Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Във философските теми вече никой не ти обръща внимание

защото не участвам в раздел ФИЛОСОФИЯ. Така, че внимание от политически тролове няма и защо да очаквам и не ме интересуват с нищо.

Интересно - вие се намесихте преди всичко защото ви принуди рамус за внимание ли? :) Някак си изнасилен ли се чувствате, или задължен да му окажете чест с вашето внимание? 

преди 14 минути, ivottoshev написа:

Чакай малко "популизми и клишета от гугъл" да ти вкарам

преди да ги вкарате, изкарахте ли ги отнякъде? :) Или "силите на злото" са политическа сатира и шега, и тях ще трябва първо да ги "изкарате"  от народните клюкарници за да ги 'вкарате тук'? 

Инфантилните дечковци си бърборкат по цели дни и нощи и се замерят с "картинки, клипчета, фейкове и статийки от жълтовини. И винаги са много отворени, нахакани и играят на сигурни и неуязвими. Мнооооого яки, ей - тва кви виртуални герои се народиха от самотници и комплексари... 

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 1 минута, _ramus_ написа:

преди да ги вкарате, изкарахте ли ги отнякъде?

Какво според теб означава "от Гугъл"? Ако не беше обратното на умен, щеше да се досетиш че именно от там съм ги изкарал :giggle1:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Ако не беше обратното на умен, щеше да се досетиш че именно от там съм ги изкарал 

всеки клюкар изкарва от гугъл именно това, което той сам си търси. Въпрос на съответствие.

В гугъл иначе си има всякакви работи, но клюкарите и комплексарите, особено застаряващите, си търсят да си бърборкат и играят на социалничене... дори и ако отвътре са подсушени отвсякъде. Именно заради последното си влачат каквото докопат от виртуала, където киснат ежеминутно, с илюзията че "живеят"...

Така, че... вече не е гугъл, а е Джемини. :) Не че не е същото и с "него". Но пък вие сте много умен... ама направо велико-умен... Е, наужким, ма кво толкова. 

преди 1 час, ivottoshev написа:

Ъхъм. И ти за тва дойде да ръсиш мозък в политическите раздели, за да ни ограмотиш?

Какво стана? Във философските теми вече никой не ти обръща внимание, а  :giggle1:

Чакай малко "популизми и клишета от гугъл" да ти вкарам:

Когато всички карат срещу теб, провери дали не си в насрещното, а не прескачай от раздел в раздел, жънейки присмех и подигравки навсякъде :topsecret2:

Много малко му сипа.... Трябваше с голямата лопата!

Той тоя дори не кара в насрещното ами извън пътя, толкова е зле социално, психически и емоционално...

Редактирано от Belefor (преглед на промените)

преди 4 минути, Belefor написа:

Много малко му сипа.... Трябваше с лопатата!

Ш-ш-ш-шт, тихичко :hush: 

Целта не е да го изгоним. Клоуните в раздела се поизтъркаха и има нужда от свежи попълнения като него  :cool:

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ш-ш-ш-шт, тихичко :hush: 

Целта не е да го изгоним. Клоуните в раздела се поизтъркаха и има нужда от свежи попълнения като него  :cool:

Такива като него трудно се гонят. След малко ще се появи и ще започне да обяснява колко много знае и как всички други нищо не знаят....

Мен най ме кефят конструкциите подобни на тази...

Колко е лесно да ви манипулира човек. Тез глави не са само за баланс... Само кухи кратуни и промити мозъци не виждат какво става... Докажeте поне веднъж в живота си, че можете, да мислите. Мислете бе... четете, гледате и слушате всякакви глупости, а после ги цитирате, вграждате, "линкосвате" тук. Или там.
И неизбежния финал - Изгледайте клипа и ще разберете колко не сте в час... (Мaмкa му, пристрастил съм се. Финалът всеки път ме убива (а ако го и гледах/слушах... не ми се мисли)... Като... ако оргазмът  е "малката смърт", това е голямата...)

вграден (линкнат) клип  (за влизане в час)

Всички съвпадения са случаенос.

Иначе... виртуалността все още е пълна с риби, които се мислят за рибари. Което не може да не радва.

Блокирани абонати

ice-screenshot-20250707-112718.png

Следват и други....

Аре нови реклами за наивни ученички cool.pngcool.pngcool.png

Адмирал Кузнецов 2025 — Путиния Удивила Мир

преди 19 часа, ivottoshev написа:

Клоуните в раздела се

ммдааа - всъщност същия цирк ги спохожда където и сред който и раздел или форум да отидат. Всъщност именно затова сте толкова скучен вече. Годините в повторения на русофилски и ком-отживелици омръзват дори и за клоуните. 

преди 18 часа, lebel написа:

Докажeте поне веднъж в живота си, че можете, да мислите

Ооо, да не изпадаме в празни илюзии... Излишно е - каквото и колкото могат - това и правят. Ако можеха друго - щяха. Утехата остават упоритостта на повторенията. А инфантилността си личи по картинките, по клипчетата, по каналите в тубите, цитатниченето и линкването по цял ден, като лов на "това дето ме кефи" с ролята да ми е кеф и да си играя на конекции през виртуала. 

Инфантилността си личи и по маниера на общуване - една обща амалгама от лузъри и пенсионери (най-често от професии с фуражки) просто намира нужната си утеха така... А самия маниер на общуване деградира до тийнейджърски глупости от поредния им опит да излязат от пубертета.

преди 1 час, цър-вул написа:

Бааси ИИ фейкът - Nima Alkhorshid и Larry C. Johnson си говорят на руски...

...и за андроид има приложения...

...платени естествено- мърдат устните в синхрон...

...ето ти и Скот Ритър...

...сякаш пъпът муй фърлен на цървенио площад...

...ор'гинала-

• 2 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...
  • 4 месеца по-късно...

"Тревожный звонок" для Ирана: США перебрасывают десятки самолетов на Ближний Восток
Сергей Ауслендер - израелски рускоговорящ аналитик, вероятно емигрант от Украйна
"САЩ прехвърлят десетки самолети в Близкия Изток - въздушни танкери и транспортни"

• 1 месец по-късно...

Иранската информационна агенция Fars съобщи за три експлозии в центъра на Техеран. Новината беше публикувана минути след като израелският министър на отбраната Иcраел Кац обяви началото на „превантивен удар“ срещу Иран.

Биби не издържа на байден-щината на оранжевата рептилия и натисна бастър копчето. Докара всичката железария в региона и освен да дращи малоумия в нета и да се цигани като кадъна на сватба ... хайде пукай с точето най-после, че ми отекоха изборите в канализацията.

След превантивния удар всеки гражданин получи хабер на телефончето си.

хабер

Накратко, дръжте се братя! Камъните полетяха! Хабибито на кереча!

Какъв исторически Шабат. 
Рядко астрономическо явление: цели шест планети ще бъдат видими в небето едновременно.
Е как да не повярвяш в хороскопите и Биби покрай тях.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.