Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Талантлив човек ли сте?

Featured Replies

Уау...това дарба ли е!?Не знаех! :clap:

Разбира се, от най-забележителните. biggrin.gif

• Отговори 216
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор
Разбира се, от най-забележителните. biggrin.gif

Не мисля, че ее дарба...изолацията от външния свят- или нещата които не ти харесват ...да не ги слушаш...понякога действат зле на отсрешните...така, че твоята дарба, ако е дарба е наказание за пората около теб!!!

От трита основни таланта,аз притежавам само единия biggrin.gif -този на актьорите :P (и много си се гордея с него).Също така имам и уникална памет.Ааааа,имам и ясновидски дарби laugh.gif ,ама т'ва май не спада към талантите.Иначе пея ужасно(с изключение на естрадните песни cool.gif ),а в рисуването съм пълен ФАЛШ :offtopic_s:

Ееее то като се замисля и аз като малък бях мн добър актъор,това е хуб талант ма тук нямаш особени шансове за развитие,както мн други таланти. sad.gif

• Автор
Ееее то като се замисля и аз като малък бях мн добър актъор,това е хуб талант ма тук нямаш особени шансове за развитие,както мн други таланти. sad.gif

За съжаление си прав в Блъгария няма кой знае какви възможности за реализация на талантливите ни хора, а като гледам те са много...и заслужават да бъдат видяни...

На всички желая успехи от сърце и дано всички имаме шанс да покажем талантите си... :)

Важното е човек никога да не се отказва...

За съжаление си прав в Блъгария няма кой знае какви възможности за реализация на талантливите ни хора, а като гледам те са много...и заслужават да бъдат видяни...

На всички желая успехи от сърце и дано всички имаме шанс да покажем талантите си... ;)

Важното е човек никога да не се отказва...

Възможности има и винаги е имало просто освен талант са нужни и още няколко качества.

Доста важно е какво се разбира под реализация.

Редактирано от zgrad (преглед на промените)

• Автор
Възможности има и винаги е имало просто освен талант са нужни и още няколко качества.

Доста важно е какво се разбира под реализация.

Реализация е не само възможността за създаване на картина примено, за което се искат пари...но и това да се покаже на други хора и третото ако е възможно и да се продаде, ако това, което е направено е направено наистина добре...и има кой да го оцени...

В БГ това е проблема, че хората гледат да имат пари за храна, дрехи и лекартва...нещо такова...

освен талант са нужни и още няколко качества.

Какво друго е нужно Освен Талант според теб?! :)

Страхотна тема!Моите таланти са няколко-да разсмивам публиката,винаги мога да го направя,винаги знам как да извадя смеха от хората.Вторият е да готвя-обожавам да експериментирам и винаги се получава страхотно,често за гости готвя съвсем непознати манджи и дори не ги опитвам предварително.Третият ми талант е,че винаги съм усмихната и позитивна,дори когато небето се е срутило с трясък над главата ми и всички около мен си мислят,че дори и мойта светлина в тунела е изчезнала,аз отново драсвам клечка светлина и надежда!

Реализация е не само възможността за създаване на картина примено, за което се искат пари...но и това да се покаже на други хора и третото ако е възможно и да се продаде, ако това, което е направено е направено наистина добре...и има кой да го оцени...

В БГ това е проблема, че хората гледат да имат пари за храна, дрехи и лекартва...нещо такова...

Какво друго е нужно Освен Талант според теб?! ;)

Нужно е например търпение ,труд (поне малко ,зависи колко си талантлив, то всъщност ако си талантлив и правиш това ,което искаш не се брои точно за труд) и може би най-важното е късмет .

Доста хора са си умрели с таланта без дори и да разберат ,че са го имали, а други са го реализирали без някой да им го признае .

Таланти може да имам ама не съм ги открил. Ама за сметка на това се трудя доста и смятам да успея в зоната в която сега се развивам ( уча )

• Автор
Нужно е например търпение ,труд (поне малко ,зависи колко си талантлив, то всъщност ако си талантлив и правиш това ,което искаш не се брои точно за труд) и може би най-важното е късмет .

Доста хора са си умрели с таланта без дори и да разберат ,че са го имали, а други са го реализирали без някой да им го признае .

Прав си без труд не става... и без финанси за някой неща...

Таланти може да имам ама не съм ги открил. Ама за сметка на това се трудя доста и смятам да успея в зоната в която сега се развивам ( уча )

Дано се развиваш в това, в което учиш...Успех! :)

• 2 седмици по-късно...

Ше проверим тази година, която ми предстои :)

Не обичам да говоря за себе си, мисля, че съм добър в това което върша.. :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.