Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Примера Дивисион - футбол с марка "Испания"

5 гласували потребители

1. 1. Кой ще е шампион тази година?

• Реал Мадрид
      40%
      2
    • Барселона
      60%
      3
    • Валенсия
      0%
      0
    • Леванте
      0%
      0
    • Еспаньол
      0%
      0

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

Спроред мен не им трябва Лампард , а поне 3-ма класни защитника...То с пенсионери ,ако можеше да се играе...От десет години чакам Реал да купи някой класен защитник, от който имат крещяща нужда....Рамос горе долу бива, ама другите са пълна скръб...Какво стана със Сисиньо някой знае ли??

Ми така е ама уви...Roberto Carlos от доста време им плямпа да купят я Ашли Кол я някой друг ама те не...А за Лампард не че им трябва, но Моринъо искал да го вземе със себе си...това е условието му.

Рамос ако продължава да бележи ще го направят нападател...и без това няма кой друг да бележи :blink:

Големи обещания бяха я да вземат Адриано...и Кака, но и досега липсва играч който да прави играта и да замени Зизу...

Toby няма какво да се сопкаш то се вижда че и Барса са в криза и са с доста непостоянни изяви...На мен половината ми приятели са фенове на Барса, но си го признават поне :yanim:

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Отговори 720
  • Прегледи 71,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Забрави и за Фабрегас....Той президента на Реал само си говори.... :eek:

Абе те май пак ще сглобяват някъв световен отбор на звездите...Пък и президента си говори,нали е реклама за клуба все пак,акции трябва да се продават,рекламни права и т.н.

Е аз не отричам , че Барса са в криза , но Реал са още - по зле :nono:

Лапорта иска Ето`о да остане в Барса до края на кариерата си

Публикувано изображение

Президентът на испанския гранд Барселона Жуан Лапорта обяви, че желае нападателят Самуел Ето`o да продължи да играе в клуба до края на кариерата си. Напоследък се появиха информации, че камерунецът може да си тръгне от “Ноу Камп” през лятото, а каталунците ще опит да привлекат на негово място звездата на Валенсия Давид Вия. Лапорта отрече тези твърдения.

“Ето`о е голям играч и аз ще съм крайно щастлив ако той остане при нас до края на кариерата си. Не виждам защо трябва да се спекулира повече по тази тема”, коментира президентът на Барса.

Източник: sportal

Барса не мога да ги разбера..Имат уникален нападател , който не го пускат - Савиола...За малкото време, което игра се счупи да вкарва, че дори и за Аржентина...

И аз на това се много ядосвам ... какво не му харесват не разбирам ?!? ;)

Ми те в Барса обичат нещата да стават по трудния начин явно..Още от едно време с холандското нашествие , докато беше Ван Гаал....

На Барса си им трябват защитници и един ПО - СВЕСТЕН вратар !

Нападатели имат ... ;)

Ще останат само Ето'о и Роналдиньо през лятото , ако не купят някой....

До колкото се говори ще вземат Дида за вратар...

И аз така чух ... пак по - добре от колкото Валдес :)

Мартин Петров се завърна в игра след половин година

След повече от половин година пауза заради контузия футболист номер 1 на България за 2006 Мартин Петров се завърна в игра. Крилото влезе в 55-ата минута при нулевото равенство на Атлетико (Мадрид) срещу Бетис и дори можеше да донесе победа за своите, но броени минути преди края стреля на сантиметри над гредата. Преди това Марто направи няколко опасни пробива, но острите му центрирания не бяха оползотворени от колегите му.

Многото кадрови проблеми бяха принудили наставника на Атлетико Хавиер Агире да включи Петров в групата за мача, макар той още да не е в оптимално физическо състояние. Слабата игра през първото полувреме не остави голям избор на специалиста и още в 55-ата минута той се реши да пусне българина на мястото на неубедителния Мариано Перния. С включването си Мартин веднага раздвижи играта на домакините и пред вратата на Бетис вреше и кипеше. Последователно Фернандо Торес и Гайети пропуснаха отлични възможности да открият резултата, а най-интересните моменти настъпиха в последните 10 минути. Първо пробив на българския национал бе спрян заради игра с ръка, а секунди по-късно негов удар премина встрани от вратата. Истинската кулминация обаче предстоеше. Три минути преди края врачанинът беше изведен от Гайети по зад защитата на Бетис, напредна и стреля с десния крак, но топката прелетя малко над напречната греда. След този пропуск Атлетико не създаде нови положения и се примири с нулевото равенство.

Резултатът на "Висенте Калдерон" на практика означава, че "дюшекчиите" изгубиха шансовете си да се класират в зона „Шампионска лига”. Те са на 6-о място с 51 точки, на 2 зад Сарагоса и Валенсия, които обаче имат и мач по-малко.

sportal.bg

Селта - Майорка 0:3 !!! :offtopic_s: Май Ицо започна да налага стила си... :offtopic_s:

Селта - Майорка 0:3 !!! :offtopic_s:

Май Ицо започна да налага стила си... :offtopic_s:

Определено,но не исках да съм първият който го казва

Редактирано от ivo23 (преглед на промените)

Жалко,Селта са ми едни от любимите испански отбори...Много бързо ще разберат грешката си,но късно... :offtopic_s:

Айдеее Барса шампион !! :help::)

Стоичков: Загубихме битката, но не и войната

Българският наставник на испанския Селта Христо Стоичков изрази оптимизъм въпреки дома-кинската поражението от Майорка (0:3) днес в мач от 32-рия кръг на Примера дивисион. "Загубихме битката, но не и войната", категоричен бе Камата, цитиран от ЕФЕ.

"Първият гол повлия страшно много на развитието на срещата. След като се окопитихме обаче, намерихме играта си и владеехме повече топката. Смятам, че дори показахме повече достойнства от съперника, но те имаха шанс пред гола", сподели 41-годишният специалист.

Стоичков застана зад играчите си въпреки поражението с 0:3 у дома. "Всеки един футболист излезе на терена с мисълта да спечели. Предстои ни обаче много работа до края на шампионата", заяви още Ицо. Селта вече е в зоната на изпадащите заради по-лошата си голова разлика от Леванте.

www.sportal.bg

Започва да става интересно.Ето как стоят нещата 6 мача преди края: 1. Barcelona 62 2. Sevilla 61 3. Real Madrid 60 Реално и трите отбора имат шанс за титлата,но аз лично бих отписал Севиля.Предполагам, че за тях по-важна е Уефа и ще се помъчат да се класират за финала,въпреки негативния резултат от гостуването им.Остават Реал и Барса.Аз лично отдавам предпочитанията си на Реал.

Едмилсон поднови тренировки с Барса

Публикувано изображение

Бразилският дефанзивен полузащитник на Барселона Едмилсон започна нормални занимания с отбора, след като лекуваше контузия около 2 седмици. Кариоката пропусна последните 4 срещи на "синьо-червените", но ще бъде готов за съботния мач с Реал Сосиедад от Примера. Днешната тренировка на "Ла Масия" пропуснаха лекуващите травми Мота и Маркес.

Десният краен бранител Жулиано Белети пък тренира индивидуално от групата. Роналдиньо, Меси и Олегер проведоха занимание във фитнесцентъра. Тренировката на каталунците бе посетена от спортния директор на Барса Чики Бегиристайн.

Фернандо Торес може да пропусне мача с Еспаньол

Публикувано изображение

Нападателят на Атлетико (Мадрид) Фернандо Торес е под въпрос за двубоя на „дюшекчиите” с Еспаньол в края на седмицата, заради травма.

Съотборникът на Матрин Петров се контузи при нулевото равенство на своя отбор срещу Бетис и напусна принудително терена. Медицинските тестове са показали, че капитанът на Атлетико (Мадрид) има изкълчен глезен и до последно ще бъде под въпрос за предстоящата среща с каталунците от 33-я кръг на Примера дивисион.

Източник: sportal

Аз стискам палци вече за Севиля....Нека има малко разнообразие , а не като в българското - само ЦСКА и Левски....

И аз им стискам палци ... да се издънят ! :rolleyes:

Роналдиньо: Щастлив съм в Барселона

Публикувано изображение

Най-добрият футболист в света за 2004 и 2005 година – Роналдиньо Гаучо заяви, че се чувства щастлив в Барселона, но намекна, че „всичко може да се случи за в бъдеще”.

’’Чувствам се добре тук. Сега съм футболист на Барселона, имам договор до 2010 година и смятам да го изпълня. Моето желание е да играя футбол. Докато съм щастлив тук, ще играя. Но за в бъдеще никой не може да предвиди какво ще се случи”, обясни бразилската звезда на каталунците.

Кариоката отхвърли също твърдението, че испанският футбол е по-труден от италианския.

’’Аз не деля футболната игра на трудна или лесна. След като се адаптираш, можеш да играеш във всеки един отбор по света”, коментира футболистът на Барселона.

sportal

Той така си говореше и в ПСЖ-то....Инъче с Кака и Роналдо ще мажат здраво...

Дано си възвърне формата , че ... :help wanted3:

Ей като ви чуя така начиииииииииии.....Виж колко гола и колко голови паса има този сезон...Няма кой да го стигне просто....Не може всеки мач да прави невъзможното, още десет ритат заедно с него...:)

Можеш ли да сравниш играта му през миналия сезон и през настоящия ?? :rolleyes::)

Искам да кажа, че всички на терена ритат топката...Можеш ли да сравниш играта на Барса миналата година и сега? Не само Роналдиньо не е в оптимална форма...

Така е ... Ето'о ... Меси :rolleyes:

За мен на първо място е Деко....

Е с какво се е издънил Деко ?

Ми губи ми се по терена. А и до момента е с един гол , доколкото ми е известно...А е доста резултатен халф..

Намерих за Роналдиньо малко статистика : до момента 17 гола, миналата година за 38 мача пак толкова - 17...

Миналата година беше много по - активен и атрактивен Роналдиньо . :)

А пък Деко е един от любимите ми халфове ...

Като цяло формата на Барса е досат спаднала ...

Някой знае ли някой нет канал или програмка, където можем да гледаме този мач?!?

• Автор

“Селта” и Стоичков затънаха в Испания

“Селта” записа третата си поредна загуба под ръководството на Христо Стоичков и съвсем затъна сред изпадащите от първа испанска дивизия вчера.

Франко отбеляза гола за победата на “Виляреал” с 1:0 над “галисийците”, които изостават на 3 точки от “Атлетик” (Билбао) и “Леванте” - последните клубове над чертата в Примера дивисион.

Аржентинец даде сигнал за бунт срещу треньора на “Селта” Христо Стоичков преди мача. Защитникът Матиас Леки остана много недоволен от решението на наставника на галисийците да го остави извън групата за гостуването на “Виляреал” снощи. “Аз мога да играя. Няма ми нищо, но за мое голямо съжаление няма да мога да помогна на съотборниците си. Това е решение на треньора и трябва да го приема. Той си носи отговорността. Аз съм много разочарован, но явно не съм в необходимата форма”, каза бранителят.

Мартин Петров влезе в групата на “Атлетико” за снощния мач срещу финалиста в турнира за купата на УЕФА “Еспаньол”. Футболист №1 на България за 2006 г. обаче остана резерва заедно с други двама възстановени от тежки контузии играчи на “дюшекчиите” - Макси Родригес и Мигел де лас Куевас.

Източник: 24 часа

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.