Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 5 минути, communismatic написа:

Ква 80% успеваемост, ти болен ли си? Ракетите стигнаха даже до центъра на Тел Авив... 😆

Колко трябва да си неостър, за да разбереш, че е 80% , а не 100% успеваемост? Наистина се опитвам да съм внимателем с хора в неравностойно положение.

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 7 минути, parmobil написа:

Аз пак не разбрах защо не сработи руската ПВО в Иран? Защото израелската ПВО си работи, пък дори и "само" с 80% успеваемост.

Не разбра, въпреки че ти обясних? Добре. Щом ще трябва да си комуникирам, все едно срещу мен има бавноразвиващ се, ето ти го пак:

Как разбра количеството изстреляни от кравите и евреите ракети, та си направи заключението че иранците също не са свалили 80% от тях? 

пп: по въпроса: "Кой е агресора в тази война", пак не поиска да ми помогнеш да се ориентирам. Защо? Мразиш ли ме, та не щеш да ми помогнеш?

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Не разбра, въпреки че ти обясних? Добре. Щом ще трябва да си комуникирам, все едно срещу мен има бавноразвиващ се, ето ти го пак:

Как разбра количеството изстреляни от кравите и евреите ракети, та си направи заключението че иранците също не са свалили 80% от тях? 

Верно? И утрепаха цялото ръководство на държавата. А Иран какво свърши?

преди 6 минути, parmobil написа:

Колко трябва да си неостър, за да разбереш, че е 80% , а не 100% успеваемост? Наистина се опитвам да съм внимателем с хора в неравностойно положение.

Само да питам, кой е изчислил, че са 80%, би ли обяснил? Щото поначало ти си направо царят на дезинформацията, ама пък знае ли човек? Може пък и да дадеш някакъв адекватен източник...

преди 2 минути, communismatic написа:

Само да питам, кой е изчислил, че са 80%, би ли обяснил? Щото поначало ти си направо царят на дезинформацията, ама пък знае ли човек? Може пък и да дадеш някакъв адекватен източник...

Ами ти уж си грамотно момче. Провери кога Иран пукаха с/у Израел и се сефте се пробва купола. Не сега, а преди не толкова далечно време. 

Няма аз да обяснявам, че нямам сестра, нали?

преди 1 минута, parmobil написа:

Ами ти уж си грамотно момче. Провери кога Иран пукаха с/у Израел и се сефте се пробва купола. Не сега, а преди не толкова далечно време. 

Няма аз да обяснявам, че нямам сестра, нали?

Aха, пак няма как да обясниш. Каква изненада само... 😆

Netanyahu asks White House if secret Iran talks are happening

Цитат

Израелският премиер Бенямин Нетаняху поиска от Белия дом разяснения по-рано тази седмица, след като научи, че служители от администрацията на Тръмп може да комуникират с иранския режим, съобщиха двама запознати източника по въпроса.

Axios - Breaking news, U.S. news and politics, and local news

Цитат

Твърдението на президента Тръмп, че Америка разполага с "практически неограничени" запаси от боеприпаси и може да води война "завинаги", скоро може да бъде тествано, тъй като контраатаките са насочени срещу военни бази и американски посолства в Близкия изток и това се превърща в бързо разширяващ се конфликт.

току-що, communismatic написа:

Aха, пак няма как да обясниш. Каква изненада само... 😆

Аха, а ти не можеш да натракаш въпрос в произволна търсачка и да ме обориш. 

Няма да се обяснявам, че нямам сестра.

току-що, parmobil написа:

Аха, а ти не можеш да натракаш въпрос в произволна търсачка и да ме обориш. 

Костов, защо всичко живо те смята за амеба и ти се присмива, че постоянно бягаш от неудобни въпроси? Да не излязат прави накрая? 😆

С безразборните атаки срещу съседите си иранското правителство показва, че уверено върви към своя крах, заяви Кая Калас

https://www.bta.bg/bg/news/world/1076853-s-bezrazbornite-ataki-sreshtu-sasedite-si-iranskoto-pravitelstvo-pokazva-che-uv

😆

току-що, communismatic написа:

Костов, защо всичко живо те смята за амеба и ти се присмива, че постоянно бягаш от неудобни въпроси? Да не излязат прави накрая? 😆

Не видях на какво написано от теб да отделя внимание. За пореден път жалки полюции като обиди, но както казах, отнасям се внимателно към хора в неравностойно положение.

преди 7 минути, "Саша" написа:

Иранец: Хората в Иран се радват на ударите – толкова тежък е животът ни

https://www.actualno.com/asia/iranec-horata-v-iran-se-radvat-na-udarite-tolkova-tejyk-e-jivotyt-ni-news_2563907.html

Смятай,колко хора ще се зарадват,ако иранците думнат самолетите-цистерни на летището...

току-що, parmobil написа:

Не видях на какво написано от теб да отделя внимание. За пореден път жалки полюции като обиди, но както казах, отнасям се внимателно към хора в неравностойно положение.

То не са обиди - постоянно твърдиш всякакви простотии, които по никакъв начин не можеш, да докажеш. Не случайно те питах, кой е твърдял, че успеваемостта на израелското ПВО е било 80%, ти няма как да отговориш. Това е положението...

преди 1 минута, "Саша" написа:

С безразборните атаки срещу съседите си иранското правителство показва, че уверено върви към своя крах, заяви Кая Калас

https://www.bta.bg/bg/news/world/1076853-s-bezrazbornite-ataki-sreshtu-sasedite-si-iranskoto-pravitelstvo-pokazva-che-uv

😆

Мале-мале - Кая Калас. Тая ли даде за пример. Тя не знае къде се намира. Само неадекватни и безмозъчни приказки от нея.

току-що, Proshark написа:

Смятай,колко хора ще се зарадват,ако иранците думнат самолетите-цистерни на летището...

Смятам колко хора ще се зарадват, ако Иран произведе оръжие за масово унищожение.... 😆 Тъпако, ние сме в обсега на това оръжие! Толкова си прост, че не можеш да прецениш нашата безопасност и от какво ни спасяват САЩ.... 😂

преди 2 минути, В. Велев написа:

Мале-мале - Кая Калас. Тая ли даде за пример. Тя не знае къде се намира. Само неадекватни и безмозъчни приказки от нея.

Захарова да не би да знае къде се намира и какво говори? :lol6: На мерил се хърбел да се присмее на щърбел? 😆

White House pushes back against mounting questions over any US involvement in Iran school strike – live | US news | The Guardian

Spoiler

image.png.6edf9423c4b35e2b018afb1792d40ca9.png

Цитат

White House evades responsibility for strike on Iranian girls' school

Karoline Leavitt batted down a question from a reporter about the US involvement in a strike on an Iranian girls’ elementary school, which killed 175 people.

The press secretary did not accept US responsibility for the attack, and noted that the Pentagon is investigating the strike (as Pete Hegseth said earlier).

“I would just tell you very strongly, the United States of America does not target civilians, unlike the rogue Iranian regime,” Leavitt said. “I would caution you from pointing the finger at the United States of America when it comes to targeting civilians, because that’s not something that these armed forces do.”

преди 3 минути, "Саша" написа:

Смятам колко хора ще се зарадват, ако Иран произведе оръжие за масово унищожение.... 😆 Тъпако, ние сме в обсега на това оръжие! Толкова си прост, че не можеш да прецениш нашата безопасност и от какво ни спасяват САЩ.... 😂

Захарова да не би да знае къде се намира и какво говори? :lol6: На мерил се хърбел да се присмее на щърбел? 😆

Сашке, ти и подобните ти загубихте войната с Русия, сега ще я загубите и срещу Иран. Ама простотията не прощава. Както казва Учителя Тео: "Смъртно опасно е да си прост".

преди 3 минути, "Саша" написа:

😆 Тъпако, ние сме в обсега на това оръжие! Толкова си прост, че не можеш да прецениш нашата безопасност и от какво ни спасяват САЩ.... 😂

:lol6:На твойте приятели хич не им дреме за теб бе,оли...Иначе нямаше да те поставят в ситуация,в която те са на другия край на земното кълбо,пък ти си в обсега...

преди 2 минути, nikssi написа:

White House pushes back against mounting questions over any US involvement in Iran school strike – live | US news | The Guardian

Затвори скритото съдържание

image.png.6edf9423c4b35e2b018afb1792d40ca9.png

Както вече споменах-хич не им дреме...

преди 1 минута, В. Велев написа:

Сашке, ти и подобните ти загубихте войната с Русия, сега ще я загубите и срещу Иран. Ама простотията не прощава. Както казва Учителя Тео: "Смъртно опасно е да си прост".

Велке, ние Българите винаги сме се борили с такива като теб и затова все още съществуваме! И ще продължим да се борим!!!! Ще продължим делата на Левси, въпреки вашата съпротива нещастнико! Предател!

преди 3 минути, Proshark написа:

:lol6:На твойте приятели хич не им дреме за теб бе,оли...Иначе нямаше да те поставят в ситуация,в която те са на другия край на земното кълбо,пък ти си в обсега...

То пък щото на мен ми пука за някой.... :lol6:

преди 2 минути, "Саша" написа:

Велке, ние Българите винаги сме се борили с такива като теб и затова все още съществуваме! И ще продължим да се борим!!!! Ще продължим делата на Левси, въпреки вашата съпротива нещастнико! Предател!

Ти и подобните ти сте тия, които предадохте Левски, а сега първи се пишете за патриоти и Го "защитавате". Мръсници сте до дъното на кокалите. Съсипахте България през последните 36 години. Наядохте ли се на банани?

току-що, В. Велев написа:

Ти и подобните ти сте тия, които предадохте Левски, а сега първи се пишете за патриоти и Го "защитавате". Мръсници сте до дъното на кокалите. Съсипахте България през последните 36 години. Наядохте ли се на банани?

Велке, това се вижда. Не е нужна да обръщаш реалноста наобратно.... Това не ти е ЛГБТИ към което имаш слабост.😆

преди 4 минути, "Саша" написа:

Пусни едно оплакване за проблем с форума :clown: какво се борите бе? Къде се борите? Айде беж на фронта! 😁

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.