Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

23 софийски тийнейджърки се биха яростно заради момче

Featured Replies

Хм,момчетат се огейчват,мацките се правят на мъжкарани,абе света май не отива на добре,поне нашите гамени и келешки тука не разбират нещата правилно. Най вероятно онова момченце да е било някое баровче,затова навярно и очите биха си извадили с извинение някои глупави "кокошки" ;)cool.gif

Именно,понеже истинските мъже намаляват,и затова жените почват да се млатят за някой екзембляр,който си пада по жени все още ахахахах.

• Отговори 53
  • Прегледи 7,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Стига беееееее...едва ли са му гледали парите...Сигурно верно е бил сладък. И в моето даскало имаше един пич дето всички по него бяха луднали....Ах, това сладурче! Ама не сме го удряли на бой...Кака Диди си го взе под крилото честно и почтено, въпреки, че доста злоба ми се изля на главата...Добре, че тогава никой не ги е светнал, да ме "вразумят" с ритници...Напоследък май агресията при тези дечковци избива отвсякъде. Депресирани бил гледам са по новините...И аз съм депресирана да спретнем освен едно бойче? :wors:

П.П Дарки мина ми зъбобола за тва така ;)

Динди,Динди,в кой свят живееш :) Сегашните да ги чуеш и да видиш за какво мислят само,косата ти ще се изправи.Най вероятно да е било комбинация от двете,и симпатяга и баровче.Лично съм ставал свидетел на разговор м/у сегашни тийнеджърки за едно момче,и знаеш ли кое беше обсъждано,каква кола имали,какви дрешки носел,какъв Джисем имал,направо ужас ти казвам,отвратих се от тях ,а бяха едни сладуранки такива. О морес,о темпос както би се провикнал някой римлянин ;)

Лично съм ставал свидетел на разговор м/у сегашни тийнеджърки за едно момче,и знаеш ли кое беше обсъждано,каква кола имали,какви дрешки носел,какъв Джисем имал,направо ужас ти казвам,отвратих се от тях ,а бяха едни сладуранки такива. О морес,о темпос както би се провикнал някой римлянин :wors:

Ами няма да коментрат с колко вишета е я ;)

Предвид изкривената ценностна система на 99% от хората,нормално е да го "гледат в GSM-а момчето"

Редактирано от KiriL Cox (преглед на промените)

А тоя красавец може да не си пада хич по жени :yanim:

А тоя красавец може да не си пада хич по жени :yanim:

Не бъди толкова лоша.... cool.gif

Просто си е за смях, 23 момичета да се млатят заради некъв келеш. Прилича ми на мини битка между агитки на Левски и ЦСКА biggrin.gif

Както беше споменато в по-горните постове, много от днешните подрастващи са с доста изкривен мироглед и ценностна система, затова и избягвам срещи и комуникация с подобни индивиди, най-много да изям някоя метална тръба вместо добър ден ;)

То е било голямо меле.Някакси не мога да си предсатвя жени въоръжени с бирени бутилки,вериги и боксове да се налагат. Все си ги представям да си скубят косите или нещо подобно.Тези жени вече се бият като мъже може и в скоро време да добавят към арсенала си ножове,бати,метални лостове и др. все неща които ползва силния пол. cool.gif

Редактирано от MC12 (преглед на промените)

То е било голямо меле.Някакси не мога да си предсатвя жени въоръжени с бирени бутилки и боксове да се налагат се си ги представям да си скубят косите и нещо подобно.Тези жени вече се бият като мъже може в скоро време и с ножове и пистолети да почнат cool.gif

Епа и аз не си ги предсатвях докато не видях как в мойто училище 4 момичета се бият за 1 момче пред кабинета на дирекрота и охраната неможе да ги разбрани!То не бяха тупалки то не бяха ритници то беше чудо!На едната и бяха откаснати 3 кичора коса ама стабилни кичори!!И то момчето не харесваше нито една от тях имаше си приятелка от софия biggrin.gif но те все пак направиха шоу!НО НЕ СИЧКИ ТИЙНЕИДЖАРИ/КИ СА ТАКИВА ИМА СИ И НОРМАЛНИ! cool.gif

23 момичета? ohmy.gif

Тези не са наред... Ама така е - всеки по неговия си път. Аз няма да се сбия с една за момче, пък камо ли с още 22 biggrin.gif

НО НЕ СИЧКИ ТИЙНЕИДЖАРИ/КИ СА ТАКИВА ИМА СИ И НОРМАЛНИ! cool.gif

Култова реплика баце. biggrin.gif Трябва да се сложи за топик нейде.

Култова реплика баце. biggrin.gif Трябва да се сложи за топик нейде.

Немога да си обясня що сички ни смятат за келеши и прочие има си и такива но има и нормални все пак! angry.gif

Леле Боже Господи сичките за едно момче е то наистина да не са се сваршили момчетата на тоя свят,колкото и красив да е за мен не си струва да се караш за момче, пък камо ли да се биеш за него, просто им се чудя на акъла, която и да спечели каква е вероятността въпросния пич да тръгне точно с нея... biggrin.gif

...която и да спечели каква е вероятността въпросния пич да тръгне точно с нея... biggrin.gif

Това е било като рицарските турнири едно време - която девойка си го спечели в честен бой - за нея си е :rolleyes:

Е чак пък толкова заради едно момче cool.gif

Немога да си обясня що сички ни смятат за келеши и прочие има си и такива но има и нормални все пак!

Така е, не могат да се слагат всичките под един знаменател, но за съжаление голяма част от тях подлежи на сериозна критика. Разбира се, вината не е само тяхна, можем да виним родители, учители, общество, управляваща система итн ...

То можем да си виним когото си щем, обаче факт е, че аз добре се посмях на дамичките като научих за случая. Следващата Троянска война предлагам да се е за хубавата Елена, а за Мускулестия Стоян. Предлагам всички жени, които са ЗА, да се срещнат на кукув връх на 34-ти следващия месец, за да се уточнят времето и мястото на сраженията, марките на червилата и пудрите, с които ще се прикриват от врага и размерът на гребените, с които ще се сражават. Защото даже и женският бой трябва да се развива по определени правила. :wors:

Що не са се обединили да му разкажат играта на тоя хубавец. biggrin.gif Кой знае как ги е въртял всичките, пък те ще се изпотрепат за него. ohmy.gif

То можем да си виним когото си щем, обаче факт е, че аз добре се посмях на дамичките като научих за случая. Следващата Троянска война предлагам да се е за хубавата Елена, а за Мускулестия Стоян. Предлагам всички жени, които са ЗА, да се срещнат на кукув връх на 34-ти следващия месец, за да се уточнят времето и мястото на сраженията, марките на червилата и пудрите, с които ще се прикриват от врага и размерът на гребените, с които ще се сражават. Защото даже и женският бой трябва да се развива по определени правила. ;)

Мускулестия Стоян - просто ти хрумна точно това име или знаеш нещо от кухнята?

Би ми било интересно да науча нещо за плюсовете на тоз хубавец biggrin.gif

Аз едно време конкуренцията просто тихо и кротко я мразех biggrin.gif , обаче нали се доказа, че потисканият гняв не е на добре, тъй че... biggrin.gif

хаха тва е било яко да се види..23 моми4ета с доста малко мозък да се тепат за некаф салам..за пен4о мускула..хаха..за баница !!! принципно се кефя на женски тупалки ама тва е било адски изродско

Що не са се обединили да му разкажат играта на тоя хубавец. biggrin.gif Кой знае как ги е въртял всичките, пък те ще се изпотрепат за него. ohmy.gif

Едва ли-то това си е бая работа-23 да въртиш :P

Ти можеш ли ?

Сигурна съм че е някое богаташче.

Дайте най-накрая снимка де ;)

Не може някоя насинена да няма :)

• Автор
Едва ли-то това си е бая работа-23 да въртиш :P

Ти можеш ли ?

Сигурна съм че е някое богаташче.

Дайте най-накрая снимка де ;)

Не може някоя насинена да няма :)

Кой каза , че не мога да ги въртя по 23 ?!?! biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Мускулестия Стоян - просто ти хрумна точно това име или знаеш нещо от кухнята?

Би ми било интересно да науча нещо за плюсовете на тоз хубавец biggrin.gif

Аз едно време конкуренцията просто тихо и кротко я мразех biggrin.gif , обаче нали се доказа, че потисканият гняв не е на добре, тъй че... biggrin.gif

Просто това ми хрумна в момента. Обаче глупаво е - чак такава бройка дами да са чак така лудо влюбени!!!???

Обаче глупаво е - чак такава бройка дами да са чак така лудо влюбени!!!???

Е, ти да не мислиш, че всичките са лудо влюбени :sobbing: 2 да са влюбени, останалите 10 да го смятат за симпатичен, пък другата част - просто "компанията" или приятелки на момичетата. За да ги подкрепят.. няма да ги оставят сами да се бият, я..

dohcg4.gifТова жената като побеснее спирка няма братле.

Само си вземи една биричка,седни някаде наблизо,и гледай какво става.dohcg4.gif

По-надалчеко да не решат после и заради тебе да се бият biggrin.gif:wors:

Иначе за случая, ами много е тъпо, ама много. Направо ме е срам, че съм от същия билогичен вид :wors:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.