Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

За четири дни тренировка преди да започне СВО Лъвски Гняв, Иран падна! Само като си помисля, че тепърва обмислят САЩ и Израел да засилят ударите ми става тъжно. И честито на новата мишена аятолах, сина на Али Хаменей...

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 5 минути, "Саша" написа:

За четири дни тренировка преди да започне СВО Лъвски Гняв, Иран падна! Само като си помисля, че тепърва обмислят САЩ и Израел да засилят ударите ми става тъжно. И честито на новата мишена аятолах, сина на Али Хаменей...

В интерес на истината не е паднал, но докато ракетите на САЩ и Израел летят по военни и политически обекти, Иран цели хотели в Дубай?!? 

Тук ще видим какво ще стане, залога се вдигна бая. 

преди 3 минути, kaldata1 написа:

В интерес на истината не е паднал, но докато ракетите на САЩ и Израел летят по военни и политически обекти, Иран цели хотели в Дубай?!? 

Това ми е познато от някъде? 🤔 А да, спомних си, докато Украйна атакува военни цели, орките атакуват жилищни райони, болници, училища, децки градини, заведения и други....

Не е паднал напълно все още, но е на път. 

преди 13 минути, kaldata1 написа:

Докато САЩ и Израел обстрелват училища с малки деца, Иран обстрелва хотел в който са се скрили американски началници и прислугата им от нежни момченца.

Другаря зъБрянофф "будьони" от соца виден отличник представил се в града герой Ленинград, сега със синя връзка като чавдарче на сащ/есср.

Footage Shows Moments Iranian Fattah-2 Hypersonic Glide Vehicle Strikes Fortified Israeli Command Centre: High Level Casualties Reported

Цитат

Footage from Israel has shown the moments when an Iranian hypersonic glide vehicle impacted a fortified Israel Defence Forces command centre, reportedly causing the deaths of seven senior officers and multiple additional casualties. The trajectory and speed of the impact closely resembles that of the Russian Oreshnik ballistic missile seen in use against targets in Ukraine in January, which also integrates hypersonic glide vehicles, supporting Iranian reports that such vehicles have been used for strikes against Israel. Although Iran in June 2025 reported the use of the older baseline Fattah ballistic missile against Israeli targets, which local sources referred to as a “hypersonic missile,” this missile used an advanced manoeuvring reentry vehicle, rather than a genuine hypersonic glide vehicle. The Fattah-2, by contrast, was first reported used in the current conflict after the U.S. and Israel launched attacks on Iran on February 28, and is the first and only Iranian missile type known to integrate a hypersonic glide vehicle. 

Satellite Images Show Largest U.S. Foreign Airbase Devastated By Iranian Missiles After Patriot Air Defence Failures

Цитат

Satellite images of Al Udeid Air Base in Qatar have indicated major damage from Iranian ballistic missile strikes, and possibly from strikes by single use attack drones. Iran has launched by far the largest simultaneous set of attacks on U.S. bases across the Middle East in history, with these having begun on February 28 after the United States and Israel initiated large scale attacks on targets across the country, killing Supreme Leader Ali Khamenei and other figures in the country’s political and military leadership. Al Udeid is the primary hub of U.S. air operations in the Middle East, and by far the largest U.S. airbase outside the United States. Despite its importance, the facility’s defensibility against Iranian ballistic missile attacks has long been in question. 

„Първо им извадихме "очите“: Смразяващите детайли за това как Мосад и ЦРУ ликвидираха Хаменей"
"Сложни алгоритми са добавяли детайли към досиетата на членовете на тази охрана, включващи адреси, дежурства, маршрути до работа и най-важното – кого обикновено са назначавани да защитават и транспортират. Така е изградено това, което разузнавачите наричат „модел на живот“"

https://www.vesti.bg/sviat/pyrvo-im-izvadihme-ochite-smraziavashtite-detajli-za-tova-kak-mosad-i-cru-likvidiraha-hamenej-6253488

На тези предварително подготвени и добре платени"демократични ,цветни революции" май е време да се сложи край....

преди 2 часа, "Саша" написа:

Само като си помисля, че тепърва обмислят САЩ и Израел да засилят ударите ми става тъжно. И честито на новата мишена аятолах, сина на Али Хаменей...

Какъв  ненормалник трябва да си,за да напишеш две абсолютно неадекватни състояния в едно изречение...!?

преди 3 часа, Anneliese написа:

Французите пак си търсят белята:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22403741

"Шарли Едбо" са се подиграли със смъртта на Хаменей. 

Това е една много хубава новина за България, иранците ще хабят ракети по шарлитата и нас може да ни пропуснат,

преди 14 минути, Sliderum2 написа:

На Израел куполата нещо много пропусклива станала.

Ми сигурно и тя е с руско ПВО. Няма друго обяснение :)

преди 3 часа, "Саша" написа:

😆😆😆😆

преди 22 часа, ivottoshev написа:

Кой е агресорът в тази война? Защо снощи избяга от този въпрос? 

Костов да бяга от въпрос? Как е възможно това?

преди 26 минути, ivottoshev написа:

Ми сигурно и тя е с руско ПВО. Няма друго обяснение :)

Когато за сефте се тества купола в реални бойни действия, имаше над 80% успеваемост. И това ако наричаш проблем.

Но всички видяхме как не работи руската ПВО в Иран и Венецуела. Оставям те в тъга и размисли.

преди 3 минути, communismatic написа:

😆😆😆😆

Костов да бяга от въпрос? Как е възможно това?

Аз отговорих още преди да се зададе този въпрос. СЗО е крайно време да приеме, че дислексията е заразна.

преди 10 минути, parmobil написа:

И ти ли си с дислексия?

Цитирай поста с отговора си, моля. Не изключвам вариантът да съм го пропуснал.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Цитирай поста с отговора си, моля. Не изключвам вариантът да съм го пропуснал.

Върни се малко и ще прочетеш. Не знам защо ти стана навик да ме караш аз да ти търся неща. Същото беше и за твоето "българските пенсионери ще измръзнат без руски газ". И пак аз трябваше да ти търся. Стегни се малко!

преди 2 минути, parmobil написа:

Върни се малко и ще прочетеш. Не знам защо ти стана навик да ме караш аз да ти търся неща. Същото беше и за твоето "българските пенсионери ще измръзнат без руски газ". И пак аз трябваше да ти търся. Стегни се малко!

Защо не можеш, да си посочиш поста? Пак ли просто си пропуснал, да отговориш, понеже си тотално невменяем по всички теми? :) 

преди 6 минути, parmobil написа:

Когато за сефте се тества купола в реални бойни действия, имаше над 80% успеваемост. И това ако наричаш проблем.

Но всички видяхме как не работи руската ПВО в Иран и Венецуела. Оставям те в тъга и размисли.

Аз отговорих още преди да се зададе този въпрос. СЗО е крайно време да приеме, че дислексията е заразна.

А ти знаеш ли коко ракети са изстреляни по Иран, та да ги сравняваш еврейските 80%? Ми може и там да са горе-долу толкова.

Освен това ти казах че там нвма от новите поколения С400 и С500, та да си вадиш генерално заключение за възможностите на руското ПВО.

За Венецуела какво? Мислиш ли че не са засекли хеликоптери? Та това го може дори и система от преди 50 години. Въпросът е защо не са действали военните, и отговорът според мен се крие във фактът че никой от тях не е отстранен а напротив, сега през техните ръчички могат да минават още по-големи проценти от парите от търговията с наркотици, щото за  Главният вече процент няма (нали все още вярваме на Тръмп че всичко е заради наркотиците?)

преди 6 минути, parmobil написа:

Ако имаше конкретен отговор на конкретният въпрос, нямаше да те питам десет пъти едно и също. Не можеш ли просто да напишеш отговора и да се приключи с тази драма?

За пенсионерите и руският газ мисля че се разбрахме че няма как да се знае какво би станало, след като без руски газ не сме оставали.

преди 8 минути, parmobil написа:

Върни се малко и ще прочетеш. Не знам защо ти стана навик да ме караш аз да ти търся неща. 

Защото ще кажеш "абе търси си го сам", а той ще ти каже "а-ха, значи бягаш от спора".

Ако пък го намериш, ще поиска линкове от нейде си да му го докажеш.

Ако и линкове намериш, ще ти каже "аааа, аз линкове не отварям, напиши ми го собственоръчно".

Ако го напишеш собственоръчно, ще ти каже "Мхм, много си умен, уникално умен, малоумен ли си?".

Зле е момчето, но пък става за бъзик и да си тренираш писането.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

А ти знаеш ли коко ракети са изстреляни по Иран, та да ги сравняваш еврейските 80%? Ми може и там да са горе-долу толкова.

Освен това ти казах че там нвма от новите поколения С400 и С500, та да си вадиш генерално заключение за възможностите на руското ПВО.

За Венецуела какво? Мислиш ли че не са засекли хеликоптери? Та това го може дори и система от преди 50 години. Въпросът е защо не са действали военните, и отговорът според мен се крие във фактът че никой от тях не е отстранен а напротив, сега през техните ръчички могат да минават още по-големи проценти от парите от търговията с наркотици, щото за  Главният вече процент няма (нали все още вярваме на Тръмп че всичко е заради наркотиците?)

Ако имаше конкретен отговор на конкретният въпрос, нямаше да те питам десет пъти едно и също. Не можеш ли просто да напишеш отговора и да се приключи с тази драма?

За пенсионерите и руският газ мисля че се разбрахме че няма как да се знае какво би станало, след като без руски газ не сме оставали.

Аз пак не разбрах защо не сработи руската ПВО в Иран? Защото израелската ПВО си работи, пък дори и "само" с 80% успеваемост.

Тоя го сърбят ръцете ...

Цитат

Ким Чен Ун направи рязко изказване в подкрепа на Иран. Той осъди военната операция на САЩ/Израел и заяви за готовност да предостави на Техеран ракети в случай, че постъпи искане. "Една ракета е достатъчна, да се изтрие Израел", заяви Ким Чен Ун.

Тия ги сърби задник@ Някой ходил ли е там? Тия са една шепа хора.

Цитат

Литва заяви, че в случай на необходимост и получаване на съответна молба от Вашингтон, ще се се присъедини към коалицията, която има намерение да бомбардира Иран.

Macron teams up with Sánchez amid escalating clash with Trump – POLITICO

Цитат

Spanish Prime Minister Pedro Sánchez is no longer the only EU leader confronting U.S. President Donald Trump over the war in Iran. French President Emmanuel Macron is rallying to his side.

U.S., Kurds discuss potential Iran military operation, sources say | Reuters

Цитат

Iranian Kurdish militias have consulted with the United States in recent days about whether, and how, to attack Iran's security forces in the western part of the country, according to three sources with knowledge of the matter.

U.S. sub sinks Iranian warship off Sri Lanka, killing 87 and expanding war zone | Reuters

Цитат

A U.S. submarine sank an Iranian warship off the southern coast of Sri Lanka, killing dozens of sailors and dramatically widening Washington's pursuit of the Iranian navy.

Sri Lanka's deputy foreign minister identified the warship as the frigate IRIS Dena, and said it was heading back to Iran from an eastern Indian port.

The attack happened hundreds of miles across the Indian Ocean from the Gulf, where U.S. and Israeli forces are striking Iran and Tehran is retaliating with missile and drone attacks.

току-що, parmobil написа:

Аз пак не разбрах защо не сработи руската ПВО в Иран? Защото израелската ПВО си работи, пък дори и "само" с 80% успеваемост.

Ква 80% успеваемост, ти болен ли си? Ракетите стигнаха даже до центъра на Тел Авив... 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.