Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

3I/ATLAS - може би са ТЕ?

Featured Replies

преди 4 часа, _ramus_ написа:

Та отново питам

Да питам и аз - Що си такъв срамежливец и душевно раним, бре?! Що в темите ти няма нищо мъжкарско и всички те бъзикат и те подиграват в тях?!

Бягаш ли от проблемите и застигат ли те постоянно?! 

Що си самотен и бягаш напред и назад като гламав и не знаеш къде се намираш?! 

Колко статии са ти нужни да изчетеш, да се научиш да се самоконтролираш?!

Забавно ли ти е да говориш със себе си в публичен форум?!

Има още 4стр. излагации и подигравки с тебе... но ще те съжаля и няма да вадя повече от ранимата ти душевност на показ! :getout:

• Отговори 134
  • Прегледи 11,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Дебатът приключи. След строг анализ от множество независими изследователски екипи на три континента, след като всяко естествено обяснение беше тествано и елиминирано, след като най-скептичните уче

• Слънцето току-що удари 3I/ATLAS с най-смъртоносния си взрив — няма да повярвате какво се случи след това!  

• В Тубата почнаха да откачат. Преброих 53 канала Live !! , следящи на живо ще ли или не Атлас да се сблъска с Марс. А до тогава има цели 3 дни! И дотогава ще зяпат на живо Hype-ът се засилва...

Публикувани изображения

да разбираш от разни работи не е като за разбираш от друго, освен комикси. Ранимата ми душевност - смешко! :) 

Интелигентните хора поне се усещат като не разбират нещо. Но не така стои въпросът с комплексарите и изтрещелите - сещаш ли се от кои си. 

Колко надрусан трябва да си бил за да пльоснеш сред тая тема идиотизма с "извънземните ни сканират"? Или просто си си така и невежеството и глупостта са "неочакваното добрата комбинация. :) 

Така, че да обикаляш профила ми и да смърдиш с глупостите си по него е основание че си гола вода, дори с основните инженерни познания. Не е проблем, щото не си сам в това. Тия конспиративни налудности са обхванали бая параноидни човеченца и си менкат параноите си където сварят. Ако не е комета ще е "топченца в океана", извънземни сиви, гущери или НЛО-гиганти, плоската земя или вечната битка между добрите мили човечета и злите елити, дето ги крадяли .

Но пък комиксарчетата и геймърчетата много ги бива да се дуят кви са разбирачи, щото тва сред виртуала е на аванта и им е като гонене на левъли в изтрещяването. 

преди 11 часа, _ramus_ написа:

Интелигентните хора

Добре, че не съм интелигентен като теб, рамусе...

Защо спамиш в темите на хората?! Гледай си психологията. Хубаво ли ще ти е, ако се спами така в твоите теми?!

Още някой има ли да даде предложения и съвети кое, как и какво да направил някой си рамус? :) 

Спамите си сами в темата. Така и не разбрахме кой, защо и как - дочакал ли е зелените човеченца. Влачите си сами в темата глупостите и фейковете, като горния пореден линк, само за да си угодите на фантазиите. Така самата комета няма никакво значение, защото вас именно точно определено значение ви интересува най-много, а не космическия обект от заглавието на темата. 

И трябва да се свикне, че сред свободен форум личните или груповите фантазии нямат особена стойност, защото именно когато се открие за други гледни точки и гърми до нелепости. Това е риск за всяка фантазия, вярвания и ползите от тях.

Фантазната стойност винаги има голямо значение само сред закрити и затворени групи от подбрани фантазьори, които взаимно си създават "ехо-камери". Като не знаете какво значи питайте си ИИ, но с него или без ИКюто си остава еднакво. 

Гледната точка сред интелигентните хора означава нещо интелигентно, обосновано и винаги свързано с действителността, а не изфантазирани нечии удобни измишльотинки. Фантазьорите не могат да правят разлика, но това си е техен проблем. Но именно този проблем стои в гоненето на всякакви сензацийки и популистки изцепки. 

Рамус ви праща много поздрави от зелените човечета и ми казаха да предам разочарованието си от виртуалните "гледачи на точки". Казаха че си бият камшика колко е възможно по-далеч - със снимки или без. 

• 3 месеца по-късно...
преди 3 часа, _raMus_ написа:

Дойде пак ред на фейковете и фейкометите от Калдата.

...мдаааа...

...явно Ави Льоб ти идва висока топка...

...да ти пусна чунга-чанга искаш ли?...

...или си издухал гарнитурата на главчагата си и няма значение?...

...ще ти обясня с картинка какво да направиш с мнението си че да ме разбереш-

images?q=tbn:ANd9GcTJFTBiFHw-GPXwPxmSm01

...когато...или ако ме интересува мнението ти,ще се обърна лично към теб...

...левак...

преди 5 часа, _nib_ написа:

явно Ави Льоб ти идва висока топка

Това дори не е фейк от въпросния. )

Високата топка е за вас, защото просто си влачите по цели дни руски щуротийски фейкове.

Колкото до споменатия - той вече добре е известен с фантазиите си. Но в случая фейк е използването на името му в тия фантазни простотии. Дори фантазиите на Льоб са по-интелигентни от тази ИИ-бозица,

Все пак и учените също са хора и не им е чуждо изтрещяването.

Колкото до мнението ми - въобще не ме интересуват нито руските ви пристрастия, нито пенсионерските запълвания на самотийка. Не ме интересувате и вие самия с каквото и да е, защото нямате с какво, за да ви "питам" или да ми отговаряте.

Влачите си неща, които вие самите не ги разбирате, но... там да има участие и да си харчите некво време сред безкрайните ежедневни руски видеоканали.

Стана вече моделно в теми които касаят все пак някаква осведоменост и компетентност, да се пробват да ръсят невежи глупости именно тия, които точно са гола вода. Бърборковци и самотници се чудят как да си компенсират дефицитите и за тях е напълно безразлично качеството, защото го няма и в самите тях.

преди 6 часа, _raMus_ написа:

Това дори не е фейк от въпросния. )

Високата топка е за вас, защото просто си влачите по цели дни руски щуротийски фейкове.

Колкото до споменатия - той вече добре е известен с фантазиите си. Но в случая фейк е използването на името му в тия фантазни простотии. Дори фантазиите на Льоб са по-интелигентни от тази ИИ-бозица,

Все пак и учените също са хора и не им е чуждо изтрещяването.

Колкото до мнението ми - въобще не ме интересуват нито руските ви пристрастия, нито пенсионерските запълвания на самотийка. Не ме интересувате и вие самия с каквото и да е, защото нямате с какво, за да ви "питам" или да ми отговаряте.

Влачите си неща, които вие самите не ги разбирате, но... там да има участие и да си харчите некво време сред безкрайните ежедневни руски видеоканали.

Стана вече моделно в теми които касаят все пак някаква осведоменост и компетентност, да се пробват да ръсят невежи глупости именно тия, които точно са гола вода. Бърборковци и самотници се чудят как да си компенсират дефицитите и за тях е напълно безразлично качеството, защото го няма и в самите тях.

...объркАл си темата...направо раздела,левак...

images?q=tbn:ANd9GcTJFTBiFHw-GPXwPxmSm01

преди 1 час, _nib_ написа:

.объркАл си темата...направо раздела,левак

Вие упорито повтаряте тва битово клише... Объркания пише на друг че бил объркан, скица! )

Но вие сте точно това - ЛЕВак, щото сте израснал и промит именно с "лявото"... Така че вероятно отразявате обръщението си на тоя в огледалото - поне така е адекватно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.