Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Примера Дивисион - футбол с марка "Испания"

5 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Реал Мадрид
      40%
      2
    • Барселона
      60%
      3
    • Валенсия
      0%
      0
    • Леванте
      0%
      0
    • Еспаньол
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Гути: Много сме близо до Барселона

Публикувано изображение

Полузащитникът на Реал (Мадрид) Хосе Мария Гутиерес Гути, който имаше основна заслуга за обрата, който неговия отбор сътвори във вчерашния мач срещу Севиля бе изключително доволен от победата. Мадридчани победиха севилци с 3:2.

”Това бе изключително важна победа за нас. Мисля, че заслужено взехме трите точки. Преди мача треньорът Капело ни каза, че трябва да дадем всичко от себе си, за да спечелим, защото победата ще ни даде реални шансове за титлата. Както се видя всички бяхме предeлно мотивирани и дори, когато Севиля поведоха успяхме да се концентрираме и да победим. Вече сме много близо до Барселона и аз съм оптимист, че можем да се преборим”, каза Гути веднага след мача.

Източник: sportal

• Отговори 720
  • Прегледи 71,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

При положение, че Севиля им вкара гол с 10 души значи, че не са много близо до играта на Барса...

А Реал не бяха ли с 10 също?Моите спомени поне са такива

При положение, че Севиля им вкара гол с 10 души значи, че не са много близо до играта на Барса...

Следващият кръг посрещат Леванте...Това е мачът на истината за Селта и Стоичков...

Барса и те не са "цветя за мирисане" този сезон...Чак второто полувреме живнаха срещу Реал Сосиедад...А от вчерашния мач останъх без дъх (и без това бях вече наградус от именния ми ден) и този мач ми напълни душата макар че броях секундите до последния съдийски сигнал че много напрегнато положение настана...Не може да се отрече че Севиля въпреки умората от повечкото мачове направиха един добър двубой, но и Реал този път играха като отбор а не бяха този безлик отбор...Много красиви попадения особено тези на Севиля!А този побъркан рефер за малко да остави и двата отбора само по вратари...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Атлетико много ме ядосаха .... но поне Марто се разписа! :}

34 годишния Карлуш вече за мен е пътник от Реал ... нзн но Капело не искаше ли да го маха? А Салгадо може да се бори за мястото на Сисиньо според мен ;] Но всичко е много субективно

Едва ли, както и да е...Просто да им се чуди човек на Реал за продажбата на Уудгейт и нежеланието да запазят Милито като беше на проби...

Политиката на Реал относно трансферите винаги ми е била някаква странна....явно си мислят,че футбола се играе без защитници,а само с нападетли

Политиката на Реал относно трансферите винаги ми е била някаква странна....явно си мислят,че футбола се играе без защитници,а само с нападетли

Сисиньо, Канаваро, Рамос, Метселдер ... все трансфери ^^

Хетафе унизи Барса и я изхвърли от Кралската купа

Публикувано изображение

Барселона претърпя най-срамното си поражение за сезона, след като загуби с 0:4 полуфинала-реванш за Купата на Краля срещу Хетафе и напусна турнира. „Каталунците” имаха комфортна преднина от 5:2 в първия мач на „Ноу Камп” и успокоението бе завладяло редиците им, но домакините за пореден път показаха, че не бива да бъдат подценявани. С попадения на Каскеро и Гуиса в края на първото полувреме те поведоха с 2:0, а след почивката Дорадо и отново Гуиса окончателно довършиха стъписаните звезди на Барса.

Публикувано изображение

Играчите на Бернд Шустер обсадиха вратата на „каталунците” още от първата минута, но откриха чак в 38-ата минута чрез Каскеро, който бе най-съобразителен след изпълнение на корнер и наказа Жоркера. Пет минути по-късно Гуиса наказа груба грешка на Дзамброта и удвои аванса на Хетафе. Драмата на Барса стана пълна в последните 20 минути, когато скромният отбор от мадридското предградие повтори упражнението от първата част и с два бързи гола на Дорадо и Гуиса докара резултата до сензационното 4:0.

На финала Хетафе ще се изправи срещу Севиля. „Андалусците” се класираха за решителния двубой още вчера, елиминирайки Депортиво (Ла Коруня).

sportal

.... Мхммм ... Какво стана ?

Потъваааа, големият кораб потъваааааааааа....

Мале , мале .... незнам ... как може такова нещо , бе ? Публикувано изображение

В Италия стана същото,унизителна загуба на шмпиона....

• Автор

Реал (Мадрид) оцеля срещу Еспаньол

Отборът на Реал (Мардид) се измъкна от изненадваща загуба в среща от 34-ят кръг в Премиера дивизион побеждавайки трудно с 4:3 намиращия се в средата на таблицата отбор на Еспаньол. Валтер Пандиани откри резултата за Еспаньол в 15-та минута, а в 27-та отново той направи 2:0 и попари трибуните на "Сантиаго Бернабеу", които виждаха как титлата им се изплъзва. Рууд ван Нистелрой обаче запази интеригата с попадение в 30-та минута. Еспаньол обаче за пореден път излезе напред в резултата в 34-та отново с гол на Пандиани. Реал започна вдъхновено второто полувреме и Раул намали на 3:2 четири минути след почивката. Хосе Антонио Рейес изравни в 57-та и даде надежди, че белите може и да запазят шансове за титлата. Минута преди края на редовното време Густаво Игуаин взриви публиката на "Бернабеу" и даде 3 жизненоважни точки за Реал. Така мадридчани излязоха начело в класирането с точка преднина пред Барселона, каталунците обаче имат домакинство на Бетис.

Източник: ТопСпорт

Голям мач стана...(треперих до последния съдийски сигнал).След бързите попадения на бившия играч на Депортиво ги бях отписал Реал...Отново си спомних проблемите с защитата (които за момента бях позабравил заради що годе приличната им игра) и пред мен изникна образа на онзи безлик и безидеен отбор от преди време...Вярно е че имаше някои спорни ситуации...един от головете на Пандиани май беше "леко" от засада а пък играч на Реал игра с ръка в собственото си наказателно и трябваше да се отсъди 11-метров наказателен удар...но явно при 1:3 в Мадрид никой съдия нямаше да посмее да направи това и да свири фал...Но пък е вярно че и Реал бяха попарени наскоро и загубига с 1:2 заради две измислени дузпи...Това е играта стават грешки (съзнателни или задкулисни игрички)...но поне стана интересно до края на първенството и сега на Барса ще им пари да Д-то...и напрежението за тях ще е още по-голяма особено след резила за купата на краля...

Е не мога просто да не се нервирам ... как може 1:1 с/у Бетис Публикувано изображение

Реал - Шампион!

Жалко за бате Ицо ... но изхода е само един 12 точки от 4 мача те тава е :ph34r:

Явно тази година ще плачат сините отбори : Челси, Шалке, Барса, Левски..;)

някои от мъка като Челси, Шалке, и Барса, а други от радост като Левски, нали?

Еми все пак Капело каза, че иска да изпълни договора...Единственият шанс е да стане шампион..;)

Някой знае ли дали головата разлика или преките двубой се гледат в Испания?

Явно тази година ще плачат сините отбори : Челси, Шалке, Барса, Левски..:yanim:

Преките двубои се гледат

Феновете на Барселона искат Луис Енрике в треньорския щаб

Публикувано изображение

Привържениците на Барселона призовават президента на клуба Жоан Лапорта да привлече в треньорския щаб на клуба футболиста на каталунците от близкото минало Луис Енрике. Според феновете той е роден водач и притежава изключителен хъс за победа, който в момента липсва в Барселона. Луис Енрике наскоро бе гласен за наставник на ”Б” отбора на каталунците, но не е изключено той да бъде привлечен директно в първия състав. Бившият полузащитник игра на ”Камп Ноу” в продължение на 8 години в периода 1996-2004 година.

sportal

Луис Енрике беше един от любимите ми футболисти !!! :rolleyes:

Един от най-големите халфове на Барса в последно време просто, заедно с Фиго и Гуардиола....и нащо момче Стоичков..;)

Страшен , страшен ... много ме кефеше :)

Той и като нападател мисля ,ч е заигра по едно време ... към края на кариерата си ...

Винаги Roberto Carlos ми е бил любимия играч и днеска доказа още веднъж това след като измъкна победата за Реал Мадрид срещу Рекреативо с 3 :2 като гости и отново Реал са върха, но докога ли с тази колеблива игра особено в защита :)

Феновете на Реал М могат да се надяват Атлетико да открадне нещо срещу Барса.Определено са неудобен съперник за тях

Феновете на Реал М могат да се надяват Атлетико да открадне нещо срещу Барса.Определено са неудобен съперник за тях

определено, но не и когато имат антимотивацията Реал шампион ... Публикувано изображение
  • Автор

Барселона играе като шампион... точно в Мадрид: 39' [0 - 1] L. Messi 44' [0 - 2] G. Zambrotta 45' [0 - 3] S. Eto'o Edit: Айде и батко се обади: 58' [0 - 4] Ronaldinho

Барселона играе като шампион... точно в Мадрид:

39' [0 - 1] L. Messi

44' [0 - 2] G. Zambrotta

45' [0 - 3] S. Eto'o

в Мадрид? ами Хетафе какво ги направиха :rolleyes:

защо ли си мисля, че Агире е пътник? :)

Много скучен мач...Не се сбъднаха предположенията за труден двубой - даже напротив и затова допринасят както и лошите метереологични условия така и младия индивид сложен да пази вратата на Атлетико (неориентиран отвсякъде)...Жалко за Мартин Петров...че може даже да не играе в евротурнирите...Няма друго първенство като това на Испания...но след категоричния успех на каталунците досега се загуби интригата на тази среща (мразя индивиди като Ето'о който в Реал нищо не игра а тук се раздава като запоследно...)...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.