Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Не е ли време Кокич да направи анализ на съвеЦките проблеми в бившата Украйна ?

• Отговори 10k
  • Прегледи 151,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 19 минути, Волен написа:

Тоя па идиот. И какво според теб е "правилното" европейско мислене?

Да оставим Путьото да смачка Украйна. И след това като тръгне за Балтийските страни, пак да го оставим.

И така въобще да оставим Путьото да си развява коня както иска? Ами не става.

Ти пък кой ще спреш че не се сещам,за тебе ли говореха че като ти дали пушка си я прикладвал с дулото към черапа ти,няма кой друг да е,камикадзе ще решава къде да бръмчи руската мечка🤣

току-що, attj написа:

Не е ли време Кокич да направи анализ на съвеЦките проблеми в бившата Украйна ?

Боян Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици, а това което украинските военни правят, е шокиращо

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/boyan-chukov-voynata-priklyuchva-do-3-5-sedmici-a-tova-koeto-ukrainskite-voenni-pravyat-e-shokirashto-video_news875347.html.

@В. Велев да търся ли и за за границите или сам ще се сетиш? )Като казвам че сте ливади , защо не ми вярвате?

Пуснаха и бачкера доносник от село че Аукса го смъмри. Ше го сменят с друга соц бедна баба от селата

преди 12 минути, ммм1 написа:

Кои са диваците с чаршафите за да имат атомно ма бабо трол

Тоя папагал пак ли го изтърваха от Карлуково...

преди 2 минути, kosyo написа:

Боян Чуков: Войната приключва до 3-5 седмици, а това което украинските военни правят, е шокиращо

https://blitz.bg/analizi-i-komentari/boyan-chukov-voynata-priklyuchva-do-3-5-sedmici-a-tova-koeto-ukrainskite-voenni-pravyat-e-shokirashto-video_news875347.html.

@В. Велев да търся ли и за за границите или сам ще се сетиш? )Като казвам че сте ливади , защо не ми вярвате?

Аз се чудя защо само тъпотии пишеш, а ти се осведомяваш от блитц...

току-що, В. Велев написа:

Нямаш отговор. Така те ритнаха от ВИлИчИе соц трол

току-що, ммм1 написа:

Нямаш отговор. Така те ритнаха от ВИлИчИе соц трол

Имам отговор и то отдавна: много си дзе. Отивай се лекувай, а не бягай от болницата. Там ти е надеждата ...

преди 16 минути, kosyo написа:

Ти не си ли на прайда в София,звънкай на волен и бегайте че го изтървахте!

преди 2 минути, В. Велев написа:

Аз се чудя защо само тъпотии пишеш, а ти се осведомяваш от блитц...

Като за човек намерил началник щаба на НАТО заедно с още няколко генерала и малки термоядрено устройство в Азовстал не мислиш ли че мога само да ти се подигравам за това?

Както казах само с ваши стари цитати мога да го правя ) Нали казах вече че сте пълни ливади- не е добре да го помните това ;)

преди 5 минути, M.Николов написа:

И как точно установи това, при условие, че никъде в изказването му не се споменава конкретно време?wub

"Следя разузнавателната информация много внимателно", заяви ген. Гринкевич:
https://dnes.dir.bg/svyat/komandirat-na-nato-v-evropa-rusiya-ne-tarsi-konflikt

От изказването става ясно, че американското разузнаване не вижда признаци Руспия да се готви за конфликт в момента. Подчертваем, в момента.

И България в момента не е заплашена от руска агресия.

Въпросът е какво става ако Европа не помогне на Украйна и Руспия успее да я завладее - и Путьото реши, че е много велик.

Затова за да няма излишни рискове, на Путьото не му се разрешава да завладее Украйна.

Другари не се ядосвайте че вашите хора ви подвеждат постоянно и ми дават повод да ви се подигравам )Не съм ви виновен аз за това ... Нали , ливади?

преди 20 минути, buldak написа:

спасените руски граждани от Путин

къде са сега? какво стана с тях?

нали Путин спасяваше? къде са спасените?

никакъв отговор от русофилите

преди 1 минута, В. Велев написа:

Имам отговор и то отдавна: много си дзе. Отивай се лекувай, а не бягай от болницата. Там ти е надеждата ...

Няма вече Величие центовете ти намяляха резко а бабе

преди 1 минута, Волен написа:

Въпросът е какво става ако Европа не помогне на Украйна и Руспия успее да я завладее - и Путьото реши, че е много велик.

А ако не реши?😀

Това като - Или ще вали или няма.

Все ще познаеш.😀

преди 3 минути, Kim Jong Un написа:

Влезе в играта и 152 ММ Д-30. Ще има яко забавление )

Верно трябва да пишат вече и за шофьорите че не е щурм

преди 10 минути, Kim Jong Un написа:

Ти пък кой ще спреш ...

Ами както виждаме Путьто сме го спряли в Донбас. От там не е мръданал вече пета година.

Но иначе няма кой да го спре. Той още утре ще завземе Киев за три дни. 🤣

преди 2 минути, Kim Jong Un написа:

Ти не си ли на прайда в София,аре бегай че го изтърва!

Не те ли търсят вече съвеЦките нежни души

702559534_981168250951836_7570509205873038302_n.jpg

преди 4 минути, kosyo написа:

Като за човек намерил началник щаба на НАТО заедно с още няколко генерала и малки термоядрено устройство в Азовстал не мислиш ли че мога само да ти се подигравам за това?

Както казах само с ваши стари цитати мога да го правя ) Нали казах вече че сте пълни ливади- не е добре да го помните това ;)

Не можеш за нищо да ми се подиграваш, защото още в началото когато се подигравахте за "Киев за 3 дня" аз ви казвах че не е това целта. И така се оказа. А ти сега казваш че ще ми се подиграваш. За кое по-точно? Всичко досега върви както съм ти казал. Даже и за полската граница. Ама не мога да ти дам точна дата и час ако това очакваш.

преди 26 минути, buldak написа:

спасените руски граждани от Путин

къде са сега? какво стана с тях?

нали Путин спасяваше? къде са спасените?

преди 5 минути, Kim Jong Un написа:

РуZZката мечка какъв еврогейски я чака. Ще има едно уважение отзад. Бедна ти е фантазията.

току-що, В. Велев написа:

Не можеш за нищо да ми се подиграваш, защото още в началото когато се подигравахте за "Киев за 3 дня" аз ви казвах че не е това целта. И така се оказа. А ти сега казваш че ще ми се подиграваш. За кое по-точно? Всичко досега върви както съм ти казал. Даже и за полската граница. Ама не мога да ти дам точна дата и час ако това очакваш.

Човек колко трябва да си кух че да повярваш за шефа на НАТО и още няколко генерала с малко термоядрено устройство? Я се оцени сам ;)

преди 4 минути, M.Николов написа:

А ако не реши?😀

Ами не го чакаме да решава. Основно правило: на Путьо доверие не може да се има.

преди 1 минута, В. Велев написа:

Защо фантазираш и ти се подиграваме

Тия са станали като американците - като чуят за петрол и хващат оръжието )Така де дрона.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.