Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

САЩ атакува Венецуела

Featured Replies

преди 8 минути, БаалБек написа:

Аз ли съм виновна или ти, че не четеш или четеш, без разбиране на написаното?

Това пък точно ти да го пишеш... 😆

• Отговори 681
  • Прегледи 17k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега ЕС ще наложи ли незанмсиколко пакета санкции на кравите? МОК и ФИФА ще извадят ли краварските спортисти от състезанията?

• Ейййй,баси лицемерите....седнали и какво мислите правят сега "лидерите" в Еропа-следят ситуацията..Значи когато Русия скочи да си защитава хората-веднага скочиха,санкции ,манкции,въоръжени групи,военн

• Американците измират от наркотици, внесени от Колумбия и най-вече Мексико. Само че там няма петрол и не си струва да се инсценира борба срещу производството на наркотици, щото няма какво да се открадн

Публикувани изображения

Цитирам:  "Трябва да разчитаме на себе си": Вучич обяви мащабно превъоръжаване

Що така вече не иска да разчита на орска защита? 😆

преди 16 минути, Miusuka написа:

May be an image of text

Те американците ич да си не помислят да стъпват в България, че нашенеца без друго може ама за рикията ша фърчи перушина от белоглави орли.

преди 3 часа, Oxiss написа:

Политически активист от Венецуела: В сърцето на венецуелците грее щастие

"На улиците в Каракас не можеш да изразиш искрена радост за това, което се е случило, защото дори със залавянето на Мадуро, режимът остава във Венецуела, но в сърцето на венецуелците грее щастие. Не мога да опиша колко са щастливи в момента.

Ха-ха-ха. Спука се балонът от вчера че "милиони венецуелци са излезли по улиците" и сега пропагандата измисли нова мантра. Дзверооо, ти ако си шаранче и на бастун ще те уловят бре :laughing5:

току-що, Bubbles написа:

Те американците ич да си не помислят да стъпват в България, че нашенеца без друго може ама за рикията ша фърчи перушина от белоглави орли.

Да, бе, умрял ти е някой за смотаната ракия. :) Фантазии! 😁

Цитат

Стожерът на Световният Мир и Носителят на Почетната Тему Награда за Мир на ФИФА - Доналд Тръмп заплашва с още по-лоша съдба вицето на Мадуро, ако не прави, каквото Тръмп каже.

Самозабравата при този е страшна. Излъгал, че вицепрезидентката на Венецуела е на негова страна, разчитайки да и е взел страха, пуснаха лъжата, че била избягала в Русия, пък тя се оказа, че е във Венецуела и изпълнява длъжността на президент. Нещо повече, тя остро го е разкритикувала. И сега този я заплашва. Дано охраната и да е затегната максимално и много да я пазят.

САЩ се похвалиха, че са убили хората от охраната на Николас Мадуро.

Някоя силна държава трябва да се намеси и да защити президентката. Поне Северна Корея да се намесят, те са достатъчно смели и луди, за да се опълчат на САЩ, явно Русия и Китай ги е хванал страха.

Доналд Тръмп е абсолютно полудял и съвсем си е повярвал.

Сега разглеждам снимки в "Уикипедия" на домовете на най - добрия му приятел Джефри Епстийн. Тоя се е интересувал от расизъм, генетично инженерство и трансхуманизъм. Сбъркан човек. Обезумялото нещо мисля, че споделя абсолютно същите интереси. Ако хората не го спрем, ще стане лошо. Тоя май е решил да отмъщава на всички за арестувания му приятел и явно иска да превърне в реалност идеята за 1984. Сбъркан човек!!!!!

Няма да е зле да се повиши и охраната на нашия президент, ей така, за всеки случай. Страшно съжалявам, че охраната на държавния ни глава не с възможностите на руския президент. Но, като сме бедна и малка държава.............:(:(:(

Принципно не харесвам оръжията и мутренската култура, но точно сега си мисля, че няма да е зле президентът ни да има оръжие до себе си. Защото се оказва, че американците могат много лесно да влязат тихо и безшумно и да избият опраната ти, а ти да не успееш да реагираш.

Жалко е, че вила "Калина" прилича на най - обикновена къща, сигурно и бункер няма. Жалко е, че нямаме резервни държавни резиденции, както и че президентът си няма свои самолет и хеликоптер.

Иран поне имат планини и купища бункери.

За Куба си представям екшън - акция като от "Лоши момчета 2". 

Тъжно ми е. Никой нормален и истински човек не е в безопасност при управление на такова куку. 

Поне хората вече виждат, че е по - зле и от Владимир Путин, поне така четох. 

преди 8 часа, БаалБек написа:

Нека и на "Ислямска държава" да дадем ядрено оръжие, че да има стабилност, а Макстънке?

В случая говорим за Иран и да човекът продължава да е 100% прав.

Цитат

Ами много специална операция. Най-специалната операция в историята на специалните операции. Никой никъде и никога не е имал по-специална специална операция от него. Хората му казват, че това е най-специалната специална операция, която могат да си спомнят и че той е много специален щом извършва такава прецизна специална операция.

Тръмп каза, де, че може да се наложи повторна специална операция. Сигурно има предвид вицето, ако не клекне, може да стане цел на още по-специална специална операция, която ще е много по-специална от тази за Мадуро.

Да видим останали ли са хора с разум покрай Тръмп, който да му обяснят, че ще започне трета световна война, ако обяви война на Дания.

Точно за Дания се съмнявам да започне Третата световна. Но, ако удари сериозно Каракас и пострада руското посолство уж случайно, тогава вече не знам................. Макар, че се моля да нацелят китайското. Не знам за китайските политици, но на китайския народ ще му писне позата на трите мъдри маймуни. Още повече, че цял свят ги обвинява за ковид. Ще им падне пердето и ще има протести, ще искат да има ответна реакция.

И този изперка:

Цитат

Марко Рубио заявява, че Западното полукълбо е НАШЕ, Русия, Китай и Иран трябва да ИЗЛЯЗАТ

УЕЛКЪР: Защо САЩ се нуждаят от венецуелски петрол?!

РУБИО: „Защо КИТАЙ се нуждае от нейния петрол? Русия? Иран? Това е Западът, ТУК ЖИВЕЕМ.“

„Те НЯМА да дойдат в нашето полукълбо, да дестабилизират нашия регион в собствения ни заден двор и ние да трябва да платим цената за това. Не и под президента Тръмп!“

„Това е дълбоко дестабилизиращо нещо. Няма да продължава да се случва!

САЩ сериозно са се взели за световен господар. Явно искат и цяла Южна Америка да стане САЩ. Дали народите ще са доволни? В Аржентина и Чили трябва да си спомнят диктатурите, които точно САЩ им докараха!!!!! 

Трябва да си спомнят тамошните лагери, ДИНА, изтезанията................колония "Дигнидад"..............................

Владимир Путин не знам къде дреме и как не вижда какво чудовище има насреща си. По - голямо, по - арогантно и по - опасно от зелената еуглена.

На всичкото отгоре и Напръдняху го подкрепя тоя за Венецуела и Гренландия. Беше му гост за Нова година. Нещо да Ви говори това??????? 

Извинявам се, че правя правописни грешки, старая се да съм будна и енергична, но имах тежък цикъл и сега се боря с тежка анемия. Знам, че е опасно да спя непрекъснато и гледам да съм будна, да пия кафе, сок от моркови, вода и да занимавам ума си................Много ми е уморено и на моменти сънливо.

преди 2 минути, Anneliese написа:

Няма да е зле да се повиши и охраната на нашия президент, ей така, за всеки случай. Страшно съжалявам, че охраната на държавния ни глава не с възможностите на руския президент. Но, като сме бедна и малка държава.............:(:(:(

Принципно не харесвам оръжията и мутренската култура, но точно сега си мисля, че няма да е зле президентът ни да има оръжие до себе си. Защото се оказва, че американците могат много лесно да влязат тихо и безшумно и да избият опраната ти, а ти да не успееш да реагираш.

Жалко е, че вила "Калина" прилича на най - обикновена къща, сигурно и бункер няма. Жалко е, че нямаме резервни държавни резиденции, както и че президентът си няма свои самолет и хеликоптер.

Споко, нашият президент е надеждно предпазен - никой няма да тръгне да си хаби силите да  го арестува. :)  Лелей кви фантазии! 😁 "Опраната"  му няма да я избият, на никой не му се занамава с на нашия президент "опраната", точно пък неговата да неутрализират, за какво? Той изобщо има ли "опрана"? 🙄

току-що, Anneliese написа:

Владимир Путин не знам къде дреме и как не вижда какво чудовище има насреща си. 

Той не че дреми, прави човекът каквото може, но не може да се раздели на хиляди, та да насколаса на всички, на него Украйна му е приоритетна. ;)

https://www.trtrussian.com/article/cd189370625c

преди 50 минути, attj написа:

Ти дезориентирана ли си: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1433018931690782&set=a.406754000983952&locale=bg_BG    ? 🙄

Не виждам какво ми показваш, може ли скрийншот, защото имам бан?

Сега трябва да си правя нов профил, дано да не докладват и него. Яд ме е е, това е най - дълго просъществувалият ми профил! Покрай него ми заминава и профилът за инстаграм.:crying10::crying10::crying10:

преди 23 минути, Anneliese написа:

Сега трябва да си правя нов профил, дано да не докладват и него. Яд ме е е, това е най - дълго просъществувалият ми профил! Покрай него ми заминава и профилът за инстаграм.:crying10::crying10::crying10:

То се чете и без профил бре:D

преди 29 минути, Anneliese написа:

Някъф болен мозък нацвъкал някфи глупости как тия дето се радвали на путин се били радвали на бай Доне пък сега го оплюли...

ама каква простотия е това - все едно да пуснат 5 бомби и да отведат Радев и жена му, и за какво им са - ако е заради наркотиците, просто да си засили САЩ бреговата охрана. Тръмп направо си каза причината - ще разработва петролните им находища

преди 47 минути, Без умствен капацитет написа:

ама каква простотия е това - все едно да пуснат 5 бомби и да отведат Радев и жена му, и за какво им са - ако е заради наркотиците, просто да си засили САЩ бреговата охрана. Тръмп направо си каза причината - ще разработва петролните им находища

Да ги взимат. Радев с какво подобри животът в България за 10 години "стаж". 

преди 2 часа, Miusuka написа:

image.thumb.png.4ae26702bef4ef88dead47cd64ad8201.png

Бойко Б. е със същия тен през лятото, чак до ранна зима. 

преди 26 минути, Муца Дебелогъзова написа:

То щот' президента има много правомощия... 

преди 7 часа, Муца Дебелогъзова написа:

Ти си изключително умно момиче. Я ми обясни, какво Радев не е направил както трябва? Примерно, Радев ли е основният виновник за ниските доходи у нас, за калпавите магистрали? Тираджията беше написал, че магистралите у нас били с дупки, щото много се карало по тях. Сигурен съм, че в Гуангджоу пътищата са изчегъртани до земното ядро.

преди 9 часа, Мери) написа:

Ти дезориентирана ли си

На САЩ още не им е готов защитния противоракетен купол и са неориентирани.   Само КНР и РФ сега  имат непрехващаеми хиперзвукови ракети.  

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.