Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

преди 21 минути, "Саша" написа:

С безразборните атаки срещу съседите си иранското правителство показва, че уверено върви към своя крах, заяви Кая Калас

https://www.bta.bg/bg/news/world/1076853-s-bezrazbornite-ataki-sreshtu-sasedite-si-iranskoto-pravitelstvo-pokazva-che-uv

😆

Кая Калас е вузмутена от небрежното отношение на Русия от към наложените санкции от Европа...
Тя настоява за налагане на санкции,поради не спазване и небрежно отношение към санкциите....
🤔 стоя и си мисля така по темата, и честно да ви кажа, съм абсолютно съгласен със жената ,
човек като се замисли логически колко хора са прекарали безсънни нощи за да ги измислят тия санкции,
а Москва какво прави по въпроса 🤔
- а ми нищо!!!
премести си го от единият джоб в другия 😄

No photo description available.
  • Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

току-що, nikssi написа:

Пусни едно оплакване за проблем с форума :clown: какво се борите бе? Къде се борите? Айде беж на фронта! 😁

По скоро чибурашките да пуснат, защото освен тяхното полакване и недоволство от случващото се, друго не се вижда. Съгласен ли сте с мен господин палач? 😆

преди 1 минута, "Саша" написа:

По скоро чибурашките да пуснат, защото освен тяхното полакване и недоволство от случващото се, друго не се вижда. Съгласен ли сте с мен господин палач? 😆

Утре съм в Казанлък...

току-що, В. Велев написа:
Кая Калас е вузмутена от небрежното отношение на Русия от към наложените санкции от Европа...
Тя настоява за налагане на санкции,поради не спазване и небрежно отношение към санкциите....
🤔 стоя и си мисля така по темата, и честно да ви кажа, съм абсолютно съгласен със жената ,
човек като се замисли логически колко хора са прекарали безсънни нощи за да ги измислят тия санкции,
- а ми нищо!!!

Мога и да ти предоставя възможност ти да свършиш работата по преместването от единия в другия джоб..... 😆 Нали там ти е силата?:lol6:

На рузки език нали знаеш какво означава джоб?😆

преди 1 минута, В. Велев написа:

Утре съм в Казанлък...

Освен да дойда и аз? 😆

току-що, nikssi написа:

Къф палач бе недоклатен? 

КъФ недоклатен бе господин многоклатен? :laughing5:

преди 3 минути, В. Велев написа:
- а ми нищо!!!

Че защо да се притесняват? Орбан и Фицо блокираха санкциите и реално нови санкции няма, плюс това цените на нефта се покачва и има повече парички за бюджета, плюс това че американците ще изхабят ракетите за Иран и за Украйна няма да останат, Така че Кремъл е печалба и колкото по-дълго продължи конфликта толкова по-добре за Путин.

преди 10 минути, В. Велев написа:

Ти и подобните ти сте тия, които предадохте Левски, а сега първи се пишете за патриоти и Го "защитавате". Мръсници сте до дъното на кокалите. Съсипахте България през последните 36 години. Наядохте ли се на банани?

Ти май и за Левски нищо не знаеш. За какво говори и пише.

току-що, ined написа:

Че защо да се притесняват? Орбан и Фицо блокираха санкциите и реално нови санкции няма, плюс това цените на нефта се покачва и има повече парички за бюджета, плюс това че американците ще изхабят ракетите за Иран и за Украйна няма да останат, Така че Кремъл е печалба и колкото по-дълго продължи конфликта толкова по-добре за Путин.

Видя ли как започнаха да ви се избистрят нещата. А вие все бързате за 3 дня да станели...

Може и с тира.

С тир, с шейна, с магаре като руснаците, все едно ми е.... 😂 Ши ходим ли в Казанлък утре или няма да ходим? 😆

преди 3 минути, parmobil написа:

За Левски зная всичко.

А най-важно не е какво е казал един човек, а какво е останало в родовата памет.

преди 2 минути, В. Велев написа:

А най-важно не е какво е казал един човек, а какво е останало в родовата памет.

Пропаганда? 😂

преди 6 минути, parmobil написа:

Да не е казал "Който ни освободи, той ще ни пороби!"?

преди 9 минути, В. Велев написа:

Видя ли как започнаха да ви се избистрят нещата. А вие все бързате за 3 дня да станели...

Че кога са били мътни? Агент Краснов винаги е работел за Путин и помагайки на Израел паралелно помага и на Путин,.

преди 7 минути, communismatic написа:

Да не е казал "Който ни освободи, той ще ни пороби!"?

Ние днес сами сме изковали свободата си точно както Левси е искал, и нямаме желание да паднем пак под ботуша на който и да е!

преди 2 минути, "Саша" написа:

Ние днес сами сме изковали свободата си точно както Левси е искал, и нямаме желание да паднем пак под ботуша на който и да е!

Днес си изковал свободата си? Днес точно? 😆

преди 45 минути, В. Велев написа:

Ще си останеш долен и нищожен че защитаваш убийци на невинни деца.

Първо, малко нелепо е това да идва от русофил. Избихте десетки хиляди, само защото искаха да живеят добре без вас. 

Второ, кой ти каза, че удара по девическото училище в Иран е умишлен или дори дали не е отклонен от ПВО? 

преди 3 минути, "Саша" написа:

Ти в ред ли си? Пиян ли си или си глупав. В момента сме не под един а под 2 ботуша - на САЩ и ЕК.

Всички са вперили погледи в Иран, но светът остава глух за това което се случва между Пакистан и Афганистан.

...........

Хуманитарна криза: 20 000 семейства търсят помощ след глад и ескалация на конфликта между Пакистан и Афганистан

В доклада се отбелязва, че Афганистан остава един от водещите източници на глад в света: един на всеки трима души в страната – 17,4 милиона души – се нуждае от спешна хранителна помощ. Нивата на недохранване при децата също достигнаха тревожни нива, като се очаква 3,7 милиона деца да се нуждаят от лечение до 2026 г.

Освен това се отбелязва, че Световната продоволствена програма се нуждае от 313 милиона долара, за да продължи операциите си в Афганистан. Организацията призовава международната общност да изпълни ангажиментите си и да предостави необходимите средства.

https://manager.bg/свят/humanitarna-kriza-20-000-semeistva-tarsat-pomost-sled-glad-i-eskalacia-na-konflikta-mezdu-pakistan-i-afganistan

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Първо, малко нелепо е това да идва от русофил. Избихте десетки хиляди, само защото искаха да живеят добре без вас. 

Второ, кой ти каза, че удара по девическото училище в Иран е умишлен или дори дали не е отклонен от ПВО? 

Търсиш под вола теле, само да защитиш убийците на малки деца и то в училище.

Ти в ред ли си? Пиян ли си или си глупав. В момента сме не под един а под 2 ботуша - на САЩ и ЕК.

Под ботуш за защита и под ботуш роби има значение. Защитата, благодарение на нея сме защитени и съществуваме! На теб май не ти харесва точно това, че някой ни защитава? 😆 Разбирам омразата на орките към нас Българите, и всичко което правим за да се защитим от вас. И вие ще паднете позорно като съюзниците си от Иран, без помощ от никой!!!! 😆

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.