Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

САЩ атакува Венецуела

Featured Replies

преди 9 минути, parmobil написа:

А не се сещаш кои фирми бяха национализирани когато Венецуела реши да стават соц? Верно?                             

Това какво общо има с Октомврийската революция?!?

• Отговори 681
  • Прегледи 17k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега ЕС ще наложи ли незанмсиколко пакета санкции на кравите? МОК и ФИФА ще извадят ли краварските спортисти от състезанията?

• Ейййй,баси лицемерите....седнали и какво мислите правят сега "лидерите" в Еропа-следят ситуацията..Значи когато Русия скочи да си защитава хората-веднага скочиха,санкции ,манкции,въоръжени групи,военн

• Американците измират от наркотици, внесени от Колумбия и най-вече Мексико. Само че там няма петрол и не си струва да се инсценира борба срещу производството на наркотици, щото няма какво да се открадн

Публикувани изображения

преди 2 минути, parmobil написа:

Кога това?

Ми, не знам... Нали уж си много наясно с нещата. Помним и за всичко останало в РФ, колко наясно беше. Толкова наясно, че отново избяга като на*ран...

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Чакай да видим, какво ще напише за репресиите срещу украинците с руско самосъзнание.

Нали пишем за Венецуела? Национализацията на кои компании беше? Това ви е проблемът на социалистите, гепите чуждо, свършват парите и следва бедност.

преди 3 минути, communismatic написа:

Ми не знам... Нали уж си много наясно с нещата. Помним и за всичко останало в РФ, колко наясно беше. Толкова наясно, че отново избяга като на*ран...

Помните нищо!!! От 1917 г. се оправдавате с предишните. Никога сегашните!!! Все предишните били.

Извинявай, кво общо имат репресиите срещу украинците с руско самосъзнание с 1917-та!? Пиеш ли си хапчетата?

преди 1 минута, communismatic написа:

Извинявай, кво общо имат репресиите срещу украинците с руско самосъзнание с 1917-та!? Пиеш ли си хапчетата?

Извинявай, ти с дислексия ли си? Прочети името на тема и престани да прескачаш на каквото ти хрумне!

преди 21 минути, parmobil написа:

Интересно защо не лаехте за инвазията в Украѝна?

Пак питай кой измества темата....

преди 1 минута, Proshark написа:

Редовният му номер. Сега естествено аз ще измествам темата, а не той... Преди месец твърдеше, че сме платили на Руската империя, за да ни освободи, накрая така извъртя нещата, че излезе, че аз съм го твърдял. 😆

Това ви е проблемът на социалистите, гепите чуждо, свършват парите и следва бедност.

Ама верно ли!?Я виж кой от кого какво гепи...Вие пък крадете от бедните,според вас...А стига бе,до там ли стигнахте в алчността и в лакомията?Да вземате и ризата от гърба на бедните с обещанието да ги направите по богати...

преди 15 минути, parmobil написа:

Нали пишем за Венецуела? Национализацията на кои компании беше? Това ви е проблемът на социалистите, гепите чуждо, свършват парите и следва бедност.

Пак питам: Това какво общо има с Октомврийската революция, или пък с въпросът който поставих, или пък с живота на дивите мравки :question:

преди 13 минути, Proshark написа:

Аз ли? 'ма защо не прочетеш няколко мнения преди мен? Разбирам, че е непосилно за теб, ама пробвай!

off Може би ако четеше повече, а не избирателно, нямаше да приписваш масовата приватизация и боновите книжки на друг премиер, a не на Виденов. Но ти си запалянко и едва ли ще се опиташ да ме разбереш.

преди 7 минути, ivottoshev написа:

Пак питам: Това какво общо има с Октомврийската революция, или пък с въпросът който поставих, или пък с живота на дивите мравки :question:

На интересен ли се правиш? Отговорих ти на питането. Венецуела национализира американски компании. Та, след като премахна тези "кръволоци", цъфна и върза ли? Защото никъде не виждам да има просперитет при Чавес и сие. А ти?

Защото никъде не виждам да има просперитет при Чавес и сие.

Мхм, сега страшен просперитет ги гони. Сигурен съм, че на САЩ много им пука за съдбата на венецуелският народ. Всичко беше от любов...

преди 1 минута, communismatic написа:

Мхм, сега страшен просперитет ги гони. Сигурен съм, че на САЩ много им пука за съдбата на венецуелският народ. Всичко беше от любов...

А преди национализацията тънеха в бедност? Несериозен си. Нали си историк - провери!

току-що, parmobil написа:

А преди национализацията тънеха в бедност? Несериозен си. Нали си историк - провери!

Извинявай, ти 24/7 ли си неадекватен? Някой да е твърдял нещо друго? Включваш се за пореден път тотално неподготвен, почваш да развиваш някакви тези за някакви украинци, после се оказа, че аз сменям темата... Ай, осъзнай се поне. Били тънели в бедност? То ще кажеш, че сега ги чака някакъв страхотен просперитет. Ай, разкарай се... и без това никой не те взима на сериозно.

преди 15 минути, parmobil написа:

На интересен ли се правиш? Отговорих ти на питането. Венецуела национализира американски компании. 

И? Това трябва да означава че автоматично трябва американски компании да управляват петрола на Венецуела?

преди 17 минути, parmobil написа:

Та, след като премахна тези "кръволоци", цъфна и върза ли? Защото никъде не виждам да има просперитет при Чавес и сие. А ти?

Интересно, много интересно. Кравария налага санкции на Венецуела... и след това иска да помага за излизане от тежкото положение породено от същите тези санкции. Виждаш ли нещо нередно в тази ситуация?

Абе кво му се обяснявате на тоя промит мозък като няма да ви разбере, същия като ония Миро и някои други укропитеци дето по цял ден повтарят едни и същи опорки и хората им се смеят.. 

преди 17 минути, communismatic написа:

Извинявай, ти 24/7 ли си неадекватен? Някой да е твърдял нещо друго? Включваш се за пореден път тотално неподготвен, почваш да развиваш някакви тези за някакви украинци, после се оказа, че аз сменям темата... Ай, осъзнай се поне. Били тънели в бедност? То ще кажеш, че сега ги чака някакъв страхотен просперитет. Ай, разкарай се... и без това никой не те взима на сериозно.

??? Каква теза съм развил за украинци?

преди 11 минути, ivottoshev написа:

И? Това трябва да означава че автоматично трябва американски компании да управляват петрола на Венецуела?

Интересно, много интересно. Кравария налага санкции на Венецуела... и след това иска да помага за излизане от тежкото положение породено от същите тези санкции. Виждаш ли нещо нередно в тази ситуация?

А не е ли интересно, че след национализацията и поемането по соц-път, Венецуела е в кофите? Изобщо има ли страна, която да е поела по този марксистки/ленински/троцкистки път и да благоденства? Поне една ми посочи, пожалуйста!

преди 3 минути, parmobil написа:

??? Каква теза съм развил за украинци?

А не е ли интересно, че след национализацията и поемането по соц-път, Венецуела е в кофите? Изобщо има ли страна, която да е поела по този марксистки/ленински/троцкистки път и да благоденства? Поне една ми посочи, пожалуйста!

Венецуела е в кофите заради краварските санкции. 

На краварите нали проблемът им бяха наркотиците? Нали заради това нападнаха? Е, нали проблемът го решиха? Ся чий го дирят още в страната? Да не би това с наркотиците да е било партенка, а истинската им цел да е бил петрола? Това ли твърдиш? 

току-що, ivottoshev написа:

На краварите нали проблемът им бяха наркотиците? Е, нали го решиха? Ся чий го дирят още в страната? Да не би това с наркотиците да е било партенка, а истинската им цел да е бил петрола? Това ли твърдиш? 

В Ирак нали проблема беше в оръжията за масово поразяване? Къде са тия оръжия и какво всъщност стана? Историята показва, че Америка се намесват там където може да извлече ресурс и всеки който твърди, че е обратното показва, че познанията по история са му кръгла нула.

преди 10 минути, parmobil написа:

Каква теза съм развил за украинци?

Не, бе. Ти първи намеси украинците в темата, после с цялата си наглост ни обясняваш, че ние сме измествали темата. Както винаги. Сега пак ще изчезнеш безследно след поредните неудобни въпроси и всичко ще е по старому.

На краварите нали проблемът им бяха наркотиците? Нали заради това нападнаха? Е, нали проблемът го решиха? Ся чий го дирят още в страната? Да не би това с наркотиците да е било партенка, а истинската им цел да е бил петрола? Това ли твърдиш? 

А национализацията? Колко милиарди са загубили? Ама верно се правиш на неостър. 

off Те и от Иран ще си ги вземат по един или друг начин. Защото и там им национализираха всичко. Знам, неприятно ви е, но така стоят нещата.

преди 3 минути, communismatic написа:

Не, бе. Ти първи намеси украинците в темата, после с цялата си наглост ни обясняваш, че ние сме измествали темата. Както винаги. Сега пак ще изчезнеш безследно след поредните неудобни въпроси и всичко ще е по старому.

Прочети си коментарите, тролчо!

Много е забавно, как умнокрасивите с цел да оправдаят действията на краварската измет... та, сега на преден план излиза, какъв боклук бил Мадуро. Все едно САЩ действат във Венецуела от любов към населението им и не ги очаква абсолютно същата съдба. Както обикновено се оказа, че под дъното имало и друго дъно.

И защо е трябвало да бъдат убити над 70 души от охранителите на президента на Венецуела?   

преди 7 минути, Topor написа:

В Ирак нали проблема беше в оръжията за масово поразяване? Къде са тия оръжия и какво всъщност стана? Историята показва, че Америка се намесват там където може да извлече ресурс и всеки който твърди, че е обратното показва, че познанията по история са му кръгла нула.

А СССР/РФ не се намесва ли? 

Войната в Залива беше с одобрението на СССР! 

СССР беше ли в Афганистан? А във Виетнам? Защо "цяла" Южна и Централна Америка стана лява? Ама верно ли си мислите, че руснаците не се пробват където може?

преди 13 минути, parmobil написа:

А национализацията? Колко милиарди са загубили? Ама верно се правиш на неостър. 

А Октомврийската революция? А живота на дивите мравки?

Загубили са милиарди заради санкциите наложени им от Кравария. Това вече го уточнихме. 

Пак ще повторя въпроса, на който отговаряш съвсем друго, а не това което питам:

Защо точно краварски трябва да са фирмите, които да разработват венецуелският петрол? Защо Кравария си присвоява тази привилегия? Нали техният проблем бяха наркотиците, а не петрола? Защо там да не се изсипят една камара руски, китайски или европейски фирми? Какво би станало ако това се случи?

Сега САЩ рискуват да бъдат атакувани от терористични атаки от Латинска Америка.     Дали си струва?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.