Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Талантлив човек ли сте?

Featured Replies

Талантлив човек ли съм? Много пъти съм си задавала този въпрос и както виждам тук има страхотни таланти :)

Талантите трябва да се развиват и усъвършенстват.Аз винаги съм искала да рисувам, но рисуването ми е посредствено,искала съм да пея, но с пеенето не съм на ти.Обичам спорта и спортувах, но сега вече не ;)

Обичам поезията и пиша от време на време стихове :P

Умея да изслушвам човека и това си е талант cool.gif , тъй като на всеки му се ще да си каже дори и мъката на някой,да сподели,да бъде разбран,да му съчувстват и да му помогнат.Обичам да помагам на хората и съм доверчив човек, макар че понякога страдам от това.Правя страхотни кексчета :P

Леле май много се разприказвах, че няма да оставя място за другите таланти ;)

Виждам, че ^^ANGELSING^^ е успяла да разрови талантите на всички вас и да ви мотивира да вървите напред :wub:

• Отговори 216
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Виждам, че ^^ANGELSING^^ е успяла да разрови талантите на всички вас и да ви мотивира да вървите напред ;)

Стимул за разкриване на таланти е тя :wors:

Моля всички, които не знаят скритите си таланти да пишат тук, след това определено ще се изкарат на показ :ph34r:

DeadSmurf ти си истински талант с много качества ще ни готвиш няма как които се хваля после ще трябва да се доказва :wors:

Снощи сготвих един винен кебап,ама когато виках приятели да помогнат с яденето се оказа, че баща ми вече го беше омел и не остана нищо освен част от гарнитурата... :ph34r:

А наистина, ако имам 2ма-3ма навитаци да ми помагат, да се съберем поне част от Калдата на някоя хижа дето ще ни дадат да си сготвим(ама на Витоша) и ще ви направя манджи за чудо и приказ и колкото и каквито искате! Само да е събота и неделя, че даскалите не питат за отсъствията! ;)

Редактирано от DeadSmurf (преглед на промените)

Дали съм талантлив човек? Ами да. Това е сигурно единственото нещо, за което мога да претендирам.

Моята страст е изкуството - умея да рисувам, улавям някой красиви моменти с фотоапарата. Намирам дори в най-грозното по нещо красиво.

Някой от рисунките ми са доста сюрреалистични, но винаги влагам нещо от себе си в тях. Никога не го правя механично. Често придавам моментното си настроение на рисунката.

:) Благодря за красотата, прекрасни са....

Да спомням си за тези книжни красоти имаше и такива специални -книжки к които пишеше как се правят и ти си правила такива -прекрасно, а спомняш ли си какви Фигурки си правила от хартия? :baby:

Ето и няколко схеми за правене на цветя от хартия:

гъба

Еделвайс

Роза

Ирис

Водна лилия

азалия

Редактирано от mucunka (преглед на промените)

Не мога да не кажа - браво, ^^ANGELSING^^ за хубавата тема :baby:

Много е вдъхновяващо да се чете тази тема, а напследък е взела да става и много красива - с приложените картинки. Страхотно е да се види как хората търсят красивото около и в себе си :)

За себе си - мога да кажа, че съм скрит талант, но наистина много скрит - защото и аз не мога да открия в какво творческо ме бива. Но винаги много съм се радвала на хора, които имат истински талант - сякаш са целунати от съдбата - да даряват красота на околните или да ги карат да се замислят :angry:

• Автор
Снощи сготвих един винен кебап,ама когато виках приятели да помогнат с яденето се оказа, че баща ми вече го беше омел и не остана нищо освен част от гарнитурата...

А наистина, ако имам 2ма-3ма навитаци да ми помагат, да се съберем поне част от Калдата на някоя хижа дето ще ни дадат да си сготвим(ама на Витоша) и ще ви направя манджи за чудо и приказ и колкото и каквито искате! Само да е събота и неделя, че даскалите не питат за отсъствията!

AЗ съм готова За идеята съм и ще помогна, ако има желаещи :P

Стимул за разкриване на таланти е тя :P

Моля всички, които не знаят скритите си таланти да пишат тук, след това определено ще се изкарат на показ :)

И теб те чакам какво се криеш :P

И какво ти пречи показа не разбирам. Я кажи ;) ?!

Не мога да не кажа - браво, ^^ANGELSING^^ за хубавата тема

Много е вдъхновяващо да се чете тази тема, а напследък е взела да става и много красива - с приложените картинки. Страхотно е да се види как хората търсят красивото около и в себе си

За себе си - мога да кажа, че съм скрит талант, но наистина много скрит - защото и аз не мога да открия в какво творческо ме бива. Но винаги много съм се радвала на хора, които имат истински талант - сякаш са целунати от съдбата - да даряват красота на околните или да ги карат да се замислят ....

:clap: И на теб Браво за смелостта.... и ще открием какво можеш сигурна съм :baby:

Да, целунати и до някъде наказани, защото за всяко нещо, което ни е дадено плащаме цената: време, пари, семейство, приятели....понякога таланта трябва да е преди всичко или всички понякога пренебрегваш дори себе си, за да служиш на бдъхновението, за таланта се иска и Много Труд и Време, което постоянно да отделяш за него, за да е пълноценен...Постояннството също е изключително важно, за да може таланта да се развива...познавам истински талантливи хора, които примерно могат много добре да подстригват просто са уникални, но нехайството и непостояннството са тяхни Врагове.... и таланта межа да бъде унищожен...аз искам ничий талант да не бъде пропилян или унищожен затова ви карам да давате ....и тук всеки нека сложи нещо свое ...Моля ви ...нека си помогнем едни на други...Всеки един от нас Има нуждата от другия....Нека си подадем ръка, тогава силата става по-голяма и неразбиваема...

Ето, нещо мое искам всеки да остави отпечатъка си ТУК ...за да видите колко талантиви и красиви Хора СМЕ Всички НИЕ .... :)

8855fm0.th.jpg :P

mucunka Благодаря ти от Цялото си сърце, ти си прекрасна.... :wors:

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Малко творчество върху чина:

Тук

Тук

и това

biggrin.gif;):wub:

• Автор
Малко творчество върху чина:

Тук

Тук

и това

biggrin.gif:P:clap:

"Всички наши мечти мога да се сбъднат - ако имаме куража да ги преследваме"-Уолт Дисни
Това е нещо много вярно и пълно със съдържание.... :question:

Благодаря ти за прекрасните рисунки, прекрасен си... :wors:

Имам си Фаворит ГЪБКАТА, май си падаш по карикатури? ;)

Ако има още ще се радвам да ги видя.... :clap:

Няма ли други смели или ще се криете още.... :P

Ами аз да си призная май с нищо не съм по-добър от останалите, защото каквото и да се сетя винаги има по-добър от мен в която и да било област. Ама гледам, че взехте да си "мерите п*шките" та викам и аз да покажа някоя рисунка (въпреки, че и това не ми е сила).

Първото ми е идейния проект, а второто вече готовата работа.

http://xsakex.art-bg.org/wp-content/images/drawing/draw5.jpg

http://xsakex.art-bg.org/wp-content/images...ure/sculpt3.jpg

Може би и аз като всеки човек, стремящ се да се запомни с нещо се захванах да правя онзи пакет Miranda IM xsakex Pack, който някои хора харесаха (това ме радва разбира се).

Захванах се преди години с Web Design и сега сред скулпторите съм на доста високо ниво, както и като скулптор спред Web Designer-ите съм на висота :question:

(но както сами разбирате само в тези среди. Като web designer, сред web designer-ите съм 0, както и обратното) :clap:

Аз пък пиша хубаво и (за щастие) с огромно удоволствие. Мога и да пея, но само на аматьорско (разбирайте кръчмарско) ниво, освен това имам таланта да научавам лесно езици. И много философствам. Ми това е.

:question:

• Автор
Ами аз да си призная май с нищо не съм по-добър от останалите, защото каквото и да се сетя винаги има по-добър от мен в която и да било област. Ама гледам, че взехте да си "мерите п*шките" та викам и аз да покажа някоя рисунка (въпреки, че и това не ми е сила).

Първото ми е идейния проект, а второто вече готовата работа.

http://xsakex.art-bg.org/wp-content/images/drawing/draw5.jpg

http://xsakex.art-bg.org/wp-content/images...ure/sculpt3.jpg

Може би и аз като всеки човек, стремящ се да се запомни с нещо се захванах да правя онзи пакет Miranda IM xsakex Pack, който някои хора харесаха (това ме радва разбира се).

Захванах се преди години с Web Design и сега сред скулпторите съм на доста високо ниво, както и като скулптор спред Web Designer-ите съм на висота :clap:

(но както сами разбирате само в тези среди. Като web designer, сред web designer-ите съм 0, както и обратното) :wors:

Ми истината е...СУПЕР СИ :question:

аз като художник само това мога да ти кажа :P

Ама не може да ми кажеш, че имаш само тези искам ОЩЕ..... :P

Аз пък пиша хубаво и (за щастие) с огромно удоволствие. Мога и да пея, но само на аматьорско (разбирайте кръчмарско) ниво, освен това имам таланта да научавам лесно езици. И много философствам. Ми това е.

;)

Ще сложиш ли нещо твое тук :clap: ?

Гений си разбрахме, но покажи нещо твое ;);)

И теб те чакам какво се криеш :wors:

И какво ти пречи показа не разбирам. Я кажи :help: ?!

Аз не се крия :wors: Нито нещо ми пречи ;) Показа пък най-малко biggrin.gif

За таланта се изразих много ясно в началото, а пък за скрити такива.. не знам, може и да имам :)

Това е прекрасно, удивително наистина, а нещо твое ще можеш ли да постнеш в темата тук? baby.gif

Ето няколко мои неща cool.gif

sta40044klt4.jpg

sta40048bz2.jpg

sta40077bv8.jpg

Редактирано от Argail (преглед на промените)

Благодаря ти за прекрасните рисунки, прекрасен си... :wors:

Имам си Фаворит ГЪБКАТА, май си падаш по карикатури? ;)

Ако има още ще се радвам да ги видя.... :help:

Радвам се, че ти харесват моите животинки и Гъбчовци biggrin.gif Карикатурите са ми слабост да. :wors: Имам много и различни рисунки, но не са сканирани. Когато имам време и възможност ще сканирам някои и ще ги кача тук. ;)

xsakex, Argail красиви неща творите, браво! :)

• Автор
Радвам се, че ти харесват моите животинки и Гъбчовци biggrin.gif Карикатурите са ми слабост да. :baby: Имам много и различни рисунки, но не са сканирани. Когато имам време и възможност ще сканирам някои и ще ги кача тук. :)

xsakex, Argail красиви неща творите, браво! :yanim:

Такам, усетила съм къде ти е силата супер...прекрасно, ама ще трябва да си по-упорит и да работиш много, за да вдигнеш нивото на работите си, защото си мисля...искаш да се занимаваш с това, но трябва време да отделяш и то постоянно...Така ли е правилно ли съм преценила? :speak:

А ако ги постнеш нещата си тук ще си припадна от щастие ;):baby:

Дам, на Гъбката съм Фен ....

Мерси, мерси.... :wors:

забелязвам и друг талант тук :P

sta40044klt4.jpg

sta40048bz2.jpg

sta40077bv8.jpg

Браво, Прекрасни са :yanim:

Благодаря ти за тях, ако имаш нещо ново слагай тук да му се Радваме :baby:

За мен ще е чест и удоволствие.... :clap:

Аз не се крия :P Нито нещо ми пречи...Показа пък най-малко ...

За таланта се изразих много ясно в началото, а пък за скрити такива.. не знам, може и да имам ;)

А ти госпожице, си невеятно забавна и изклчително весела - тук това забелязвам за сега :P;)

Иначе талант друг, който съм забелязала е Ума ти... :wors: обачее рядко се среща в днешно време, както при жените, така и при мъжете този феномен Ум... biggrin.gif Ми никой не го ползва просто.... ;)biggrin.gif

Ще ги откриеш всички таланти обещавам ти..нали съм малък експерт по талантите и откривам само добрите неща в хората, значи и в теб ще ги открия..няма да ги заравяш, нали така? kiss.gif

sta40044klt4.jpg

sta40048bz2.jpg

sta40077bv8.jpg

Много ми харесват, особено първата. :wors::wors::clap:

Имаш много добри скулптури и рисунки , поне до толкова колкото аз разбирам от такива неща ... :wors:

• Автор
Много ми харесват, особено първата. :wors::wors::clap:

Хе, хе и фенове имате.... :P

Имаш много добри скулптури и рисунки , поне до толкова колкото аз разбирам от такива неща ... :wors:

Ето, всеки си е харесал нещо.... :P

А няма ли още някой да се престраши да постне нещо свое в темата ;) ?

Хе, хе и фенове имате.... ;)

Ето, всеки си е харесал нещо.... :P

А няма ли още някой да се престраши да постне нещо свое в темата ;) ?

Бих ти постнала с удоволствие няколко кръстословици,но за целта трябва да имаш Corel :P

• Автор
Бих ти постнала с удоволствие няколко кръстословици,но за целта трябва да имаш Corel :P

Ще намеря не се безпокой... ;)kiss.gif ти само дай, а аз ще намеря с какво да ги видя... ;)

Обожавам музиката. Свиря на пиано. Учителите са ми казвали, че имам страшен музикален слух. А преди години стана нещо интересно с мен. По принцип не мога да рисувам. Но докато бях студентка на една лекция по Патофизиология както си седях на банката ме връхлетя невероятно силно желание да направя портрет на професора. Зарязах писането на лекцията и започнах да го рисувам. СТАНА! Не можех да повярвам на очите си! Реших след това да пробвам да нарисувам и други такива, но нищо не се получи. След няколко години ми дойде същото вдъхновение и направих портрет на Ивайло Христов и Лиъм Нийсън. Странно нали? Още не мога да си го обясня. ohmy.gif

Най-сетне ги намерих! Предварително се извинявам за лошото качество на сканираните копия, но съм ги рисувала на хвърчащи листа, които са стояли след това по портфейли и тефтери :speak: .

ihristovnv5.th.png

liamnicenlq8.th.png

bradpitro9.th.png

binladengj4.th.png

• Автор
Най-сетне ги намерих! Предварително се извинявам за лошото качество на сканираните копия, но съм ги рисувала на хвърчащи листа, които са стояли след това по портфейли и тефтери :clap: .

ihristovnv5.th.png

binladengj4.th.png

Невероятен Портретист си.... :clap:

Браво!!! :speak:

А ще ми кажеш ли кои са тези два образа изобразени на рисунките ти....? :clap:

Невероятен Портретист си.... :clap:

Браво!!! :speak:

А ще ми кажеш ли кои са тези два образа изобразени на рисунките ти....? :clap:

Ивайло Христов и Осама Бин Ладен

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.