Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Lost 1-3 /дискусии и линкове/

Featured Replies

Сериала е страхотен.Със нетърпение очаквам новите серии.

• Отговори 386
  • Прегледи 42,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Сериала е супер :) по-нататък става наистина интересно...аз съм гледал всичките епизоди от първи и втори сезон и сега чакам да излезе най-новия който правят в момента.ще се уверите сами-сериала е за 6-ца :)

<{POST_SNAPBACK}>

Новите серии излизат всяка сряда на 11 януари излезе 10 епизод, ако не си го гледал гледай!

Сериала е супер!!!Гледах всички серии,kойто са излезнали и останах без дъх. трябва да ги гледатe cool.gif

• Автор

Междо другото, преди време бях прочел някъде тука или в някой друг форум, че този сериал има доста малко разходи (поне в първия сезон), считайки че действието се развива на един остров само. Нито има някакви специални ефекти, нито други такива неща. Аз също съм на това мнение.

bennito, искам да ти кажа,че само 2 часовата сцена в момента когато самолетът се разбива струва 12 млн. :eek:

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

това е един доста добре направен сериал от типа на 24.Винаги има напрежение ,което те кара да го гледаш и да ти е интересен.

Не е лош, но не го гледам много редовно, а и една приятелка ми каза какво е 'животното' и се разочаровах, защото мислех че е зелен ухилен динозавър с розова панделка хихихи :computer2:

• Автор
Не е лош, но не го гледам много редовно, а и една приятелка ми каза какво е 'животното' и се разочаровах, защото мислех че е зелен ухилен динозавър с розова панделка хихихи :)

<{POST_SNAPBACK}>

Какво е де???

Ами в при срещата на чудовището с Еко, то имаше формата на гъст черен дим! При преминаването на камерата през него, ако гледате на забавен кадър се виждат моменти от живота на Еко! Но какво всъщност е няма представа!

Това е един невероятен сериал просто. Не знаеш какво ще стане в следващата серия. Напрежението е на макс. Мислиш си едно то друго става. И края не се знае. Не можеш да кажеш добър ли ще е или лош. Това е най-хубавото.My Webpage само за маниаци!!

Всички, които се чудят дали ще има трети сезон на популярния сериал “Изгубени”, могат да си отдъхнат. Успоредно с началото на снимките на Lost 3 актьорите участващи във телевизионното мистери закономерно ще получат и почти двойни хонорари, съобщава People.

Всъщност, звездите от сериала получиха увеличение на заплатите, след като неведнъж се бяха оплаквали публично, че актрисите от другия хитов сериал на телевизия ABC, “Отчаяни Съпруги” (Desperate Housewives), получават в пъти повече от тях.

Според последната класация на уеб портала за телевизионни предавания Tv.com, “Изгубени” има най-висок рейтинг в САЩ, докато “Съпругите” са на 6-то място.

Досега актьорите в култовия сериал получаваха по $40 000 на епизод, а увеличението ще им донесе по още $20 000-$40 000 на епизод.

В добавка бившият модел Матю Фокс (Matthew Fox, на снимката), който играе ролята на д-р Джак Шепърд, получава и бонус от $250 000.

Увеличението на заплатите, обаче, се случва с условието, че героите могат да бъдат “убити” по всяко време. Дали Матю Фокс получава бонус за това че ще бъде „убит”, не става ясно.

Междувременно, освен повече пари, Доминик Монахан (Dominic Monaghan), в ролята на Чарли, и Еванджелин Лили (Evangeline Lilly) – Кейт – откриха и любовта. По време на снимките между тях пламнал романс и напоследък двамата често били забелязвани да се прегръщат и да се гледат влюбено.

Пред списание People, Монахан казал, че любовта му към Лили била “свята и специална”.

Инфо: http://avtora.com/news/nowini/zadawa_se_treti_sezon_na_lost

точно снощи четох в едно списание за сериала и ще гледам да кача по малко информация малко по-натам, а списанието май беше Bravo (на който не му се чака) е тук има едно сайт-че, но за жалост на английски http://www.tv.com/lost/show/24313/summary.html

• Автор

Ееее Браво!!! :huh::eek: на всички от екипа на сериала , че щв ни забавляват още един сезон!!!

Редактирано от ToBy (преглед на промените)

Офф,такмо вчера изтеглих първи и втори и ся още ще има да тегля... sad.gif

Но пък е добре,че ще има повече време да се наслаждаваме! biggrin.gif

Хора да ви питам .Вчера гледах епизода в който отвориха капака,след това погледнах програмата и гледам днес няма да има Изгубени а Безследно изчезнали та искам да ви питам някой знае ли дали ще го дават серияла отново

:speak:

Офф,такмо вчера изтеглих първи и втори и ся още ще има да тегля... sad.gif

Но пък е добре,че ще има повече време да се наслаждаваме! biggrin.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Може ли да ми кажеш от къде ги изтегли да ги изтегля и аз? :speak:

Сериялчето е много добро.Аз много го харесах.Двата сезона ги изгледах на един дъх

<{POST_SNAPBACK}>

може ли да ми кажеш къде намери сериите от втори сезон аз изгледах

само до 11 еризод

Вече има и специален български сайт,посветен на сериала "Изгубени" !

ТУК,маниаците могат да разберат почти всичко за геройте,артистите и всички серий.

Доста добър сериал !

Хора да ви питам  .Вчера гледах епизода в който отвориха капака,след това погледнах програмата и гледам днес няма да има Изгубени а Безследно изчезнали та искам да ви питам някой знае ли дали ще го дават серияла  отново

:offtopic_s:

<{POST_SNAPBACK}>

Значи втори сезон почва по АХN. Сериите сега вървят по ABC, така че е даже невероятно по нашите стандарти да го пуснат сега :help: Иначе по нова най-рано на есен. А ако не издържаш(а ти сигурно не издържаш) има го по торентите(по всички) или ако имаш ОДЦ виж там(все някой го е шернал).

Може и да е добре направен,но иначе като филм е адски скучен и тъп.Моята оценка: 3 с много зор...

За мен не е сериал номер 1, не е и в първите 10, но все пак си го бива! :yanim: Особено самата идея - да са толкова време на този "самотен" остров е много добра. Като цяло интересни историики, сюжета е добър.

• Автор
Може и да е добре направен,но иначе като филм е адски скучен и тъп.Моята оценка: 3 с много зор...

<{POST_SNAPBACK}>

Ти си единственият, който изразява негативно мнение за качеството на този среиал от всичките отзовали се :P Добре е да има такова мнение!

Но определено не мисля, че филма е "тъп" и "скучен" , сценаристите са се погрижили и затова като във всяка една серия ни представят моменти от живота на някой от главните герои , свързан с опр. серия и това го прави вълнуващ и интригуващ :) . А и винаги на края на някой епизод срещаме някаква дилема за нещо вълнуващо във филма, която дилема ни кара да чакаме с нетърпрние за следващия епизод!!! :wors:

Поне това е моето мнение! :wors:

За всички фенове на LOST - моля погледнете ТОВА сайтче мисля, че ще ви бъде интересно cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.