Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 29 минути, Мечо Хубавеца написа:

Левски

на 12.05.2026 г. в 15:24, ivottoshev написа:

Да обобщим:

- ако поробените българи или палестинци дръзнат да катурант някоя и друга глава на поробителите - те са терористи (не става ясно какви са самите поробители. Сигурно са ангелчета)

- Израел не трябва да го лови по никакъв начин Международното право. Те избиват палестинци, защото няма как да не ги избиват.

Хубавецоглу ефенди, за трети път се цитирам. Още колко пъти ти трябват, за да вденеш че напълно съм съгласен с теб?

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 7 часа, Top-t написа:

Я се покажи бабо-некролог-комунистически на снимка да те видят другите колко си "млада" Аз те знам ве шматка пенсионерска

Роузи е смаяна. Кокич не става за събеседник. Смята всички за дърти пенсионери.

преди 1 минута, attj написа:

Роузи е смаяна. Кокич не става за събеседник. Смята всички за дърти пенсионери.

Психо-некролог къде е снимката

преди 1 час, ivottoshev написа:

Хубавецоглу ефенди, за трети път се цитирам. Още колко пъти ти трябват, за да вденеш че напълно съм съгласен с теб?

Дискутираме нещо друго. Дали Левски в този случай щеше да е национален герой? Как мислиш Тошев?

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Дискутираме нещо друго. Дали Левски в този случай щеше да е национален герой? Как мислиш Тошев?

Хубавцоглу ефенди, мисля че имаш нужда от медицинска помощ за да ти определят някакъв диоптър. Вече не помня колко пъти ти казах че съм напълно съгласен с теб, ама ти не виждаш какво ти пиша. Нищо. Ще пробвам пак:

Да обобщим:

- ако поробените българи или палестинци дръзнат да катурант някоя и друга глава на поробителите - те са терористи (не става ясно какви са самите поробители. Сигурно са ангелчета)

- Израел не трябва да го лови по никакъв начин Международното право. Те избиват палестинци, защото няма как да не ги избиват.

@Top-t ще си почине няколко дни.

Надявам се и другите участници да преосмислят държанието си, за да не се стига до такива мерки.

преди 5 минути, ostavime написа:

@Top-t ще си почине няколко дни.

Надявам се и другите участници да преосмислят държанието си, за да не се стига до такива мерки.

Малко са няколкото дни .

нефта свършва и сащ искат да направят помощ на израел като за последно в региона и да отслябат околните държави преди колапса за да се справят самостотелно НО няма да стане израел са малки и ще бъдат пометени от милиарди бежанци от азия и европа също

преди 22 часа, ivottoshev написа:

Хубавцоглу ефенди, мисля че имаш нужда от медицинска помощ за да ти определят някакъв диоптър. Вече не помня колко пъти ти казах че съм напълно съгласен с теб, ама ти не виждаш какво ти пиша. Нищо. Ще пробвам пак:

Твоят отговор ми напомня един много стар анекдот. Обажда се един в родилното и пита. Докторе, какво роди жена ми, момче или момиче? Докторът отговорил с да.... Така и ти, питам те нещо, ти отговаряш съгласен съм с теб... Можеш да си съгласен с определено мнение, но на въпрос да се съгласиш, значи или имаш ментални проблеми, или си много пиян, или няма какво да отговориш, защото си заврян не където ти се иска.... Съгласен си нали? 🤭

преди 44 минути, Мечо Хубавеца написа:

няма какво да отговориш, защото си заврян не където ти се иска....

Да, аз съм заврян, ама ти в невъзможност да защитиш тезата си изтропа върховната глупост че евреите избивали палестинци... защото нямало как да не ги избиват. От тогава започнах да се съгласявам с теб по всички въпроси, също както лекарите в психиатрията се съгласяват с пациентите си че са Наполеоновци. Това е.

Каквото и да напишеш в следващият си пост - съгласен съм с теб.

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Да, аз съм заврян, ама ти в невъзможност да защитиш тезата си изтропа върховната глупост че евреите избивали палестинци... защото нямало как да не ги избиват. От тогава започнах да се съгласявам с теб по всички въпроси, също както лекарите в психиатрията се съгласяват с пациентите си че са Наполеоновци. Това е.

Каквото и да напишеш в следващият си пост - съгласен съм с теб.

Когато съветската армия е превзела Берлин цивилните жертви на германците са били повече от военните. Покрай сухото, винаги гори и мокрото. Във войната в Украйна също има много цивилни жертви. Газа е може би най-гъстонаселеното място в света. Нормално е жертвите да са повече. И да, няма как да не ги избиват, но не е целенасочено както прави Хамас. Лекарите с теб съгласяват ли се за всичко с теб Тошев? Разликата е в намерението – ЦАХАЛ удря военна цел и за съжаление загиват цивилни, докато Хамас на 7-ми октомври имаше за основна цел цивилните. Ако не откриваш разликата, диоптърът ти за морал е нулев. Радвам се, че спомена психиатрията, Тошев. Защото точно там хората, които виждат в изнасилвачи и детеубийци 'борци за свобода', получават специални грижи.

преди 6 часа, Мечо Хубавеца написа:

Разликата е в намерението – ЦАХАЛ удря военна цел и за съжаление загиват цивилни

Мдааа, и МНС изобщо, ама хич даже не осъди Нетаняху и другото еврейче за военни престъпления, щото горките евреи са избивали палестинци поради липсата на избор. Или пък присъдата беше "невинни"? Не помня вече, но то това е и без значение, защото както вече казах - съгласен съм с теб.

Да обобщим:

преди 16 часа, ivottoshev написа:

Мдааа, и МНС изобщо, ама хич даже не осъди Нетаняху и другото еврейче за военни престъпления, щото горките евреи са избивали палестинци поради липсата на избор. Или пък присъдата беше "невинни"? Не помня вече, но то това е и без значение, защото както вече казах - съгласен съм с теб.

Аз ще ти припомня. Не е осъден Биби, ама хич....осъдителна присъда няма. Има само заповед за арест, което е нещо различно. Тя е само за него и още един евреин, както за един от шефовете на Хамас. За последния нищо не споменаваш. Защо Тошев?

П.П. Биби може да бъде съден задочно. Ако това стане, ще дискутираме.

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

Не е осъден Биби, ама хич....осъдителна присъда няма. Има само заповед за арест, което е нещо различно.

Ти за това ли реши да се хванеш lol6

Нищо де. Съгласен съм с теб

Да обобщим:

на 15.05.2026 г. в 20:34, attj написа:

Помислих Маруся пак да е блокирала нета на Кокич ??? Пък то пак санкция. По темата https://www.youtube.com/watch?v=33SP148PB3U

Кога ше опъваш краката а доноснико от соца

преди 2 минути, Top-t написа:

Кога ше опъваш краката а доноснико от соца

Добре дошъл отново, Цоцко. Как изкара тея няколко дни без да заработваш във форума? Имаше ли спестявания поне за леб и лютеница, или обикаля по кофите?

току-що, ivottoshev написа:

Добре дошъл отново, Цоцко. Как изкара тея няколко дни без да заработваш във форума? Имаше ли спестявания поне за леб и лютеница, или обикаля по кофите?

Дългокоске от рано си почнала пърцуцъта а бедна платена полирана тролке

преди 46 минути, Гост написа:

Дългокоске от рано си почнала пърцуцъта а бедна платена полирана тролке

Защо "Гост" бре? Пак ли те баннаха?

Господа и дами Модератори,

Най-учтиво Ви моля да не наказвате Цоцко. Та това е потребителят, който предизвиква най-много усмивки от целия форум. Всеки му се смее. Каквото и да е направил, простете му и се посмейте и Вие за негова сметка. Той черпи.

С уважение: Иво Тошев

преди 14 часа, ivottoshev написа:

Ти за това ли реши да се хванеш lol6

Нищо де. Съгласен съм с теб

Да се хвана....ще се хвана и за нещо друго, според нашето и според международното право всеки е невинен до доказване на противното с влязла в сила присъда... Нищо не написа за третия, който е умрял, няма как да бъде осъден и формално ще си остане невинен...🤭

Най-учтиво Ви моля да не наказвате Цоцко. Та това е потребителят, който предизвиква най-много усмивки от целия форум. Всеки му се смее. Каквото и да е направил, простете му и се посмейте и Вие за негова сметка. Той черпи.

Туй се отнася много повече за теб Тошев. Разсмиваш почти всички, за което имаш моята благодарност. Този когото цитираш, колкото и да не го харесвам, няма такива бисери.

преди 7 минути, Мечо Хубавеца написа:

според нашето и според международното право

Да бре, знам за позицията ти относно Международното право. Напълно съм съгласен с теб

Да обобщим:

Да бре, знам за позицията ти относно Международното право. Напълно съм съгласен с теб

Право не право, има едно право от което никой не може и никой никога не е избягал и подчовеците няма да избягат от него.

преди 3 часа, ivottoshev написа:

Не разбрах едно, защо са ти толкова мили тези, които са нарекли себе си палестинци? Израел се бори с терористи. Няма как да не поизбият няколко десетки хиляди от тях. Те са 2,2 милиона... Защо не обиняваш за смъртта им Хамас? Те предизвикаха ответният удар на Израел.

преди 6 часа, ivottoshev написа:

Защо си се нацолала и си паднала на глава и пак те унижават. А мекерето Тодор ака Маруся ти дава сърцето си !? Каква е тази мъжка социалистическа любов

преди 1 час, Мечо Хубавеца написа:

Израел се бори с терористи. Няма как да не поизбият няколко десетки хиляди от тях. Те са 2,2 милиона... Защо не обиняваш за смъртта им Хамас? Те предизвикаха ответният удар на Израел.

Ама нали се съгласих с теб?!?

Да обобщим:

Чак сега ми просветна doh

Ти искаш да е твоя последната реплика, нали? Е, хайде давай. Сцената е твоя, излагацията също getout

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.