Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Талантлив човек ли сте?

Featured Replies

А ти госпожице, си невеятно забавна и изклчително весела - тук това забелязвам за сега :wors:;)

Иначе талант друг, който съм забелязала е Ума ти... :P обачее рядко се среща в днешно време, както при жените, така и при мъжете този феномен Ум... biggrin.gif Ми никой не го ползва просто.... ;)biggrin.gif

Ще ги откриеш всички таланти обещавам ти..нали съм малък експерт по талантите и откривам само добрите неща в хората, значи и в теб ще ги открия..няма да ги заравяш, нали така? kiss.gif

Ооо, ангелче, благодаря ти за хубавите думи.. поласкана съм :wors:

Нищо няма да зарязвам, щом си казала, ще си стоя тук и ще чакам да ми се разкрият всички таланти от теб laugh.gif

Знаеш ли колко е хубаво да срещнеш хора, които желаят да виждат доброто.. търсят го.. не се отказват. Ето това ми харесва у теб, ангелче. Не се променяй ;)

• Отговори 216
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Невероятен Портретист си.... :wors:

Браво!!! :P

А ще ми кажеш ли кои са тези два образа изобразени на рисунките ти....? ;)

Актьора Ивайло Христов е първия. Той е един от любимите ми български актьори. Страшно ме зарежда, а има невероятно изразително лице! Втория е Бин Ладен. В него ме впечатлиха очите - много дълбоки и тайнствени. Когато ги рисувах имах желанието да уловя израза, живеца.

Ивайло Христов и Осама Бин Ладен

Еееее....благодаря ти! Все пак явно съм постигнала нещо, след като ги позна ;):wors:

• Автор
Ооо, ангелче, благодаря ти за хубавите думи.. поласкана съм ;)

Нищо няма да зарязвам, щом си казала, ще си стоя тук и ще чакам да ми се разкрият всички таланти от теб laugh.gif

Знаеш ли колко е хубаво да срещнеш хора, които желаят да виждат доброто.. търсят го.. не се отказват. Ето това ми харесва у теб, ангелче. Не се променяй :wors:

Съкровище си ти...винаги виждам само доброто в хората, но това по някога е вредно за мен самата...

И ти бъди такава каквато си..запази душата си, защото е много красива...Не давай никой да краде от съкровището ти..това е друг твой талант...Темата я написах с такава цел да накарам хората да видят колко ценни и колко необходими са и сме необходими всички един на друг Никой не може сам да съществува това на всички ни е ясно...

много стойностнна си знам го усетила съм и знам в себе си каква личност си...възхищавам ти се...понякога се отчайвам като виждам какви хора има около мен зли...но се радвам, че в последно време добрите хора се намират около мен- сега...това ме прави малко по-спокойна и по-щастлива...

Актьора Ивайло Христов е първия. Той е един от любимите ми български актьори. Страшно ме зарежда, а има невероятно изразително лице! Втория е Бин Ладен. В него ме впечатлиха очите - много дълбоки и тайнствени. Когато ги рисувах имах желанието да уловя израза, живеца.

Еееее....благодаря ти! Все пак явно съм постигнала нещо, след като ги позна ;):wors:

Благодаря ти за отговора..аз го знаех..но исках да покажа с тоава КОЛКО невероятена и талантлива си Изумена съм благодаря ти за прекрасните портрети.... ;):P Прекрасен Портретист си...продължавай да се занимаваш с това...Уловила си живеца щом и аз познах актьора Ивайло Христов...Благодаря ти най-искрено... :wors:

Ако имаш още нещо твое ще се радваме да го видим...Благодаря ти невероятна си...

Благодаря ти за отговора..аз го знаех..но исках да покажа с тоава КОЛКО невероятена и талантлива си Изумена съм благодаря ти за прекрасните портрети.... :):rolleyes: Прекрасен Портретист си...продължавай да се занимаваш с това...Уловила си живеца щом и аз познах актьора Ивайло Христов...Благодаря ти най-искрено... :hush:

Ако имаш още нещо твое ще се радваме да го видим...Благодаря ти невероятна си...

Благодаря за милите думи. За съжаление нямам нищо ново, но пък откакто ти създаде тази тема, у мен се възроди желанието да рисувам. Ти го събуди. Така че започвам. Всяко ново нещо ще пускам първо тук, защото тук срещам много стойностни хора, които винаги са ми липсвали. Благодаря, че ви има! :):help::wors:

• Автор
Благодаря за милите думи. За съжаление нямам нищо ново, но пък откакто ти създаде тази тема, у мен се възроди желанието да рисувам. Ти го събуди. Така че започвам. Всяко ново нещо ще пускам първо тук, защото тук срещам много стойностни хора, които винаги са ми липсвали. Благодаря, че ви има! :):):help:

Благодаря ти, че си толкова истинска и мила, а преди всичко Талантлива ;) ...

Благодаря, че оценяш темата...защото тя не е само за мен,а е преди всичко за Вас... :wors:

Да, продължавай да рисуваш, ако това те радва и удовлетворява вътрешно...а и наистина си заслужава да се занимаваш, защото наистина си талантлива... :hush:

УСПЕХ!

Ще чакаме с нетърпение всяко ново произведение на изкуството произлязло от вълшебните ти ръце... :wors:

И аз благодаря, че те има...защото без хора като теб не бих могла да живея....

ПП.Ако имаш нужда от помощ можеш да разчиташ на помощта ми...

Просто съм искрена и искреността ми много пречи в последно време и започнах да мисля, че не е качество, а недостатък да бъда каквато съм...истината е че искам да давам на хората, а не да вземам-както правят повечето хора които срещам...:rolleyes:

Аз съм талантлива в изобразителното изкуство, танците, музиката, пиша също и стихове (само когато нещо наистина много ме е впечатлило или наранило). Също така пиша и разкази. :)

• Автор
Аз съм талантлива в изобразителното изкуство, танците, музиката, пиша също и стихове (само когато нещо наистина много ме е впечатлило или наранило). Също така пиша и разкази. ;)

Сега забелязвам нещо много интересно...повечето от вас които се занимават с изобразително изкуство и музика могат да правят повече от едно нещо, което според мен е показателно за едно нещо...единия талант развит, носи след себе си още таланти ;) Развитие на ума му викам аз на това явление, колкото повече се развива мисловната дейност, толкова повече ума се стреми към повече и повече знание и самоусъвършенсване... ;)

Прекрасна си, Благодаря ти... :nono:

Имаш ли нещо твое, което можем да видим и ние? :)

И аз се занимавам с почти същите неща като теб.... :nono:

пп. Благодаря Ви, че Ви има и че сте такива каквито сте...прекрасни, талантливи и умни ...ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ...

Сега забелязвам нещо много интересно...повечето от вас които се занимават с изобразително изкуство и музика могат да правят повече от едно нещо, което според мен е показателно за едно нещо...единия талант развит, носи след себе си още таланти ;) Развитие на ума му викам аз на това явление, колкото повече се развива мисловната дейност, толкова повече ума се стреми към повече и повече знание и самоусъвършенсване... :)

Прекрасна си, Благодаря ти... :help wanted:

Имаш ли нещо твое, което можем да видим и ние? :angry22:

И аз се занимавам с почти същите неща като теб.... :P

пп. Благодаря Ви, че Ви има и че сте такива каквито сте...прекрасни, талантливи и умни ...ВЪЗХИЩАВАМ ВИ СЕ...

Благодаря за хубавите думи. Сега ще сложа една моя икона (която още не и завършена), за да я видите. Имам и още но вмомента нямам възможност да ги сканирам. А за някое мое стихотворение ще сложа само един куплет, защото нямам време за всички:

Искам устните ти нежни

мойте устни да целуват днес.

Сърцето ми е пълно със копнежи.

И знай, ще те сънувам пак нощес.

ikonanamimi.jpg

Редактирано от zaikabaika (преглед на промените)

• Автор
Благодаря за хубавите думи. Сега ще сложа една моя икона (която още не и завършена), за да я видите. Имам и още но вмомента нямам възможност да ги сканирам. А за някое мое стихотворение ще сложа само един куплет, защото нямам време за всички:

Искам устните ти нежни

мойте устни да целуват днес.

Сърцето ми е пълно със копнежи.

И знай, ще те сънувам пак нощес.

ikonanamimi.jpg

Благодаря ти...Наистина са прекрасни...надявам се когато имаш възможност отново да сложиш тук нещо свое... :wors::clap: Ще се радваме да им се порадваме и ние..а не да си стоят само за теб ;)

пп. А иконата на какво мислиш да я правиш и със какъв материал? :)

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Сега забелязвам нещо много интересно...повечето от вас които се занимават с изобразително изкуство и музика могат да правят повече от едно нещо

Така е :)

Аз се занимавам главно с изобразително изкуство и фотография.

Между другото годините през който всяка събота бях на четири часов урок по рисуване ме научиха на добра дисциплина :P . Има си много добри страни.

Аз трябва да пробвам да си снимам рисунките, че така и така съм си казала, че трябва да си ги имам и на компа :)

Редактирано от AciDBurn (преглед на промените)

• Автор
Така е ;)

Аз се занимавам главно с изобразително изкуство и фотография.

Между другото годините през който всяка събота бях на четири часов урок по рисуване ме научиха на добра дисциплина :) . Има си много добри страни.

Аз трябва да пробвам да си снимам рисунките, че така и така съм си казала, че трябва да си ги имам и на компа :)

Мислиш и на нас да дадеш да ги видим и да им се порадваме... :hush: СУПЕР СИ.... ;)

Аз съм рисувала над 20 часа на седмица...в продължение на повече от 9 години, активно рисуване така, че знам по-добре и от теб какво е добра дисциплина :Pbiggrin.gif

Бах, и аз бях правил икони преди в училище, че имахме предмет "Стенопис" ли беше "иконография" ли беше. Ама голямо кофти и зор да ги направя - затова ги намразих :ill:

Иначе друго - сайтчета правя :temperature:

http://xsakex.art-bg.org/web-design/

А за портрети - само от кал ;)

• Автор
Бах, и аз бях правил икони преди в училище, че имахме предмет "Стенопис" ли беше "иконография" ли беше. Ама голямо кофти и зор да ги направя - затова ги намразих :P

Иначе друго - сайтчета правя :help:

http://xsakex.art-bg.org/web-design/

А за портрети - само от кал ;)

Мерси на царя на сайтовете ;)

Стенопис е когато се рисува на стена...е може и на нея да се рисуват...

Иконопис е рисуването на икони :eek:

Стенопис е когато се рисува на стена...е може и на нея да се рисуват...Иконопис е рисуването на икони

Разбира се че е така, ама не помна как се казваше точно предмета ни. Защото ни по стенопис в 9ти клас рисувахме на хартия, което както виждаш не е гаранция ;)

Пък по стените чак като завършиш Художествена Академия и някой ти повярва, че хубаво изографисваш тогава може да ти се отвори парашута да рисуваш по тавани и дувари. Иначе доогава все на хартия или гипс.

А те иконите пак са си стенописи :)

• Автор
Разбира се че е така, ама не помна как се казваше точно предмета ни. Защото ни по стенопис в 9ти клас рисувахме на хартия, което както виждаш не е гаранция :P

To, kakво ли е гаранция...дори не е гаранция, че този който е учил изобразително изкуство е добър художник :wors::)

А на теб успех с изкуствата и ако имаш нещо ново давай го насам и ние да му се радваме :nono:

Искам да споделя нещо с вас. От вчера се запалих по шиенето на парцалени кукли. Невероятно удоволствие ми доставя. Когато направя първата, ще публикувам снимка. А до тогава ето линкчета от мрежата:

Кукличка 1

Кукличка 2

Кукличка 3

Куклички 4

Кукличка 5

Семейство кукли

• Автор
Искам да споделя нещо с вас. От вчера се запалих по шиенето на парцалени кукли. Невероятно удоволствие ми доставя. Когато направя първата, ще публикувам снимка. А до тогава ето линкчета от мрежата:

Кукличка 1

Кукличка 2

Кукличка 3

Куклички 4

Кукличка 5

Семейство кукли

Леле, СТРАХОТНИ са искам и аз да се науча да правя такива неща... <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_smile.gif' alt=':)'> ще ме научиш ли?

Ама толкова много искам да пея! Дядо Господ защо ме е пропуснал така!

Иначе нямам никакви такива таланти..И да рисувам не мога..Имам някакви бегли проблясъци в писането, но не бих казала, че съм талант. sad.gifнях

Аз за талантлив не се броя, рисувам ( изкуство няма да му викам, защото имам още много да уча)! От пеенето се отказах заради лични проблеми, но иначе пеех добре!А покрай рисуването бях започнал да се занимавам и със скулптура, ама нямах време за всичко и също зарязах малко тая си страст.

Редактирано от peps (преглед на промените)

Предлагам едно малко предизвикателство за нашите млади таланти тук.

http://artpad.art.com/artpad/painter/

Това е сайт за рисуване онлайн.Ако сътворите нещо бихте могли да го споделите с нас.Аз още не съм опитала, но смятам да се пробвам.Уж с молив рисувам добре, да видим тук... :rolleyes:

Успех

Това е сайт за рисуване онлайн.Ако сътворите нещо бихте могли да го споделите с нас.Аз още не съм опитала, но смятам да се пробвам.Уж с молив рисувам добре, да видим тук... :magnifier:

Успех

:dancing18: Това е много итересно, но за човек който може да рисува добре. Аз ако почна ще се изложа яко. Според мен моят талант е в танците. Седем години съм танцувала модерен балет, и не искам да изглежда като хвалба, но мисля че си ме бива. От няколко години не танцувам, и много ми липсва, но пък постоянно слушам музика и винаги в главата ми се въртят идеи който за съжаление на мога да осъществя. :dancing18::brick wall:

Ама толкова много искам да пея! Дядо Господ защо ме е пропуснал така!

Иначе нямам никакви такива таланти..И да рисувам не мога..Имам някакви бегли проблясъци в писането, но не бих казала, че съм талант. sad.gifнях

Талантът се развива с труд. Нали знаеш приказката АПЕТИТЪТ ИДВА С ЯДЕНЕТО? Издебни момент на проблясък. Тогава действай, та дори проблясъкът да те хване в тоалетната. Просто действай на момента. Резултатите ще дойдат. Вярвай в това!

Смятам, че не съм. Поне не съм открила още в какво се касае. Винаги съм се възхищавала на тези хора, които имат явни заложби и са ги развили. Защото да си талант не трябва само да имаш умения, а и да работиш упорито, за да ги усъвършенстваш. Много често, хора без голяма дарба, с много упорит труд, постигат повече. Аз май съм от тези - вторите.

• Автор

Това е сайт за рисуване онлайн.Ако сътворите нещо бихте могли да го споделите с нас.Аз още не съм опитала, но смятам да се пробвам.Уж с молив рисувам добре, да видим тук... :angry:

Успех

Инфи, страхотна си и програмата е невероятна според мен е много добра...аз се полигавих на нея малко, а ето и Рисунчицата ;) най- много ми харесва това, че се вижда последователността на нарисуваното от мен... малко е трудничка поне за мен, понеже съм свикнала да рисувам с ръка не с Мишката на комютъра biggrin.gif

Успех и пробвайте, надявам се моето първо творение да ви хареса... :)

Инфи, страхотна си и програмата е невероятна според мен е много добра...аз се полигавих на нея малко, а ето и Рисунчицата :angry: най- много ми харесва това, че се вижда последователността на нарисуваното от мен... малко е трудничка поне за мен, понеже съм свикнала да рисувам с ръка не с Мишката на комютъра biggrin.gif

Успех и пробвайте, надявам се моето първо творение да ви хареса... :)

Супер е!Браво! ;)

С такова удоволствие го изгледах...много добре се справяш с мишката дори.Трябва да ни нарисуваш още нещо.

Страшно ми хареса :)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.