Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

...защо мъжете още се срамуват да говорят за болката си

Featured Replies

• Автор
преди 3 часа, Anzhel Dimitrov написа:

че аз изместих фокуса на темата към мъжете

Айде да не се напъваш да изглеждаш "мъж"... :) Мачовските комплексарщини не правят поредния инфантил 'мъж' с нищо. 

Кифльочите са просто самци - първосигнални и примитивни. Към такива се увъртат съответните на тях "самки" и вкл с фукането и надувките са с по-ниско ИКЮ от всеки орангутан.

В темата става въпрос за други работи - нещо, които не се отнася до лъжци и измамници, нито самци и самки. 

• Отговори 136
  • Прегледи 8,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• само емоционално уязвимите човешки субекти, с незряла емоционалност, имат проблем да "споделят" за проблемите си.  Само такава психична типология носи своята емоционална уязвимост и ранимост от д

• Търсещ истини
    Търсещ истини

Бих поставил въпроса така: А има ли СРАМНИ болки. За кои болки мъжете се срамуват да говорят? Ще игнорирам срамните болки на жените, за които те не говорят, но искат мъжете да говорят- чудна работа. 

• Има един лаф ,, куцо , кьораво , сакато , птичка има ли , е злато " . Ще вземе един душ набързо с ароматен шампоан и ще влезе във форма , важното е желание да има .Пък и винаги се правят компромиси. 

преди 2 часа, _ramus_ написа:

Айде да не се напъваш да изглеждаш "мъж"... :) Мачовските комплексарщини не правят поредния инфантил 'мъж' с нищо. 

Кифльочите са просто самци - първосигнални и примитивни. Към такива се увъртат съответните на тях "самки" и вкл с фукането и надувките са с по-ниско ИКЮ от всеки орангутан.

В темата става въпрос за други работи - нещо, които не се отнася до лъжци и измамници, нито самци и самки. 

Кво , ти изобщо не си споменавал мъжете , защото ти проектираш недъгави .

преди 6 часа, _ramus_ написа:

Айде да не се напъваш да изглеждаш "мъж"... :) 

Аз не се напъвам да съм мъж , защото бях мъж много отдавна - сега на ново по горно ниво , и искам да съм еталон за духовност и вяра в Бога .

• Автор
преди 3 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Кво , ти изобщо не си споменавал мъжете , защото ти проектираш недъгави .

Mи не - просто си неграмотен, невеж и нищо не си чел в тая тема.

Имаш си филм, в който си живуркаш, докато се правиш на "божи служител" и с него си зает за мамиш и лъжеш. Пък който се хване... Пък не ти се хващат. 

Ква работа е тва КАЛДАТА - толкова малки принцове, заети с изтрещелите си фантазии и импулси да ги рекламират като "истински". И как на никой не мина номера... обаче те си се знаят и си карат така, щото точно така ги устройва чудесно. 

Спукаха се "женичките" сред форума да си играят с глупостите ти, щото това ги устройва чудесно и им носи разнообразие сред останалата скука. Ти се правиш на тапа и се опитваш да ги ползваш за рефлексия на която да си снасяш повторителните лъжи от съчинената си лична легенда. 

На нито един не мина личната му приказка и той в нея си остава все толкова самотен и изгубен. Обаче си продължава - вече опити няма, но фантазии и вживянки "колкко ми е як филма и как именно той е "истината"..." си вървят повторително... щото няма как да си принц, без магията на огледалото пред което се играеш. 

преди 9 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Аз не се напъвам да съм мъж , защото бях мъж много отдавна - сега на ново по горно ниво , и искам да съм еталон за духовност и вяра в Бога .

Ти тия идиотизми ги остави за изтрещелите, които се напъваш да зарибяваш. Тук не вървиш с тях, ако щеш задника да си съдереш. :) 

Ти не си бил мъж никога, а само самец. За самците принципно това си означава, но интелигентните хора имаме в това някои интелигентни "добавки"., които ти няма как да схванеш. Божествените легенди можеш да си ги завреш някъде по "тъмните места" и да ги оставиш там "да отлежат". С тях вече клоунът е бита и досадна карта и върви към забвение, освен за съвсем скучаещите кифли и баламурнички. При тая суша около теб,  сигурно те устройва, но примитивизмите ще си останат блатото сред което живурка каракудата, щото това е в природата й. 

преди 50 минути, _ramus_ написа:

Mи не - просто си неграмотен, невеж и нищо не си чел в тая тема.

Имаш си филм, в който си живуркаш, докато се правиш на "божи служител" и с него си зает за мамиш и лъжеш. Пък който се хване... Пък не ти се хващат. 

Ква работа е тва КАЛДАТА - толкова малки принцове, заети с изтрещелите си фантазии и импулси да ги рекламират като "истински". И как на никой не мина номера... обаче те си се знаят и си карат така, щото точно така ги устройва чудесно. 

Спукаха се "женичките" сред форума да си играят с глупостите ти, щото това ги устройва чудесно и им носи разнообразие сред останалата скука. Ти се правиш на тапа и се опитваш да ги ползваш за рефлексия на която да си снасяш повторителните лъжи от съчинената си лична легенда. 

На нито един не мина личната му приказка и той в нея си остава все толкова самотен и изгубен. Обаче си продължава - вече опити няма, но фантазии и вживянки "колкко ми е як филма и как именно той е "истината"..." си вървят повторително... щото няма как да си принц, без магията на огледалото пред което се играеш. 

Ти тия идиотизми ги остави за изтрещелите, които се напъваш да зарибяваш. Тук не вървиш с тях, ако щеш задника да си съдереш. :) 

Ти не си бил мъж никога, а само самец. За самците принципно това си означава, но интелигентните хора имаме в това някои интелигентни "добавки"., които ти няма как да схванеш. Божествените легенди можеш да си ги завреш някъде по "тъмните места" и да ги оставиш там "да отлежат". С тях вече клоунът е бита и досадна карта и върви към забвение, освен за съвсем скучаещите кифли и баламурнички. При тая суша около теб,  сигурно те устройва, но примитивизмите ще си останат блатото сред което живурка каракудата, щото това е в природата й. 

Аз съм легендарна личност .

преди 7 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Аз съм легендарна личност .

Този е Антонио Ресио от кръв и плът. Не знаех че филмов герой има 100-процентов жив аналог. 😃

960x540.jpg?timer=1670206070

преди 18 минути, Муца написа:

Този е Антонио Ресио от кръв и плът. Не знаех че филмов герой има 100-процентов жив аналог. 😃

960x540.jpg?timer=1670206070

Този може само да ми носи вода сутрин. С тая прическа и тая пенсионерска жилетка  , си нямаме нищо общо , аз все пак живея в настоящето. 

преди 2 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Този може само да ми носи вода сутрин. С тая прическа и тая пенсионерска жилетка  , си нямаме нищо общо , аз все пак живея в настоящето. 

Аз говорех за Рамус. 

Ачо, здравей!

Гледам , Мацангуна честичко те наобикаля. Май ще ти излезе късмета. Но ако не си забелязал, да ти кажа.

Тя, снощи си пръцкаше да се прочистела. Тая вечер ако се осере, не те виждам как ще се оправяш с нея. Бъди внимателен.

преди 1 час, Колев 74 написа:

Ачо, здравей!

Гледам , Мацангуна честичко те наобикаля. Май ще ти излезе късмета. Но ако не си забелязал, да ти кажа.

Тя, снощи си пръцкаше да се прочистела. Тая вечер ако се осере, не те виждам как ще се оправяш с нея. Бъди внимателен.

Теб обаче никой не те наобикаля много отдавна, даже и уличните котки бягат като те видят. 🤭

Бих поставил въпроса така: А има ли СРАМНИ болки. За кои болки мъжете се срамуват да говорят? Ще игнорирам срамните болки на жените, за които те не говорят, но искат мъжете да говорят- чудна работа. 

Според мен СРАМНА болка е тази, която унижава мъжа. Ако мъжът иска (а то и жената иска) да бъде видян като силен, отговорен, здрав, хубав, атлетичен и пр., то всяка проява на обратното е срамна. Несъмнено, мъжът ще го е срам да говори, че изпитва слабост, безотговорност, болнавост, загрозяване, безформеност и пр.

Така че, МЪЖЕТЕ СЕ СРАМУВАТ ДА ГОВОРЯТ ЗА БОЛКАТА СИ, защото това руши самочувствието, достойнството им/ни. Такива неща се говорят пред доверени специалисти- лекари, адвокати, които няма да пускат клюки. Обаче във форуми, скрит зад анонимността на ника може..., само дето няма никаква полза. Това обаче не е срам, а безполезност. Като излезе някой зов за помощ в тема Психология и какво?- полза никаква.

• Автор
преди 5 часа, Търсещ истини написа:

Като излезе някой зов за помощ в тема Психология и какво?

зов за помощ не се дава в свободен и открит форум, в който няма нито едно компетентно професионално лице. Това е по-скоро подигравка или направо заигравка сред няколко "синдромни" психични явления, изпълняващи ролята на компенсация на самотийката и нуждата от социална кънекция и роли. 

Не само в тема ПСИХОЛОГИЯ, никой психолог не ПОМАГА, а ролята му е само да съдейства. ПОМАГАТ преди всичко психиатрите, и то при положение че някой стигне до положение че да потърси такава помощ или е въдворен от близки или държавни органи. 

Колкото до търсенето на помощ, сред темите тук бяха няколко пъти списвани пълни измишльотини и фейкове, от хора които преди всичко търсят внимание и празни приказки, скрити зад филмите и анонимността си. 

Няма разлика между МЪЖЕ и ЖЕНИ, когато става въпрос за проблемен конфликт и спирачките в това е нуждата от разкриване на скрити положения. Някои от тях не ги разбира и осъзнава самия субект, други - ги крие преднамерено, трети - са преднамерено изкривени от негови активни действия... вкл и от негови лъжи. 

При всички положения, РАЗКРИВАНЕТО е препятствие само пред емоционално незрели хора. Има и кръгова корелация - за да пораснеш и развиеш към зрелост е нужно да преминеш много пъти през РАЗКРИВАНЕ, за да отработиш проблемите и преминеш през страхуването от уязвимост, загуби или щети. Но при същата корелация няма как това да се осъществи ако поне няколко пъти не преминеш през разкриване и зрелостта е затворена за пътуване към нея. 

При всички положения основната спирачка е страхът и заблудата че това е вид защита на твоите ползи и интереси или пък най-малкото до ненавреждане. 

От друга страна често РАЗКРИВАНЕТО би доставило информация за антисоциални или антиличностни деятелности, насилие... и страхът от социално или законово наказание също е вид спирачка.

Но най-голямата съпротива и усещане за опасност идват от възможността личните им приказки сред които са се окупирали от шубе, да се дискредитират и да останат отново уязвими, слаби, беззащитни - както са били в съвсем ранните си травми. 

Работата е там, че СТРАХЪТ дава защита, но проблемите с него отново е в дозата. При преминаване на определена граница от защитаване, прераства в деструкция и стопиране на развитието. А понякога - направо директна диструкция, вкл и през формите на суицидност. Има за това широка и задълбочена обосновка и с тия проблеми се занимават упорито доста научни дисциплини, търсейки корените и основите на тия комплексни проблеми и възможностите за някакви решения.

Каквито и да са решенията... има основен принцип в тях, който се изразява така - проблемите, конфликтите и дисонансите се създават вътре в самия психичен живот и само в него те могат да намерят АДЕКВАТНО РЕШЕНИЕ. Няма кой да го извърши вместо субекта - като основен деятел, автор и управител на същия този негов ВЪТРЕШЕН СВЯТ.   Ако не може да преодолее първичните бариери от съпротиви - остава си така и никой друг не може да носи отговорност за несвършената работа от него самия. 

Налице са възможности за съдействие от близки или компетентни лица, но само съдействие. Лечението с медикаменти - е доста притоворечиво, макар развитието и в този сектор да е много бързо, като все пак се отнася преди всичко за тежките случаи и тези, които са на генетични или болестни девиации. 

преди 12 часа, Колев 74 написа:

Ачо, здравей!

Има един лаф ,, куцо , кьораво , сакато , птичка има ли , е злато " . Ще вземе един душ набързо с ароматен шампоан и ще влезе във форма , важното е желание да има .Пък и винаги се правят компромиси. 

• Автор

ааа, големия "мъж"... дето харесвал красиви жени, ама май никога не ги е виждал. :lol6:

Ама ги харесвал... даже имал и деца от тях, дето те сами си ги гледали, той даже бил за разплод, щото нема такива гени, просто. Горките изтрещели дечица, дето ще се пръкнат... 

като е сушаво, квото и да е, само да има вулва и вагина там, и да става за фантазиране и облекчение - компромиси трябвало да се правят...:)  Важното било да е осеменител, самеца, дето бил гуру на религиозна истина. 

Аз тук се вклкючих за майтап в темата. Не се занимавам с такива дивотии и глупости, написани от хора, които яко ги пере съчмата. Т.е, не съчмата, а гюлето от черешовото топче на Априлското въстание.

• Автор
преди 39 минути, Колев 74 написа:

дивотии и глупости, написани от хора, които яко ги пере съчмата. Т.е, не съчмата, а гюлето от черешовото топче на Априлското въстание.

защо, те са си точно в темата. :) Поуката остава за останалите и въпреки че аз се забавлявам с някои идиоти ( с възвишените и духовни филми) по темите , казусите въобще не са само забавни. 

Примерът винаги сами се списва

- точно МЪЖЪТ... дето още не знае че е просто самец и спрямо "женичките в тоя форум" е пълен идиот и го гъбарка всяка, която е като него и няма с какво друго да се закачи. 

- точно изтрещелия краен комплексар, който "нямало да се остави на течението да го удави"... :) Думите му са толкова точни и разкриват толкова много.

Понеже той е готов да тъпче по главите на другите, които очаква предварително да се закачат, с измамата че "той им правил добро, че ги спасява, оправя в живота", ама да му плащат... щото той е ценен, божи човек и велик и успял льольо. Даже сред фантазиите му "той помагал на женичките МУ - да имали деца и останалите изтрещели фантазии как го искали щото неговия ген... 

- Ако се погледне в огледалото, както го виждат всеки негов зрител по клипчетата му в канала на тубата - да се види "големия му ген" къв е як. в добавка на останалите особености в говора, изразяването, жестомимиката, повторенията, заекването... :) може да се добие някаква обща картина на огромната дупка, в която се давят посредствените идиоти... но вкопчени да изплуват, за да не "страдали" от течението на реката на живота.  

Поучително е когато някой сам се спише колко ниско е паднал, докато сънува колко високо лети и какъв як и велик орел е. Не за него - за останалите. Сред фантазната картинка на КАЛДАТА винаги има значение когато някой си "кацне на мястото" такъв, какъвто е. Отгоре на всичко - той сам си го прави, въпреки  огромните усилия да скрие същността си зад парадността на измислиците си. 

За разкриването става въпрос - и за тия, които се разкриват докато водят голямата си битка с измамата за себе си. 

Всички сънища на комплексаря са подчинени на компенсациите му. И по тях веднага той сам разкрива кои са дефицитите и колко "му е тежко гюлето на черешовото топче".

Всеки малък егоист, именно защото е малък в главата си, жадува и бленува за слава, за значимост, за важност... не как да е - иска го като рефлексия от другите. Иска го силно, защото когато е трябвало и е било времето не го е получил от нужните и важните за него "хора", не е успял и да го постигне с дела, учене или качества.  Иска го, защото без това той не може да порасне въобще... и тази емоционално-чувствена дупка определя и филмите му и всичките му сънища в тях.

Не може той да си е причината - другите, светът, реката на живота, вселената... що пък да не си измисли приказка как именно той е "успелия", той е важния, той е нужния, той е ценния, той е СПЕЦИАЛНИЯ... - любимата роля на игричките на ченълинга и другите спиритични заигравки, част от които е и форумния възвишен бебчо, заедно с "будиста, под фуражка". Но за разлика от тях, от него се излъчва именно първичност и съвсем наивна първосигналност, дори в измислиците и приказката си. 

Пропадналите типове като Анжел са под път и над път, особено извън големите градове. Той цял живот е виждал през ситото си как той е зле, а някакви други са 'по-добре'. Всичките си "идеали и примери за "успех" ги е взел от пропадналата му среда, сред която е живял и израснал. Алкохолните, материалните и другите зависимости и преходни удоволствия са си съвсем в "картинката", щото всички сме я виждали и тя си е съвсем различима на нивото на чалготеките и мутрите. Тя е съвсем видима само да се погледне което и да е новинарско виртуално място ... 

Никога не е споменавал за майка или баща, само за "баба-рускиня". Всички бегли отронвания за личния му живот извън божествения му филм, рисуват тотална щета на един съвсем първичен и първосигнален лузър, жадуващ и той да изплува. А годинките вървят... и часовника тиктака, докато кукувичката кука в него не само на кръгъл час. 

В този смисъл - си е точно по темата. Както и останалите няколко форумни "примера", той сам се наниза, привлечен уж от съвсем други свои кроежи. 

преди 1 час, _ramus_ написа:

, жадуващ и той да изплува. 

Моето е устроено , защото ще съм си добре цяла вечност. 

Твоя хейт е безсмислен .

• Автор

безсмислени и без всякакво значение са повторенията на глупостите ти от рода ти колко си велик и уреден... та чак и за вечността.  

Няма кой да ти се върже на лъжите и заблудите. Просто няма кой - твърде си посредствен и елементарен, дори и за КАЛДАТА. 

• Автор

Изготвям Хороскопи :   

1 - Седмичен ,, Битовизми и Късметлийски цветове “ : Включва - Два хороскопа , един за работната седмица + един за уикенда.    Цена 12.00 лева.

Начин на работа :

1 - Поръчвате седмичен хороскоп на Вайбър или Телеграм като посочвате от коя до коя дата искате да ви изготвя хороскоп ( пример : Здравейте , може ли да ми изготвите хороскоп от ,,дата “ до ,, дата “.)  .

2 - Ако потвърдя , че мога да го изготвя , пращам и КИН в Изипей/ Ипей .  

3 - След заплащане - изготвям хороскопа в писмен вид и пращам на Вайбър или Телеграм.   

Моите Вайбър и Телеграм : 00359899152888   Благодаря. Пожелавам ви Здраве и късмет.

===================

Дори рекламата в публичен сайт, е неграмотно и смотано написана. Смотана, като божествения си автор. 

За лицето от клипа, съдържанието, обръщенията и посланията, евтините цигари от които си пуши по време на видеото... вече е излишно да споменавам - няма по-тъпи клипове, вероятно сред цялата Туба. 

И целият театър е... само и само някой да се закачи... :) 

• Автор
преди 4 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Аз като истински мъж , пиша как да истинските мъже. А ти като инвалид само завиждаш и злобееш.

пишеш си точно като автентичен инфантилен комплексар.  :) 

Хем си просто самец и кифльоч, хем и се натискаш в тая тема именно за да покажеш нашироко и ярко разликите с МЪЖЕТЕ.

• Автор
преди 35 минути, Муца написа:

Тоя Рамус ме отказа от Анжел.

еее, кофти - той таман се нави на компромиси:lol6:Такъв як мъжага, пи4 отсякъде - послъгва и мами, ма за едното чукане, кво толкова? 

Освен тва той "давал пари" и неква си свобода - някъде сред фантазиите си той оплождал само красиви "женички", щот имал як ген, тренирал фитнес... и сякви други измишльотини. Докато правите секс той ще ти ги разказва, едва ли има нещо по-възбуждащо, пък и ти си яка "жена"... Направиха ти малко 'реклама', ма ти си тапа и кво ти пука...

Ей го - правилната партия. Нема да се отказваш - право в Дупница... в прав и иносказателен смисъл ... :lol6:Пушене, пийване, секс, тревица, даже и разни други работи... Даже и на бог ще те покаже - да види че и закъсалите го могат. 

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.