Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна - Част 2

Това е част 2 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, В. Велев написа:

... още в началото когато се подигравахте за "Киев за 3 дня" аз ви казвах че не е това целта.

А каква беше целта, Мунчо? Варварите да си останат в Донбас с години. Нали така. 🤣

• Отговори 10k
  • Прегледи 151,6k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Велика! И понеже хора, които чета казват, че следят и двете страни, нека ми кажат - Има ли измежду укрите някое съществително, което поне да е приблизително встрани от Маргарита Симонян или по-точно М

• Едни фашаги бият други фашаги заради руски фашага, яко, бис. Казачья Лопань са я взели, има десетки видеа, но Святогорск не, нито пък Новопавловка вляво от Орехов, всъщност тесларят ги отдясно, кажи-

Публикувани изображения

преди 1 минута, kosyo написа:

Човек колко трябва да си кух че да повярваш за шефа на НАТО и още няколко генерала с малко термоядрено устройство? Я се оцени сам ;)

Не съм вярвал никога на шефа на НАТО и на още няколко генерала с малко термоядрено устройство. Какво го повтаряш това като развален грамофон? Изнервен ми се виждаш нещо.

току-що, Волен написа:

А каква беше целта, Мунчо? Варварите да си останат в Донбас с години. Нали така. 🤣

Воленчо, стига си ми лайквал че излязох начело в седмичната класация )

току-що, В. Велев написа:

Не съм вярвал никога на шефа на НАТО и на още няколко генерала с малко термоядрено устройство. Какво го повтаряш това като развален грамофон? Изнервен ми се виждаш нещо.

Хайде де , аз ти повярвах ;) последно каза че са добре , а сега че не си го казал.

преди 32 минути, buldak написа:

спасените руски граждани от Путин

къде са сега? какво стана с тях?

нали Путин спасяваше? къде са спасените?

спасените какво става с тях?

току-що, kosyo написа:

Хайде де , аз ти повярвах ;) последно каза че са добре , а сега че не си го казал.

Я припомни, че наистина не се сещам за такъв казус, който явно ти е много важен и ценен.

преди 10 минути, Волен написа:

"Следя разузнавателната информация много внимателно", заяви ген. Гринкевич:
https://dnes.dir.bg/svyat/komandirat-na-nato-v-evropa-rusiya-ne-tarsi-konflikt

От изказването става ясно, че американското разузнаване не вижда признаци Руспия да се готви за конфликт в момента. Подчертваем, в момента.

За никакъв момент не става дума, в НАТО постоянно анализират всички възможни ситуации и не виждат реален риск от война с РФ!

преди 1 минута, buldak написа:

спасените какво става с тях?

Пият водка със сельотка... Не ги мисли...

Я припомни, че наистина не се сещам за такъв казус, който явно ти е много важен и ценен.

Ти сега ще кажеш че не е февруари 2023 сега, нали (

преди 2 часа, Волен написа:

И откъде-накъде Руспия ще се меси във вътрешните работи на Украйна?

В Укрия управлява престъпен режим. Всеки може да наказва такива режими както и когато реши. Така е според Международното право!

преди 2 минути, В. Велев написа:

Пият водка със сельотка... Не ги мисли...

е никой няма адекватен отговор

значи е лъжа

Ти сега ще кажеш че не е февруари 2023 сега, нали (

Ама това какво общо има с натовски генерали и ядрени устройства ли, какво беше там?

Освен това какво очакваш да ти пиша във форум? Да ти издам точния ден и час ли? Няма да стане. Това е за заблуда на врага.

Ама това какво общо има с натовски генерали и ядрени устройства ли, какво беше там?

Освен това какво очакваш да ти пиша във форум? Да ти издам точния ден и час ли? Няма да стане. Това е за заблуда на врага.

А то не е станало и февруари още нали?

преди 1 час, Волен написа:

За пореден път: каквото се случва в гранците на една държава е проблем на самата държава (стига да не е геноцид).

Защо кравите нападнаха Иран? А Ирак? А Либия? А Гренада?

Там геноцид нямаше...

преди 3 минути, M.Николов написа:

За никакъв момент не става дума, в НАТО постоянно анализират всички възможни ситуации и не виждат реален риск от война с РФ!

Виж сега, на Путьото не може да се вярва.

Кой през 2021г е мислел, че той ще нападне Украйна - пък ей на, той я нападна.

На Путьо вяра да нямаш.

преди 1 минута, buldak написа:

е никой няма адекватен отговор

значи е лъжа

Извинявай, ама не мога всичко да чета. Явно и това съм пропуснал. Та кое е лъжа? За някакви спасени руснаци ли???

преди 1 час, Волен написа:

Опорките, че Руспия била влязла в Украйна, за да спасява угнетените руснаци в Донбас, са точно това: опорки за зомбирани русороби, които целят да оправдаят имперската война на Путьото.

Руснаците влязоха именно по молба на ЛДНР. Питай Гугъл.

Извинявай, ама не мога всичко да чета. Явно и това съм пропуснал. Та кое е лъжа? За някакви спасени руснаци ли???

Бавно ти тече времето нали? Не бъркам някъде нали ? Чакай ти си онзи натовски генерал нали така ;)

10 милиона украинци (донски и запорожски казаци) с руски паспорти във Федерацията са си реална напаст. В Москва нямат избор и трябва да отвоюват земите им. Кокич защо не разяснява на всички съвеЦките проблемни въпроси ???

преди 3 минути, В. Велев написа:

да, нищо не е спасил

не са обявени спасени такива от никоя телевизия по света

знами е излъгал

А то не е станало и февруари още нали?

Да. И аз и тогава и преди малко пак ти го казах. Ама ти цитираш само каквото ти отърва.

И тогава ти казах, че целта на войната не е да се превземе Украйна, от там и Киев. Целта на войната е да се разгроми Европа най-вече и леко да се разхлаби САЩ.

Така че засега всичко върви към победа. Естествено голяма помощ оказват на Путин, как ти Урсула, Кая и обкръжението им в ЕК. Путин даже не си е мечтал за такава подкрепа. Иначе войната трябваше да продължи още 4-5 години, а сега малко остана.

току-що, ivottoshev написа:

Защо кравите нападнаха Иран?

А кравите анексираха ли нещо в Иран? И рушат ли градове в Иран. И сложиха ли техни хора да управляват?

Не ми ги сравнявай двете войни. Нямат нищо общо.

Русия води имперска завоевателна война, Нито една от войните на кравите не са такива.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.