Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Христо Ботев

Featured Replies

Какъв е смисълът на местоимението "моята" в заглавието на стихотворението Моята молитва на Христо Ботев?

В заглавието определението "моята" подсказва преобръщане на каноничния жанр в субективно - изповеден текст.То подчертава процеса на индивидуализация на човека във Възрожденската поезия. :P
  • Отговори 193
  • Прегледи 366,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Трябва ми сравнителен анализ към "Майце си" и "Към брата си"

Моля ви,спешно е!

Никой ли няма да ми помогне? Публикувано изображение

Никой ли няма да ми помогне? Публикувано изображение

за анализите много трябва да са пише в момента много ме мързи

потърси в някой сайт за теми

В заглавието определението "моята" подсказва преобръщане на каноничния жанр в субективно - изповеден текст.То подчертава процеса на индивидуализация на човека във Възрожденската поезия. ;)

Мерси много, малко сложничко е написано но мерси все пак... :P

за анализите много трябва да са пише в момента много ме мързи

потърси в някой сайт за теми

Няма абсолютно никъде сравнение на двете творби.... Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от anito_90 (преглед на промените)

Мерси много, малко сложничко е написано но мерси все пак... :P

мога да се опитам и малко по разбираемо да ти го обясня ако искаш

Няма абсолютно никъде сравнение на двете творби.... Публикувано изображениеПубликувано изображение

а на тебе сравнение ти трябва

пффффф в момента не мога да напиша нищо свързано с това

съжалявам утре ако имам време мога да се опитам

Малко помощ?

Трагичното неспокойствие и страдание на търсещия човешки дух в ранните творби на Ботев

или нещо подобно...

Редактирано от ACM-pippo (преглед на промените)

Спешно ми трябва есе на тема: Трябва ли човекът да премине през живота "тихо като през пустиня".Благодаря предварително!

спешно ми трябва за утре ЛИС на тема: - Разтълкувайте стиха "Жив е той, жив е..." в стихотворението "Хаджи Димитър" на Христо Ботев мерси предварително!!!

Редактирано от makz (преглед на промените)

някой може ли да ми помогне спешно ми трябва анализ на гергьовден-ботев за утре съжелявам че в последния момент но мислех че и сама ще мога Публикувано изображение много благодаря предварително

Много спешно ми трябва ЛИС - Идеалът и смъртта в поезията на Христо Ботев или Горе и долу като мярка за духовно пространство в поезията нз Х. Ботев, или Диалогичната природа на Ботевата лирика . Мерси предварително пп За 11 клас :blow out candles:

Редактирано от crsh3r (преглед на промените)

Наистина хора мн ми трябва,че съм насряскал двойките и ако се издъня сега нз какво ще прая.Есе на тема:" Трябва ли човекът да премине през живота "тихо като през пустиня".Трябва ми до четвъртък най-късно.Не ви пожелавам да имате даскал като моя по литература,много исперкал Публикувано изображение

Много спешно ( за сряда ) ми трябва Аргументативен текст на тема "Сбъдва ли се молитвата на Ботев" Включени са 7 негови стихотворения : "Майце си" , "Елегия" , "До моето първо либе" , "На прощаване" , "Хаджи Димитър" , "Моята молитва" и "Обесването на Левски" :help wanted::white flag::question::help:Публикувано изображение Мерси предварително

Редактирано от PuSSyCaT_ (преглед на промените)

Трябва ми съчинение разсъждение на тема:Какви въпроси поставя Ботев в стихотворението "На прощаване" Публикувано изображение

Трябва ми съчинение разсъждение на тема:Какви въпроси поставя Ботев в стихотворението "На прощаване" Публикувано изображение

Спешно е-за утре ми трябва

Много ви моля... Публикувано изображение

Трябва ми ЛИС или някакви разсъждения по темата "Балкан и дом" в творчеството на Ботев. Не можах да намеря нищо конкретно по темата, а има 80% вероятност да ми я дадат на класното, което между другото е утре.Много ви моля помагайте иначе загивам Благодаря предварително.

моля ви помогнете ми! Спешно ми трябва ЛИС на тема:"Проблемът за самотата в Ботевото творчество". ако можете да ми отговорите днес ще ви бъда много благодарна. БЛАГОДАРЯ предварително1 :) МОЛЯ ви трябва ми колкото да хвана 3-ка или 4-ка

Редактирано от sexi7o (преглед на промените)

Много ми трябва съчинение разсъждение на тема: Пътят отвеждащ към справедливостта и свободата в На прощаване.Плссс. :rolleyes:

Моля,ако някой може да ми помогне,че незнам какво точно да напиша точно по тези теми: 1."Любов и омраза в Ботевата поезия" (ЕСЕ) 2."Ботевата поезия-молтва за борба" (ЕСЕ)

Моля ако някои има темата за Идейният и духовен свят на Ботевия лирически герой да я побликува, ще съм м у много благодарна. :P

здравейте ам... някой да има реферат на античен философ.трябвами спешно. 11 клас съм моля ви благодаря предварително Публикувано изображение

трябва ми спешно до края на деня, есе за 11 клас на тема "Светът на идеалите в ботевата поезия"!най- добре ще е да е картичко -2 страници максимум:baby:))))))благодаря предварително!!!!:wors:)))))П.С.НАИСТИНА МНОГГГОООО СПЕШНО МИ ТРЯБВА ЗА ДНЕС!!!! :baby:

трябва ми спешно до края на деня, есе за 11 клас на тема "Светът на идеалите в ботевата поезия"!най- добре ще е да е картичко -2 страници максимум:)))))))благодаря предварително!!!!:))))))П.С.НАИСТИНА МНОГГГОООО СПЕШНО МИ ТРЯБВА ЗА ДНЕС!!!! :)

Виж това може да ти свърши работа. Разбира се като го пообработиш малко-http://www.svitaci.com/index.php?option=co...7&Itemid=66

трябва ми спешно до края на деня, есе за 11 клас на тема "Светът на идеалите в ботевата поезия"!най- добре ще е да е картичко -2 страници максимум:)))))))благодаря предварително!!!!:))))))П.С.НАИСТИНА МНОГГГОООО СПЕШНО МИ ТРЯБВА ЗА ДНЕС!!!! :)

мерси :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.