Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

САЩ атакува Венецуела

Featured Replies

току-що, nikssi написа:

Дзверо пак ли ще пишеш в темата за проблем с форума? 

Той ни е много сърдит, че сме го обвинявали, че пишел от няколко профила... Обиден ни е. 

• Отговори 681
  • Прегледи 17k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега ЕС ще наложи ли незанмсиколко пакета санкции на кравите? МОК и ФИФА ще извадят ли краварските спортисти от състезанията?

• Ейййй,баси лицемерите....седнали и какво мислите правят сега "лидерите" в Еропа-следят ситуацията..Значи когато Русия скочи да си защитава хората-веднага скочиха,санкции ,манкции,въоръжени групи,военн

• Американците измират от наркотици, внесени от Колумбия и най-вече Мексико. Само че там няма петрол и не си струва да се инсценира борба срещу производството на наркотици, щото няма какво да се открадн

Публикувани изображения

преди 4 минути, parmobil написа:

Не си сериозен. А къде пише, че национализраните няма да си потърсят парите и вложенията?

Офф Братушките насипаха близо 20 000 000 000 там за последните години. Интересно е, че руското ПВО във Венецуела при американката СВО не се чу.

Ясно. Значи зачеркваме Международното право и почваме да се ръководим от "Правото на по-силния".

Браво. Само да не съм чул от теб повече думичка против руснаците в Укрия. Или може би това Право важи само ако се отнася за крави?

току-що, communismatic написа:

Той ни е много сърдит, че сме го обвинявали, че пишел от няколко профила... Обиден ни е. 

Няма значение какъв е. Просто ако обича да пише по темата.

На мен ми е интересно как само САЩ влизат , открадват президента и така между друго убиват 40 човека от охраната и няма един изстрел ... всичко си е наред. 😁

преди 2 минути, nikssi написа:

На мен ми е интересно как само САЩ влизат , открадват президента и така между друго убиват 40 човека от охраната и няма един изстрел ... всичко си е наред. 😁

Ми аз бях писал как е станало според мен:

на 3.01.2026 г. в 20:20, ivottoshev написа:

Между другото наистина ли мислите че Мадуро сам е ръководил такъв огромен (според кравите) наркокартел? Без помощ от свои генерали в армията, шефове в полицията и тайните служби? Не за друго, ама отстранен е само Мадуро, а другите си остават на постовете. И по някаква случайност кравите влезли и излезли от Каракас като на парад, без да пукне пушка срещу тях. 

Мен ми мирише на следното:

генерали и организатори на канала за дрога са се договорили с кравите да предадат Мадуро и да си продължат с наркотрафика, а самите крави ще си вземат венецуелският нефт. Ситуация изгодна и за двете страни...

преди 21 минути, parmobil написа:

Интересно е, че руското ПВО във Венецуела при американката СВО не се чу.

Какво руско ПВО е било във Венецуела? Би ли уточнил... :) 

преди 6 минути, nikssi написа:

Просто ако обича да пише по темата.

Интересно какво ли се очаква от него, да напише... 😆

преди 14 минути, maxthon написа:

Отговаря ти се както прецени отговарящият да го направи, а не като ти желаеш. Пак ще ти напомня, че който е намесил руски компании той да си ги посочва. А на пострадалият от национализацията е изплатена компенсация.

И аз питам както намеря за добре. Толкова въпроси, а няма отговори.

преди 1 минута, ivottoshev написа:
преди 5 минути, nikssi написа:

Ми аз бях писал как е станало според мен:

на 3.01.2026 г. в 20:20, ivottoshev написа:

Между другото наистина ли мислите че Мадуро сам е ръководил такъв огромен (според кравите) наркокартел? Без помощ от свои генерали в армията, шефове в полицията и тайните служби? Не за друго, ама отстранен е само Мадуро, а другите си остават на постовете. И по някаква случайност кравите влезли и излезли от Каракас като на парад, без да пукне пушка срещу тях. 

Мен ми мирише на следното:

генерали и организатори на канала за дрога са се договорили с кравите да предадат Мадуро и да си продължат с наркотрафика, а самите крави ще си вземат венецуелският нефт. Ситуация изгодна и за двете страни...

И нито думичка за демокрация ? 😁 Ясно е, че са го предали. 

преди 3 минути, parmobil написа:

И аз питам както намеря за добре. Толкова въпроси, а няма отговори.

Ама ти още ли си останал с впечатлението, че трябва да получиш точно определени думи като отговор? Получаваш отговори по осмотрение на отговарящия. И разбира се когато не ти харесва отговора, такъв липсва. Та къде са руските компании, които намеси...... Даже не може и да обясниш защо ги намеси.....

преди 1 минута, communismatic написа:

Какво руско ПВО е било във Венецуела? Би ли уточнил... :) 

Интересно какво ли се очаква от него, да напише... 😆

Каквото им беше продадено. Или сега ще се преструваш, че и такова нещо не се е случвало? Радваш ме.

преди 23 минути, parmobil написа:

Интересно е, че руското ПВО във Венецуела при американката СВО не се чу.

Да де. Поне да бяха гръмнали. 😁 Пълен фарс. Предадоха го негови ортаци. Това е повече от ясно. Абе много съмнително е да са ти седмици пред къщата и ти да не заредиш пушката.

преди 2 минути, "Саша" написа:

Опитвам се да преброя колко мнения по темата си написал!?!?!?!!?????? 😲

Ни едно мнение по темата няма! Що така? 😁

Затова ли бълваш спам? Пиша когато имам желание. Сега ще ви прочета всички с един клик.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ама ти още ли си останал с впечатлението, че трябва да получиш точно определени думи като отговор? Получаваш отговори по осмотрение на отговарящия. И разбира се когато не ти харесва отговора, такъв липсва. Та къде са руските компании, които намеси......

Аз отдавна не очаквам от теб да получа отговор. Откакто каза, че "Козлодуй" не може да работи с нищо различно от руско гориво. Не те наричам лъжец, а некомпетенен. Не се сърдиш, нали?

преди 6 минути, parmobil написа:

Каквото им беше продадено. Или сега ще се преструваш, че и такова нещо не се е случвало? Радваш ме.

Каквото им беше продадено. Т.е. ти нямаш никаква идея, какво ПВО използва Венецуела, в какво количество и т.н. Странно... По принцип винаги си толкова добре аргументиран. 😆

преди 4 минути, parmobil написа:

Аз отдавна не очаквам от теб да получа отговор. Откакто каза, че "Козлодуй" не може да работи с нищо различно от руско гориво. Не те наричам лъжец, а некомпетенен. Не се сърдиш, нали?

А какво общо има Козлодуй със "САЩ атакува Венецуела"? Ама то хич не сменяш темата. Само другите го правят.....

току-що, maxthon написа:

А какво общо има Козлодуй със "САЩ атакува Венецуела"?

Чакай да видим, дали има понятие, какво ПВО използва Венецуела. Щото поста му беше поредният заядлив към руснаците, само дето отново няма никакво понятие, че установките им са от 60-те години, от времето на СССР. С 125 примерно...

преди 4 часа, communismatic написа:

И на нас ни е интересно, що не "лаеше", когато убиваха дечица в Донбас...

преди 4 часа, parmobil написа:

Кога това?

P.S. Да не кажеш пак, че аз отмествам темата?

Ми, не знам... Нали уж си много наясно с нещата. Помним и за всичко останало в РФ, колко наясно беше. Толкова наясно, че отново избяга като на*ран...

Чакай да видим, какво ще напише за репресиите срещу украинците с руско самосъзнание.

Нали пишем за Венецуела? Национализацията на кои компании беше? Това ви е проблемът на социалистите, гепите чуждо, свършват парите и следва бедност.

Помните нищо!!! От 1917 г. се оправдавате с предишните. Никога сегашните!!! Все предишните били.

Извинявай, кво общо имат репресиите срещу украинците с руско самосъзнание с 1917-та!? Пиеш ли си хапчетата?

Извинявай, ти с дислексия ли си? Прочети името на тема и престани да прескачаш на каквото ти хрумне!

преди 4 часа, Proshark написа:

Пак питай кой измества темата....

Пак ме питай кой измества темата, Смехурко

току-що, parmobil написа:

Пак ме питай кой измества темата, Смехурко

Ква тема съм измествал, нали ти писа за ПВО-то на Венецуела? Та, с какво чудно ПВО разполагали те? Нали било руско и ти беше много смешно... Дай да видим от кое време е ПВО-то, в какво количество и т.н. 

преди 6 минути, communismatic написа:

Ква тема съм измествал, нали ти писа за ПВО-то на Венецуела? Та, с какво чудно ПВО разполагали те? Нали било руско и ти беше много смешно... Дай да видим от кое време е ПВО-то, в какво количество и т.н. 

Верно? Кога написах за ПВО? Преди или след твоите полюции?

А ПВО-то за Венецуела е по темата, мило дете.

преди 28 минути, nikssi написа:

Затова ли бълваш спам? Пиша когато имам желание. Сега ще ви прочета всички с един клик.

Това 1000% не е СПАМ?

преди 4 минути, communismatic написа:

Баси ненормалният тип... 😆

Отдавна не бях чел по-смислен коментар по темата.... 😆 Предполагам се наслаждаваш на този коментар? 😆 

излиза информация че мадуровоти  машини са били манипулирани от цру за да фалшифицират избори

следователно мадуро е американски агент

а в бг има мадурови машини за гласуване...

"Аз съм президент на Венецуела и се смятам за военнопленник. Заловиха ме в дома ми в Каракас", заяви Мадуро пред съда. Той подчерта, че е "почтен човек", и отхвърли всички обвинения.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.