВР са гасили пожари

преди 1 минута, Gaming_Solutions написа:

Не твърдя, че БТР-и не могат да се ползват в помощ при пожари и наводнения.

Е как да не твърдиш като писа, че двигателите им не ставали? Ти нормален ли си изобщо? Я си чети простотиите по-рано...

Твърдя, че старите БТР-и на МВР, които дадохме на Украйна стояха 30г. на склад и ако не бяхме ги дали щяха да продължат да стоят.

Ми, нека да си стоят. По-добре е да ги имаме, а не да ги нямаме, щото сме управлявани от американски сервитьори.

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Контрера не твърди, че БТР-те на МВР са гасили пожари

Ти ще спреш ли да се въртиш по цял ден? Твърдиш, че не визирал тая "техника", обясних ти, че тук говорим за високопроходима такава. Ти сега пак се извърташ, че той не бил визирал "пожари"!? Той в статията дори не говори точно за пожари, а за "аварийна помощ", не е конкретизирал.

Тъй. И най-забавното... Танка Т62 може да се използва за гасене на пожари, а БТР-ите не могат, да се използват за гасене на пожари?

преди 3 часа, communismatic написа:

Взехте, да ми ставате множко вече

Значи е време да се замислиш дали проблемът не е в теб. Нямаш знанията да водиш тоя диалог, а само се преш като костилка на гз. А и щом сме ти множко, значи не си за тази дискусия....

Е как да не твърдиш като писа, че двигателите им не ставали? Ти нормален ли си изобщо? Я си чети простотиите по-рано...

Да, това се първите версии на БТР-те, разработка 50-те.

Ми, нека да си стоят. По-добре е да ги имаме, а не да ги нямаме, щото сме управлявани от американски сервитьори.

Това е друга теза, не съм съгласен с нея, но е друга. Спора да ти напомня ли за какво е? :)

Ти ще спреш ли да се въртиш по цял ден? Твърдиш, че не визирал тая "техника", обясних ти, че тук говорим за високопроходима такава. Ти сега пак се извърташ, че той не бил визирал "пожари"!? Той в статията дори не говори точно за пожари, а за "аварийна помощ", не е конкретизирал.

Да, говорим за високопроходима. Контрера е казал, че в миналото е използвана такава техника за аварийна помощ (ок, нека да е аварийна помощ), но не казва, че конкретно тези 100 машини са се ползвали за това

Тъй. И най-забавното... Танка Т62 може да се използва за гасене на пожари, а БТР-ите не могат, да се използват за гасене на пожари?

?

току-що, Gaming_Solutions написа:

Да, това се първите версии на БТР-те, разработка 50-те.

Така е, да. Това беше другата мантра. Много лоши двигатели, били се запалвали. Сега идва и следващият ми въпрос. За какво са им на Украйна, които са във война и ще гърмят по тях?

Това е друга теза, не съм съгласен с нея, но е друга. Спора да ти напомня ли за какво е?

Не си съгласен? Т.е. подаряваме 100 БТР-а на друга държава и ти си ОК с всичко това?

преди 2 минути, Gaming_Solutions написа:

Контрера е казал, че в миналото е използвана такава техника за аварийна помощ (ок, нека да е аварийна помощ), но не казва, че конкретно тези 100 машини са се ползвали за това

Да? И? Излъгал ли е? И примери ти дадох... Ти дълго време въртя мантрата, че било съмнително като твърдение ала-бала...

преди 3 минути, Gaming_Solutions написа:

?

Труден ли ти е въпроса? Да пробвам с картинка?

преди 5 минути, communismatic написа:

Така е, да. Това беше другата мантра. Много лоши двигатели, били се запалвали. Сега идва и следващият ми въпрос. За какво са им на Украйна, които са във война и ще гърмят по тях?

Украйна е във война, нашите БТР ги модернизираха, вече не са с два двигателя от автобус

Не си съгласен? Т.е. подаряваме 100 БТР-а на друга държава и ти си ОК с всичко това?

Да

Да? И? Излъгал ли е? И примери ти дадох... Ти дълго време въртя мантрата, че било съмнително като твърдение ала-бала...

Имаме напредък. Ама ти твърдеше друго:

Цитат

Освен това, не съм напълно убеден, че не са били използвани, понеже примерно Контрера от ВМРО изтъкна точно този довод, за да се запазят част от тях и да се предоставят на разположението на Столична община. А именно - били са използвани в миналото.

преди 11 минути, communismatic написа:

Труден ли ти е въпроса? Да пробвам с картинка?

Въпроса не е труден, не знам защо ми го задаваш

преди 18 минути, Gaming_Solutions написа:

Украйна е във война, нашите БТР ги модернизираха, вече не са с два двигателя от автобус

Т.е. Ние не можехме, да ги модернизираме, та затова ги подарихме? 

преди 19 минути, Gaming_Solutions написа:

Да

Защо? 

Ама ти твърдеше друго

Именно, да. Дадох ти и пример. 

Въпроса не е труден, не знам защо ми го задаваш

Каква е разликата между танк и БТР? 

преди 18 минути, communismatic написа:

Т.е. Ние не можехме, да ги модернизираме, та затова ги подарихме? 

Защо? 

Какво сме можели и какво сме направили е тема без край.

Спора да ти напомня ли какъв е?

Още ли твърдиш, че ако не ги бяхме дали старите БТР на МВР щяха да гасят пожари, при положение, че имаме БТР към БА

Цитат

Даваш пример, че си противоречиш?

Цитат

Разликите са много, не е една, но не виждам какво общо има със темата на спора. Аз участвам в момента в спора, ако си търсиш събеседник просто ей така, няма да съм аз

преди 7 часа, Gaming_Solutions написа:

Какво сме можели и какво сме направили е тема без край.

Моля? Значи Украйна може да ги модернизира и да ги използва, а ние не можем да ги модернизираме, та затова просто сме им ги подарили? Ти добре ли си с главата? Спора вече започва да се превръща в същинска трагикомедия. Аз направо недоумявам как си ги пляскаш подобни тъпотии на квадрат и око не ти трепва, дето се казва...

Спора да ти напомня ли какъв е?

Няма какво да ми напомняш, спора тръгна от Ф16-ките, само дето ти услужливо го измести и на всичкото отгоре продължаваш да наглееш, че аз съм измествал темата. Пак ти повтарям - с такива евтини номерца... просто няма да ти се получат нещата. Пробвай с някой, който да е на твоето ниво.

Още ли твърдиш, че ако не ги бяхме дали старите БТР на МВР щяха да гасят пожари, при положение, че имаме БТР към БА

Да. Ако се обслужат качествено, абсолютно никакъв проблем не виждам. Щом Украйна ги използва, не разбирам, що да не ги ползваме и ние. Би ли ми обяснил, що Кирчо не е искал тия машини, да се използват от нашите хора, а решил просто да ги подари на украинците? 

Даваш пример, че си противоречиш?

С кое си противореча по-точно? Тоя от ВМРО излъгал ли е или не е излъгал? Използвани ли са БТР-и за кризисни ситуации у нас? Да или не?

Разликите са много, не е една, но не виждам какво общо има със темата на спора. Аз участвам в момента в спора, ако си търсиш събеседник просто ей така, няма да съм аз

Т.е. танк може да се ползва за гасене на пожари, а БТР-а, дето е дори по-бързоходна машина от танка, той не може да се използва...

Между другото, отново пропусна да ми отговориш на въпроса "Защо трябва да подаряваме нещо на друга държава и ти си ОК с всичко това?" Вече ти стана навик, да не отговаряш на неудобни въпроси. Стига, ти си безкрайно умно и интелигентно момче. Вярвам в теб, ще се справиш...

преди 11 минути, communismatic написа:

Моля? Значи Украйна може да ги модернизира и да ги използва, а ние не можем да ги модернизираме, та затова просто сме им ги подарили? Ти добре ли си с главата? Спора вече започва да се превръща в същинска трагикомедия. Аз направо недоумявам как си ги пляскаш подобни тъпотии на квадрат и око не ти трепва, дето се казва...

Няма какво да ми напомняш, спора тръгна от Ф16-ките, само дето ти услужливо го измести и на всичкото отгоре продължаваш да наглееш, че аз съм измествал темата. Пак ти повтарям - с такива евтини номерца... просто няма да ти се получат нещата. Пробвай с някой, който да е на твоето ниво.

Да. Ако се обслужат качествено, абсолютно никакъв проблем не виждам. Щом Украйна ги използва, не разбирам, що да не ги ползваме и ние. Би ли ми обяснил, що Кирчо не е искал тия машини, да се използват от нашите хора, а решил просто да ги подари на украинците? 

С кое си противореча по-точно? Тоя от ВМРО излъгал ли е или не е излъгал? Използвани ли са БТР-и за кризисни ситуации у нас? Да или не?

Т.е. танк може да се ползва за гасене на пожари, а БТР-а, дето е дори по-бързоходна машина от танка, той не може да се използва...

Между другото, отново пропусна да ми отговориш на въпроса "Защо трябва да подаряваме нещо на друга държава и ти си ОК с всичко това?" Вече ти стана навик, да не отговаряш на неудобни въпроси. Стига, ти си безкрайно умно и интелигентно момче. Вярвам в теб, ще се справиш...

Абе, как в бг ще се спраеите, 

Купивате си техника от С и точка

преди 10 минути, communismatic написа:

танка е по високопроходим, при пожар БТР има гуми които горят, затова се ползва верижна техника

Мхм. БТР-а не бил подходящ, гумите му горели... Странно как из другите държави се използват БТР-и за гасене на пожари, само нашите не стават, понеже двигателите били пушели... Е, това не пречи, да ги подарим на Украйна, те щели да ги модернизират и да ги използват.

преди 19 минути, communismatic написа:

Мхм. БТР-а не бил подходящ, гумите му горели... Странно как из другите държави се използват БТР-и за гасене на пожари, само нашите не стават, понеже двигателите били пушели... Е, това не пречи, да ги подарим на Украйна, те щели да ги модернизират и да ги използват.

Вие бг,  защо не си плашат

преди 1 час, teo-glavata написа:

Абе, как в бг ще се спраеите, 

Купивате си техника от С и точка

А бре, копърке, ти кат си такъв фен на всичко краварско, твойта бангия от С ли ти е? Да не се окаже че си с некое немско голфче от илядодевестинибалканската война и за тва да не можеш нито един клиент да излъжеш та да си платиш нета 😁

преди 9 часа, communismatic написа:

Много е забавно да те гледам как се гърчиш и се опитваш всячески да изместиш темата на спора, а тя е много просто и елементарна. Щяха ли БТР-ите на МВР да гасят пожарите в момента, при положение, че имаме други по-модерни и в изправност БТР-и, които не се използваха за гасене, по една или друга причина.

Ама аз нищо не съм казал за Ф16 :)

Ама няма нужда да обслужваме и модернизираме стари БТР, при положение, че вече имаме модернизирани, имаме и също така техни по-нови аналози по стандартите на НАТО. 30+ години не са ползвани..., а преди няколко месеца ги изпратихме, т.е в този гап от няколко месеца те щяха да са модернизирани, обслужени и изпратени в момента да помагат при пожарите. Пич, това не е фантастика, не знам какво е :) 

В началото каза, че Контрера е писал , че в миналото тези БТР-и на МВР (100-те бройки) са се ползвали в помощ на гражданска защита, после се съгласи с мен, че е казал по принцип, че БТР-и са се ползвали, а не конкретно тези стоте за които говорим. Междувременно ме обвини, че аз не мога да чета с разбиране хахах.

Аз наистина не мога да ти разбера логиката. Значи БА има изправни и по-нови модификации БТР-и, но ние тепърва сме щели да модернизираме тези 100 бройки, МВР са щели да ги прехвърлят на пожарната или да ги върнат на БА и са щели да гасят пожарите в момента (то в момента вече няма де). А междувременно ние видяхме точно 0 бройки БТР да се включат на помощ. 

преди 1 час, Gaming_Solutions написа:

Много е забавно да те гледам как се гърчиш и се опитваш всячески да изместиш темата на спора, а тя е много просто и елементарна. Щяха ли БТР-ите на МВР да гасят пожарите в момента, при положение, че имаме други по-модерни и в изправност БТР-и, които не се използваха за гасене, по една или друга причина.

Тая мантра още колко време ще продължаваш, да я въртиш? Задаваш ми едни и същи въпроси по 250 пъти? Кво се опитваш, да постигнеш с всичко това? И аз не се гърча, тоя дето се гърчи си единствено и само ти. И точно само ти, изместваш спора само както на теб ти е удобен, понеже по другите въпроси нямаш какво да отговориш. Пак ти повтарям - с тия евтини прийоми, пробвай с някой с твоите възможности. При мен тия номера не минават.

Ама аз нищо не съм казал за Ф16

Ми, да, де. То и аз това твърдя. Аз постнах статия за Ф16-ките, та от там тръгна спора. А аз съм измествал темата. Интересно как стигна до този извод. Продължаваш да достигаш нови дъна.

Ама няма нужда да обслужваме и модернизираме стари БТР, при положение, че вече имаме модернизирани, имаме и също така техни по-нови аналози по стандартите на НАТО. 30+ години не са ползвани..., а преди няколко месеца ги изпратихме, т.е в този гап от няколко месеца те щяха да са модернизирани, обслужени и изпратени в момента да помагат при пожарите. Пич, това не е фантастика, не знам какво е

Ама ти кой си да ги решаваш тия неща? Кой? Имаме БТР-и, които могат, да бъдат използвани. Нашите майкопродавци решават, да ги харижат на Украйна, които ще ги ползват. Тук въпроса е, защо изобщо са ги дали, а не си ги ползваме ние. А не да ми развиваш някакви хипотези, че нямало нужда да ги модернизираме. Ти кой си да ги решаваш тия неща? Самият факт, че въртиш едни и същи тъпотии от 3-4 дни е красноречив.

В началото каза, че Контрера е писал , че в миналото тези БТР-и на МВР (100-те бройки) са се ползвали в помощ на гражданска защита, после се съгласи с мен, че е казал по принцип, че БТР-и са се ползвали, а не конкретно тези стоте за които говорим. Междувременно ме обвини, че аз не мога да чета с разбиране хахах.

Ми точно с този си пост за пореден път доказваш, че не си усвоил все още "четенето с разбиране". Контрера никога не е писал, че става дума за пожари точно, той визираше аварийни ситуации. Дадох ти пример, че БТР-ите са участвали в подобни. Та... ти, дето умееш, да четеш с разбиране, как си сметнал, че аз не съм разбрал нещо, като аз твърдя самата истина!? Даже ти дадох и пример с танк, дето е гасил пожари. Извинявай, ама не мога да ти помогна повече. В смисъл... няма как да го опростя още.

Аз наистина не мога да ти разбера логиката.

То ти доста неща не можеш, да разбереш, ама карай.

Кво стана с отговора на въпроса ми за подаряването? Отново не го видя? Или и това е изместване на темата? 

преди 27 минути, communismatic написа:

Тая мантра още колко време ще продължаваш, да я въртиш? Задаваш ми едни и същи въпроси по 250 пъти? Кво се опитваш, да постигнеш с всичко това? И аз не се гърча, тоя дето се гърчи си единствено и само ти. И точно само ти, изместваш спора само както на теб ти е удобен, понеже по другите въпроси нямаш какво да отговориш. Пак ти повтарям - с тия евтини прийоми, пробвай с някой с твоите възможности. При мен тия номера не минават.

Задавам едни исъщи въпроси за да те провокирам най-после да направиш някакъв, макар и жалък опит да си защитиш тезата, а не да изместваш спора. Мъчиш се да се хванеш за някакви сламки, но при мене не върви номера. Как измествам спора, като точна аз се придържам дословно към него?😃

Ми, да, де. То и аз това твърдя. Аз постнах статия за Ф16-ките, та от там тръгна спора. А аз съм измествал темата. Интересно как стигна до този извод. Продължаваш да достигаш нови дъна.

Ще говорим за каквото искаш като приключим за старите, излезли от употреба БТР-и на МВР, които са щели да гасят пожарите в момента ако не сме ги били дали

Ама ти кой си да ги решаваш тия неща? Кой? Имаме БТР-и, които могат, да бъдат използвани. Нашите майкопродавци решават, да ги харижат на Украйна, които ще ги ползват. Тук въпроса е, защо изобщо са ги дали, а не си ги ползваме ние. А не да ми развиваш някакви хипотези, че нямало нужда да ги модернизираме. Ти кой си да ги решаваш тия неща? Самият факт, че въртиш едни и същи тъпотии от 3-4 дни е красноречив.

Нищо не решавам аз, това са фактите

Ми точно с този си пост за пореден път доказваш, че не си усвоил все още "четенето с разбиране". Контрера никога не е писал, че става дума за пожари точно, той визираше аварийни ситуации. Дадох ти пример, че БТР-ите са участвали в подобни. Та... ти, дето умееш, да четеш с разбиране, как си сметнал, че аз не съм разбрал нещо, като аз твърдя самата истина!? Даже ти дадох и пример с танк, дето е гасил пожари. Извинявай, ама не мога да ти помогна повече. В смисъл... няма как да го опростя още.

Тотално си изгубил представа за реалността, цитираш едно, отговаряш друго...В моя пост, който даже цитираш и се вижда съвсем ясно, съм написал в какво си противоречиш и не съм споменал думата пожар. Ще го напиша пак за да не се губи в дискусията. Повторението е майка на знанието, макар явно при теб да не работи

В началото каза, че Контрера е писал , че в миналото тези БТР-и на МВР (100-те бройки) са се ползвали в помощ на гражданска защита, после се съгласи с мен, че е казал по принцип, че БТР-и са се ползвали, а не конкретно тези стоте за които говорим.

преди 32 минути, Gaming_Solutions написа:

Как измествам спора, като точна аз се придържам дословно към него?

ОК, щом се придържаш към него, отговори ми на въпроса "Защо трябва да даваме машини на Украйна за 0 лева и 0 стотинки?". Тоя въпрос ти го задавам над 200 пъти, но още не съм получил отговор. И така и не разбрах, аз на кой въпрос не съм отговорил, щото постоянно ми задаваш едни и същи... ама карай.

преди 33 минути, Gaming_Solutions написа:

Мъчиш се да се хванеш за някакви сламки, но при мене не върви номера.

Брато, ти си същинска трагедия. Направо се доближаваш до титани като Джокович, Баалбек, Ванката, Миро и прочее... Ако наистина си вярваш на тия неща, направо иди на психиатър.

преди 33 минути, Gaming_Solutions написа:

Ще говорим за каквото искаш като приключим за старите, излезли от употреба БТР-и на МВР, които са щели да гасят пожарите в момента ако не сме ги били дали

Отново един и същ пост и аз пак ще отговоря по един и същ начин - темата тръгна именно от Ф16-ките.

преди 34 минути, Gaming_Solutions написа:

Нищо не решавам аз, това са фактите

Фактите? Фактите са, че ти написа, че двигателите не ставали? Това факт ли е или простотия, цитирана от "Фактчек"?

преди 35 минути, Gaming_Solutions написа:

В моя пост, който даже цитираш и се вижда съвсем ясно, съм написал в какво си противоречиш и не съм споменал думата пожар.

Тъй. Пак да преговорим. Танк може да гаси пожар, а БТР не може да гаси пожар? А, човеко, който умее да чете с разбиране?

преди 28 минути, communismatic написа:

ОК, щом се придържаш към него, отговори ми на въпроса "Защо трябва да даваме машини на Украйна за 0 лева и 0 стотинки?". Тоя въпрос ти го задавам над 200 пъти, но още не съм получил отговор. И така и не разбрах, аз на кой въпрос не съм отговорил, щото постоянно ми задаваш едни и същи... ама карай.

Брато, ти си същинска трагедия. Направо се доближаваш до титани като Джокович, Баалбек, Ванката, Миро и прочее... Ако наистина си вярваш на тия неща, направо иди на психиатър.

Отново един и същ пост и аз пак ще отговоря по един и същ начин - темата тръгна именно от Ф16-ките.

Фактите? Фактите са, че ти написа, че двигателите не ставали? Това факт ли е или простотия, цитирана от "Фактчек"?

Тъй. Пак да преговорим. Танк може да гаси пожар, а БТР не може да гаси пожар? А, човеко, който умее да чете с разбиране?

Не се прави на ударен, не съм казвал, че БТР не може да се включи в помощ при пожар, казвам, че тези сто БТРа на МВР нямаше да се включат в гасенето

Извинявай, отговор ще получа ли на въпроса "Защо трябваше да даваме БТР-ите на Украйна без да вземем и една стотинка?" Това пак е "извън темата", предполагам?

преди 3 часа, communismatic написа:

Извинявай, отговор ще получа ли на въпроса "Защо трябваше да даваме БТР-ите на Украйна без да вземем и една стотинка?" Това пак е "извън темата", предполагам?

Казах ти вече, ние не сме дали БТР-ите си на Украйна, додохме им старите, излезли от употреба БТР-и на МВР и темата на спора е щяха ли тези старите БТР-и на МВР да гасят пожари ако не ги бяхме дали. Както вече ти казах, отговори на въпросите трябвало ли е или не е трябвало, правилно/грешно нямат никаква връзка с темата на нашия спор. Дори да ме убедиш (а ти не можеш), че не е трябвало да ги даваме, това по никакъв начин не ти защитава тезата, че тези 100 БТРа щяха да гасят пожари. Ако искаш върни се няколко страници назад и прочети пак 5-те точки, които съм разписал, а мога и да ти ги копирам всеки път като те цитирам за да схванеш най-после, че тези БТР-и на МВР нямаше да се включат в гасенето така или иначе. Като си го признаеш можем да дъвчем и други теми. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.