Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

САЩ атакува Венецуела

Featured Replies

преди 5 минути, parmobil написа:

А СССР/РФ не се намесва ли? 

Войната в Залива беше с одобрението на СССР! 

СССР беше ли в Афганистан? А във Виетнам? Защо "цяла" Южна и Централна Америка стана лява? Ама верно ли си мислите, че руснаците не се пробват където може?

Е нали се пишеш за умно момче, твърдиш, че двете неща са еднакви, но не правиш разлика между охрана на граница и въоръжен обир на банка. Моля те...

• Отговори 681
  • Прегледи 17k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Сега ЕС ще наложи ли незанмсиколко пакета санкции на кравите? МОК и ФИФА ще извадят ли краварските спортисти от състезанията?

• Ейййй,баси лицемерите....седнали и какво мислите правят сега "лидерите" в Еропа-следят ситуацията..Значи когато Русия скочи да си защитава хората-веднага скочиха,санкции ,манкции,въоръжени групи,военн

• Американците измират от наркотици, внесени от Колумбия и най-вече Мексико. Само че там няма петрол и не си струва да се инсценира борба срещу производството на наркотици, щото няма какво да се открадн

Публикувани изображения

преди 3 минути, attj написа:

Сега САЩ рискуват да бъдат атакувани от терористични атаки от Латинска Америка.     Дали си струва?

Ми Европа като се управлява от п**ки поне некой нещо да свърши.

преди 20 минути, parmobil написа:

А национализацията? Колко милиарди са загубили?

И това е причина да отвлекат действащия Президент на страната?

:offtopic_s:

Параджията днес направо засенчи Зеления...Айде, единия проси пари-да речем че му е простено,ама другия що ги прави тез мурафети...само той си знае...

преди 2 минути, ivottoshev написа:

А Октомврийската революция? А живота на дивите мравки?

Загубили са милиарди заради санкциите наложени им от Кравария. Това вече го уточнихме. 

Пак ще повторя въпроса, на който отговаряш съвсем друго, а не това което питам:

Защо точно краварски трябва да са фирмите, които да разработват венецуелският петрол? Защо Кравария си присвоява тази привилегия? Нали техният проблем бяха наркотиците, а не петрола? Защо там да не се изсипят една камара руски, китайски или европейски фирми? Какво би станало ако това се случи?

Отново се правиш на неостър. Без ирония -  каква октомврийска революция? Тя не успя, не разбра ли?

Отговарям ти - американски компании се национализираха. Нямаше руски такива. Американците не си оставят магаретата в калта, за разлика от руснаците. Сирия ти е пресен пример.

преди 9 минути, Bubbles написа:

Ми Европа като се управлява от п**ки поне некой нещо да свърши.

Венецуела, Мексико,  Колумбия,  Куба са настръхнали.    Като цялата Южна Америка.    Изцепката на Тръмп пряко още не касае Европа.                           

преди 2 минути, attj написа:

Венецуела, Мексико,  Колумбия,  Куба са настръхнали.    Като цялата Южна Америка.    Изцепката на Тръмп пряко още не касае Европа.   

Друга ми е думата

Никой от Европа не посмя да осъди тая простотия, дъртия пезевенк в прав текст заявява вече ДВА ПЪТИ че ще заграби венецуелския петрол, от Европа ни дума, ни вопъл, ни стон.
Ко стана с великите защитници на справедливостта, търсачите на "Устойчив и справедлив мир", борците за правда? Нещо санкции, мерки, работи?
Нема Макарон, нема Урсула, нема Мерц ни Туск...

Що така?

преди 12 минути, Topor написа:

Е нали се пишеш за умно момче, твърдиш, че двете неща са еднакви, но не правиш разлика между охрана на граница и въоръжен обир на банка. Моля те...

Кое по-точно? Попитах какво правеха СССР във Виетнам, Афганистан, Южна и Централна Америка, а ти се правиш на интересен. Мога да питам и за Африка, но там са частни нешата.

Но ти ми разясни, моля те! Аз не отхвърлям мнения просто така. Та, сподели мислите си, ако обичаш! Само без лични обиди! Не се засягам от анонимни потребители, а просто държа на добър тон.

преди 1 минута, parmobil написа:

Отговарям ти - американски компании се национализираха. Нямаше руски такива. Американците не си оставят магаретата в калта, за разлика от руснаците. Сирия ти е пресен пример.

Отговорът ти има точно толкова общо с въпроса ми, колкото и с Октомврийската революция или пък с живота на дивите мравки. Това си го запиши си го някъде, за да не ти го повтарям отново, и отново, и отново...

преди 6 минути, parmobil написа:

Е, и? Това означава че именно те и само те трябва да са там во век и веков? Покажи къде пише нещо подобно? Някакъв подобен закон ли има?

Освен това нали проблемът на краварите беше "наркотици", а не "петрол"? Пак те питам: Да не би това с наркотиците да е било партенка, а всъщност краварите да са искали петрола? Това ли е твоето твърдение?

преди 8 минути, parmobil написа:

Кое по-точно? Попитах какво правеха СССР във Виетнам, Афганистан, Южна и Централна Америка, а ти се правиш на интересен. Мога да питам и за Африка, но там са частни нешата.

Но ти ми разясни, моля те! Аз не отхвърлям мнения просто така. Та, сподели мислите си, ако обичаш! Само без лични обиди! Не се засягам от анонимни потребители, а просто държа на добър тон.

Да обвиняваш Русия, че се пробва навсякъде, докато защитаваш инвазиите на САЩ показва умствена слабост в твоите съчинения.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Друга ми е думата

Никой от Европа не посмя да осъди тая простотия, дъртия пезевенк в прав текст заявява вече ДВА ПЪТИ че ще заграби венецуелския петрол, от Европа ни дума, ни вопъл, ни стон.
Ко стана с великите защитници на справедливостта, търсачите на "Устойчив и справедлив мир", борците за правда? Нещо санкции, мерки, работи?
Нема Макарон, нема Урсула, нема Мерц ни Туск...

Що така?

Може ли -бърз отговор..Щото са едно котило-тези са се нахъсали за руските ресурси,ма не са познали....Ще го ядът на два ката,пък нека да думат, че руснаците не са се справяли с Украйна...Там имат кого да жалят..ама ако дойде ред да се справят с евро  .утките...милост няма да има...

Toшев, има два варианта...
1/ Костов напуска дискусията...
2/ Костов сменя темата...

Избери си едно от двете. :) 

преди 16 минути, Topor написа:

Да обвиняваш Русия, че се пробва навсякъде, докато защитаваш инвазиите на САЩ показва умствена слабост в твоите съчинения.

Не видях никаква умственост в твоите съчинения.

преди 23 минути, ivottoshev написа:

Отговорът ти има точно толкова общо с въпроса ми, колкото и с Октомврийската революция или пък с живота на дивите мравки. Това си го запиши си го някъде, за да не ти го повтарям отново, и отново, и отново...

Е, и? Това означава че именно те и само те трябва да са там во век и веков? Покажи къде пише нещо подобно? Някакъв подобен закон ли има?

Освен това нали проблемът на краварите беше "наркотици", а не "петрол"? Пак те питам: Да не би това с наркотиците да е било партенка, а всъщност краварите да са искали петрола? Това ли е твоето твърдение?

Аз продължавам да не разбирам защо трябва да отговарям за несполучилата Октомврийска революция? Ти ме питаш последователно, на аз пак не разбирам защо? Тя какво общо има с Венецуела?

преди 41 минути, maxthon написа:

И това е причина да отвлекат действащия Президент на страната?

Докато не почнеш да ме цитираш в контекст, не смятам да ти отговарям. Не тъгувай!

преди 10 минути, parmobil написа:

Докато не почнеш да ме цитираш в контекст, не смятам да ти отговарям. Не тъгувай!

Абспютно те цитирам в контескт с Венецуела. Или национализираните предприятия имат нещо общо със ситуацията в момента? А ситуацията е, че има няколко рафинерии в САЩ нуждаещи се от тежък сорт нефт. И след като не могат да си го вземат от другите места с такива сортове нефт..... е размахаха епруветката с дрога.....

току-що, Topor написа:

Не всеки текст е за всеки читател.

Нещо по темата? Или ще си иносказателен и ще ползваш апасиопеза?

преди 1 минута, maxthon написа:

Абспютно те цитирам в контескт с Венецуела. Или национализираните предприятия имат нещо общо със ситуацията в момента? А ситуацията е, че има няколко рафинерии в САЩ нуждаещи се от тежък сорт нефт. И след като не могат да си го вземат от другите места с такива сортове нефт.....

Никак даже не ме цитираш! Пропускаш национализираните НЕРУСКИ компании. Някоя руска има ли?

преди 2 минути, parmobil написа:

Нещо по темата? Или ще си иносказателен и ще ползваш апасиопеза?

Ако умствеността ти беше пропорционална на речника ти, досега да бяхме приключили разговора.

преди 1 минута, Topor написа:

Ако умствеността ти беше пропорционална на речника ти, досега да бяхме приключили разговора.

Нима? Още не прочетох от теб потвърждение, че Башар Асад е в Сирия. А ти го написа, нали? Нали?

преди 32 минути, communismatic написа:

Toшев, има два варианта...
1/ Костов напуска дискусията...
2/ Костов сменя темата...

Избери си едно от двете. :) 

Оказа се второто... :) 

преди 1 минута, parmobil написа:

Нима? Още не прочетох от теб потвърждение, че Башар Асад е в Сирия. А ти го написа, нали? Нали?

Ако повтарянето на един и същ въпрос, на който вече е отговорено, е твоята дефиниция за умственост, значи съмненията ми ще се окажат изключително правилни.

Върни се по-нагоре в чата из другите теми, сложи си очилата и спри да се излагаш, така или иначе тази вечер не ти беше малко.

Русия иска Украйна  - и вече плати доста за бомби

Китай иска Тайван - без бомби

САЩ  иска Венецуела - с 10 бомби

в задачата се пита - кой е най печелившия

преди 5 часа, Anneliese написа:

Оооооооооооооо, вие сте били последният ни посланик там! Леле, даже не знаех, че посолството ни там е затворено! Явно можете да разкажете доста неща за Венецуела там. Сега на американските фенчета ще им прикиселее!!!:popcorn2::yanim:

...

Не е той, успокой вулкана (де да беше Йелоустоун) от емоции. Ще ти прилошее (нещо което не бихме искали да се случи), а нямаш фейсбук.

преди 2 минути, Topor написа:

Ако повтарянето на един и същ въпрос, на който вече е отговорено, е твоята дефиниция за умственост, значи съмненията ми ще се окажат изключително правилни.

Върни се по-нагоре в чата из другите теми, сложи си очилата и спри да се излагаш, така или иначе тази вечер не ти беше малко.

Ооо, колко хапливо. Та, къде е Асад? Да не се окаже и Хаменей там?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.