Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Израел атакува Иран

Featured Replies

Ама тя пише и се държи като еврейка, а и наистина мисля, че е такава. Казва се Анжела Р.  Не успях да намеря фамилията и. Пише книги за туризъм. Но  не знам коя е точно, страшно много ми се ще да я видя на снимка тази.

Май това и е профила във фейсбук:

https://www.facebook.com/anzela.r.2025/

• Отговори 4,2k
  • Прегледи 145,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нямам отговор на няколко въпроса. Защо хамас направи терористичният акт, защо гадняху в отговор изтребваше цивилното население в Газа и най-вече защо сега Иран, това са все въпроси без отговор за мен,

• Ми в Иран имаше светска демокрация, ама Карвария реши да организира там една (може би първата от многото) цветна революция и свали Мохамед Мосадък за да постави на негово място на власт религиозни фан

• В. Велев
    В. Велев

Когато бяхме със СССР сами се защитавахме защото имахме 400 самолета, ракети СС, хиляди танкове и няколко стотин хилядна войска. И Гърция и Турция се плашеха от нас. А сега могат да ни превземат за 3

Публикувани изображения

преди 7 минути, Anneliese написа:

Ама тя пише и се държи като еврейка, а и наистина мисля, че е такава. Казва се Анжела Р.  Не успях да намеря фамилията и. Пише книги за туризъм. Но  не знам коя е точно, страшно много ми се ще да я видя на снимка тази.

Май това и е профила във фейсбук:

https://www.facebook.com/anzela.r.2025/

не знам коя е или кой е , но тази персона опитва да предизвиква Омраза срещу моите братя и приятели- Евреите, работи за Антисемитите !

преди 37 минути, Zalmoxis написа:

Каква е тази тъпотия?
Замазана картина с коментар на език различен от иврит. И каква е тази униформа?  Да не питам за "коритата" по улицата ... фейкаджийстовото не ти е сила.
Да ти имам и занимавката. Да докопаш помия из нета, за да вдигнеш изживяването на петолъчките в темата.

Утре Мири Регев - министърката на транспорта (много куха мароканка) отваря небето над Израел, а това е лакмус, че Иран е капут и партията на Аллах тоже. Последните знаеш ли кои са и къде се намират?

С всеки изминат ден все по вял отговор от персииските чалми, даже учудващо странно защо онези гащници хуситите/хутите не са пукнали ни веднъж. Егати снишаването.

Днес само три тревоги. Нямат фишеци и от злоба взеха да мятат по-богатите монархии, защото са дружбани с западняците. Предполага се, че кътат около 2500 балистични ракети по къртичините и това е всичко с което могат да се дуят. Руската тенекия ПВО и ПРО е на трътки.  Има съмнения, че днес са провели подземен ядрен опит. Няма ги второстепенните вълни при класическо земетресение и конспираторите се съмняват в ботоксната медуза Кабаев. Това гнойно човече, да не шитне тихо мълком руско гюлле и после "коня" да се изцепи - аз ви казвах, че ще метнат уранчето.

До тук разбиха един квартал с ортодокси в Бейт Шемеш, един ресторант в Т"А, една кооперация в Петах Тиква и това е всичко. Няма никаква жега. Първите две нощи се напъваха и каталясаха (да ви уринирам на надеждите, че някой ще изсурвака юдейчетета).

zGJuBVJ.jpeg

Слагам телефона на самолетче преди лягане и маiната ви на сирените.
То кога прилети тръба натъпкана с 1 тон тротил никакви мазета не фелат. Казвам ти снахо, сещай се ттошев!

Хизбалла изплю няколко снаряда, за да оправдае заплатите от Иран и сега ще лапа бибека.
100 000 резервиста отново са в строй и задачата им да разширят санитарната зона в Ливан. Камиларите ги най-боли кога им отнемеш земя. А ги предупреждаваха нон-стоп. Седете и не рипайте, ако ви се живее. Чалмата Касем е жив труп и всичкото шиит ще изтласкат в северен Ливан, а по бабаите директно при кобзон.

Животът в Израел си тече в нормално русло. Нищо ново, освен студения март. Температурите сутрин са +7'С до 18 по обяд, което е изключително студено. Улиците опустяха заради резервистите и който го е страх да не ходи на работа. Израел не страда от демографска криза и тук раждаемостта е 3.6деца на семейство, но има крещяща нужда от специализирани работници. Официално разрешиха 14 (четеринадесет ) часов работен ден. Лупи се нон-стоп чукачки за победата!!!

И нещо куриозно за вас.
Борсата в Т"А бие поредни рекорди и шекела се укрепи на нова позиция спрямо долара. Логичен развой за мен, защото пишат от дясно наляво!

Хайде лека и по-малко тъпотии в темата.

Айде нов акаунт, честито!

Не мога да разбера коя е тази Анжела Р, но е за докладване на доста места. Някой може ли да проучи коя е тази злобарка Анжела? Не е възрастна, млада е, има си приятел или вече съпруг. И както пише за България в блога си, не е българка, а чужденка. Американска ционистка. Вероятно заклет МАГА фен.

преди 46 минути, АСПЕКТ написа:

В цяла Германия иранците са в екстаз.

Партита, веселие по улиците

Немците вече си прибраха своите хора.

Българите кога?

Бе те и тука имаше някакви дето крякаха че било им дошла демокрацията, после дойдоха други иранци и им взеха знамената и ги биха...
пълен смях.

преди 1 минута, Anneliese написа:

Не мога да разбера коя е тази Анжела Р, но е за докладване на доста места. Някой може ли да проучи коя е тази злобарка Анжела? Не е възрастна, млада е, има си приятел или вече съпруг. И както пише за България в блога си, не е българка, а чужденка. Американска ционистка. Вероятно заклет МАГА фен.

И какво значение има коя е?
От всичко което съм прочел от нея(Не знам даже дали е жена) през годините става ясно само, че няма нищо еврейско, чете там някви неща и си въобразява, че е хванала шефа за шлифера...
...лично аз си я представям като злобна дърта лелка от панелка в Люлин.

Еврейка е, това е написала през 2023 година:

Цитат

Новината, че вече те няма ме завари неподготвена. Толкова се увличах по мисълта, че ще си вечен. Както и да го погледнеш, ти се оказа на век и мен ако питаш беше ти отпуснат малко живот. Нищо, всички които те обичаме ще го считаме за аванс, защото ще продължиш на друго място. Казаха, че си си отишъл, слушайки твоята любима песен на ладино - "ла лингва де лос падрес". И остави след теб спомена за твоето, за моето, за нашето Толедо. В твоя чест пак ще го минем този генетичен път и пак в твоя чест ще пием вино в онази малка винарна на брега на Тахо.

Говори ладино, значи е еврейка. Владее отличен български, пише перфектно на български език, значи тук е родена и израснала. Но явно в своята си култура, била е в пашкул и чак преди години е открила пещерите ни и град Карлово.:lol6:

Остава само да и разберем фамилията. Еврейка е, определено. Поразпитай сред познатите си.

Беше се хвалила, че имат жилище в САЩ, както и тук в София, луксозен апартамент някакъв.

Мисля, че няма никаква Анжела.  Това е Ромео Нинов, който се подвизава  тук под ника @capnemo 

https://religionandtravel.blogspot.com/2020/

@laplandetza прочети го и виж какви шантави религиозни истории за Библията пише. че евреите чакали да построят не третият, а петият храм. Тоя човек не е в ред. Чела съм Библията, е християнската де, но никъде не се споменават повече от два храма. А в християнството Адонай е дявол.

Имаме си работа с изперкал фотограф евреин.

преди 28 минути, Bubbles написа:

...лично аз си я представям като злобна дърта лелка от панелка в Люлин.

Тц. Проблемът ѝ е, че на чичко-паричко вече не му става и за т'ва тя пръска злъч и злоба постоянно.

Кой разбрал - разбрал.

Ти познаваш ли я тази?

преди 25 минути, ivottoshev написа:

Тц. Проблемът ѝ е, че на чичко-паричко вече не му става и за т'ва тя пръска злъч и злоба постоянно.

Кой разбрал - разбрал.

.... завиждатеее, балкански гайди такива! Признайте си, ще ви олекне!

Иначе съм съгласна, че от нея извира необяснима злоба към българите и нацията ни ... подозирам, че баща ѝ е българин, и е прецакал милата ѝ ма*ка еврейка, след което тя е изплискала легена и е решила, кои са праведните и умнокрасивите и кои грешните, които ще бъдат изпепелени от властелините на възмездието. Нека си живее в измислената Вселена. В крайна сметка ... и тя ще си отиде от този свят. А там горе или долу може би няма особено значение дали си писал разни неща във форумче.

Злобна е много. Вижте това:

Явно е по - голяма от нас и явно завижда на по - младите. Щом все говори за секс.:giggle1:

И обяснение в любов:

И шабат пречел да се отпразнува един рожден ден? Нямам думи, честно! Пък после, не били фанатици и ние не сме разбирали нищо от еврейската религия......................

преди 15 минути, Maleficient написа:

.... завиждатеее, балкански гайди такива! Признайте си, ще ви олекне!

Иначе съм съгласна, че от нея извира необяснима злоба към българите и нацията ни ... подозирам, че баща ѝ е българин, и е прецакал милата ѝ ма*ка еврейка, след което тя е изплискала легена и е решила, кои са праведните и умнокрасивите и кои грешните, които ще бъдат изпепелени от властелините на възмездието. Нека си живее в измислената Вселена. В крайна сметка ... и тя ще си отиде от този свят. А там горе или долу може би няма особено значение дали си писал разни неща във форумче.

Завиждат прости хорица и то на хора с някакъв успех, на подчовек няма ка да се завижда.

Лично аз още съм в шок :no-no: че един шабат е пречка за празнуването на рожден ден!!!!

Ехо, някой има ли проблеми със фейсбук?

Бая време отделихте за някой, който не може да ви засегне. К'во щеше да е, ако можеше... не ми се мисли.

Ама кефите де. Забавно е. "Езикът на омразата"... то щото всички останали в тоя раздел пеят хорово (и акапелно) "Векът на любовта". Еле па феята на Северозапада. И още неколко феи и фейове (Господ... или както там всеки го нарича, здраве да им дава) на същия акъл.

едит:

преди 3 часа, Anneliese написа:

...

Ехо, някой има ли проблеми със фейсбук?

Никакви!

Както съветва в "Децата на Арбат" ("Дети Арбата") Анатолий Рибаков, от името (приписвайки фразата) на Йосиф Висарионович...

"Липсата на акаунт решава всички проблеми. Няма ли го акаунта, няма ги и проблемите." - в българския превод

"Отсутствие аккаунта решает все проблемы. Нет аккаунта, и нет проблем." - в оригинала

Не е лесно да си немец.

Инфлация 2 процента.

https://bnrnews.bg/main/post/429017/otskok-na-inflatsiyata-v-germaniya-do-21percent-v-nachaloto-na-2026-g

Скъп бензин, скъп ток, скъп данък въздух, който Урсула го измисли, плащат социални помощи на украинци, афганистанци, иранци, сирийци... Прогресивен данък, данък на доходите, който бръква от заплатата им с 40 процента, скъпи наеми и недостиг на жилища, масово съкращения на работните места, липса на кадри в страната, безработица, военна служба за немската младеж, ще ходят на Изток...

В Германия бензинът ще стане 3 евро за литър. В момента е 2 евро за литър.

https://www.stern.de/auto/spritpreisexplosion--wie-lange-geht-das-noch-so-weiter--37186304.html

277590028-4-colour.jpg

Да не забравяме, че и при горивата немците плащат данъци и разход, транспорт на гориво. ДДС и енергиен данък. 60 процента от цената на горивото отива за държавата. Това са данъци. 2 евро ако е, 1,20 за държавата. 0,20 евро за транспорт...

Доналд Тръмп е уверил германския канцлер Фридрих Мерц, че САЩ разполагат с достатъчно оръжие и боеприпаси, за да продължат да помагат на Украйна и при продължаващата операция срещу Иран.  Това помагане е бизнес-търговия.  Повечето държави в ЕС не участват.  И в арабския конфликт не им се участва.

преди 11 часа, Zalmoxis написа:

Животът в Израел си тече в нормално русло. 

Ехееее,човеко, радваме се с Капитана да те "видим". С този нов профил и с това,че скролвам без да чета цървулите ,току виж съм те пропуснала. Не знаем със сигурност,дали Залмоксис е образовал гетите, но поредния ти опит да покажеш нещата от първата ложа на събитията, виждаш какъв яростен отпор на  хора/които са се загърнали в дрипите на невежеството си/ среща. Нищо де, твоят неподправен език на изразяване е свеж и те посочва ясно. Радваме се,че си добре и това е най-важното!!!!

В САЩ персите са във възторг. В деня на шабат бяха изпратени хиляди сладки от тях до синагогите и еврейските общини. Шегуваме се,че ако исраелтяните имаме Пурим и ядем "ушите на Аман",то сега иранците трябва да имат подобен празник и да ядат сладки  "ушите на Хаменей"😅Иран и Исраел са исторически свързани нации още от времето на пророците. Гробниците на Адаса/Естер, еврейската царица  съпруга на персийския владетел Ксеркс/  и Мордехай се намират в Хамадан- Иран. Иранският цар Кир е този,който дава злато на евреите за да построят отново храма си в Йерушалаим след завръщането от плена. Тук в САЩ, къщите на иранците   са украсени с три знамена-това на имперски Иран,САЩ  и Исраел. Възторга няма край. Хората целуват портретите на Биби и Тръмп. С теб мисля имахме различно виждане за ролята на Биби, но разбира се, като при интелигентни хора,това не е пречка за общуване. Дори опозицията в Исраел призна решението на Биби да атакува Иран. Моето виждане е,че закалката на бивш командос от най-известната такава  фамилия в страната го държи и той е непоколебим. Всеки  ще отговаря за греховете си един ден,но на друго място, а в момента според много хора тук при нас ,Биби единствен е способен и има куража да действа.

Най-голямата грешка на военните теократи в Иран е,че атакуваха съседните арабски страни. втората голяма грешка-блокирането на Ормузкия проход. Това вече ще изпарви срещу тях световна коалиция. Без да искат, фанатиците дадоха най-големия коз на Тръмп в тази война. Най-големите "съюзници" на Иран- Русия и Китай се задоволиха само с по едно дежурно възмущение. Ясно е,какво ще последва след като свършат балестичните ракети  при това безразборно мятане във всички посоки. Емирите поддържаха Иран дотолкова,че имаха интерес бизнеса им да не пострада.Хората си гледат кефа и бизнеса. Налудничавите идеи на аятолаха, който носеше черна чалма на главата като намек за родство с пророка /което си беше чиста лъжа/ и чийто живот беше посветен на това да унищожи Исраел и евреите, не им бяха по сърце. Сега дори посланика на Кувейт се изказа,че арабите готвят коалиция срещу Иран в съюз със САЩ. Емирите възприеха посоката на умерения ислям и това им доведе безброй богати туристи и инвеститори. Няма как да допуснат безчинствата на религиозните фанатици да продължават. Тръмп е бизнесмен политик. Арабите и по-специално Кувейт ще плащат всички загуби на американците  и най-вече тези касаещи бойната техника,загубена или повредена във войната. Това,заради тяхното първоначално бездействие. Предстоят още много неща в тази война,но едно се надяваме всички-край на религиозния теократичен режим и ново бъдеще за персите. Това е.Бъди здрав.  Пази се!!!

Володимир Зеленски предложи да изпрати в Близкия изток най-добрите експерти в страната по сваляне на ирански дронове .    Евреин какво друго да измисли  -  сякаш Иран е нападнал Израел...

преди 17 минути, Joss Bomon написа:

Остава Запрянов(и Нейнски) да питат кой ми ака в гащите...Не да вика Съвета,ами да си подават и двамата оставките...направиха ни реална мишена...

Французите пак си търсят белята:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22403741

"Шарли Едбо" са се подиграли със смъртта на Хаменей. 

преди 6 часа, valkiria1 написа:

Ехееее,човеко, радваме се с Капитана да те "видим". С този нов профил и с това,че скролвам без да чета цървулите ,току виж съм те пропуснала. Не знаем със сигурност,дали Залмоксис е образовал гетите, но поредния ти опит да покажеш нещата от първата ложа на събитията, виждаш какъв яростен отпор на  хора/които са се загърнали в дрипите на невежеството си/ среща. Нищо де, твоят неподправен език на изразяване е свеж и те посочва ясно. Радваме се,че си добре и това е най-важното!!!!

...

Бъди здрав.  Пази се!!!

Какво нешо е животът. Преди 10-ина дни се оплаках в една тема, че ми липсват стила, изказа (доколкото двете се различават) и прочее духовни (нематериални) атрибути на Негово Височество принца на Якоруда, n-ти граф на Поморие (ко е възможно такова съчетание, че не съм много вещ познавач на привилегированото съсловие) с прилежащите му солници и те го те. Право казват - внимавай какво си пожелаваш!
Както и да е, добавям и моите най-добри пожелания към вашите, както и вас към реципиента. Бъдете здрави!

Не знам дали ще стигнат девиците. След като Ф-35 се разписа днес с един Як, флота и той удари кораб за сефте от сумати ти време

Споко, варненския продукт на педофилия бил казал, че имало реална опасност, но щял да говори с Иран да не ни закачат 😃

Остава да щурмува НАТФИЗ, да пее с Преслава и да си направи кулинарен влог. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.