Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ученичка пострада след удар със стол по главата

Featured Replies

Е нека да добавят и броня или бронежилетка после да не се налага да правят поправки в закона :wors:

• Отговори 64
  • Прегледи 8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Е нямало ли е други свидетели?!?

Само учителката , картоиграчите и момичето ли са били в стаятаю?!? :hush:

Най-истинска според мен е историята на пострадалата. Това за опита да защити съученичката си , нещо не се връзва според мен. Наско трябваше повече да се постарае в измислиците.

Ясно е - момичето обича да си учи уроците , а двамата приятели явно не обичат зубрачите.

Прав си,момчетата винаги мразят отличничките,и дори искат да си отмъстят понякога angry.gif

Значи аз съм съученичка на пострадалата,може да не съм прочела всички ваши мнения,но едно ще ви кажа и телевизията и вестниците лъжат малко или много.Аз бях на предния чин пред Весето не бях от самото начало на часа,но това което видях беше само как Даниел(който не за първи път е толкова агресивен,дори и на мен е налитал на бой така) отива да се кара с Веселина и в следващия момент Наско хвърли облегалката на стола за да накара Дани да замълчи и да я остави на мира,той наистина се опита да я защити.Това което направи не беше нито умишлено,нито нарочно.Доста от нещата са силно преувеличени.Няма какво повече да каза по тази тема...

Редактирано от zloto_f (преглед на промените)

Дарки, приятелю, оказа се прав, че прибързваме с изводите. Медиите пак гледат тиража. Предлагам dindi да го отнесе вместо тях. biggrin.gif

Дарки, приятелю, оказа се прав, че прибързваме с изводите. Медиите пак гледат тиража. Предлагам dindi да го отнесе вместо тях. biggrin.gif

Алоууууууу аз сега съм безработна...Пък и никога не съм лъгала читателите си честно дори и когато пишех за гледането на чаени листенца :) Тъй че мен не ме намесвайта засега съм аут....

"Атанас ме удари с облегалката на стола. Хвърли я като фризби срещу мен."

Вече започна да излиза истината на яве ! :wors: " Играчка плачка " , може би ще бъде най - подходящо за случилото се ...

А някой гледа ли преди няколко дена предаването по BTV за Немската гимназия в Бургас?

Какво мислите по въпроса?

Днес ще е с изпражнения, А УТРЕ С КАКВО ?

Пълна деградация ни чака като общество!

То вече му се и виждат резултатите!

angry.gif

А някой гледа ли преди няколко дена предаването по BTV за Немската гимназия в Бургас?

Какво мислите по въпроса?

Днес ще е с изпражнения, А УТРЕ С КАКВО ?

Пълна деградация ни чака като общество!

То вече му се и виждат резултатите!

angry.gif

ЕТО С КАКВО !!!

Седмокласник припадна в час след като пил вино

Седмокласник от смолянско училище припаднал в час след като пил вино в междучасието, предаде БНР.

Инцидентът станал във вторник, 7 ноември. С още четирима съученици момчето купило виното от магазин извън училището. След няколко глътки, обаче, му прилошало. След двудневен престой в болница момчето е изписано, потвърди директорът на центъра за спешна медицинска помощ Бойка Янева. Днес то вече е на училище. Според разкази на децата седмокласниците си купили алкохол от денонощен магазин извън района на училището. От там категорично отрекоха да са продавали алкохол на непълнолетни, но потвърдиха, че по няколко пъти в седмицата ученици искат да си купят бира и то в сутрешните часове на деня. Педагогическият съвет ще решава дали седмокласникът ще бъде преместен в друго училище, а мярката, която най-вероятно ще бъде наложена на съучениците му, е забележка.

Източник : News.dir.bg

Пропадат си нашите деца...славно,бавно и полека...утре момичетата ще започнат да отиват на училище с камшици и жартиери,а момчетата като културисти...

Пропадат си нашите деца...славно,бавно и полека...утре момичетата ще започнат да отиват на училище с камшици и жартиери,а момчетата като културисти...

Направо нямам думи за нешната младеж да се запита човек от къде тая агресия в тези ученици.Това ли е възпитанието което са получили от родителите си.И след време тия същите ще управляват страната ни.Направо не ми се мисли.

За всичко са виновни родителите. В стремежа си да изхранят семейството загърбват социалният контакт с детето си и не могат да въздействат върху развитието му. В същият момент не могат да определят в каква социална среда се намира детето им и с какви приятели се движи. Загубва се контактът и край - детето е изпуснато. Контрол трябва , ама яко контрол. Училищните настоятелства и учителските съвети и те трябва повече контрол да прилагат. Много са мекошави. Просто всичко опира до въвеждането на контрол от страна на родителя и повече внимание - на тази възраст когато си на прага на пубертета много лесно може да кривнеш от правия път. Тия хора са бъдещето на България.

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Абе на всички им е смешно,докато не им се случи на тях.А за тези момчета,които удрят и бият момичетата-бой докато мърдат.Въпреки че има случаи,когато е обратното.

Ох, Макс хубаво предлага да се ходи на училище с каски... biggrin.gif:down:

Добре, сега сериозно - не мога да разбера, защо все по-зле става в училище?!

Не искам да кажа, че само родителите са виновни, но все пак, учителите са май с вързани ръце, що се касае до налагане на някакъв строг контрол по отношение на дисциплината... Преди години наистина имаше някакъв, дори и привиден респект към учителите, който постепенно изчезна...и не ми казвайте, че това е, просто защото учителите не са квалифицирани...Да, има и такива, спор няма, но не е в това проблемът, поне истинският проблем... Според мен, постепенно на учениците започнаха да се дават повече права, а от учителите се изисква само... И не смеят и гък да кажат, или не могат. На повечето ученици въобще не им пука, какво ще им каже учителят, не всички гонят и високи оценки, че и това да ги стресне... Даскалите нямат право да гонят от час, защото, ако, не дай си Боже, нещо се случи, после те ще са виновни, така че и това отпада като заплаха и наказание...

Те повечето родители не могат да се оправят с децата си, вие искате някакъв си учител да може...

Ами, дайте му права на този учител, пък може и да може да направи нещо.

Това е като с полицаите - говоря за сериозните, не за пишман служителите, или за корумпираните...

В САЩ за нападение на полицай се пиши бегал, тук ги правят за посмешище...Ама там полицаите имат права, с това и респектират, а нашите какво имат - нищо, затова и са такива. И пак всичко опира до законите...

Много неща трябва да се променят в тази държава, много, мен, ако питате, трябва й основен ремонт и ъпдейт, но не знам, как ще стане! biggrin.gif

Иначе, нещата са свързани - всички сме виновни, за да сме на този хал...

И все пак - къде отиде човешкото в човека?!

• 2 години по-късно...
Е от каде тази агресия, умът ми не го побира?

Как може да удари момиче по главата със стол... тоя има ли мозък бе? angry.gif

Еее не такива като ги видя нещо прищраква в мен и ... не отговарям за последствията.

Представете си какъв баща и съпруг ще стане този индивид.

И на мен много често ми се иска да ударя някоя, която с нещо ме е подразнила ама удрям или стената или маси/столове.

Баси какви мъже сме щом не можем да се владеем.

Силата е не за да я използваш, а за да я владееш, а жената не е за да я удряш , а за нещо по-нежно.

Az sum momi4eto , koeto udariha po glavata predi 2 godini! Blagodarq za milite dumi , no iskam da ti kaja , 4e na onzi idiot ni6to ne mu napraviha ... min. godina e udaril u4itel po geografiq s dnevnika i 4ak zaradi tova sa go izkliu4ili! Nqmam dumi , no tozi slu4ai ve4e e v minaloto mi :):P

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.