Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Талантлив човек ли сте?

Featured Replies

От детсвото ме преследва тока който тича по кабелите.Отдавна го карам да прави каквото му кажа. cool.gif

Редактирано от DeckelDE (преглед на промените)

• Отговори 216
  • Прегледи 29,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Днес качих част от рисунките си в глога ми,но за напред смятам да направя сайт-галерия с програмата Web Easy Professional 6.

Ами не се чуди, а се записвай, пробвай непрекъснато, все нещо ще ти допадне. И откъде знаеш, че нямаш талант, ако не си опитвала? А не е задължително да "преуспееш" и всички да знаят за твоите таланти. Достатъчно е ти да се радваш на това, което правиш и да го правиш с любов. И преуспяването само ще се случи. :)

Ами мисля че доста ме бива във танците. Ходила съм доста отдавна и скоро пак се записах ;) Хубаво е да знаеш че имаш някакъв ангажимент и всичко ти е по-организирано ;) Предпочитам го така ;)

• Автор
Искам да си споделя с вас една нова моя мания. Започнах да правя фигурки от пластелин. Направо се вманичих! Вече имам една цяла маса с произведения: гъсеници, цветя, птици....какво ли не! Доставя ми невероятна наслада и като направя снимки, ще ги пусна тук! Но пластелинът вече не ме удовлетворява, защото произведенията са ми нетрайни. Ако има някой вещ в тази оласт, моля да ме посъветва за други подобни материали и от къде да си ги набавя. Благодаря предварително! :wors:

Страхотно...в теб има страшно много позититвна енергия, продължавай все така :yanim:

нямам такова нещо наречено талант

Ако това, което си написал е верно, то тогава аз съм най-бездарния човек на света!!! :ph34r: biggrin.gif

Пробвай с моделин. Той се втвърдява без топлинна обработка. Можеш да го намериш в книжарница, където продават материали за художници. Или с глина - най-обикновена глина. За да бъде трайна, може да се изпече и във фурната на готварската печка в къщи.

Ами не се чуди, а се записвай, пробвай непрекъснато, все нещо ще ти допадне. И откъде знаеш, че нямаш талант, ако не си опитвала? А не е задължително да "преуспееш" и всички да знаят за твоите таланти. Достатъчно е ти да се радваш на това, което правиш и да го правиш с любов. И преуспяването само ще се случи. :yanim:

P.S.Случайно вчера прочетох в стар брой на вестник СЕДЕМ интервю с известна българска художничка, в което тя говори по темата.

- Наскоро приключи юбилейната ви изложба, каква следваща цел си поставяте?

- Никакви чудеса нямам намерение да върша, дано обаче имам сили да продължа да работя, защото от срещите си с интересни хора, които съм имала щастието да срещна в живота си, нещо се е натрупало в мен и трябва да се опитам да го направя. Спомнете си евангелската притча за талантите и нейната поука - на когото е дадено и е придобил, още повече ще му се даде, а на когото е дадено и нищо не е направил, ще му се отнеме. Има неща като ум, способности, талант, които непременно трябва да развиеш – не само за себе си, но и за околните. А колкото едно общество е по-развито, то дава толкова повече възможности, защото те подкрепя и се интересува от труда ти. Това насърчава. От историята на изкуството знаем, че много прекрасни неща са направени, когато е имало просветени общества.

:)

И аз това щях да предложа: моделин и глина, докато четях и това ми дойда на ум...А тя е невероятна наистина сташна със невероятен хъс ....(Муцунка) продължавай все така смело и упорито с постояннство...

Делфинчето, страхотна притча...и истинна...

ПП. Моля те, ако имаш майл напиши го тук, че на ЛС не мога да ти пиша не знам каква е причината, но ще пиша и до админа на сайта да видим защо е този проблем...Благодаря ти....

От детсвото ме преследва тока който тича по кабелите.Отдавна го карам да прави каквото му кажа. cool.gif

Ихааа, и как го правиш това я кажи, че и ние да се научим...в частност аз... :)

Днес качих част от рисунките си в глога ми,но за напред смятам да направя сайт-галерия с програмата Web Easy Professional 6.

Уау, браво на теб....СТРАХОТНО!!!Голяма енергия ми даде наистина...Продължавай да правиш нещата с хъс и успех със сайта галерия....

:clap:

Ами мисля че доста ме бива във танците. Ходила съм доста отдавна и скоро пак се записах .... Хубаво е да знаеш че имаш някакъв ангажимент и всичко ти е по-организирано .... Предпочитам го така ....

Видя ли сега, че в нещо можеш да станеш Добра наистина, но въпроса е какво искаш, колко го искаш и какво би направил, за да се развиваш в това, което те кара да се чувстваш щастлив :baby: Успех мила...

Да, талантлив съм много... просто е въпрос на време да открия таланта ми... :)

• Автор
Да, талантлив съм много... просто е въпрос на време да открия таланта ми... :)

Абсолютно точно казано ;) може да помагаме да го откриеш таланта си ;)

• Автор
Определено мога да рисувам и да пея ;)

Супер дай нещо насам да му се порадваме и ние :)

Супер дай нещо насам да му се порадваме и ние :)

Не съм казвал ще съм добър в измислянето на текстове sad.gif

• Автор
Не съм казвал ще съм добър в измислянето на текстове sad.gif

Никой не иска да измисляш текстове аз не съм го искала...поисках да ни покажеш твои неща тук, понеже си писал, че можеш да пееш и рисуваш е тук може да сложиш нещо свое ;)

Да аз съм доста талантлива!

В какво ще изброиш ли някой от нещата които умееш да правиш?! :cheers:

Хм ами създавам стихотворения разкази работя по въпроса с роман!

Хм ами и фотошоп работя с него пеин и още такива пея в хорове и тъй нататък! ;)

Дали е талант или не - не знам, но знам, че ме кара да се чувствам щастлива и удовлетворена - Обожавам да правя обучения по училищата по праванция на зависимостите и превенция на ХИВ. Всички казват, че се справям перфектно с аудиторията и без помощ(обикновенно влизат по двама обучаващи, но на мен ми е голяма страст да влизам сама. Така усещаш цялата сила в класа и твоята собствена, като успееш да им привлечеш вниманието и наистина да им стане интересен материала и едновременно да не се чувстваш като даскал и аудиторията да не те приема така).

Обожавам да рисувам, винаги черно-бяло и насителон с много емоции.

Пиша разкази, но рядко са на всеобщо достояние. Само най-близките ми и най-критичните ми приятели достигат до тях. Те също са наситени с много емоции, винаги ги пиша вечер по това време. Тогава ми идва музата.

Най-големият ми талант е да рисувам по човешките лица - Професионален гримьор съм, т.е. имам диплома, но се отдавам на крастата си само по специални поводи. :beer:

• Автор
Хм ами създавам стихотворения разкази работя по въпроса с роман!

Хм ами и фотошоп работя с него пеин и още такива пея в хорове и тъй нататък! :wors:

Ами можеш, ако искаш и тук да публикуваш нещо твое ;)

Дали е талант или не - не знам, но знам, че ме кара да се чувствам щастлива и удовлетворена - Обожавам да правя обучения по училищата по праванция на зависимостите и превенция на ХИВ. Всички казват, че се справям перфектно с аудиторията и без помощ(обикновенно влизат по двама обучаващи, но на мен ми е голяма страст да влизам сама. Така усещаш цялата сила в класа и твоята собствена, като успееш да им привлечеш вниманието и наистина да им стане интересен материала и едновременно да не се чувстваш като даскал и аудиторията да не те приема така).

Обожавам да рисувам, винаги черно-бяло и насителон с много емоции.

Пиша разкази, но рядко са на всеобщо достояние. Само най-близките ми и най-критичните ми приятели достигат до тях. Те също са наситени с много емоции, винаги ги пиша вечер по това време. Тогава ми идва музата.

Най-големият ми талант е да рисувам по човешките лица - Професионален гримьор съм, т.е. имам диплома, но се отдавам на крастата си само по специални поводи. ;)

Страхотно, а имаш ли нещо, което можеш да ни покажеш тук? ;)

Цитирам ^^ANGELSING^^ :

Никой не иска да измисляш текстове аз не съм го искала...поисках да ни покажеш твои неща тук, понеже си писал, че можеш да пееш и рисуваш е тук може да сложиш нещо свое

Да ама нито скенер нито блутот(имам джиесем) sad.gif

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

• Автор
Цитирам ^^ANGELSING^^ :

Никой не иска да измисляш текстове аз не съм го искала...поисках да ни покажеш твои неща тук, понеже си писал, че можеш да пееш и рисуваш е тук може да сложиш нещо свое

Да ама нито скенер нито блутот(имам джиесем) sad.gif

Споко не се притеснявай толкова...когато можеш тогава ;)

^^ANGELSING^^, рядко показвам произведенията си, каквито и да са те...А разказити - За повече от 30-тина съм показала само 2 или 3, максимум. Негативните емоции ги изливам по този начин, а предпочитам да радвам хората :ph34r:))

Честита Баба Марта и Честит Дядо Марто!!! :)))

• Автор
^^ANGELSING^^, рядко показвам произведенията си, каквито и да са те...А разказити - За повече от 30-тина съм показала само 2 или 3, максимум. Негативните емоции ги изливам по този начин, а предпочитам да радвам хората :ph34r:))

Честита Баба Марта и Честит Дядо Марто!!! :)))

ОК не мога да те накарам на сила колкото и да имам желанието да видя нещо твое... sad.gif

Честити и на теб...

• Автор
да талантлива съм! :rolleyes: който иска да чуе някоя моя песен да ми пише тъй като аз не знам как да ги кача тук ;)

Супер :clap: аз вече си поисках на ЛС, мерси страхотно :clap: ей, зареди ме с настроение :clap: супер си...

Май талантът ми се изчерпва в това да разсмивам хората...... cool.gif

Това си е супер талант, да даваш усмивки на хората и да топлиш сърцата им :clap:

Съм :)

• Автор
Съм :)

Какво си :) ?! Сподели поне в едно изречение....

Шегувам се, не мога да се самоопределям като талантлива :clap:

Други са ме определяли като такава...

Музиката е единият ми т.нар. талант :wors: Пеене предимно.. а преди това 10 години свирих на пиано. Сега уча барабаните laugh.gif

И писането... Започна като изразяване на нещо вътрешно, публикувах тук там.. Пак не мога да се определя дали го мога, но са ми казвали, че е добре... ТУК и ТУК малко мои неща...

Напоследък си пиша само в блога (има го в профила) :clap:

• Автор
Шегувам се, не мога да се самоопределям като талантлива :wors:

Други са ме определяли като такава...

Музиката е единият ми т.нар. талант :wors: Пеене предимно.. а преди това 10 години свирих на пиано. Сега уча барабаните laugh.gif

И писането... Започна като изразяване на нещо вътрешно, публикувах тук там.. Пак не мога да се определя дали го мога, но са ми казвали, че е добре... ТУК и ТУК малко мои неща...

Напоследък си пиша само в блога (има го в профила) :clap:

Мерси страхотно, прочетох едно от тях...ще прочета и другите, че са многооо... <ahttps://www.kaldata.com/forums/uploads/emoticons/default_clap.gif' alt=':clap:'> Права си до някъде, хората около нас ни определят като талантливи...но пък и ние може да усещаме или да не усещаме творческия заряд..при мен понякога той е в излишък....

Ами пиша стихчета, добра съм в математиката, мога да готвя добре, пея добре... или поне така си мисля аз и мои приятели :wors: Умея да аранжирам цветя... ммм мога да гриирам добре :clap:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.