Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 3 часа, kosyo написа:

Уникален отговор!!! Тука всичките сте правени по един калъп.... Това е най забавния форум ! 

Кажи за Амазон дата центъра- аз залагам че са правели вътре AI видеата за победите на НАТО :).

След като си толкова тъп, ще ти кажа. На уникално тъп въпрос - уникално тъп отговор. И не сме 'ние' а ти тъпунгера.

Навсякъде пише, че останки от прихваната ракета е паднала в център за данни, само косето босето се обзалага за простотии , че ударът бил целенасочен! УНИКАЛНО неуникален!

преди 7 часа, Oxiss написа:

Да, тоя мъченик ще се мъчи за вечни времена в Ада и ще плаща за хилядите невинни които уби!

А кой уби младите момичета, които са тренирали волейбол с директна ракета по училището?

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 59 минути, В. Велев написа:

Ама ставаше дума за ИраК, не за ИраН. При ИраН е четиридесетдневен траур.

Извинявай, понеже темата за Иран, затова се обърках, Иран, Ирак, грешка, изобщо не включих, време няма, работа, те воюват, аз също ... с новите човешки ценности и ... представителите им от, пак многоточие, от последното поколение - Z.

преди 5 часа, The Lone Star написа:

Да. И войната в Украйна е за доброто на украинския народ, но малко хора го разбират.

Да бе, много добротворци се нароиха. 😥 Алчни добротворци. 😥

https://www.facebook.com/photo?fbid=1445549696971379&set=a.580181313508226&locale=bg_BG

И в Иран, и в Украйна, ей такива дечица си го отнасят и не само те разбира се. 😥

преди 5 минути, crazy katon написа:

аз също ... с новите човешки ценности и ... представителите им от, пак многоточие, от последното поколение - Z.

Не ти завиждам. Бая зор ще видиш с тия...

Имат, защото ционистите са нагли и със самочувствие до небесата без покритие. Понеже са "богоизбраните". Тия съвсем сериозно си вярват, че Бог е с тях. :popcorn2: По - зле са и от нацистите, честно казано. 

Такива като @valkiria1 съвсем сериозно си мислят, че са над другите и че са най - най истинските  и автентичните евреи.:giggle1: За тях светските, образовани и цивилизовани рефопмистки евреи, които живеят по света и не ги е еня ни за шабат, ни за Израел и някакъв си там имагинерен Трети храм, такива за нея не са истински евреи. Тези, които са против ционизма и престъпленията му, за нея са някакви тъпи мелези.  

Дори да знаеше коя съм от преди, не взима мнението ми насериозно, защото си вярва, че знае много повече от мен. Добре.  Аз виждам как ги плюят, тия си мислят, че дъжд ги вали. 

Валкирче, да разбирам ли, че сте говоти да понесете и ядрен удар? Ами, добре, да не ви мислим тогава. Не ти завиждам на живота, ще трябва да се криеш цял живот коя си и каква си, то това не е живот. Падне ли любимеца ти от власт, ционистите ще се окажете със много сериозни проблеми в САЩ.

Аз пък си седя и гледам отстрани. Забавно ми е да Ви гледам как вървите към пълно самоунищожение като инатливи магарета. Ще свършите по - зле и от нацистите, няма да бъдете ласкаво описани в учебниците по история.

А на мен пък ми харесва, че съм християнка. Че принадлежа към умерен и цивилизован клон на християнството. Че живея в умерена и цивилизована държава като България. Подигравай се колкото си искаш, но държава, която нито Византия, нито Османската империя и нито нацистка Германия не успяха да сломят, та и САЩ няма. 

Ти живееш според малоумни канони, писани от старци на халюциногенни гъби в античността. Визирам Талмуда.  Аз пък живея така, че и Господ да ме заобича и да ми даде по - дълго живот и здраве. Поне не лъжа, не лицемернича и не ми е мания да живея в държава с имперско мислене.  Единствените евреи, които подкрепям, са само светските и миролюбиви, образовани и цивилизовани реформисти, но явно такива вече няма, каквито някога познавах. Подлъгали сте всички с вашия ционизъм. Жалка и тъжна работа. 

Дали фондация "Ане Франк" подкрепя убийствата на деца в Газа и Иран?  Или ви е все тая? Или използвате като щит имена на хора, когато ви е удобно, ама иначе не коментирате какво са писали? Знам, че за вас пацифизмът е глупост.  А за мен вие сте едни самозабравили се ционисти, повярвали си прекалено много и завличащи целия свят в малоумието си. 

Не ни мисли нас, българите. Ние ще се оправим, както винаги. Имаме и закрилата и подкрепата на Русия. На този етап може би не видимо. Но я имаме.  Вие, САЩ и Израел обаче, ще свършите мега зле. Тръгнали сте да убивате в името Господне и си вярвате, че това е богоугодно. Добре. Аз не съм убедена, пък нека съм наивна. Продължавай да си вярваш, че един шабат всяка седмица ще ти опрости греховете. Продължавай да си губиш времето в религиозен фанатизъм.  Аз избирам да бъда светски човек и да правя далеч по - смислени неща. Поне мога сама да си включвам осветлението всеки петък причевер и се храня разнообразно. И желая мир, а не война. Живея в средна по територия държава, но с прекрасна природа и 4 сезона и народ, който е минал през много, но е както горд, така и смирен. Да, живеем бедно, но поне знаем 2 и 200. Поне помагаме на съседите си при природни бедствия с каквото можем.  Да, не живея в луксозна къща с басейн,  а в семеен апартамент, построен след войната, ама чудо голямо. Да, не мога да си позволя като теб да пътувам по света.  Но поне живея според възможностите си, а не със откраднати пари. Не гледам отвисоко на други държави, освен на твоите две и то със пълно основание.

Толкова гнусно постъпвате, толкова невинни хора избивате, че ме карате да стигам до ситуация, в която вече да не ви подкрепям и уважавам и да кажа, че явно нацистите не са си свършили достатъчно добре работата. Защото знам, че както са делили хората на различни профили, така знам, че най - много са ненавиждали точно традиционните евреи в черни дрехи и ционистите.  Ако хипотетично се озовем с теб в един такъв лагер, как мислиш, коя има по - голям шанс за оцеляване? Да ти кажа, че абсолютно никой не обича религиозни мрънкачи, които в петък привечер се чудят кой да накарат да им светне лампата, че те не бива, понеже било забранено според малоумния Талмуд. 

Може да съм всякаква, но не съм религиозна фанатичка.

Go Away Goodbye GIF

преди 2 часа, crazy katon написа:

Тоя е оня, сещаш се, някога беше дзвер, после, няма смисъл, дори и той не си знае акаунтите. Знаеш ли кое ме навява на тази мисъл? Значи има една тема "На какво попаднахте днес", участниците искрено се забавляват, постват невероятни снимки и се забавляват, но ... но има едно нещо, което участва, само за да докаже на другите или на себе си, че и то е човек, та това нещо е тоя, участваше и като дзверо

Дзвера... ,в онази тема („На какво попаднахте днес“),му наслагахме много лайкове за авторитет.После,като насъбра достатъчно лайкове,се премести в политическите теми. 

Цитат

Вчера  слушах една българка, живееща в Израел. Съвсем убедено заяви, че Иран са започнали атаката и са ударили първи. Явно промиването на мозъци върви с пълна сила.

Там върви здрава ционистка пропаганда, там е диктатура и друго мнение не се допуска. Пък може и жената да е убедена ционистка.

А певицата Рени сега вижда колко е хванала Господ за шлифера.  Доста фенове на поп - фолка сме разочаровани от нея и съжаляваме, че навремето сме и честитили раждането на първия и син. Не сме знаели, че е родила бъдещ масов убиец на цивилни.

преди 1 час, Anneliese написа:

...

... Аз пък живея така, че и Господ да ме заобича и да ми даде по - дълго живот и здраве. ...

...

... И желая мир, а не война. ...

...

Както би казал Уди Алън (когото, по някаква причина, не уважавам кой знае колко) - Ако искате да развеселите Господ, разкажете му за своите планове.

на 28.02.2026 г. в 19:18, lebel написа:

Т'ва беше брутално. Е те са и се разказа̀ играта на Валкирия.

... казваш, като си пусне парчето, па като вземе и си сипе една ракия, слуша и чете, чете и слуша, и отпива ... може и салата да ѝ направи домашната помощница/мексиканка-дано не е венецуелка/ ... хората е добре да имат опонент, или някой, когото да мразят и да им е виновен. Но по-лошото е, когато безнаказано, понеже имат власт се разпореждат с човешките животи, под оправданието, че спасяват света от лошите. А от тях самите кой ще спаси света, не е ясно...

преди 1 час, Anneliese написа:

Там върви здрава ционистка пропаганда, там е диктатура и друго мнение не се допуска. Пък може и жената да е убедена ционистка.

А певицата Рени сега вижда колко е хванала Господ за шлифера.  Доста фенове на поп - фолка сме разочаровани от нея и съжаляваме, че навремето сме и честитили раждането на първия и син. Не сме знаели, че е родила бъдещ масов убиец на цивилни.

А Райна даже ходи на турне в САЩ. Истинска предателка. И Преслава, и Азис... въобще, днешният поп-фолк са ционисти. Кога е протеста пред бакалията в Берковица в защита на Наргиз?

на 1.03.2026 г. в 0:04, "Саша" написа:

Йеросалим ликува, Техеран празнува, Москва пирува само нашите матрьошки се мръщят! 😆 Надеждата на нас българите е форумните матрьошки да преборят злите западняци и да ни уредят при господаря на вселената, за да ни предложи завиден живот и светло бъдеще, на което в Куба се надяват от десетилетия и вече молят кравата за помощ, да ги спаси и тях от пропагандата и мизерията и да им върне живота! 😆

Защо пишеш глупости и си толкова екзалтиран, все едно ти си цъкал копчетата да изстрелваш ракети като във видеоигра! Осъзнаваш ли какъв късмет имаш, че си просто зрител, който само си чеше клавиатурата? Какво значи "ликува"? Докога?, докато не започнат проксиклетките-терористи да ги правят на парчета с бомби и атентати. Не става въпрос дори за САЩ, Русия или Израел, а как да няма война! да няма начало, а след това да ескалират милитаристични действия със сериозни последствия за всички хора. Ако агресорите продължават да ни защитават непоискано, накрая наистина всичко ще се превърне в лунен пейзаж, и е добре да гледате повече такива филми и сериали за оцеляване, ако нямате по-доброта идея да напуснете планетата и галактиката. Мир!

преди 34 минути, Maleficient написа:

... казваш, като си пусне парчето, па като вземе и си сипе една ракия, слуша и чете, чете и слуша, и отпива ... може и салата да ѝ направи домашната помощница/мексиканка-дано не е венецуелка/ ... хората е добре да имат опонент, или някой, когото да мразят и да им е виновен. Но по-лошото е, когато безнаказано, понеже имат власт се разпореждат с човешките животи, под оправданието, че спасяват света от лошите. А от тях самите кой ще спаси света, не е ясно...

съяествуват такива, както ги описа, но аз уважавам едни от тях , които буквално са наистин убийци, действат съвсем хладнокръвно и са по-напреднали от мен във всяко отношение, прекалено сдилни са -огромна желязна воля и са убедени,че могат да се спрат сами, мислят, че ще издържат до край и сами ще разчистят от себе си.............не вярвах на това, но ме впечатлиха, един от тях, господин на завидна възраст , над 85 г. в добро здраве..............пред мен приключи със себе си!, това ме впечатли, определено!

преди 14 минути, Maleficient написа:

Защо пишеш глупости и си толкова екзалтиран, все едно ти си цъкал копчетата да изстрелваш ракети като във видеоигра! Осъзнаваш ли какъв късмет имаш, че си просто зрител, който само си чеше клавиатурата? Какво значи "ликува"? Докога?, докато не започнат проксиклетките-терористи да ги правят на парчета с бомби и атентати. Не става въпрос дори за САЩ, Русия или Израел, а как да няма война! да няма начало, а след това да ескалират милитаристични действия със сериозни последствия за всички хора. Ако агресорите продължават да ни защитават непоискано, накрая наистина всичко ще се превърне в лунен пейзаж, и е добре да гледате повече такива филми и сериали за оцеляване, ако нямате по-доброта идея да напуснете планетата и галактиката. Мир!

Война има в Украйна.... За другаде не ми е известно!

По официални данни над 36 хиляди са убититте на протестите в началото на годината в Иран. По неофициални, са двойно повече!

.............

Според документи, прегледани от редакционния съвет на Iran International, над 36 500 иранци бяха убити от силите за сигурност по време на репресиите срещу националните протести на 8 и 9 януари, което ги прави най-смъртоносното двудневно клане по време на протести в историята.

Редакционната колегия на Iran International може да потвърди броя на загиналите след преглед на новополучени класифицирани документи, полеви доклади и разкази от медицински персонал, свидетели и семейства на жертвите.

Новата информация предоставя по-ясна картина на модела на убийствата и мащаба на престъпление, което вече може да бъде описано като най-голямото и кърваво клане на цивилни по време на улични протести в рамките на два дни в историята.

Iran International е получила доклади и доказателства, сочещи за извънсъдебни екзекуции на редица задържани в Техеран и други градове. Изображения, публикувани от моргите, не оставят почти никакво съмнение, че някои ранени граждани са били простреляни в главата, докато са били хоспитализирани и са били на медицинско лечение. Очевидно е, че ако тези лица са получили смъртоносни рани в главата на улицата, нямаше да има причина да бъдат приети в болница или да започне лечение.

https://www.iranintl.com/en/202601255198

преди 3 минути, "Саша" написа:

Война има в Украйна.... За другаде не ми е известно!

Война има там където има Хора🙂

преди 2 часа, Belefor написа:

След като си толкова тъп, ще ти кажа. На уникално тъп въпрос - уникално тъп отговор. И не сме 'ние' а ти тъпунгера.

Навсякъде пише, че останки от прихваната ракета е паднала в център за данни, само косето босето се обзалага за простотии , че ударът бил целенасочен! УНИКАЛНО неуникален!

Ей сега ако намериш къде съм казал целенасочено... Добре де като си толкова умен - отговори какво е правила тази ракета от Иран в друга държава от БРИКС? Посещение на добра воля ли било ;). И то да кажеш че само една ами гледам днес пак са ги "поканили". 

Този БРИКС много интересен ми стана , те скоро не се ли нападнаха още веднъж? Верно кандидат ама все пак..

преди 4 часа, laplandetza написа:

Като изгоним израелския посланник, взривим посолството на израел и изгоним военните сдамолети от летището. Друго не можем да направим.🙂

"Като", "ако" и до там.🤣 Нали български поет го е казал, че сте смели само в кръчмата. Иначе сте си едни балкански гайди, на които не им стиска даже да откажат едни бойни самолети да им кацат на гражданските летища. Затова сте легитимни военни цели!!!

преди 1 минута, valkiria1 написа:

"Като", "ако" и до там.🤣 Нали български поет го е казал, че сте смели само в кръчмата. Иначе сте си едни балкански гайди, на които не им стиска даже да откажат едни бойни самолети да им кацат на гражданските летища. Затова сте легитимни военни цели!!!

А защо вие сте военни цели? Уж сте сте по-по най, а се оказва че и вие сте на наш'то дередже, с единствената разлика че аз мога да изляза и да ида на кръчма, а ти не смееш да излезеш от мазето и да идеш до хола :)

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1362638042558888&set=a.636197345202965&locale=bg_BG

Ексклузивни снимки: сградата на Събранието на експертите в Техеран, където аятоласите се събраха, за да изберат новия върховен лидер, превърнат в развалини
Техните "мъдри" духовници вече не съществуват!
Режимът остава без глава... и извън времето.
преди 2 часа, Димитър 59 написа:

Дзвера... ,в онази тема („На какво попаднахте днес“),му наслагахме много лайкове за авторитет.После,като насъбра достатъчно лайкове,се премести в политическите теми. 

Този смешник и за политически теми не става,това да не е да върти геврека по цял ден.Цопва някаква простия и се мисли за много вървежен. Макар че и за да въртиш  геврека си има изисквания.Как му се доверяват ? С тези много личности.

преди 49 минути, Oxiss написа:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=1362638042558888&set=a.636197345202965&locale=bg_BG

Ексклузивни снимки: сградата на Събранието на експертите в Техеран, където аятоласите се събраха, за да изберат новия върховен лидер, превърнат в развалини
Техните "мъдри" духовници вече не съществуват!
Режимът остава без глава... и извън времето.

Сградата на събранието в град Куми е ударена по времето, когато съветът брои гласовете за избор на наследника на Хаменеи. Експертното събрание е съвет от около 90 високопоставени духовници, които имат право да изберат върховен лидер на Иран.

🐴 Руският външен министър Сергей Лавров:
🇮🇷 ☢️ „Действията на САЩ могат да принудят Иран да създаде ядрено оръжие
По голяма тъпотия от “коня“ не бях чувал.

645296850_951967710822122_1154946515687321130_n.jpg

преди 1 час, Bubbles написа:

Не знам дали си разбрал, но днес думнаха точно определена сграда на Събранието на експертите, в която е трябвало да има съвет на 80 аятоласи. Не смея да проверя дали са се били събрали.

Коригирам се - 90. Трябвало да избират нов върховен лидер

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.